vineri, 1 noiembrie 2013


Victor Ponta, întâmpinat cu huiduieli la Sibiu, la o conferinţă a pensionarilor
Premierul Victor Ponta a fost întâmpinat cu huiduieli, vineri, la Sibiu, de către circa 30 de persoane care se opun proiectului minier de la Roşia Montană, acestea strigându-i: "Ruşine să vă fie", în timp ce participanţi la o conferinţă a pensionarilor PSD la care Ponta venise îl aclamau.
Victor Ponta, dupa ce i-au cazut microfoanele cand vorbea: Asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot
Premierul Victor Ponta a spus, vineri, cand in timpul discursului tinut la Conferinta Nationala a Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati de la Sibiu, i-au cazut microfoanele amplasate pe pupitru, ca "asta e tara lui Basescu, microfoane peste tot", relateaza Mediafax.
49,3 MILIOANE DE EURO PE ZI - Atât pierde statul din evaziunea fiscală. Cinci metode de furt
Marele jaf românesc. Bilanţul furtului: aproape 50 de milioane de euro pe zi. Cele cinci metode prin care ne fură
Simona Halep are mari șanse să intre în top 10 mondial
Dacă va câștiga turneul de tenis de la Sofia, Simona Halep își va trece al șaselea trofeu în 2013 și va intra în top zece jucătoare la nivel mondial.  Simona Halep doboară record după record. Câștigarea Turneului Campioanelor de la Sofia, o va propulsa pe româncă în Top 10 jucătoare la nivel mondial. Câștigătoarea de la Sofia pleacă acasă cu 375 de puncte WTA. În prezent, Halep se află pe locul 14
Dosarul penal al comisarului Traian Berbeceanu a fost preluat de DIICOT București
DIICOT, structura centrală de la București, a preluat de la Alba Iulia, dosarul penal al fostului șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, în care comisarul este acuzat de sprijinirea unui grup infracțional. DIICOT București se va ocupa de azi înainte de dosarul comisarului Berbeceanu, aflat în prezent în stare de arest preventiv, pentru că s-ar fi dat de partea infractorilor. ”În baza art. 201 din Le
Trafic record pe exclusivNEWS.ro, în luna octombrie
Site-ul de știri naționale și internaționale exclusivNEWS.ro a înregistrat în luna octombrie 2013, un record de trafic. Peste 173,000 de vizite s-au înregistrat în această lună. Luna octombrie a fost de bun augur pentru site-ul de știri www.exclusivnews.ro . 120.005 vizitatori unici, 173.439 de vizite și 735.923 de pagini vizualizate, sunt cifrele recordului de trafic pentru exclusivNEWS.ro, reali
Sapte persoane urmarite penal dupa perchezitiile de la Ministerul Agriculturii si ADS. Printre ei, presedintele Agrostar, Stefan Niculae
Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva a sapte persoane, printre care Stefan Niculae, presedintele sindicatului Agrostar, si un director din cadrul Administratiei Domeniilor Statului.
VIDEO. Smiley a lansat un nou videoclip pentru piesa "Acasă".
Smiley a lansat, vineri, un nou videoclip pentru piesa "Acasa". Piesa face parte de pe noul album al artistului. "Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii", a scris Smiley pe Facebook.
Cine răspunde de conţinutul unei casete de valori?.
Milioane de euro par sa se fi evaporat din casetele de valori ale sucursalei BCR Pitesti, Politia primind, pana in prezent, 12 reclamatii. Insa nu este prima data cand, dintr-o banca, dispar bunuri de valoare. In urma cu cateva luni, din tezaurul Raiffeisen Bank Ploiesti s-au volatilizat alte cateva milioane de euro. Ancheta a ramas fara rezultat, iar pagubasii cu buza umflata. Contractul de inchi
Ministrul Daniel Barbu, invitatul lui Lucian Mîndruţă la "Schimbă vorba"
Ministrul Daniel Barbu a fost invitatul lui Lucian Mîndruţă în ediţia de vineri a emisiunii “Schimbă vorba”.
Lideri de afaceri: Costurile apartenenţei Marii Britanii la UE sunt mai mari decât beneficiile
Costurile apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană, respectiv de respectare a reglementărilor pieţei unice, sunt mai mari decât beneficiile, consideră 46% dintre liderii de afaceri britanici participanţi la un sondaj de opinie realizat de YouGovPoll.
Ponta: Există încă o protecţie totală acordată de Parchet fostei guvernări. În schimb, dacă eşti în Guvernul USL, într-o săptămână ţi se termină dosarul
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, că "există încă o protecţie totală acordată fostei guvernări" de către Parchet, lucrându-se "cică, la dosar, după un an şi jumătate", în timp ce, "dacă faci parte din Guvernul USL, într-o săptămână ţi se termină dosarul".
Un roman misterios, erou pentru o femeie din Marea Britanie careia i-a salvat cainele
Stapana unui caine grav ranit care a fost dus la veterinar de un roman necunoscut vrea sa ii multumeasca acestuia, scrie Oxford Mail, care il cauta pe roman.
Paradoxul economiei americane: Pe fondul crizei bugetare, deficitul public a atins cel mai redus nivel de la criza din 2008
Un paradox american: reducerea deficitului public a atins o amploare fara precedent in ultima jumatate de secol, dar nu pe fondul unei reale vointe politice a administratiei, ci a crizei bugetare, scrie AFP.
UE îndeamnă la organizarea unor alegeri corecte în Kosovo, pe 3 noiembrie, şi a alocat unele fonduri suplimentare
Uniunea Europeamă (UE) a îndemnat joi la organizarea unor alegeri municipale "corecte şi care să unifice" duminică, în Kosovo, şi a anunţat acordarea unei sume suplimentare de 15 milioane de euro destinate susţinerii procesului de normalizare a relaţiilor între Priştina şi Belgrad.
Ponta, despre declaraţiile lui Antonescu: Noi, ăştia cu Guvernul, cu treaba, ceilalţi cu criticile
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, întrebat ce părere are despre faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că este "dezamăgit" de el, că Guvernul este "cu treaba", iar "ceilalţi cu critica", adăugând că USL merge mai departe, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Financial Times: Filmul "Poziţia copilului" - drama ca documentare a unei patologii - VIDEO
Filmul "Poziţia copilului", de Călin Peter Netzer, propunerea României la premiile Oscar 2014, reprezintă "disecarea anatomică a oamenilor, a societăţii şi a relaţiilor; drama ca documentarea unei patologii", scrie Financial Times.
Victor Ponta: Nimeni nu va pierde vreun leu din pensie in urma deciziei Curtii Constitutionale
Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Sibiu, ca "nimeni nu va pierde vreun leu din pensie" in urma deciziei Curtii Constitutionale, de recalculare, anuntand totodata ca pensiile vor fi indexate anul viitor cu 3,76%, transmite Mediafax.
Modelul Cornelia Tat apare pe coperta ediţiei de noiembrie a revistei „The ONE”
Cornelia Tat este modelul de pe coperta ediţiei de noiembrie a revistei „The ONE” şi protagonista pictorialului „Let's Play!”, realizat de Andreea Macri.
5.000 de medici vor protesta sâmbătă în Capitală.
Presedintele Colegiului Medicilor din Romania (CMR), Vasile Astarastoae a anuntat ca peste 5.000 de medici vor protesta, sambata, in Capitala, informeaza Mediafax. Angajatii din sanatate cer minimum 6% din PIB pentru Sanatate, o legislatie care sa garanteze independenta profesionala a celor care lucreaza in sistemul public si privat, o lege a salarizarii specifica sistemului de sanatate, apararea
Curtea de Apel Craiova a majorat pedeapsa de închisoare pentru Bercea Mondial
Ultima oră. Lovitură de proporţii pentru unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, Bercea Mondial. Anunţul făcut în urmă cu puţin timp
Despăgubirile acordate în cazul accidentelor feroviare cresc de 2,5 ori, la 190.000 euro/ călător
Despăgubirile acordate în cazul accidentelor feroviare vor creşte de 2,5 ori, de la 75.000 euro la 190.000 euro/ călător, potrivit unui proiect de act normativ prin care se urmăreşte conformarea la regulamentele europene privind drepturile călătorilor din transportul feroviar.
Ciocolata, declarată "junk food" şi supusă unei taxe suplimentare în Mexic
Congresul din Mexic a votat joi includerea ciocolatei în categoria alimentelor hipercalorice, fiind supusă unei noi taxe, în cadrul unor măsuri de creşteri fiscale, ce vizează suplimentarea veniturilor la buget şi combaterea obiceiurilor alimentare nesănătoase ale populaţiei.
VIDEO Victor Ponta a fost huiduit la Sibiu
Premierul Victor Ponta a fost intampinat cu huiduieli, vineri, la Sibiu, de catre circa 30 de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana, acestea strigandu-i: "Rusine sa va fie", in timp ce participanti la o conferinta a pensionarilor PSD la care Ponta venise il aclamau, transmite Mediafax.
ANALIZA Despre sistemul neo-feudal de parazitare a sectorului public. Cum putem opri asaltul politicii asupra democrației?
Antipolitica nu este o soluție. Neparticiparea clasei de mijloc este exact ceea ce vor partidele politice actuale: neofeudalismul lor se bazează pe electoratul captiv, pe care îl controlează ușor. Aceasta este concluzia unui raport publicat de CRPE vineri, 1 noiembrie, despre reforma sistemului politic romanesc. Lucrarea constata apariția și dezvoltarea unui sistem neo-feudal de ”parazitare” a sec