marți, 8 mai 2012

Flash mob in the Copenhagen Metro. Copenhagen Phil playing Peer Gynt.

Rochia care va provoca o tevatură mai mare decât cea purtată la Oscar de Angelina Jolie - FOTO

Rochia care va provoca o tevatură mai mare decât cea purtată la Oscar de Angelina Jolie - FOTO: Angelina Jolie a creat o adevărată tevatură la începutul anului, când a apărut la gala premiilor Oscar cu o rochie neagră de catifea despicată într-o parte până la nivelul şoldului şi a lăsat la vedere aproape în întregime un picior. Acum, fotomodelul Anja Rubik a purtat o rochie asemănătoare, doar că a lăsat la vedere mult mai multă piele decât actriţa.





Ultimele controale făcute de BRAT în tipografii. Șapte seri, 22 de controale cu probleme, din 24

Ultimele controale făcute de BRAT în tipografii. Șapte seri, 22 de controale cu probleme, din 24: Paginademedia.ro vă prezintă în continuare rezultatele ultimelor controale făcute în tipografii, în acest an, de Biroul Român de Audit al Tirajelor – BRAT. Titlurile controlate

Margareta Pâslaru şi-a lansat autobiografia, în prezenţa prietenilor şi admiratorilor

Margareta Pâslaru şi-a lansat autobiografia, în prezenţa prietenilor şi admiratorilor: Cântăreaţa Margareta Pâslaru şi-a lansat autobiografia, "Eu şi timpul", luni seară, la Muzeul Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu), în prezenţa apropiaţilor săi, printre care s-au numărat Marina Voica, Cornel Constantiniu, Magda Mihăilescu şi Octavian Ursulescu.