miercuri, 25 mai 2011

Scriitorul care a anticipat Revolutia din decembrie 1989 - Prin oras - HotNews.ro

Scriitorul care a anticipat Revolutia din decembrie 1989 - Prin oras - HotNews.ro: "'Revolutiile din Est au fost organizate, structurate de KGB, de imperiul pe care il prezinta in literatura lui. Are cateva fraze explicite in timpul interviului, cum KGB-ul lucra pe super-computere."

Video: CRBL si Cosmin Agache la ProFM

Video: Marius Girada Cenaclul Editor a-II-a

Video: Marius Girada Cenaclul Editor a-I-a

Video: Liviu Romanescu_1_ presedinte SLI Dorohoi

Video: Liviu Romanescu presedinte SLI Dorohoi

Video: Şcoala 5 Dorohoi - Să spargem tacerea

Video: Şcoala 5 Dorohoi - Să spargem tacerea (4)

Video: Şcoala 5 Dorohoi - Sa spargem tacerea (3)

Video: Şcoala 5 Dorohoi - Să spargem tacerea (1)

Video: Şcoala 5 Dorohoi - Sa spargem tacerea (2)

Târgul ONG Botoşani, 26 iunie

Posted: 25 May 2011 12:25 PM PDT
Sute de profesori botoşăneni pleacă în concediu prin sindicat: "mai puţin de 200 de cadre didactice botoşănene vor pleca în concediu de odihnă pe litoral sau la munte, cu bilete acordate prin sindicatul la care sunt membri. La Liga Sindicatelor din Învăţământ..."
Posted: 25 May 2011 12:25 PM PDT
Sindicaliştii fac plângere la CEDO cu privire la salariile profesorilor: "Sindicaliştii din educaţie vor depune o plângere la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului cu privire la plafonarea salariilor cadrelor didactice, în urma proceselor finalizate favorabil pentru..."
Posted: 25 May 2011 12:25 PM PDT
Sediul Serviciului de Ambulanţă va fi reabilitat în acest an: "Sediul în care funcţionează Serviciul Judeţean de Ambulanţă va intra în reabilitare în cursul acestui an. În acest sens, va fi alocată suma de 450.000 de lei de către Ministerul Sănătăţii...."
Posted: 25 May 2011 10:10 AM PDT
Premiante la latină: "
Concursul „Ovidianum Ponticum” defăşurat în perioada 19-22 mai 2011 la Constanţa a fost de bun augur pentru patru eleve ale Colegiului “Grigore Ghica” Dorohoi. Premiul al II-lea a fost câştigat de Adina Burciu (XI F), premiul al III-lea de Andreea Cărăuşu (IX E), Ema Precob (IXG) şi Mădălina Grigoraş (XI F) fiind recompensate cu menţiune. Coordonator al elevelor de liceu a fost profesor Arghira Călin. (www.dorohoinews.ro)
"
Posted: 25 May 2011 10:04 AM PDT
Peste 17.000 de elevi, în competiţie pentru premiile Concursului Internaţional de ...: "Sambata, 28 mai 2011, la ora 9.00, peste 20.000 de elevi din clasele IV-XII din toata tara vor participa la proba de baraj a Concursului International de Matematica Aplicata Cangurul. In urma barajului, vor fi desemnati castigatorii la nivel national ai competitiei din acest an scolar.
La prima etapa a competitiei, desfasurata in primavara, au participat 220.000 de elevi din clasele I-XII din 4.000 de scoli. In urma analizei punctajelor obtinute, Comisia Nationala a Concursului a invitat peste ..."
Posted: 25 May 2011 06:35 AM PDT
Şefa unui ONG pentru drepturile omului, prinsă cu şpagă.: "Alexandrina Gavrila, sefa unui ONG denumit Liga Nationala si Internationala pentru Apararea Drepturilor Omului, a fost pinsa in flagrant delict primind mita pentru a interveni in favoarea unui detinut.
Ea este cercetata de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) pentru trafic de influenta, dupa ce i-a promis sotiei detinutului ca poate interveni pentru ca barbatul sa fie eliberat conditionat din Penitenciarul Giurgiu si i-a cerut 2.000 de euro.
Ofiterii DGA au prins-o pe femeie in ..."
Posted: 25 May 2011 06:22 AM PDT
"Cupa de vara" Roma 2011, dedicata anul acesta doar copiilor!: "Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Clubul Sportiv "A.S. Roma" si Scoala de Arte si Meserii Roma, organizeaza duminica, 29 mai, cea de-a doua editie a "Cupei de Vara" Roma, in incinta Bazei Sportive "Micul Olimpico" din..."
Posted: 25 May 2011 06:20 AM PDT
A treia ediţie a Festivalului „Cânt şi joc moldovenesc” va avea loc pe 28 mai: "


News Festivalul-concurs „CÂNT ŞI JOC MOLDOVENESC”, ediţia a III-a, realizat în parteneriat cu I.S.J.Botoşani, Biblioteca Judeţeanş ,,M.Eminescu” Botoşani,Palatul Copiilor, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, Muzeul Judetean de Istorie Botosani şi Teatrul „Vasilache” va avea loc, sâmbătă, 28 mai 2011, începând cu ora 9.00 la Teatrul ,,Vasilache” Botoşani.
"
Posted: 25 May 2011 12:29 AM PDT
DANIELA BEJINARIU: "Sunt dezamagita de ce au facut actualii si fostii din statul Romania, dar Romania mea e alta!": "Nascuta pe 24 septembrie 1996, Daniela Bejinariu este eleva in clasa a VIII-a la Scoala Nr. 5 "Spiru Haret" din Dorohoi. Fire nonconformista, dar in limita frumosului si delicatului simt adolescentin, Daniela isi traieste propria viata cu o curiozitate debordanta. Scrie,..."
Posted: 25 May 2011 12:16 AM PDT
Conferinţă regională pentru dezvoltarea afacerilor în turism: "
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri va organiza pe data de 14 iunie, între orele 9.00 şi 16.00, în Gura Humorului, la Hotel Best Western -sala TisA, Conferinţa regională pentru dezvoltarea afacerilor în turism, dedicată acualilor şi viitorilor întreprinzători în sectorul turistic din judeţele regiunii de dezvoltare Nord-Est: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.
Posted: 24 May 2011 10:47 PM PDT
Cupa "1 Iunie" pentru sportivii cu abilitati scazute: Duminica, la Sala Polivalenta Botosani!: "Având drept scop mişcarea, comunicarea şi integrarea în societate a copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi, Asociaţia "Ne Trebuie Speranţă", în parteneriat cu Special Olympics România, Primăria municipiului Botoşani şi Direcţia Judeţeană..."

EuROParlament, 26 mai

Posted: 25 May 2011 10:11 AM PDT
Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea: "
80 de milioane de cetățeni, aproape 16% dintre europeni, suferă de un handicap. Accesul redus la servicii și mobilitatea limitată îi lipsesc adesea de oportunități. Prețul pentru aceste șanse pierdute este plătit în final de societate. Există însă și excepții. În ciuda faptului că este surd, Ádám Kósa a absolvit, a lucrat ca avocat și este acum primul eurodeputat surd, care luptă pentru ca alții să-i urmeze exemplul.

Sursa : © Parlamentul European

Super Euro Direct 26 mai

Posted: 25 May 2011 01:41 AM PDT
Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!: "
Săptămâna Verde 2011 începe astăzi prin lansarea către cetăţeni a unui apel de 'a consuma mai puţin şi a trăi mai bine”.
"
Posted: 25 May 2011 12:45 AM PDT
Transport aerian: Comisia Europeana a lansat o procedura de constatare a incalcarii legislatiei UE impotriva Romaniei: "
Comisia European a lansat o procedura de constatare a incalcarii dreptului comunitar impotriva Romaniei in legatura cu incheierea unui acord bilateral privind serviciile aeriene incheiat cu Rusia si a trimis Romaniei o cerere oficiala de informatii cunoscuta sub denumirea de „scrisoare de notificare oficiala”. Comisia este ingrijorata de faptul ca acest acord ar putea compromite tratamentul egal al companiilor aeriene din UE si ar putea denatura concurenta dintre acestea.
Mai multe detalii:
"
Posted: 25 May 2011 12:32 AM PDT
Comisia Europeana solicita unui numar de noua state membre sa implementeze directiva care vizeaza imbunatatirea sigurantei cailor ferate europene: "
Comisia Europeana a trimis un aviz motivat unui numar de noua state membre, solicitandu-le in mod oficial sa implementeze integral directiva privind siguranta cailor ferate. AustriaGermaniaLituaniaLuxemburg,OlandaPoloniaRomaniaSuedia si Marea Britanie nu si-au aliniat inca legislatia nationala la directiva respectiva, desi aveau obligatia de a face acest lucru pana la data de 24 decembrie 2010. Comisia le-a acordat acestor state membre un termen de doua luni pentru remedierea situatiei, iar in caz contrar poate transmite cauzele respective Curtii de Justitie.
"
Posted: 25 May 2011 12:32 AM PDT
Uniunea Europeana va acorda micro-imprumuturi fermierilor si micilor intreprinzatori din Romania: "
Multi mici-intreprinzatori si producatori agricoli, in special din zonele rurale si orasele mici ale Romaniei, au dificultati in obtinerea de credite din partea institutiilor bancare traditionale. Pentru a facilita acest lucru, ca parte aInstrumentului European de Microfinantare Progress, un acord de imprumut in valoare de 8 milioane de euro a fost semnat cu institutia romana de microfinantare Patria Credit. Acesta va permite acordarea de micro-imprumuturi cu o valoare maxima de 25.000 de euro unui numar de peste 2.000 de micro-intreprinderi din Romania. Este cel de-al cincilea acord si cel mai mare de pana acum din cadrul Instrumentului European de Microfinantare Progress.
"
Posted: 25 May 2011 12:31 AM PDT
Comisia Europeana asigura o mai buna protectie a victimelor infractionalitatii: "
In fiecare an, aproximativ 75 de milioane de persoane, pot fi victime ale infractionalitatii in intreaga UE. Asemenea evenimente pot avea consecinte fizice, emotionale si financiare devastatoare pentru victime si familiile acestora. Atunci cand aceste evenimente au loc in strainatate, diferentele culturale, lingvistice si legislative pot crea probleme considerabile. Pentru a afla cui se adreseaza victimele pentru ajutor si care sunt drepturile acestora, accesati http://ec.europa.eu/romania/news/180511_infractionalitate_ro.htm.
"
Posted: 25 May 2011 12:31 AM PDT
Agenda digitala: Comisia Europeana doreste sa afle care ar fi cel mai bun mod de a exploata informatica dispersa (cloud computing) in Europa: "
Comisia Europeana doreste sa afle opiniile cetatenilor, intreprinderilor, administratiilor publice si altor parti interesate in legatura cu modul in care se poate valorifica la maximum informatica dispersa (cloud computing). Aceasta permite companiilor, administratiilor publice si indivizilor care utilizeaza retele precum cea de internet, sa-si acceseze datele si programele informatice pe computere aflate in alta parte. Poate ajuta intreprinderile – mai ales IMM-urile – sa reduca drastic costurile aferente tehnologiei informationale, poate ajuta guvernele sa furnizeze servicii la costuri mai reduse si poate contribui la economisirea energiei prin utilizarea mai eficienta a echipamentelor hardware. Acest sistem este deja utilizat la scara larga, de exemplu pentru serviciile de e-mail prin intermediul internetului. Aceasta tendinta este tot mai accentuata si se prevede ca serviciile de acest tip vor genera, in Europa, aproape 35 de miliarde de euro pana in 2014. Promovarea conditiilor adecvate pentru ca cetatenii si intreprinderile sa beneficieze la maximum de aceasta evolutie tehnica este una dintre actiunile prevazute de Agenda Digitala pentru Europa . Consultarea publica se va desfasura pana la 31 august. Raspunsurile vor fi utilizate la elaborarea unei strategii europene in domeniu, pe care Comisia o va prezenta in 2012.

Monica Columbeanu propune un acord lui Irinel în ce priveşte custodiei fiicei lor

Monica Columbeanu propune un acord lui Irinel în ce priveşte custodiei fiicei lor: "Monica Columbeanu îi propune soţului său un acord privind custodia fiicei lor, ca urmare a unei solicitări făcută de omului de afaceri Irinel Columbeanu prin care cerea ca soţia sa să fie de acord ca Irina să poată sta temporar la Izvorani, potrivit avocaţilor Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu.

Un procuror american somează un jurnalist de la New York Times să îşi dezvăluie sursa din CIA

Un procuror american somează un jurnalist de la New York Times să îşi dezvăluie sursa din CIA: "Un jurnalist de la New York Times, autorul unei cărţi despre Agenţia Centrală de Informaţii (CIA), publicată în 2006, a fost convocat de un procuror, cu acordul Departamentul Justiţiei, să depună mărturie împotriva unui fost agent de informaţii american, care ar fi fost sursa sa.

Marea problema a culturii romane: bagajul ei ortodoxist, bizantin, fanariot

Marea problema a culturii romane: bagajul ei ortodoxist, bizantin, fanariot: "Mentalitatile romanesti sunt anti-liberale, anti-moderniste, anti-occidentale si de aceea romanii nu vor ajunge niciodata la ceea ce Max Weber numea "elita protestanta si spiritul capitalismului". Asa scria Ioan Petru Culianu (istoric al religiilor), in "Mircea Eliade necunoscutul", text invocat de Andrei Oisteanu si de Horia-Roman Patapievici in cadrul unei dezbateri sustinute la Institutul Cultural Roman.
  • Vezi de ce credea Culianu ca in literatura romana "agentul capitalismului ori nu apare, ori apare caricatural" si cum vedea sintagma "Bucuresti - a patra Roma".
"

Final de drum pentru celebra emisiune a lui Oprah Winfrey

Final de drum pentru celebra emisiune a lui Oprah Winfrey: "Ultima ediţie a „The Oprah Winfrey Show” va fi difuzată în această seară. Cea mai cunoscută prezentatoare TV din America se desparte de fanii ei după 25 de ani pentru a se concentra mai mult asupra postului ei de televiziune,..."

Cele mai ascultate matinale radio: Morning ZU în București, Cârcotașii pe urban

Cele mai ascultate matinale radio: Morning ZU în București, Cârcotașii pe urban: "
Morning ZU este cel mai ascultat program matinal în București. Ultimele date arată că programul realizat de Daniel Buzdugan și Mihai Morar are aproape 160.000 de ascultători.
La nivel urban, Cronica cârcotașilor este cea mai ascultată: aproape 920.000 de ascultători. După accidentarea lui Șerban Huidu, emisiunea a fost dusă de Mihai Găinușă și fosta bebelușă Oana.
Datele detaliate, în continuare:
Pentru București:
  • Bucureștiul este al celor de la ZU. Matinalul lui Daniel Buzdugan este cel mai ascultat. Emisiunea lor este și cea mai amendată producție radio, pentru vulgaritatea limbajului și excesul de teme cu tentă sexuală. Postul de radio deţinut de grupul Intact a încasat în 2010 amenzi de 55.000 de lei (peste jumătate de miliard de lei vechi).
  • Locul secund revine, în București, matinalului de la postul public Radio România Actualități, cu aproape 150.000 de ascultători. Cronica cârcotașilor de pe Kiss FM completează podiumul.
  • Doar Morning ZU, matinalul Radio România Actualități și Cronica Cârcotașilor au peste 100.000 de ascultători în Capitală.
  • De remarcat poziția bună în clasament a matinalelor Magic FM și Guerrilla.
  • Bine Dimineața, matinalul Radio 21, adună sub 40.000 de ascultători în București.

Audiența posturilor de radio în București, în intervalul 7.00-10.00, de luni până vineri (public peste 11 ani):

1ZU157.100
2Actualitati147.700
3Kiss FM117.400
4Europa FM74.900
5Magic FM61.800
6Guerrilla50.000
7Romantic FM45.000
8ProFM41.400
9Radio 2138.200
10Vibe FM32.500
11National FM26.200
12Rock FM23.500
13Ant. Satelor21.500
14Regional16.100
15Realitatea14.800
16Gold FM14.700
17Music FM7.300
18Cultural7.100
19City FM1.000

Cârcotașii au urbanul

Dacă în București matinalul este ZU, la nivel urban cel mai ascultat program de dimineață este Cronica cârcotașilor, cu 917.500 de ascultători.
Pe locurile următoare sunt matinalul Radio România Actualități, cu 808.000 de ascultători și Morning ZU, cu 740.000.

Audiența posturilor de radio la nivel urban, în intervalul 7.00-10.00, de luni până vineri (public peste 11 ani):

1Kiss FM917.500
2Actualitati808.500
3ZU739.500
4Europa FM685.200
5ProFM427.900
6Magic FM228.900
7Radio 21172.700
8Antena Satelor117.800
9National FM106.800
10Cultural76.200
11Rock FM62.400
Citește și:
"

The Money Channel, la un pas de acordul cu CNBC

The Money Channel, la un pas de acordul cu CNBC: "

Postul The Money Channel este în faza semnării contractului de afiliere la CNBC, contractul urmând să acopere cinci ani și să intre în vigoare de la 1 septembrie, scrie Hotnews, care citează un anunț intern al postului TV.

Informația legată de contractul The Money Channel – CNBC a fost publicată în exclusivitate de paginademedia.ro, în urmă cu o lună, aici.

Potrivit anunțului citat de HotNews, angajații sunt informați că de la aceeași dată managementul stației nu va mai fi asigurat de Asesoft, ci de Sorin Freciu (foto) și Dragoș Nedelcu.

În urma afilierii la CNBC, postul se va prezenta fie drept CNBC/TMC, fie doar CNBC.


Disney Channel programe pentru preşcolari de la 1 iunie

Disney Channel programe pentru preşcolari de la 1 iunie: "

Disney Channel va lansa de ziua copilului blocul de programe Disney Junior dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 7 ani.

Desenele animate dedicate preşcolarilor vor fi difuzate pe Disney Channel, de luni până vineri, în intervalul 14.00-15.45. În weekend, acelaşi program va putea fi urmărit în intervalul 14.00 – 15.00.

Pentru acest segment de vârstă Disney Junior se bate cu Cartoonito, un alt bloc de programe pe care Turner urmează să-l lanseze în septembrie pe Boomerang, după cum paginademedia.ro a scris aici.

La evenimentul care a anunţat lansarea Disney Junior în România au fost prezente Kate Morton (director de programe Disney Channel, Europa Centrală şi de Est, Africa de Sud şi Orientul Mijlociu) şi Luminiţa Anghel.

Blocul de programe Disney Junior conţine desene animate precum: Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, Clubul lui Mickey Mouse, Imagination Movers, Manny Iscusitul, Agentul Special Oso şi Moto – animăluţele din junglă.

Luminiţa Anghel, una dintre vocile personajelor Disney, în România:

“Noi, mămicile, ne simţim în siguranţă când copiii noştri se uită la un program Disney. Aceste desene animate îi învaţă pe copii să vorbească corect, să se joace în echipă şi să facă lucruri de care să fie mândri”.

"

Evenimentul zilei, noua structură a editorilor

Evenimentul zilei, noua structură a editorilor: "

Noi șefi de secție la Evenimentul zilei, după plecările de săptămâna trecută. Printre aceștia: Florin Ciornei (Politic), Alexandra Olivotto (Showbiz) și Magda Spiridon (Eveniment/Reporteri speciali).

Săptămâna trecută, aproximativ 20 ziariști dintr-un total de aproximativ 50 au plecat de la Evenimentul Zilei.

Lista editorilor, în continuare:

Florin Ciornei – Politic
Daniel Conțescu – Sport
Magda Spiridon – Eveniment/Reporteri speciali
Geta Roman – Social
Alexandra Olivotto – Showbiz/Cultură
Dan Stancu – Externe
Alexandra Dordea – Șef Newsroom
Silviu Sergiu, Gabriel Gachi, Mircea Marian – Seniori editori

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, conducerea ziarului încearcă să îi readucă la cotidian pe câțiva dintre cei care au plecat săptămâna trecută.


"

​VIDEO Top 10 piese straine

​VIDEO Top 10 piese straine: "​Rapture (Nadia Ali), On The Floor (Jennifer Lopez feat. Pitbull), Loca People (Sak Noel) se afla in fruntea unui clasament muzical realizat de Trilulilu pentru saptamana aceasta. HotNews.ro va prezinta un top 10 piese straine, care cuprinde si cantece ale unor artisti precum Enrique Iglesias, Shakira, Rihanna sau Snoop Dogg."

BOOKFEST 2011 - Concerte, spectacole şi mii de cărţi.

BOOKFEST 2011 - Concerte, spectacole şi mii de cărţi.: "Salonul de Carte 'Bookfest' are loc in 2011 ceva mai devreme ca de obicei. Deschis astazi, targul va ofera, din nou, posibilitatea sa beneficiati de reduceri semnificative la pretul de achizitie, ceea ce, mai ales in aceasta perioada de criza, e foarte important. Pe langa lansari, reduceri si dezbateri, organizatorii au pregatit si concerte sau spectacole de teatru.
La Bookfest 2011 concerte sunt in fiecare zi. Joi seara, de la 18.30, Mircea Tiberian alaturi de Luiza Zan si Liviu Butoi vor ..."

Boc refuză să răspundă presei: Să vă obişnuiţi cu un premier care nu mai susţine declaraţii oricând - Mediafax

Boc refuză să răspundă presei: Să vă obişnuiţi cu un premier care nu mai susţine declaraţii oricând - Mediafax: "Va trebui să vă obişnuiţi cu un altfel de prim-ministru, care nu mai dă declaraţii în orice loc, în orice moment, despre orice şi oricum. Aşa că v-aş ruga să înţelegeţi că asta este rigoarea funcţiei pe care o am', a spus Boc jurnaliştilor care îl întrebau despre remanierea Guvernului şi conţinutul discuţiilor sale de marţi cu preşedintele Traian Băsescu."

Cu microfonul dupa Columbeni

Cu microfonul dupa Columbeni: "Reclamatia depusa de Irinel Columbeanu la Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor l-a adus atat pe petitionar cat si presa din alaiul sau pe culmile ridicolului. Extinsa la nivelul Parlamentului, telenovela Columbenilor continua sa excite mass-media care il taloneaza atat pe el cat si pe Monica, agitand microfoanele, manifestand nu doar interes ci si compasiune, cand de o parte, cand de alta."

Sârbu a vândut 50.000 de acţiuni pentru 1,1 mil. dolari

Sârbu a vândut 50.000 de acţiuni pentru 1,1 mil. dolari: "

Adrian Sârbu, preşedinte şi CEO al Central European Media Enterprises (CME)a vândut 50.000 de acţiuni evaluate la 1,1 milioane de dolari între 19 şi 24 mai, notează Wall-Street.ro, Capital şi DailyBusiness.ro, care citează Reuters.

Sârbu a vândut acţiunile la un preţ de 22,29 dolari pe acţiune. Şeful grupului media mai deţine încă 2.552.000 de acţiuni la CME. Acţiunile CME s-au tranzacţionat luni, pe bursa Nasdaq, în scădere cu 3%, la 21,6 dolari per acţiune.

GSP TV „a sărit” din grila de programe a celor de la RCS, odată cu încheierea contractului dintre cele două posturi. Încă o dată fotbalul intern devine miză de dispută între televiziuni şi societăţile de cablu. Cristi Creţu, channel managerul GSP TV, a vorbit într-un interviu pentru Jurnalul Național despre situaţia postului de televiziune.

Cristi Creţu: “Din 23 mai, orice abonat al oricărei companii de cablu poate cere operatorului său postul GSP TV. Noi suntem disponibili să-l oferim oricui doreşte, singura condiţie fiind să fim preluaţi în aceiaşi termeni ca şi celelalte posturi de sport.”

“Noi am semnat deja cu Romtelecom şi de luni suntem prezenţi atât pe cablu, cât şi pe DTH în această reţea. Negocierile cu UPC sunt şi ele destul de avansate. Nu în ultimul rând, am oferit postul şi cabliştilor independenţi, reacţiile fiind mai mult decât pozitive din par­tea lor. Însumând toate aceste reţele, vom avea o acoperire mai mare decât cea pe care o aveam la RCS.”
GSP TV va avea acoperire mai mare decât înainte

România, o ţară relativ săracă situată într-o regiune dificilă a Europei, are nevoie să-şi scoată în evidenţă trăsăturile aparte şi să meargă dincolo de brandul turistic, apreciază Lordul Watson de Richmond, personalitate influentă a pieţei media din Marea Britanie. El susţine, într-o discuţie cu HotNews.ro, că pe fondul revirimentului lent al economiei româneşti această ţară ar trebui să fie precaută în privinţa aderării prea rapide la zona euro şi să nu uite de lupta contra corupţiei.

“€œSenzația mea – şi mă gândesc la un slogan – este că aţi putea spune ceva de genul “România, inima unei Europe diferite”. Ar funcţiona foarte bine, deoarece aţi pretinde că sunteţi în centrul unui lucru, dar al unui lucru diferit. România este diferită, Bucureştiul este diferit şi nu este vorba numai despre peisaje – foarte bune, de altfel -, e vorba şi despre arhitectura, artă, oameni, întregul fel de a se prezenta. Iar toate acestea trebuie cuprinse în branding.”
VIDEO Lordul Watson de Richmond: României, ţara relativ săracă, îi trebuie mai mult decât un brand turistic – cel mai rău ar fi să fie percepută că parte a problemelor întregii regiuni

ProFM lansează săptămâna aceasta campania “Silicoane pentru fane”, dedicată femeilor din România care doresc să îşi îmbunătăţească look-ul, câştigătoarea urmând să primească apoi şi rolul de asistentă la emisiunea “LOL” de la MTV, scrie Mediafax, care citează o informare a postului de radio.
ProFM îşi face ascultătoarele fericite prin campania “Silicoane pentru fane”

"

Mărioara Zăvoranu, despre Oana: ”M-a căutat doar pentru că a avut nevoie de bani.”

Mărioara Zăvoranu, despre Oana: ”M-a căutat doar pentru că a avut nevoie de bani.”: "Deși s-au împacat de curând, Oana a făcut o nouă plângere pe numele mamei sale, Mărioara Zăvoranu."

Silicono-mania: ProFM îşi face ascultătoarele fericite prin campania "Silicoane pentru fane" - Mediafax

ProFM îşi face ascultătoarele fericite prin campania "Silicoane pentru fane" - Mediafax: "ProFM lansează săptămâna aceasta campania 'Silicoane pentru fane', dedicată femeilor din România care doresc să îşi îmbunătăţească look-ul, câştigătoarea urmând să primească apoi şi rolul de asistentă la emisiunea 'LOL' de la MTV, informează postul de radio."

Pagina de media – Petrişor Obae » Care-i publicul? Pentru copii, la KidsRadio: “translații temporale”, “clarviziuni mantice” și oniromanție

Pagina de media – Petrişor Obae » Care-i publicul? Pentru copii, la KidsRadio: “translații temporale”, “clarviziuni mantice” și oniromanție: "Ce-şi propune această emisiune?
“Toate emisiunile de la KidsRadio sunt gândite în concordanţă cu interesele copiilor şi toate temele de discuţie sunt propuse de către copii.
Vreţi să spuneţi că un copil de 4 ani propune teme precum vrăjitoria?"