marți, 14 iunie 2011

Topul joburilor care se caută în străinătate în vara 2011

Topul joburilor care se caută în străinătate în vara 2011: "Topul joburilor care se caută în străinătate în vara 2011
La ora actuală, peste 22.000 de contracte de muncă în străinătate sunt disponibile pe site-ul tjobs.ro, specializat în recrutarea de forță de muncă pentru străinătate. Astfel, 29 de domenii de activitate conţin joburi vacante, disponibile în 40 de ţări din întreaga lume. Cu excepția joburilor în spitale și clinici private, cele mai multe dintre oferte nu se adresează românilor cu studii superioare.

Marea Britanie se află pe poziția întâi în ceea ce privește numărul de locuri de muncă neocupate, cu peste 7.000 de joburi. Urmează Grecia (3.750), Germania (2.743), Italia (1.260), ..."

Programul Zilelor Eminescu si al editiei a IV-a a Congresului National de Poezie

Programul Zilelor Eminescu si al editiei a IV-a a Congresului National de Poezie: "Miercuri, 15 iunie 2011: • Ora 10,45 – Capela familiei Eminovici – Slujba de comemorare a poetului Mihai Eminescu si de pomenire a familiei acestuia, sustinuta de preot paroh Valentin Tincu. • Ora 11,30 – Memorialul Ipotesti – Biblioteca Nationala de Poezie Mihai Eminescu – Amfiteatrul Laurentiu Ulici – Deschiderea Zilelor Eminescu, editia iunie 2011. [...]"

Video: Incendiu Roma - Stiri.Botosani.ro

Video:Oana Tabultoc - Voi canta (Emisiunea TIRIGONG)

CTP, despre reorganizare: Dacă unim closetul cu sufrageria, mirosul nu dispare

CTP, despre reorganizare: Dacă unim closetul cu sufrageria, mirosul nu dispare: "Întrebat despre reorganizarea teritorială propusă de PDL, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a folosit comparaţii dintre cele mai plastice: de la "situaţia curvelor şi canapelelor", la explicaţii "scatologice".
"Greu de crezut că UDMR va..."

Microsoft: PC-urile îşi vor păstra importanţa, în pofida creşterii vânzărilor de tablete

Microsoft: PC-urile îşi vor păstra importanţa, în pofida creşterii vânzărilor de tablete: "Computerele personale îşi vor păstra importanţa, în pofida creşterii vânzărilor de tablete şi telefoane mobile, a declarat Orlando Ayala, vicepreşedinte la Microsoft, transmite Bloomberg.





"

​Audio: Top 10 piese romanesti Trilulilu - Muzica - HotNews.ro

Clasament muzical pentru saptamana aceasta, realizat de MediaForest in parteneriat cu Trilulilu. HotNews.ro va prezinta un top 10 piese romanesti, "new entry" fiind Connect-R, cu Ring The Alarm.

Audio:  Top 10 piese romanesti - Muzica - HotNews.ro: "Top 10 piese romanesti

1. Play & Win - YA BB
Play &  Win - Ya BB
 
 Asculta  mai multe  audio   house
2. Sasha Lopez - All My People
SASHA LOPEZ - ALL MY PEOPLE (RADIO EDIT) @ BySylvyu
 
 Asculta  mai multe  audio   pop

3. Lora - No More Tears
Lora - No More Tears (Radio Edit - Prod  by Adrian Sina) ... By Ny3lu & www.MuzicaNoua.ws
 
 Asculta  mai multe  audio   house

4. Andreea Banica - Sexy
Andreea Banica - Sexy
 
 Asculta  mai multe  audio   soundtrack

5. DJ Project feat. Giulia - Mi-e dor de noi
DJ Project feat .Giulia - Mi-e dor de noi
 
 Asculta  mai multe  audio   pop

6. Fly Project - Goodbye
Fly Project - Goodbye
 
 Asculta  mai multe  audio   house
7. Alessia - Find Me
Alessia - Find me (Ale   Ale)
 
 Asculta  mai multe  audio   hip-hop
8. Alexandra Stan - Get Back (ASAP)
Alexandra Stan - Get Back (ASAP)    
 
 Asculta  mai multe  audio   house
9. Connect-R - Ring The Alarm
Connect -R   Ring The Alarm
 
 Asculta  mai multe  audio   pop
10. Amna - Tell Me Why"
Amna - Tell me why
 
 Asculta  mai multe  audio   house

Deficit de psihologi scolari la nivelul judetului Botosani!

Deficit de psihologi scolari la nivelul judetului Botosani!: "Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean, Catalina Lupascu, la ora actuala, la nivelul unitatilor de invatamant special din judetul Botosani sunt doar 30 de psihologi scolari, necesarul fiind de 90 de astfel de psihologi. In plus, exista zece cabinete care nu sunt functionale din..."

De vineri începe vacanţa mare

De vineri începe vacanţa mare: "Elevii şi preşcolarii vor intra, începând de vineri, 17 iunie, după terminarea cursurilor, în vacanţa de vară. Anul şcolar viitor începe la 12 septembrie 2011 şi nu în 15 septembrie, ca până acum, potrivit calendarului aprobat de..."

Andreea Tuduriu - Cantec pentru bunica mea (MusicForKids) 2011 - www.Ion...

Cum ne-a transformat Facebook în "rebeli de canapea".

Cum ne-a transformat Facebook în "rebeli de canapea".: "Pe 13 iunie 2009, imediat dupa alegerile prezidentiale din Iran, tinerii din Teheran si din alte orase ieseau in strada sa rastoarne Republica Islamica. Activistii iranieni isi organizau atunci protestele cu ajutorul retelelor de socializare. Acum insa, dupa cum spun multi dintre ei, libertatea pe care le-a oferit-o mediul online, pe care o prefera, dauneaza dizidentei reale din strada, se arata intr-un articol din The Washington Post.
In loc sa protesteze in strada, aceiasi doctori, artisti ..."

LA CALD DE LA LICITAȚIE: Adamescu a luat Academia Cațavencu

LA CALD DE LA LICITAȚIE: Adamescu a luat Academia Cațavencu: "

ACTUALIZARE: Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Liviu Mihaiu este în cărți pentru pentru conducerea Academia Cațavencu. “Am auzit și eu acest zvon. Urmează să îl verific“, a declarat scurt Mihaiu.

Doar de 9 minute a avut nevoie Dan Grigore Adamescu ca să ia Academia Cațavencu.

Adamescu, proprietarul ziarului România liberă, este noul proprietar al mărcii Academia Cațavencu. Acesta a cumpărat, în urmă cu doar câteva minute, brandul revistei de satiră cu 882.654 euro, sumă care include TVA.

Licitația s-a oprit după 75 de pași, fiecare a 7.500 de euro. După fix 9 minute!

Lupta s-a dat între Adamescu, reprezentat de avocatul Dumitru George Claudiu și Orlando Nicoară, directorul Mediafax Group.

Adamescu a fost la a doua încercare de a cumpăra marca Academia Cațavencu. Prima oară, după o licitație strânsă, de 45 de minute, a pierdut în fața lui Doru Bușcu, directorul editorial al revistei, licitația ajungând la valoarea de 1,6 milioane de euro.

Deși regulile jocului îi permiteau să se înscrie și la a doua licitație chiar dacă nu a avut banii pentru a cumpăra marca, de data aceasta Doru Bușcu nu a participat. A venit însă Orlando Nicoară, care face parte din grupul condus de Adrian Sârbu.

La licitația precedentă s-au parcurs 154 de pași a 7.500 de euro, suma de pornire fiind de 140 de mii de euro. Câștigătorul de atunci, Doru Bușcu, nu a reușit să strângă banii, drept pentru care s-a decis reluarea licitației.

Data trecută s-a licitat la sentiment. Acum a fost afacere pură“, a declarat Orlando Nicoară după licitație.

Orlando Nicoară:

“Am licitat până când am considerat că este business.”



"

A murit Papan Chilibar, actorul din "Eu cand vreau sa fluier, fluier"

A murit Papan Chilibar, actorul din "Eu cand vreau sa fluier, fluier": "Papan Chilibar, actorul amator din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier", a murit de leucemie la doar 22 de ani.
Cea care a anunţat decesul actorului a fost Ada Condeescu, actriţa principală din filmul premiat la Berlin. Aceasta a postat pe Facebook următorul..."

BAC 2011 la Botosani: Peste 600 de absolventi "experimentati" la proba de competente digitale!

BAC 2011 la Botosani: Peste 600 de absolventi "experimentati" la proba de competente digitale!: "Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean, pentru cea de-a doua proba a Bacalaureatului, cea de competente digitale, care a debutat pe 10 iunie si se va incheia pe 17 iunie, s-au inscris 3.640 de elevi.
Pana acum, dintre..."

Preşedintele Camerei de Comerţ la Agenda Economică

Preşedintele Camerei de Comerţ la Agenda Economică: "
Dorin Romeo Floareş, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Botoşani, este invitatul emisiunii Agenda Economică, de la Tele M, din această seară. Floreş va discuta despre proiectele Camerei de Comerţ şi va comenta ultimele date despre economia judeţului Botoşani.
"

Dedeman de la McCann, marele premiu la Effie 2011

Dedeman de la McCann, marele premiu la Effie 2011: "

Campania “Every Change Helps”, realizată de McCann Erickson pentru Dedeman, a primit marele premiu la Gala de premiere Effie 2011, care a avut loc aseară la Ateneul Român.

McCann Erickson și Graffiti BBDO au fost cele mai eficiente agenții ale lui 2010, după numărul de premii câștigate aseară la Effie. Echipele celor două agenții au urcat pe scenă de cinci ori fiecare.

Cu ce trofee au plecat acasă Graffiti BBDO și McCann Erickson?

Agenţia condusă de Nora Marcovici (CEO BBDO România) a câștigat:

  • 3 trofee de Bronz (in categoria Durables pentru Dacia – “Agent Dacia avantaj”, in categoria Non-profit/ Pro-Bono, Public service campaigns pentru BAT – “Upgraded City” si in categoria Telecommunications Internet & Data pentru Romtelecom Clicknet – “Telcu Family 3D Clicknet” )
  • 1 trofeu de Argint (in categoria Telecommunications Voice offers pentru Telcu Family 3D Voce – “Telcu Family 3D Voce”) si un Aur (in categoria Non-profit/ Pro-Bono, Public service campaigns pentru Salvează Vieţi – campania “Don’t Ignore Me”).

McCann Erickson a castigat:

  • 2 trofee de Aur (in categoria Telecommunications Internet & Data pentru Vodafone – “The Wedding” si in categoria Retail pentru Dedeman – “Every Change Helps”)
  • 2 trofee Silver, ambele pentru Rom – “American Rom” in categoriile Food Products si Media Efficiency). La acestea se adauga trofeul Grand Effie castigat pentru campania Dedeman.

Iată cum arată un clasament al celor mai premiate agenții la Effie 2011

  1. McCann World Group România 5 premii (2 Silver, 2 Gold și Grand Effie)
  2. Graffiti BBDO 5 (3 Bronze, Gold și Silver)
  3. GMP Advertising & Webstyler 4 (2 Silver, 2 Gold)
  4. Leo Burnett& Target România 3 premii ( Bronze și 2 Gold)
  5. Odyssey Communication 3 premii (2 Silver, Gold)
  6. Ogilvy&Mather România 2 premii ( Silver și Bronze)
  7. Publicis România ( 2 silver)
  8. Publicis 2 (silver, bronze)
  9. Papaya Advertising 2 (silver, gold)
  10. Webstyler (silver + silver – & GMP Advertising)
  11. Iar următoarele agenții au obținut câte un trofeul Effie: BranTailors ( Silver), Propaganda (Silver), Bridge Communication (Silver), CAP (Bronze), Next Advertising (Bronze), Generic AudioVizual (Silver), Cohn&Jansen (Silver) on behalf of Scala JWT, Ogilvy One (Bronze), GMP Advertising (Gold), Grey Worldwide România (Silver)

Premiile Effie recompenseaza campaniile care au obtinut rezultate excelente bazandu-se pe idei creative si strategii inovatoare.

Juriul competitiei din acest an, prezidat de Max Palla (CEE Coordinator Jung Von Matt si fost presedinte IAA Austria) a acordat 37 de trofee in 17 categorii si marele premiu – Grand Effie. Este vorba despre 10 trofee de Aur, 18 Argint si 10 Bronz.

Graffiti BBDO
"

BBC se pregăteşte de restructurări

BBC se pregăteşte de restructurări: "Postul public de televiziune din Marea Britanie intenţionează să reducă cheltuielile anuale cu 89 de milioane de lire, motiv pentru care va trebui să renunţe la aproximativ 1.000 de angajaţi dintre cei peste 8.000, anunţă guardian.co.uk."

Astă-seară ne plictisim la Gală! | Dilema Veche

Astă-seară ne plictisim la Gală! | Dilema Veche: "Galele sînt o pîine de mîncat pentru agenţiile de PR şi pentru firmele de evenimente, care s-au înmulţit ca ciupericile, în plină criză. Mai toate galele se înghesuie în Bucureşti. N-am auzit ca vreuna să aibă loc la Ţăndărei sau Tecuci. Sigur, nu sînt locuri inspirate pentru a face o gală, pentru că ar creşte costurile transportului bufetului şi al vedetelor. Şi ce televiziune şi-ar trimite reporterii şi cameramanii la dracu’n praznic? Gala trebuie neapărat să se desfăşoare la centru şi să beneficieze de „maximă vizibilitate“."

Ziarişti pe bune | Dilema Veche

Ziarişti pe bune | Dilema Veche: "Jurnalismul românesc nu este o breaslă formată din oameni care-şi vînd sufletul, din isterici şi din pipiţe care n-au reuşit (deocamdată) să-şi găsească altceva de lucru. Nu în întregime, şi nici măcar în majoritate. Cei mai mulţi dintre ziarişti sînt oneşti, muncitori şi destul de în temă cu lucrurile despre care vorbesc. Unii dintre ei sînt supercompetenţi. Unii sînt strălucitori. Din păcate, destui sînt (cvasi)anonimi. Dar nu trebuie decît să vrei, ca să reuşeşti să ajungi la ceea ce fac ei şi să fii informat pe bune."

… brandurile in presa. Catavencu. Cat mai costa un ziarist. Dar un om ? « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

… brandurile in presa. Catavencu. Cat mai costa un ziarist. Dar un om ? « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET: "Brandurile nu ma intereseaza. Nici banii. Ma intereseaza oamenii din spatele lor. Daca un om isi poate imagina ca, achizitioanand un ‘brand’, achizitioneaza si oameni, sa-i fie de bine. Pe unii ii va. Dar nu pe toti. Un brand fara oameni nu face nici doua parale, daramite un million si jumatate de euro.

V-am spus – sunt de moda veche."