duminică, 22 ianuarie 2012

Intimidări şocante sub ochii poliţiştilor şi jandarmilor în ancheta de 37.000 de euro

Intimidări şocante sub ochii poliţiştilor şi jandarmilor în ancheta de 37.000 de euro: Presiuni şi intimidări incredibile în ancheta jafului de lângă Rompetrol. Apropiaţii lui Marius Aroşiţei, tânărul acuzat că ar fi fost şoferul lui Daniel Huţanu la tâlhărie, au ameninţat...

Plecări de la Adevărul: toată secția eveniment pleacă la B1

Plecări de la Adevărul: toată secția eveniment pleacă la B1: Opt jurnaliști din redacția Adevărul au demisionat în luna ianaurie, potrivit informațiilor Paginademedia.ro. Printre aceștia se numără întreaga echipă din departamentul Eveniment, Mihai Duță (șeful secției), Ionel Stoica și Liliana Năstase. Cei trei vor trece, de la 1 februarie, din grupul lui Dinu Patriciu în echipa B1 TV. Contactați de Paginademedia.ro, cei trei nu au... mai mult »

Război în teatrul românesc. Alexandru Arşinel şi Victor Rebengiuc se ceartă din cauza Stelei Popescu - Cultură > EVZ.ro

Război în teatrul românesc. Alexandru Arşinel şi Victor Rebengiuc se ceartă din cauza Stelei Popescu - Cultură > EVZ.ro: "Ceea trebuia să fie o recunoaştere a activităţii de-a lungul timpului în teatrul şi filmul românesc, s-a dovedit a fi subiect de dispută între mai marii teatrului românesc. Alexandru Arşinel şi Victor Rebengiuc se ceartă pe faptul că Stela Popescu, partenera de scenă a lui Arşinel, a primit înaintea Marianei Mihuţ, soţia şi partenera de scenă a lui Rebengiuc, o stea pe Aleea Timpului din Bucureşti."

'via Blog this'

Vrei să devii star de cinema: AFLĂ ce liceu vrea să înfiinţeze o clasă de actorie - Despre Botosaniul interzis

Vrei să devii star de cinema: AFLĂ ce liceu vrea să înfiinţeze o clasă de actorie - Despre Botosaniul interzis:
"O iniţiativă care a fost apreciată de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean vine din partea Liceului de Artă care doreşte înfiinţarea unei clase de actorie din anul şcolar viitor."

'via Blog this'