miercuri, 26 octombrie 2011

Surorile Gabor s-au înrudit cu un proxenet! Cumnatul lor, arestat în Italia

Surorile Gabor s-au înrudit cu un proxenet! Cumnatul lor, arestat în Italia:

Sora Ramonei şi Monicăi Gabor, Alina, s-a căsătorit cu un traficant de carne vie, care a fost arestat în Italia, în urma unei ample acţiuni organizate la Roma. La raid au participat inclusiv ofiţeri români specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.


Alina Gabor a stat departe de lumea mondenă a Capitalei. În timp ce vedetele familiei se afişau cu afacerişti de succes, sora lor cea mare, Alina, s-a căsătorit la Starea Civilă din Bacău cu Marius Flueraru, un traficant de persoane, informează cancan.ro. Despre acesta, Irinel Columbeanu declara la scurt timp după despărţirea de Moni că a fost arestat pentru clonare de carduri. Adevarul este, însă, că Flueraru se ocupa cu traficul de carne vie.


Eliberarea prostituatelor de pe Via Salaria


Poliţiştii au urmărit salvarea a peste o sută de sclave sexuale obligate să se prostitueze pe strada rău famată Via Salaria. În argoul proxeneţilor din rândul cărora făcea parte şi cumnatul surorilor Gabor, româncele traficate erau denumite “bagaje”. Acestea ajunseseră să “producă” în Peninsulă, după ce au fost răpite sau minţite că în Italia îşi vor găsi un loc de muncă bine plătit.


Căsătorie cu un fost puşcăriaş


Flueraru a fost eliberat din arest anul acesta, la data

Citeşte mai mult...

Începe Miss Boboc 2011! Vezi candidatele de la Elie Radu

Începe Miss Boboc 2011! Vezi candidatele de la Elie Radu:


Cea de-a XVIII-a ediţie a concursului Miss Boboc debutează joi seară la Botoşani. Competiţia este organizată de Casa de Cultură a Sindicatelor, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar. La ea s-au înscris 11 licee din municipiul Botoşani. Toate spectacolele încep la ora 18.00. Finala va avea loc pe 17 noiembrie. Spectacolele pentru fiecare liceu vor fi organizazate după cum urmează:












































































liceudata
1Grup Scolar Elie Radu27 octombrie
2Colegiul AT Laurian29 octombrie
3Grup Scolar Alexandru cel Bun (Textil)1 noiembrie
4Liceul Teoretic Nicolae Iorga2 noiembrie
5Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi3 noiembrie
6Liceul de Arta Stefan Luchian5 noiembrie
7Grup Scolar Petru Rares7 noiembrie
8Liceul de Stiintele Naturii8 noiembrie
9Grup Scolar Dimitrie Negreanu9 noiembrie
10Colegiul Economic Octav Onicescu10 noiembrie
11Colegiul Mihai Eminescu12 noiembrie

Video:Primarii amenintate cu executarea silita pentru naveta dascalilor

Situatie ingrijoratoare la Botosani: peste 1.000 de elevi repetenti si sute de abandonuri scolare!

Situatie ingrijoratoare la Botosani: peste 1.000 de elevi repetenti si sute de abandonuri scolare!: Sute de elevi din judetul Botosani au abandonat scoala in anul scoalr anterior sau au fost exmatriculati din cauza absentelor. Situatia este una ingrijoratoare, dat fiind ca s-au inregistrat cazuri de abandon scolar chiar la clasele...

Sefa ISJ se asteapta la proteste ale parintilor elevilor din Sendriceni

Sefa ISJ se asteapta la proteste ale parintilor elevilor din Sendriceni: altConducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) nu a fost informata de decizia luata la Sedriceni,

Lacat la Grupul Scolar Sendriceni pana in primavara

Lacat la Grupul Scolar Sendriceni pana in primavara: altElevii de la Grupul Scolar Sendriceni vor invata de saptamana viitoare la Dorohoi.

Foto + audio: Proiectul "Magia cunoaşterii cunoaşterea magiei comunicării" la final


Proiectul "Magia cunoaşterii cunoaşterea magiei comunicării" desfăşurat de Şcoala nr. 12 Botoşani a ajuns  la final . 
Miercuri, 26 octombrie s-a desfăşurat activitatea de evaluare. Au fost trecute în revistă etapele realizării proiectului şi s-au cules  „roadele”: publicaţii şcolare, bloguri, excursii, articole, fotografii, filmuleţe.
În cadrul activităţii a fost invitat  coordonatorul Centrului Europe Direct Botoşani Radu Căjvăneanu,  care i-a felicitat pe organizatori şi i-a invitat  pe elevi să-şi dezvolte abilităţile dobândite participând, în continuare, la diferite activităţi  ale Centrului: cursul de jurnalism pentru elevii de gimnaziu, publicaţia Buzz, pagina specială cu premii I like EURES, bloguri, canale video.
 Coordonatorul proiectului, prof. Gianina Magda Drăguşanu; echipa de proiect - profesorii: Lăcrămioara Balan, Maria Bodaş, Octavia Buhociu, Elena Bursuc, Ovidiu Aparaschivei.