marți, 26 iunie 2012

Spotul Maiei Morgenstern pro si contra


Reclama Salvați Roșia Montană
Spotul RMGC cu Sanda Lungu

Votul Parlamentului asupra noului CA al TVR: Avadani, CJI - Asistam la o politizare a politizarii / ActiveWatch - TVR risca sa devina o televiziune de partid

Votul Parlamentului asupra noului CA al TVR: Avadani, CJI - Asistam la o politizare a politizarii / ActiveWatch - TVR risca sa devina o televiziune de partid: Votul prin care Parlamentul Romaniei a desemnat, marti, un nou Consiliu de Administratie al TVR, fara reprezentanti PDL, este criticat de reprezentanti ai organizatiilor de media. "Asistam la o politizare a politizarii" la TVR, a declarat pentru HotNews.ro Ioana Avadani, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent. La randul sau, Agentia de Monitorizare a Presei - ActiveWatch arata intr-un comunicat de presa ca "noua putere continua traditia clasei politice de a-si subordona televiziunea publica".

Luna sexului, la National Geographic

Luna sexului, la National Geographic: Postul de televiziune National Geographic va difuza în zilele de sâmbătă ale lunii iulie emisiuni ce au legătură cu sexul. Cele patru premiere care vor

UPDATE Claudiu Saftoiu - propus presedinte-director general al TVR, dar nu a putut fi validat din lipsa de cvorum. Parlamentul a votat noul Consiliu de Administratie al TVR, fara niciun membru PDL. Democrat-liberalii nu au participat la vot

UPDATE Claudiu Saftoiu - propus presedinte-director general al TVR, dar nu a putut fi validat din lipsa de cvorum. Parlamentul a votat noul Consiliu de Administratie al TVR, fara niciun membru PDL. Democrat-liberalii nu au participat la vot: Camerele reunite ale Parlamentului au votat, marti, noul Consiliu de Administratie al TVR, ai carui membri au primit avizul Comisiilor de Cultura in cursul diminetii. Noul CA al Televiziunii publice nu include niciun membru PDL, in conditiile in care membrii Comisiilor au respins, in cursul diminetii, propunerile acestui partid. Democrat-liberalii contesta decizia la Curtea Constitutionala, iar deputatii partidului au reluat, in plen, acuzatiile de ilegalitate a votului. Parlamentarii PDL au parasit sala inaintea votului. Dupa vot, membrii desemnati au inceput sa depuna juramantul in Parlament. Vezi in text cine sunt cei 13 membri ai noului CA al SRTv.
UPDATE In lipsa parlamentarilor PDL, in favoarea noului CA al TVR s-au exprimat 238 de parlamentari, iar impotriva - unul singur, potrivit Agerpres.
UPDATE 2 Claudiu Saftoiu a fost nominalizat de membrii desemnati ai CA ca presedinte-director general al TVR, potrivit TVR Info. Saftoiu trebuie sa primeasca votul parlamentarilor.
UPDATE 3 Valentin Nicolau, al carui nume fusese vehiculat pentru pozitia de presedinte TVR: "Nu era nevoie sa vina un expert in dezinformare, un fost sef al serviciilor secrete"
UPDATE 4 Claudiu Saftoiu nu a putut fi validat de Parlament din lipsa de cvorum.

Regele Mihai le-a decorat pe Mihaela Rădulescu şi Cristina Ţopescu

Regele Mihai le-a decorat pe Mihaela Rădulescu şi Cristina Ţopescu:
Prezentatoarele TV Mihaela Rădulescu şi Cristina Ţopescu au fost decorate de Majestatea Sa Regele Mihai I al României.
Luni, 25 iunie, Majestatea Sa Regele Mihai I al României, prin mijlocirea Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare a avut loc ceremonia solemnă în cadrul căreia au fost decorate mai multe persoane persoane din mediul cultural, economic, educaţional şi din presa românească cu „Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate”.
Persoanele decorate sunt Cristina Ţopescu, Mihaela Rădulescu, Luca Niculescu, Eugenia Ilie, Elena Drambei, Anca Mitu, Diana Zotescu, Alexandru Rusu, Marius Oprea şi Radu Călin Cristea. Cu acelaşi prilej, au fost decoraţi Cătălina Buzoianu şi Radu Călin Cristea cu „Crucea Casei Regale a României”.
„Create în anul 2008, cele două Decoraţii Regale sunt destinate acelor persoane care dovedesc, dinăuntrul sau din afara Casei Majestăţii Sale, loialitate faţă de Rege şi Familia Regală, faţă de principiile şi valorile Statului român, în dimensiunea şi legitimitatea sa istorică”, se arată într-un comunicat al Casei Regale.
Citeşte mai mult...

Jumătate de miliard sancțiune pentru Antena 3

Jumătate de miliard sancțiune pentru Antena 3: Postul Antena3 a fost amendat cu 50.000 de lei (jumătate de miliard de lei vechi) din cauza dezechilibrelor majore din ultima săptămână a campaniei electorale

Mihaela Rădulescu, audiențele primului sezon la Realitatea TV

Mihaela Rădulescu, audiențele primului sezon la Realitatea TV: Cât au fost de atrași românii de revenirea pe TV a Mihaelei Rădulescu? În șase ediții cât a avut emisiunea Alegerile Mihaelei de la Realitatea

Anunţaţi Poliţia dacă l-ati văzut pe Dănuţ: A plecat de acasă după o ceartă cu tatăl său!

Anunţaţi Poliţia dacă l-ati văzut pe Dănuţ: A plecat de acasă după o ceartă cu tatăl său!: A fost trimis să achite datoriile la utilităţi, dar a pierdut banii la jocurile electronice! După ce a fost certat de tatăl său, băiatul a fugit de acasă.
NISTORICĂ DĂNUȚ s-a născut pe 15.06.1995, în orașul Săveni, judeţul...

Mihaela Rădulescu și Cristina Țopescu, decorate de Regele Mihai

Mihaela Rădulescu și Cristina Țopescu, decorate de Regele Mihai: Prezentatoarele TV Mihaela Rădulescu și Cristina Țopescu au fost decorate, luni, de Majestatea Sa Regele Mihai I al României.
Ceremonia solemnă în cadrul căreia au fost decorate cu "Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate" o serie de...

USL se vrea singura la conducerea TVR.

USL se vrea singura la conducerea TVR.: Pe lista celor care urmeaza sa fie audiati marti in Comisiile de cultura reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului figureaza trei propuneri de membri titulari, din partea PDL, care sa faca parte din Consiliul de Administratie al TVR, informeaza Mediafax.
Este vorba despre Radu Carp, Ioan Stanomir si Andrei Postelnicu. Totodata, democrat-liberalii i-au propus ca membri supleanti pe Paul Calin Botez, Cristian Blana si Ion Lucan Catrina.PDL nu va avea niciun reprezentant in noul Consiliu de ...

Mai multe organizații evreiești cer Budapestei să elimine scriitorii antisemiți din programa școlară

Mai multe organizații evreiești cer Budapestei să elimine scriitorii antisemiți din programa școlară: Şase organizaţii şi federaţii evreieşti au cerut guvernului de la Budapesta eliminarea a patru scriitori”'antisemiţi”, printre care şi Jozsef Nyiro, din programa şcolară, informează agenţia ungară MTI.

Concurs de fotografie -”Călători prin ţara noastră”

Concurs de fotografie -”Călători prin ţara noastră”: Concursul se adresează oricărei persoane cu vârsta intre 18 ani-35 de ani, care completează formularul https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHlZTUZ4MjE2M2pjLWFsSnZoWTdBemc6MQ , si trimit o fotografie ce respectă tema vizată (Calatori prin tara noastra), până la data de 7 iulie 2012 la adresa hello@photoromaniafestival.ro. Premiul concursului consta in participarea la o tabara de fotografie in Bucovina si zona Sibiului in [...]