vineri, 5 octombrie 2012

Jocul cu parchete si servicii. Cateva precizari si o reparatie

Jocul cu parchete si servicii. Cateva precizari si o reparatie: Din capul locului, admit ca am comis o nedreptate punand la indoiala buna credinta a fostului procuror general, Laura Codruta Kovesi. La emisiunea Ultimul Cuvant din 3 octombrie, am ridicat semne de intrebare in legatura cu faptul ca doamna Kovesi a acceptat postul de Inalt Reprezentant al Guvernului Romaniei pe langa Comisia Europeana. In paralel, fostul procuror general isi depusese candidatura la sefia Departamentului National Anticoruptie. Parea un fel de joc la doua capete. Parea ca guvernul Ponta i-a facut oferta neasteptata de a pleca la Bruxelles pe un post-sinecura tocmai pentru a o determina sa renunte la candidatura DNA.

webRelease: Un nou record de nscrieri la Romanian PR Award: 260 de aplicaţii n cele 24 categorii de concurs

webRelease: Un nou record de nscrieri la Romanian PR Award: 260 de aplicaţii n cele 24 categorii de concurs: La cea de-a X-a editie a competitiei Romanian PR Award au fost inscrise 260 de proiecte in cele 24 categorii de concurs: comunicare corporatista, comunicare pentru administrarea riscurilor si oportunitatilor, PR pentru marketing, comunicare pentru administrarea crizelor, riscurilor si a oportunitatilor, digital PR si social media, comunicare interna, responsabilitate sociala si dialog cu grupurile cointeresate, comunicarea proiectelor de mediu, media relations, public affairs/advocacy/lobby, comunicare financiara, organizatii non-guvernamentale, comunicare in domeniul public, comunicarea produselor si serviciilor financiare, comunicarea produselor si serviciilor medicale, buget -/creativitate +, website/intranet/blog, evenimente, newsletter intern, raport anual, kit de presa, publicatii externe, sponsorship, productii video si Junior PR Award.

Inna este artistul numărul 1 în România

Inna este artistul numărul 1 în România:
Talentată, frumoasă şi cu apariţii fascinante pe scenă, Inna pare să dea definiţia succesului în showbiz.
Conform clasamentului realizat de Media Forest, cântăreaţa a adunat cele mai multe difuzări pe radio şi TV în România.
Piesa “Tu şi Eu”, prima piesă lansată de Inna în limba română, a fost foarte îndrăgită de publicul din România şi intens difuzata de radiourile şi televiziunile de specialitate.
“Le mulţumesc tuturor fanilor mei din România care mă susţin, îmi ascultă piesele şi au făcut ca “Tu şi Eu” să fie una dintre cele mai difuzate şi apreciate piese. Abia aştept să ascultaţi piesele la care lucrez pentru noul meu album”.






Recunoaştere pe plan internaţional. Pregăteşte al treilea album în SUA
Aceasta nu este singura veste bună pentru româncă. Ea a fost nominalizată la Premiile Lunas del Auditorio din Mexic la categoria “Pop en Lengua Extranjera” (Pop într-o limbă străină) alături de nume mari precum Britney Spears, Elton John, Justin Bieber, Katy Perry, One Direction sau Selena Gomez. În prezent, Inna se află în Los Angeles unde înregistrează în studio pentru cel de-al treilea album

Citeşte mai mult...

euronews le mag - "American Lulu" à l'opéra comique de Berlin

Ziarista Corina Dragotescu emigreaza in Statele Unite: Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea

Ziarista Corina Dragotescu emigreaza in Statele Unite: Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea: Corina Dragotescu a anuntat joi seara, la postul de televiziune Romania TV, ca se va muta in Statele Unite, impreuna cu familia, dupa ce a castigat o viza de emigrare la Loteria Vizelor.