joi, 10 martie 2011

Moni si-a facut cumparaturile dintr-un magazin de cartier

Moni si-a facut cumparaturile dintr-un magazin de cartier: "Moni a fost vazuta facand piata in cartier, de la cele mai ieftine magazinase pe care le-a intalnit in drum."

Ramona Gabor: «Monica e distrusa. Plange non-stop dupa Irina»

Ramona Gabor: «Monica e distrusa. Plange non-stop dupa Irina»: "Ramona Gabor, sora lui Moni, isi face griji pentru sora ei, Monica si o sustine in razboiul cu Irinel"

Avocata o lasa balta pe Moni Columbeanu

Avocata o lasa balta pe Moni Columbeanu: "Monica a fost anuntata de avocata Zanfira Stepanescu ca renunta la cazul ei. refuzul de a o mai reprezenta pe Moni are legatura cu ultima ei vizita la Izvorani."

TABLETA TV: Felix şi Zăvoranca

TABLETA TV: Felix şi Zăvoranca: "La ora la care Realitatea TV şi ediţiile on line ale ziarelor difuzau ştirea despre verdictul ÎCCJ (Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea - nume de cod 'Mircea' şi 'Felix'), televiziunea de ştiri a 'mogulului' se făcea că..."

Dumitru Graur, președinte al Asociației Presei Sportive

Dumitru Graur, președinte al Asociației Presei Sportive: "

Dumitru Graur a fost ales astăzi președinte al Asociației Presei Sportive din România.

Graur anunță, pe blogul său, structura de conducere a asociației, după alegerile de astăzi. Vicepreședinte este Vlad Enăchescu.

Conducerea asociației:

Președinte: Dumitru Graur

Vicepreședinte: Vlad Enăchescu

Secretar general: Cătălin Tudose

Membri:

  • Andrei Vochin
  • Florin Caramavrov
  • Dorin Chioțea
  • Adrian Dobre

Sursa foto: Radio România

"

Directorul financiar al Ringier părăseşte boardul executiv companiei

Directorul financiar al Ringier părăseşte boardul executiv companiei: "

Samuel Hügli, directorul financiar al grupului Ringier, va pleca din companie la sfârşitul lunii august.

După aproape un deceniu în care a lucrat pentru grupul de presă elveţian, Hügli doreşte să se dedice antreprenoriatului.

Acesta nu se desprinde total de Ringier, va păstra diverse roluri în boardurile companiilor şi va avea şi funcţia de consilier.

Samuel Hügli spune despre acest pas al său:“ în următoarele luni voi studia ultimele modele de business de Internet din SUA şi Asia şi sunt nerăbdător să pot contribui prin cunoştinţele şi experienţa mea la mandate viitoare.”

Despre Samuel Hügli:

  • Din cei aproximativ 10 ani în care a lucra la Ringier, ultimii patru a ocupat funcţia de director financiar.
  • Printre altele, el a mai deţinut funcţia de Head of IT si Head of Corporate Center.
  • De asemenea, a avut un rol important in implementarea joint-venture-ului Europa de est cu Axel Springer Media AG in 2010.

Sursa foto: Axel Springer

"

EXCLUSIV: Andi Vilara a demisionat şi pleacă din TVR. Cosmin Cernat răsuflă uşurat

EXCLUSIV: Andi Vilara a demisionat şi pleacă din TVR. Cosmin Cernat răsuflă uşurat: "EXCLUSIV: Andi Vilara a demisionat şi pleacă din TVR. Cosmin Cernat răsuflă uşurat
Andi Vilara nu ai lucrează pentru TVR. Fostul director al Departamentului Sport din Televiziunea Română şi-a dat în această seară demisia, urmând să părăsescă postul public de la 1 aprilie. Potrivit surselor din TVR, Vilara nu a mai suportat umilinţele la care era supus în ultima vreme de noul său şef, Cosmin Cernat. Între cei doi s-a dus toamna trecută un mic război ocazionat de alegerile pentru funcţia de şef al Sportului la televiziunea de stat. Deşi era în funcţie, scoasă la concurs la cererea Rodicăi Culcer, Vilara a pierdut duelul cu Cernat, deşi la probele impuse a obţinut calificative superioare. Învinsul a contestat vehement rezultatul, dar în cele din urmă a fost nevoit să-l accepte.
De atunci, noua conducere i-a oferit lui Andi Vilara numeroase motive care să-l determine să părăsească instituţia din Pangrati. Picătura care a umplut paharul a fost se pare deplasarea pe care Cosmin Cernat a făcut-o la Paris, cu ocazia Campionatelor Europene de sală, deplasare pe care ar fi trebuit să o primească Andi Vilara, titular al postului de reporter/comentator pe atletism.
Viitorul apropiat al lui Andi Vilara va fi legat de Digi Sport, canal de televiziune unde va fi angajat pe post de Director de Aprovizionare. Nu este o glumă, dar probabil că acolo nu există, deocamdată, vreun alt loc liber pentru proaspătul demisionar din TVR.

I s-a imputat că e slab managerSă mai spunem că Vilara a fost vehement contestat cât era în funcţia de director al Departamentului Sport din TVR, mai ales pentru lipsa de coerenţă în exerciţiu managerial, dar şi pentru că a chetuit nejustificat sute de mii de euro pe transmisii live de polo, baschet sau volei, iar pentru fotbal şi box (a refuzat să plătească 10.000 de dolari pentru meciul pentru centura mondială Bute-Brinkley). I s-a mai imputat şi că ar fi politizat fotbalul, menţionând numele lui Mircea Geoană, prezent la un meci de Liga Campionilor, în timp ce se afla în campanie pentru prezidenţiale.

Despre alte detalii care vor dovedi că în Televiziunea Română a început să domnească haosul, vom povesti mâine. Până atunci, dacă doriţi, puteţi lectura Contestaţia depusă de Andi Vilara după ce a fost declarat perdant al luptei pentru şefia sportului la TVR.

PS-În urma alegerilor de la Asociaţia Presei Sportive, pensionarul Dumitru Graur (despre memorabilele gafe pe care le făcea atunci când comenta sport la TVR puteţi să aflaţi din contestaţia lui Vilara-linkul de mai sus) a fost ales preşedinte. Din noua conducere a APS au mai fost aleşi Vlad Enăchescu – vicepreşedinte (Dolce Sport), Cătălin Tudose – secretar general (sport365.ro), Adi Dobre (Evenimentul zilei), Andrei Vochin (Gazeta sporturilor), Dorin Chioţea (Adevărul) şi Florin Caramavrov (Pro Sport).

Maria Dumitran"

Legea educaţiei, promovată prin broşura "În educaţie, tu faci legea de nota 10 (zece)"

Legea educaţiei, promovată prin broşura "În educaţie, tu faci legea de nota 10 (zece)": "Ministerul Educaţiei a început o campanie pentru promovarea Legii educaţiei, primul pas fiind distribuirea unei broşuri initulate 'În educaţiei tu faci legea de nota 10 (zece)', care va fi trimisă inspectoratelor şcolare în perioada următoare, a anunţat joi, ministrul Daniel Funeriu.

Ioan Onisei: Antena3 a câştigat doar un proces din nouă împotriva CNA

Ioan Onisei: Antena3 a câştigat doar un proces din nouă împotriva CNA: "

Ioan Onisei, vicepreşedintele CNA, a ţinut să precizeze, în şedinţa de astăzi, că declaraţiile unor realizatori de la Antena3, potrivit cărora postul a câştigat mai multe procese împotriva CNA, nu sunt adevărate.

“Între 2005 şi 2011, Antena3 a primit 66 de somaţii, 51 de amenzi. Postul a formulat 9 contestaţii şi doar într-un caz aţi avut câştig de cauză, la Curtea Supremă de Justiţie”, a spus Onisei, adresându-se reprezentantului postului la CNA – Mirela Bomboe.

Această declaraţie vine ca urmare a unor afirmaţii recente făcute de Mircea Badea şi Mihai Gâdea, potrivit cărora Antena3 a câştigat mai multe procese împotriva CNA, iar postul nu şi-a recuperat banii, până în prezent.

Cele 51 de amenzi încasate de Antena3 din 2005 şi până în martie 2011 ajung la valoarea de 478.000 de lei.

Onisei a ţinut să sublinieze şi faptul că banii din amenzi nu ajung la CNA, ci la bugetul de stat.

Procesul câştigat de Antena3, despre care vorbeşte Onisei, se referă la o decizie de sancţionare din 2009, în urma căreia postul primise o amendat de 10.000 de lei pentru emisiunea În gura presei. La momentul respectiv, membrii CNA au sancţionat postul considerând că Mircea Badea a instigat la violenţă împotriva presupuşilor asasini ai handbalistului Marian Cozma.

Mirela Bomboe, reprezentanta trustului Intact, a completat afirmaţia lui Ioan Onisei spunând că într-un alt proces pe care Antena3 îl are cu CNA, postul a obţinut reducerea unei amenzi.

Curtea de Apel a decis micşorarea unei amenzi, de la 100.000 la 10.000 de lei, Consiliul urmând să facă recurs şi procesul să ajungă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ioan Onisei explică cum s-a obţinut reducerea amenzii:

“Procesul verbal era prost scris, adica s-a scris procesul verbal în lei vechi şi atunci instanţa a constatat că, de fapt, se aplică moneda nouă. Astfel, a redus cifra din procesul verbal de la 100.000 la 10.000”, a spus Ioan Onisei.

"

CNA: Antena 3 a luat amenzi de 120.000 euro în 6 ani.

CNA: Antena 3 a luat amenzi de 120.000 euro în 6 ani.: "Televiziunea Antena 3 a fost sanctionata de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), in perioada 1 ianuarie 2005 - 9 martie 2011, cu 51 de amenzi, in cuantum de 478.000 de lei, (aproximativ 120.000 euro) si 66 de somatii publice.
Astfel, in 2005, CNA a aplicat Antena 3 un numar de 3 somatii, in timp ce in 2006, televiziunea a primit 9 somatii. In 2007, CNA a aplicat postului Antena 3 un numar de 14 somatii si 6 amenzi, in cuantum de 22.500 de lei, iar un an mai tarziu, televiziunea a ..."

Când Vadim apare, ameda răsare: 20.000 de lei pentru Antena3

Când Vadim apare, ameda răsare: 20.000 de lei pentru Antena3: "

Postul Antena3 a fost amendat de CNA cu 20.000 de lei pentru o serie de acuzaţii aduse de Corneliu Vadim Tudor la adresa unor politicieni din PDL.

Sancţiunea a fost dată şi pentru o serie de afirmaţii discriminatorii la adresa etniei rome.

Amenda vizează emisiunea Q&A, moderată de Alessandra Stoicescu (19 februarie), şi emisiunea Subiectiv (25 februarie), realizată de Răzvan Dumitrescu.

Emisiunea Alessandrei Stoicescu a avut ca subiect averile actualilor politicieni, dobândite în mod ilicit.

Iar în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu s-a vorbit despre şpăgile din vămi şi cazul Sorin Blejnar.

În cazul emisiunii Q&A, membrii Consiliului au spus că amenda a fost aplicată şi pentru “lipsa de stăruinţă a moderatorei în a cere dovezi pentru acuzaţiile formulate de preşedintele PRM“.

Narcisa Iorga, membru CNA:

“Am impresia că ne jucam de-a şoarecele şi pisica. Moderatorii au învăţat că trebuie să ceară dovezi, îi lasă pe invitaţi să facă acuze şi apoi ea le cere dovezi. Nu asta este soluţia, să ne facem că cerem dovezi.”

Christian Mititelu, membru CNA:

“În această emisiune 12 persoane au fost ponegrite. Intervenţiile doamnei Stoicescu sunt nişte intervenţii formale. (…) E previzibil că el (Corneliu Vadim Tudor – n.r) va face aceleaşi lucruri şi dumneavoastră nu puteţi să-i faceţi faţă. Atunci, nu-l mai invitaţi.”

Ce a spus Corneliu Vadim Tudor la Q&A?

Corneliu Vadim Tudor:

“În zona Arad, şef de vamă, se recoltau şpăgile la Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu şi, la rândul lui, naşul lui Traian Igaş. Ia uite ce suveică, naşul Corleone s-a încetăţenit aici, în România. În zona Suceava, Gheorghe Flutur. De ce nu a fost controlat niciun om de-al lui, apropiat? De ce nimic în zona Falcă, în zona Flutur, în zona Stănişoară, în zona Mircea Băsescu? Banii se recoltau la Bucureşti, la Vasile Blaga, când era şef al ministerului.”

Alessandra Stoicescu:

“Presupuneţi, din nou. Deci nu avem dovezi că…”

Corneliu Vadim Tudor:

“Dovezile sunt, dar de ce nu le produc serviciile secrete? De ce ei monitorizează…”

Cum au sunat afirmaţiile discriminatorii?

Alessandra Stoicescu:

“Apropiat de familia preşedintelui Băsescu (Bercea Mondialu – n.r.).”

Corneliu Vadim Tudor:

“I-a dat salbă de aur nevestei lui Băsescu? Nu i-a dat nevestei mele, nici nevestei tale.

Alessandra Stoicescu:

“Şi este şi finul fratelui preşedintelui”

Corneliu Vadim Tudor:

“Păi şi atunci, de ce se încuscresc ei cu asemenea interlopi, care omoară oameni? De ce? Pentru voturile ţiganilor? Dar sunt şi ţigani cinstiţi în ţara asta! Ce facem, zi?”

Alessandra Stoicescu:

“Discutăm. Aşteptam să vă calmaţi.”

Sursa foto: Realitatea.net

"

Antena 3, amendată pentru acuzaţii neprobate aduse de Vadim Tudor: Tot ce se întâmplă în zona Portului Constanţa e controlat de fratele lui Traian Băsescu - Mediafax

Antena 3, amendată pentru acuzaţii neprobate aduse de Vadim Tudor: Tot ce se întâmplă în zona Portului Constanţa e controlat de fratele lui Traian Băsescu - Mediafax: "'Moderatorii au învăţat poezia că trebuie să ceară dovezi, dar lasă invitatul să spună tot felul de acuzaţii. Legislaţia vă cere să lăsaţi interlocutorul să vorbească atâta vreme cât are dovezi', a spus Narcisa Iorga, membru al CNA. Ea a precizat că, în emisiune, Corneliu Vadim Tudor a adus 'acuzaţii foarte grave despre activităţi ilegale'. 'Nu există nicăieri asigurarea imparţialităţii, echilibrului', a spus Narcisa Iorga, referindu-se la emisiunile 'Q&A' şi 'Subiectiv'.

Totodată, membrii CNA au considerat că afirmaţiile lui Corneliu Vadim Tudor referitoare la Bercea Mondialu' ('L-aţi creştinat ca după 10 ani, să bage şi ăla cuţitul în alţii') încalcă legislaţia audiovizualului care cere radiodifuzorilor să evite orice forme de discriminare."

Antena 1, somată pentru încălcarea prezumţiei de nevinovăţie a lui Cristian Cioacă - Mediafax

Antena 1, somată pentru încălcarea prezumţiei de nevinovăţie a lui Cristian Cioacă - Mediafax: "CNA a somat public postul Antena 1 pentru mai multe ediţii ale emisiunii 'Acces Direct', care, în perioada 17 - 24 februarie, a difuzat informaţii despre cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu, afirmându-se că a fost ucisă şi încălcându-se prezumţia de nevinovăţie a soţului avocatei, Cristian Cioacă."

Cum se (ne) schimbă viaţa social-media

Cum se (ne) schimbă viaţa social-media: "Pentru că lumea se transformă din ce în ce mai rapid, dar şi mai profund, datorită intervenţiei în viaţa noastră a fenomenului social-media, bloggerul Cristian Manafu (recunoscut ca un 'guru' românesc pe acest domeniu) a plecat la Londra să vadă schimbările pe viu. Acolo, într-o agenţie (GolinHarrys-una dintre marile reţele mondiale), Manafu a descoperit că numărul angajaţilor predestinaţi social-media a crescut viguros, inclusiv cu oameni care să producă jocuri. Interesant."

Huidu "un pic dezorientat" la Cronica Cârcotaşilor

Apariţia meteorică a lui Huidu la "Cronică" a răscolit românii: "Apariţia meteorică a lui Huidu la "Cronică" a răscolit românii
Şerban Huidu a revenit în ţară şi este bine, sănătos, un picuţ cam dezorientat şi cam tristuţ. Aşa a arătat în meteorica apariţie la 'Cronica cârcotaşilor', aseară, la Prima TV. În orice caz, iveala a făcut înconjurul României, mulţi concetăţeni apreciind gestul pe scena deschisă de Facebook. Printre invitaţii emisiunii înregistrate s-a numărat şi Horia Brenciu."

Parodie cu Mircea Badea, “În puii mei”

Parodie cu Mircea Badea, “În puii mei”: "Gigi Becali sigur se va supăra pe comicul ce imită singur defuncta “Vacanţa Mare”. Bendeac nu a reuşit să se abţină să se mai maimuţărească şi să renunţe la sutien. Deşi îi promisese astea mai noului său prieten, colericului fost oier. Asta e, zice şi actorul, care promite şi că, sâmbătă, la “În puii mei” va interpreta o interesantă parodie cu Mircea Badea. Ceasuri sau abdomene."

Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ: Ne-am iubit, dar nu mai sunt şanse de împăcare

Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ: Ne-am iubit, dar nu mai sunt şanse de împăcare: "Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ de Ionuţ Pascu (Pepe), joi, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare.

Șerban Huidu, apariție meteorică la Cronica Carcotașilor

Părea destul de afectat în ciuda aparenţelor...
Șerban Huidu, apariție meteorică la Cronica Carcotașilor: "

Șerban Huidu a apărut, aseară, în câteva cadre la Cronica Cârcotașilor. În majoritatea secvențelor în care a putut fi văzut, Huidu s-a aflat la butoane, în regie. Locul lui, la pupitru, alături de Găinușă, a fost luat de “bebelușa” Oana Ioniță.

Click here to view the embedded video.

Deși a trecut printr-un accident teribil, Serban Huidu a găsit puterea să facă haz de necaz. În momentul în care a părăsit platoul emisiunii a spus că pleacă în vacanță, la schi.

Plec în vacanţă. În plin sezon al emisiunii, eu plec la schi”, a spus “cârcotașul“.

Ieri, înainte de emisiune, Şerban Huidu a scris, pe blogul său, că va apărea, alături de Mihai Găinuşă şi de colegii lui, în emisiunea “Cronica Cârcotaşilor“, al cărei nou sezon debutează la Prima TV.

Într-un post intitulat “În această seară la cronicuţă…“,Huidu scrie: “Am regăsit scaunul şi colegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alături de Mişu şi Horia Brenciu şi de colegi. Şi nu numai… o să vedeţi. Vă aştept!“.

Pe 29 decembrie 2010, Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

"

10 martie: Corina Dănilă, consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie din TVR

10 martie: Corina Dănilă, consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie din TVR: "
Corina Dănilă este, din 17 ianuarie, consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie din TVR, ea fiind angajată temporar în Televiziunea Publică, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii TVR.
Corina Dănilă a fost angajată temporar, pe un post vacant, până la sfârşitul verii.
“În angajarea pe această funcţie au contat experienţa în producţia de televiziune şi capacitatea sa organizatorică”, au spus reprezentanţii TVR.

Corina Dănilă şi-a început cariera în Televiziunea Română, în 1994, ca prezentator de ştiri, continuând apoi, din 1996, la Pro TV. Din 2000 a devenit prezentator TV la postul Acasă. Începând cu 2006, Corina Dănilă a fost realizator şi moderator TV la Euforia TV.
TVR:Corina Dănilă este, din 17 ianuarie, consilier în management la Direcţia Artistică şi Producţie
Discuţiile despre o fuziune (dintre RCS&RDS şi UPC – n.r.) ce ar duce, practic, la un monopol de facto pe piaţa distribuţiei de conţinut audiovizual din România este cea mai fierbinte problemă a acestei pieţe, a spus, ieri, preşedintele-director general al TVR, Alexandru Lăzescu. El a făcut declaraţiile în cadrul unor consultări cu un înalt reprezentant al European Broadcasting Corporation pe tema serviciilor publice de radiodifuziune în era digitală, relatează HotNews și Wall-Street.ro.
Şeful Televiziunii publice a apreciat că potenţiala achiziţie a UPC de către RCS&RDS pe piaţa locală ar avea dimensiune europeană, “ar fi mai degrabă o chestiune internaţională, în mod normal Comisarul european pentru Concurenţă ar trebui să se pronunţe pe această temă”. “Dacă un singur jucător va controla aproape 80% din piaţă, iar acel jucător are propriile sale canale – de sport, generaliste etc. – atunci se va crea un monopol de facto asupra distribuţiei de conţinut”, a afirmat Lăzescu.
Meciul dintre Şahtior Doneţk şi AS Roma din cadrul UEFA Champions League a adus TVR 1 în poziţia de lider de audienţă la nivel naţional şi urban, marţi seară, între orele 21.45 şi 23.38, scrie Mediafax, care citează un comunicat al Televiziunii Publice.
Partida din returul optimilor de finală a adunat în faţa micilor ecrane 963.000 de telespectatori la nivel naţional (ceea ce corespunde unui rating mediu de 4,8% şi 12,8% cotă de piaţă), 598.000 dintre aceştia aflându-se în mediul urban (rating mediu 5,2% şi share mediu 13,6%).
Minutul cu cea mai mare audienţă a meciului, la nivel urban, s-a înregistrat la 23.31, când 769.000 de români urmăreau, la TVR 1, meciul din UEFA Champions League, transmis în direct de la Doneţk (rating 6,7% şi cotă de piaţă 23,4%).
TVR 1, lider de audienţă cu meciul Şahtior Doneţk – AS Roma
SRTv vrea să repozitioneze TVR 2 ca post pentru oameni activi din mediul urban, care au puţin timp să se uite la televizor, dar când o fac vor să se relaxeze, să se distreze şi să se informeze, scrie HotNews. Televiziunea publică a emis o cerere de oferte pentru achiziţionarea unui pachet de identitate grafică pentru TVR 1 şi TVR 2, caietul de sarcini pentru al doilea post public stipulând că redesenarea acestei identităţi urmăreşte “construirea unei puternice imagini de brand a TVR 2“.
SRTv “împrospătează” identitatea grafică pentru TVR 1 şi TVR 2. TVR 2 – un post pentru oameni activi care au puţin timp să se uite la TV
Echipa de la Neatza, emisiunea matinală de pe Antena1, s-a pricopsit cu Roxana Vancea, vecina cu o singură gropiţă, aleasă de Ziua Femeii din peste 1.300 de concurente, scrie Adevărul.
Răzvan Simion: “Decizia finală ne aparţine în proporţie de 80%, căci nu publicul este cel care trebuie să lucreze cu ea în echipă. Altfel, noi am făcut din nişte anonime ca Andreea Spătaru, Andreea Mantea sau Daniela Crudu ceea ce sunt astăzi. La noi asistentele au şi un atribut, ele sunt vecine. Acum am decis să schimbăm tiparul, suntem singurii care fac selecţia la televizor, spre deosebire de alţi colegi de-ai noştri care pun publicul în faţa faptului împlinit”.
„E lucru’ dracului să te trezeşti, să fii coerent şi să mai fii şi funny”
Compania de consultanţă de brand şi design Seed Consultants, partener exclusiv Landor în România, a realizat identitatea vizuală şi aplicaţiile grafice pentru noul brand, şcoala de media lansată de cel mai mare grup mass-media românesc, notează Financiarul şi IAA.ro. Platforma brandului Intact Media Academy porneşte de la ideea a€œinveti de la cei mai buni ca să ajungi într-o zi mai bun decât ei”. Intact Media Academy reuneşte profesioniştii în domeniu prin crearea celui mai complex program educaţional existent până acum în România pentru a pregăti noua generaţie de jurnalişti. Identitatea vizuală are la bază conceptul de divertisment, glamour, dorinţa tinerilor de a deveni un star, dar păstrează şi o legătură cu brandul mamă prin folosirea culorilor atribuite logo-ului Intact Media Group.
Aflate deja la a patra ediţie, Premiile de Excelenţă IAA îşi propun ca, şi în acest an, să aducă recunoaştere şi mulţumiri publice acelor personalităţi care, prin efortul şi implicarea personală, au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea industriei de marketing şi comunicare din România. Odată cu decernarea premiilor din acest an, va avea loc şi vernisajul primei Expoziţii de Reclame Vechi Româneşti (1840 – 1990), scrie IAA.ro.
Premiile de Excelenţă IAA reprezintă o iniţiativă pe termen lung a Consiliului Director şi a Senatului IAA care îşi propun ca prin acest eveniment să dea recunoaştere publică acelor persoane care prin acţiunile lor în industria de marketing şi comunicare au dovedit o prestaţie profesională şi etică la nivel de excelenţă, au creat un impact pozitiv şi au devenit exemple de urmat.
Gala Premiilor de Excelenţă IAA 2011 va avea loc pe 31 martie
BBC nu va face nici un anunţ cu privire la investiţiile în programe 3D până la mijlocul anului 2012, din cauza temerilor că tehnologia nu va avea succesul scontat la scară largă, scrie DailyBusiness.ro. Potrivit unui document intern BBC, entuziasmul cu privire la tehnologia 3D se datorează succesului câtorva filme 3D şi iminenta lansare a acestora pe suport Blu-Ray.
BBC nu este tentat de programele 3D: Amână posibilele investiţii până în 2012
Sursa foto: Mediafax
"

Reporeri de la BBC răpiţi şi torturaţi în Libia

Inna, recompensată cu un disc de platină în Franţa - Mediafax

Inna, recompensată cu un disc de platină în Franţa - Mediafax: "Discul i-a fost înmânat la radioul francez NRJ, în cadrul emisiunii lui Nikos , unul dintre cele mai apreciate programe radio din Europa.
Totodată, cele cinci single-uri ale Innei lansate până în prezent în Franţa s-au vândut în peste 500.000 de exemplare."

Trei jurnalişti ai BBC au fost "arestaţi şi bătuţi" în Libia

Trei jurnalişti ai BBC au fost "arestaţi şi bătuţi" în Libia: "Trei jurnalişti ai postului BBC, care realizau reportaje din Libia, au fost "arestaţi şi bătuţi" de militari şi poliţişti libieni şi li s-a simulat execuţia, a anunţat, miercuri, postul britanic de radio şi televiziune.

Prostirea prin televiziune

De citit neapărat!
Televiziunea pe risc propriu | Cultură | Deutsche Welle | 08.03.2011: "În acest scop televiziunile se străduiesc fireşte să pună mâna, pe termen cât mai lung, pe ochii telespectatorilor de vârste cât mai fragede.
Prostirea lor începe de pe la 0 ani, cu Teletubbies. Degradarea continuă apoi în pas alert cu Sponge-Bob şi alte obrăznicii animate amuzante chiar şi pentru adulţi, pentru ca, odată cu „Familia Simpson' şi mai ales cu „South Park', hlizeala nevinovată să tindă spre cotele maxime ale impertinenţei.
De aici încolo desenele animate cu pricina se transformă într-o veritabilă şcoală superioară a batjocurii, teribilismului, blasfemiei şi imoralităţii."