sâmbătă, 29 octombrie 2011

Felia de pâine cade de multe ori cu untul în jos. Lege a lui Murphy, demonstrată

Felia de pâine cade de multe ori cu untul în jos. Lege a lui Murphy, demonstrată: Una dintre legile lui Murphy, cea care spune că atunci când ne cade din mână o bucată de pâine unsă cu unt aceasta are o probabilitate mai mare să ajungă cu faţa unsă cu unt în contact cu pământul (sau podeaua etc.), este...

Scandal la nunta Alinei Gabor, sora Monicăi

Scandal la nunta Alinei Gabor, sora Monicăi: Alina Gabor a avut astăzi cununia religioasă, la Biserica Sf. Nicolae, din Bacău. Ceremonia era stabilită, iniţial, la o altă biserică, însă, a fost schimbată în ultimul moment.

BALUL BOBOCILOR 2011 | Elena Aisa Benghiac este Miss Boboc 2011 la Colegiul AT Laurian

BALUL BOBOCILOR 2011 | Elena Aisa Benghiac este Miss Boboc 2011 la Colegiul AT Laurian:


Eleva Elena Aisa Benghiac din clasa a IX-a H a câştigat, sâmbătă seară, concursul de frumuseţe Miss Boboc 2011 la Colegiul Naţional “AT Laurian” din Botoşani.


Ea a fost declarată câştigătoare în urma unui concurs desfălurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, la care au participat alte nouă eleve de clasa a IX-a.


Titlul de Mister Boboc 2011 i-a revenit lui Codrin Epuraş, elev în clasa a IX-a D.


Cei doi vor reprezenta Colegiul Naţional “AT Laurian” în faza finală a Miss Boboc 2011, care va fi organizată pe 17 noiembrie şi care va reuni câştigătorii concursurilor la toate cele 11 licee din municipiuul Botoşani. Până acum în această finală s-au mai calificat Raluca Melesteu şi Stefan Contratov, câştigătorii Miss & Mister Boboc 2011 de la Grupul :colar Industrial Elie Radu.

În această seară, Miss Boboc AT Laurian. Vezi candidatele!

În această seară, Miss Boboc AT Laurian. Vezi candidatele!:



Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani găzduieşte, sâmbătă seară, de la ora 18.00, concursul Miss Boboc 2011 al Colegiului Naţional AT Laurian. Pe scena concursului organizat împreună cu Inspectoratul Şcolar vor urca cele mai frumoase zece eleve de clasa a IX-a, dar şi cei mai frumoşi zece băieţi din primul an de liceu. Câştigătoarea va reprezenta liceul în finala Miss Boboc 2011, care se va desfăşura pe 17 noiembrie.

Rodica Culcer ii raspunde lui Crin Antonescu, care a numit-o pensionara nesimtita: O tentativa de intimidare a unui ziarist incomod

Rodica Culcer ii raspunde lui Crin Antonescu, care a numit-o pensionara nesimtita: O tentativa de intimidare a unui ziarist incomod: Directorul Directiei de Stiri al postului de televiziune public, Rodica Culcer, a reactionat sambata la declaratia facuta de liderul PNL, Crin Antonescu, care a numit-o "pensionara nesimtita", afirmand ca este vorba despre "o tentativa de intimidare a unui ziarist incomod". Intr-o postare pe blogul personal, Culcer declara ca atacurile lui Antonescu i-au vizat si pe colegii ei, Ioana Lupea si Mircea Marian, despre care politicianul liberal a spus ca sunt "ratati". "De ce isi pierde vremea un om care vrea sa conduca Romania cu o biata pensionara nesimtita si cu niste ratati?", se intreaba Rodica Culcer.

Demi Moore, acuzată că a lovit un fotograf

Demi Moore, acuzată că a lovit un fotograf: Actriţa americană Demi Moore a fost acuzată într-o serie de articole apărute în presa americană că a lovit un paparazzo care o urmărea, vineri, în timp ce se îndrepta spre un salon de manichiură din Los Angeles
.

Furia spectatorilor: Cum s-au răzbunat fanii pe trupa care şi-a amânat concertul - VIDEO

Furia spectatorilor: Cum s-au răzbunat fanii pe trupa care şi-a amânat concertul - VIDEO: Amânarea unui concert pe care grupul Metallica trebuia să îl susţină la New Delhi, vineri seară, a stârnit furia fanilor indieni, care au distrus scena pe care urma să cânte trupa americană, informează site-ul revistei New Musical Express
.

Cascadorul lui Sylvester Stallone a murit în Bulgaria, timpul filmărilor la "The Expandables 2"

Cascadorul lui Sylvester Stallone a murit în Bulgaria, timpul filmărilor la "The Expandables 2": Bărbatul care trebuia să facă toate cascadoriile lui Sylvester Stallone, în filmul "The Expandables 2", a murit pe platoul de filmare, în urma unei explozii.

Mircea Albulescu şi Draga Olteanu Matei au primit stele pe Aleea Celebrităţilor. Actorii au mulţumit publicului, cu ochii în lacrimi

Mircea Albulescu şi Draga Olteanu Matei au primit stele pe Aleea Celebrităţilor. Actorii au mulţumit publicului, cu ochii în lacrimi: Mircea Albulescu şi Draga Olteanu Matei au primit stele pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti, sâmbătă, într-o ceremonie emoţionantă în care, cu lacrimi în ochi, cei doi actori au mulţumit publicului, spunând că sunt foarte fericiţi că se pot "aşterne preş la picioarele spectatorilor"
.

"Dragoste" de frate: Madonna este o scorpie. Ar fi frumos să arate că îi pasă doar vorbind cu mine - Vedete > EVZ.ro

"Dragoste" de frate: Madonna este o scorpie. Ar fi frumos să arate că îi pasă doar vorbind cu mine - Vedete > EVZ.ro: "Anthony Ciccone, fratele Madonnei cu doi ani mai mare decât aceasta, duce o viaţă complet diferită de cea a surorii sale. În timp ce Madonna este cunoscută în întreaga lume şi are numeroase locuinţe, Anthony doarme sub un pod dintr-un mic oraş din Michigan, scrie dailymail.co.uk. Fratele nu are deloc cuvinte bune la adresa surorii sale: Madonna ar fi fost în copilărie o scorpie, aşa cum este şi acum, susţine ruda sa de sânge."

'via Blog this'

50.000 de dosare ale fostei Securități, încă netransferate de SRI către CNSAS

50.000 de dosare ale fostei Securități, încă netransferate de SRI către CNSAS: După mai bine de 20 de ani, SRI tot nu a reuşit să finalizeze procedura de transferare a dosarelor fostei Securităţi către CNSAS. 50.000 de dosare încă mai aşteaptă în arhiva acestui serviciu de informaţii să ia calea CNASAS, a...

Video:Balul bobocilor Grigore Ghica_2011_premiere

Video: Balul bobocilor Grigore Ghica_2011 - 1

Video:Balul bobocilor Grigore Ghica.mp4

Video: Top 10 cele mai urmărite filme pe Youtube


URMĂREŞTE MAI JOS TOATE VIDEOCLIPURILE DIN TOP 10:
1. Justin Bieber ft. Ludacris - Baby - 646.484.796 vizualizări
2. Lady Gaga - Bad Romance - 422.808.201 vizualizări
3. Jennifer Lopez - On the Floor ft. Pitbull - 413.244.271 vizualizări
4. Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) - 411.199.724 vizualizări
5 . Eminem ft. Rihanna - Love the Way You Lie - 395.731.035 vizualizări
6. Charlie bit my finger again! - 382.460.785 vizualizări
7. Eminem - Not Afraid - 287.081.166 vizualizări
8. Party in un letto - 277.083.600 vizualizări
9. Justin Bieber - One Time - 271.493.449 vizualizări
10. Justin Bieber ft. Jaden Smith - Never Say Never - 271.415.605 vizualizări