luni, 28 martie 2011

Serban Huidu va fi complet refacut in maxim trei luni

Serban Huidu va fi complet refacut in maxim trei luni: "Mihai Gainusa a lamurit speculatiile cu privire la starea de sanatate a prietenului si colegului sau, Serban Huidu, dezvaluind ca acesta va fi complet refacut in aproximativ trei luni."

Marioara Zavoranu: «Oana a fost marioneta lui Pepe. O sa-l desfiintez»

Marioara Zavoranu: «Oana a fost marioneta lui Pepe. O sa-l desfiintez»: "Marioara Zavoranu a lasat deoparte neintelegerile pe care le are cu fiica sa, Oana, si o sustine pe aceasta in procesul de divort cu Pepe. Prezenta in platoul emisiunii «Acces direct», aceasta a declarat ca Pepe a profitat de fiica ei si a manipulat-o."

Gala Gopo 2011: Lista câştigătorilor

Lista completă a câştigătorilor premiilor Gopo 2011:
Cel mai bun lungmetraj: "Eu când vreau să fluier, fluier" (regia: Florin Şerban)
Cel mai bun regizor (lungmetraj): Florin Şerban - "Eu când vreau să fluier, fluier"
Cel mai bun actor într-un rol principal (lungmetraj ficţiune): Victor Rebengiuc - "Medalia de onoare"
Cea mai bunǎ actriţă într-un rol principal (lungmetraj ficţiune): Mirela Oprişor - "Marţi, după Crăciun"
Cel mai bun actor într-un rol secundar (lungmetraj ficţiune): Bogdan Dumitrache - "Portretul luptătorului la tinereţe"
Cea mai bună actriţă într-un rol secundar (lungmetraj ficţiune): Clara Vodă - "Eu când vreau să fluier, fluier"
Cel mai bun scenariu (lungmetraj ficţiune): Tudor Voican - "Medalia de onoare"
Cea mai bună imagine (lungmetraj): Liviu Marghidan - "Portretul luptătorului la tinereţe"
Cel mai bun montaj (lungmetraj): Dana Bunescu - "Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu"
Cel mai bun sunet (lungmetraj): Thomas Huhn, Andreas Franck, Florin Tăbăcaru şi Gelu Costache - "Eu când vreau să fluier, fluier"
Cea mai bună muzică originală (lungmetraj): Vasile Şirli - "Caravana cinematografică"
Cea mai bună scenografie (lungmetraj ficţiune): Cristian Niculescu - "Caravana cinematografică"
Cele mai bune costume (lungmetraj ficţiune): Viorica Petrovici - "Caravana cinematografică"
Cel mai bun machiaj şi cea mai bună coafură (lungmetraj ficţiune): Dana Roşeanu - "Caravana cinematografică"
Cel mai bun film de debut (lungmetraj): "Eu când vreau să fluier, fluier" de Florin Şerban
Cel mai bun film documentar: "Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu" de Andrei Ujică
Cel mai bun film de scurtmetraj: "Colivia", de Adrian Sitaru
Premiul "tânără speranţă": George Piştereanu - "Eu când vreau să fluier, fluier"
Premiul acordat de Romanian Society of Cinematographers: Drăgan Vivi Vasile (imaginea "Caravana cinematografică)
Premiul special: scenograful Zoltan Szabo
Premiul special pentru susţinerea filmului românesc: Institutul Cultural Român
Premiul pentru întreaga activitate: Anuşavan Salamanian - inginer de sunet
Premiul pentru întreaga carieră: Ion Besoiu
Cel mai bun film european (dintre cele distribuite în România în 2010): "Panglica albă/ Das weisse band" de Michael Haneke
Premiul publicului (pentru filmul românesc cu cel mai mare succes de box office în 2010): "Eu când vreau să fluier, fluier" - 55.858 de bilete vândute
Premiul pentru cel mai bun sărut dintr-un film românesc (acordat de MTV): Vincent Regan şi Amy Haynes ("Eva - Povestea unui secol")
Premiul pentru cel mai popular film românesc difuzat în 2010 de Pro Cinema: seria "BD"


Gala Gopo 2011: "Eu când vreau să fluier, fluier" - trofeul pentru cel mai bun film:



Sorin Ovidiu Vîntu îşi vrea Realitatea înapoi

Sorin Ovidiu Vîntu îşi vrea Realitatea înapoi: "Confruntarea dintre Ghiţă şi SOV se poartă atât pe cale juridică, cât şi în forţă, cu bodyguarzi care scârţâie nervos bolizi prin curtea televiziunii."

Aproximativ 150 de cadre didactice din Botoşani şi Suceava au pichetat Ministerul Educaţiei

Aproximativ 150 de cadre didactice din Botoşani şi Suceava au pichetat Ministerul Educaţiei: "


News Aproximativ 150 de cadre didactice din Botoşani şi Suceava afiliate la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ pichetează, luni, sediul Ministerului Educaţiei, nemulţumite de neplata salariilor pe luna februarie, reprezentanţii acestora fiind invitaţi la discuţii de ministrul Daniel Funeriu.

"

13 luptători de la LPS s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional Şcolar FOTO VIDEO

13 luptători de la LPS s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional Şcolar FOTO VIDEO: "


Sport La sfârşitul săptămânii trecute s-a desfăşurat în Sala Olimpia a LPS Botoşani, etapa de zonă a Campionatului Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare la lupte greco-romane. La această competiţie au participat sportivi din Suceava, Rădăuţi, Bacău şi Botoşani.

"

LPS Botoşani s-a calificat la faza zonală a Olimpiadei Sportului Şcolar

LPS Botoşani s-a calificat la faza zonală a Olimpiadei Sportului Şcolar: "


Sport La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc faza judeţeană la fotbal a Olimpiadei Sportului Şcolar. Meciurile s-au desfăşurat în sălile de sport de la Vlădeni, Bucecea şi Gr Asachi Botoşani.

"

Pompierii în vizită la Grădiniţa 14 Botoşani FOTO

Pompierii în vizită la Grădiniţa 14 Botoşani FOTO: "


News Preşcolarii care frecventează Grădiniţa nr. 14 din municipiul Botoşani au primit astăzi, 28 martie 2011, vizita angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani. Pompierii au venit pentru a le ţine o lecţie despre cum să prevină sau să se comporte într-o situaţie de urgenţă, fie că este vorba de incendiu sau cutremur.

"

Ştiri din jurnalism,jobing,cultură, nvăţământ 28 martie

Curs de jurnalism



  • Posted: 28 Mar 2011 07:10 AM PDT
    (P) Taberele de limbi straine - optiuni pentru o vacanta distractiva si educativa: "Se apropie sfarsitul anului scolar si multi parinti se intreaba ce vor face copiii lor in aceasta vara. Cursurile de limba straina intr-o tara straina devin, din ce in ce mai des, o alternativa preferata atat pentru invatarea unei limbi straine cat si pentru vacanta in sine."
    Posted: 28 Mar 2011 07:06 AM PDT
    Vîntu a "bătut" cu bodyguarzii la Realitatea TV să oprească "aiurelile" Wikileaks: "'Dezvăluirile despre moguli şi politicieni' anunţate ieri de Realitatea TV l-au făcut pe Sorin Ovidu Vîntu să vină în grabă la sediul teviziunii pentru ca împreună cu 40 de bodyguarzi să oprească publicarea telegramelor..."
    Posted: 28 Mar 2011 04:53 AM PDT
     Câştigătoarea coroniţei de Miss Preuniversitaria 2011 Botoşani, Lorena Cluci ne vorbeşte despre participarea la concurs şi mai mult, despre viaţa ei . Frumoasa domnişoară ne-a devzăluit câteva din planurile ei pe care doreşte să le ducă la bun sfârşit cu foarte multă încredere ! Lorena, te rog să te prezinți și să ne spui câte ceva despre tine.L.C. : Mă numesc Lorena Cluci,am 19 ani ,
    Posted: 28 Mar 2011 04:17 AM PDT
    28 martie: Mircea Badea a câştigat 20.000 de euro din publicitate, anul trecut: "“Veniturile mele din publicitate (în 2010 -n.r.) s-au ridicat la circa 20.000 de euro, plus o maşină al cărei preţ de catalog este aproximativ 35.000 de euro”, a declarat Mircea Badea pentru Gândul.Realizatorul emisiunii În gura presei apare de astăzi la tv într-o nouă ipostază. Îmbrăcat în armura unui cavaler 
    Posted: 28 Mar 2011 04:17 AM PDT
    Sorin Freciu: N-am văzut nici măcar un bodyguard nervos, nici vorbă de scandal: " “Am văzut şi eu mulţi oameni şi bodyguarzi, dar n-am văzut niciun scandal”, a declarat Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie, într-un interviu acordat paginademedia.ro. Sorin Freciu spune că, aseară, la Realitatea TV a fost o şedinţă în care Sebastian Ghiţă s-a întâlnit cu Sorin Ovidiu Vîntu. “Au 
    Posted: 28 Mar 2011 04:06 AM PDT
    A treia saptamana de proteste: Profesorii isi cer salariile! - FOTO: "Protest in ploaie al cadrelor didactice botosanene, care se afla in a treia saptamana de greva pentru neplata salariilor!Aproximativ 200 de profesori din Botosani se afla in fata Prefecturii, unde participa la un miting autorizat...."
    Posted: 28 Mar 2011 04:06 AM PDT
    Unele vedete nu vor sa faca amor in post
    Posted: 28 Mar 2011 04:03 AM PDT
    Mircea Radu: «Am ajuns la televiziune fiindca eram dragut»: "Prezentatorul emisiunii «InTrecerea anilor» marturiseste ca si-a dat seama ca va deveni celebru in momentul in care multi necunoscuti ii zambeau in timp ce se afla in metrou. In varsta de 43 de ani, Mircea Radu spune ca, initial, nu si-a dorit sa lucreze in televiziune, dar a avut norocu"
    Posted: 28 Mar 2011 04:03 AM PDT
    Szoby Cseh: «Vreau sa-i gatui pe Badea si pe Ciutacu!»: "Fostul mare cascador Szoby Cseh nu ii place pe cei doi realizatori de la Antena 3 si marturiseste ca i-ar placea sa se confrunte fizic cu acestia."
    Posted: 27 Mar 2011 10:48 PM PDT
    Gala Premiilor Gopo 2011, în direct la Pro Cinema: "În această seară va avea loc gala celor mai importante premii ale cinematografiei româneşti. Andi Moisescu, gazda evenimentului, va aduce în faţa telespectatorilor nume importante ale filmului autohton, cu regizori, actori şi..."
    Posted: 27 Mar 2011 10:46 PM PDT
    Sedinţă cu scântei la Realitatea. A încercat Vîntu să-l înlocuiască pe Sebastian Ghiţă?: "Potrivit mai multor ziare, între Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Giţă, actualul administrator al Realitatea TV, a existat un conflict, în această seară, în care au fost implicaţi mai mulţi bodyguarzi şi Poliţia, scrie Mediafax.“N-a fost nici un scandal, ferescă Dumnezeu! Am discutat cu domnul Ghiţă nişte 
    Posted: 27 Mar 2011 09:08 AM PDT
    Natalie Portman a dansat doar 5 la sută din scenele de dans, acuză dublura actriţei: "Sarah Lane, dublura actriţei Natalie Portman, face acuzaţii dure la adresa vedetei care a cucerit Oscarul. Aceasta susţine că Natalie Portman a apărut doar în 5 la sută din secvencţele de dans, potrivit Stirileprotv.ro.
    Posted: 27 Mar 2011 09:06 AM PDT
    Cozmin Guşă despre Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV: ”Om de afaceri cu contracte îndoielnice cu statul”: "'Probabil că instituțiile statului vor arăta despre ce e vorba la compania ASESOFT', a declarat Cozmin Guşă într-un interviu pentru EVZ."
    Posted: 27 Mar 2011 09:01 AM PDT
    De citit neapărat!Stiri.Botosani.ro - OPINII: : "Ani la rand i-am felicitat pe actorii nostri, le-am dorit culmi artistice si spirituale. De un timp, teatrul botosanean pare sa fi cazut in sfera lumescului, intr-o intunecata scena a conflictului inutil. Nu generalizam, doar folosim acest prilej pentru a transmite gandul ca avem nevoie de actori, de teatru, avem nevoie sa evadam prin arta, nu sa 
    Posted: 27 Mar 2011 07:30 AM PDT
    Gaura de ozon de la Polul Nord se deplaseaza catre Europa si va ajunge deasupra Romaniei la sfarsitul lunii martie: "O portiune foarte mare cu deficit de ozon s-a format deasupra Polului Nord, iar oamenii de stiinta avertizeaza ca acest fenomen va afecta atat Scandinavia cat si Europa de Est in jurul perioadei 30-31 martie."
    Posted: 27 Mar 2011 07:21 AM PDT
    LIGA 5 – NORD | Vezi rezultatele de azi, din “Onoare Nord”! Scor de teatru la Radauti (7-7).| Fotografii de senzatie la Dersca.: " GALERIE FOTO – APASA | DERSCA – VACULESTI 6-2 – in curand TRANSFER VIITORUL DERSCAPortarul Diaconu a lasat strainatatea pentru Viitorul. Portarul Diaconu Cristian a fost transferat in aceasta iarna de gruparea Viitorul Dersca (liga 5), dupa ce acesta a fost plecat 
    Posted: 27 Mar 2011 07:19 AM PDT
    Campania negativă de publicitate plătită de PCC SE în mass media românească are scopul de ...: "Publicitatea agresiva a actionarului minoritar PCC SE, sanctionata de curand ca publicitatea inselatoare de catre CNA, pare sa fie un instrument prin care un actionar minoritar incearca scaderea valorii de piata a unei companii pentru a o prelua mai apoi la un pret derizoriu si pentru a descuraja orice

Câştigătorii Premiilor Gopo.

Câştigătorii Premiilor Gopo.: "In aceasta seara se desfasoara cea de a cincea Gala a Premiilor Gopo. Ioana Mares, corespondenta noastra speciala de la Crystal Palace Ballrooms, din Bucuresti, ne tine la curent cu desfasurarea ostilitatilor.
Primul castigator al serii este Thomas Hunt, care tocmai si-a adjudecat premiul pentru cel mai bun sunet in filmul 'Eu cand vreau sa fluier, fluier', in regia lui Florin Serban.
Premiul pentru cel mai bun film de scurtmetraj l-a castigat pelicula 'Colivia', in regia lui Adrain ..."

Pepe cere în instanţă despăgubiri Oanei Zăvoranu pentru afirmaţiile făcute la adresa lui

Pepe cere în instanţă despăgubiri Oanei Zăvoranu pentru afirmaţiile făcute la adresa lui: "Pepe solicită despăgubiri de 100.000 de lei Oanei Zăvoranu pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa, potrivit www.stirileprotv.ro, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti stabilind ca termen de judecată al cererii data de 18 noiembrie.

(P) Taberele de limbi straine - optiuni pentru o vacanta distractiva si educativa

(P) Taberele de limbi straine - optiuni pentru o vacanta distractiva si educativa: "Se apropie sfarsitul anului scolar si multi parinti se intreaba ce vor face copiii lor in aceasta vara. Cursurile de limba straina intr-o tara straina devin, din ce in ce mai des, o alternativa preferata atat pentru invatarea unei limbi straine cat si pentru vacanta in sine."

Vîntu a "bătut" cu bodyguarzii la Realitatea TV să oprească "aiurelile" Wikileaks

Vîntu a "bătut" cu bodyguarzii la Realitatea TV să oprească "aiurelile" Wikileaks: "'Dezvăluirile despre moguli şi politicieni' anunţate ieri de Realitatea TV l-au făcut pe Sorin Ovidu Vîntu să vină în grabă la sediul teviziunii pentru ca împreună cu 40 de bodyguarzi să oprească publicarea telegramelor..."

Foto-Interviu cu Miss Preuniversitaria 2011 Lorena Cluci

 Câştigătoarea coroniţei de Miss Preuniversitaria 2011 Botoşani, Lorena Cluci ne vorbeşte despre participarea la concurs şi mai mult, despre viaţa ei . Frumoasa domnişoară ne-a devzăluit câteva din planurile ei pe care doreşte să le ducă la bun sfârşit cu foarte multă încredere !












Lorena, te rog să te prezinți și să ne spui câte ceva despre tine.
L.C. : Mă numesc Lorena Cluci,am 19 ani , sunt născută pe data de 17 ianuarie 1992 și sunt în zodia apricorn. Sunt o fire pragmatică,ambițioasă și misterioasă. Iubesc perfecțiunea materială și îmi plac lucrurile solide și durabile. Detest minciuna și falsitatea !
 Te ghidezi în viață după vreoun motto?
L.C. : „Prefer să lupt mai mult decât să mă schimb”
  Te-ai gândit vreodată că tu vei fi norocoasa câștigătoare?
L.C. : Ar trebui să fiu ipocrită să zic că nu am avut așteptări la marele premiu, însă toate concurentele au  fost prezentabile.
  Ai avut încredere deplină în forțele proprii?
L.C. : Categoric, mereu am încredere în mine.
  Cum ți s-au părut probele?
L.C. : Din punctul meu de vedere probele nu au fost dificile.
  Te-ai înțeles bine la repetiții cu celelalte concurente?
L.C. : Da, nu am avut divergențe cu nicio concurentă.
  Ți-ai ales singură vestimentația sau te-a îndrumat cineva?
L.C. : Datorită faptului că sunt la design vestimentar, am avut creativitate și m-am descurcat singură.
  În ce fel te schimbă participarea la miss și câștigarea râvnitei coronițe?
L.C. : Nu mă schimbă cu nimic, ci am adăugat încă o diplomă la colecția mea.
  Ce facultate dorești să urmezi ?
L.C. : Voi merge la București, la „Economia Turismului Intern și Internațional” în cadrul „Universității Româno-Americane”.
  Vrei să faci o carieră în modelling?
L.C. : Probabil că nu vă așteptați la acest răspuns, dar nu îmi doresc o carieră în modelling.
  Ai prieten?
L.C. : Da, am prieten, numele lui este Matei Ovidiu, suntem împreună de 2 ani jumătate iar relația noastră decurge armonios.
 Am înțeles că ai o pisicuță, de cât timp te bucuri de prezența ei?
L.C. : Sunt o foarte mare iubitoare de animale în general însă am o afinitate spre feline. Momentan îngrijesc o pisică de 7 luni, pe nume Maya, și sunt foarte atașată de ea.
 Există un loc unde nu ai reușit să ajungi dar ți-ai dori enorm să te bucuri de o vacanță acolo?
L.C. : Îmi doresc să vizitez Egiptul. Sunt fascinată de cultura egipteană.
 Dorești să adresezi câteva cuvinte celor care ar intenționa să participe la concursuri de miss/mister?
L.C. : Aș dori să-i încurajez doar prin câteva cuvinte : oricât de dificil ar părea, nu vă lăsați bătuți, perseverența și dorința pentru locul întâi, vă va aduce marele premiu !
     Îți mulțumim Lorena pentru timpul acordat și îți dorim mult succes pe viitor !

                                                                               Oana Lupu și Chitic  Livia 

28 martie: Mircea Badea a câştigat 20.000 de euro din publicitate, anul trecut

28 martie: Mircea Badea a câştigat 20.000 de euro din publicitate, anul trecut: "

“Veniturile mele din publicitate (în 2010 -n.r.) s-au ridicat la circa 20.000 de euro, plus o maşină al cărei preţ de catalog este aproximativ 35.000 de euro”, a declarat Mircea Badea pentru Gândul.

Realizatorul emisiunii În gura presei apare de astăzi la tv într-o nouă ipostază. Îmbrăcat în armura unui cavaler medieval, el promovează, într-un spot publicitar, imaginea unei companii care oferă echipamente şi soluţii de protecţie a muncii.

“A fost o experienţă înfiorătoare”, povesteşte Badea despre experienţa filmărilor în armura grea de câteva zeci de kilograme. Reprezentanţii Renania, compania beneficiară a reclamei în care joacă realizatorul TV, estimează că valoarea a rate card a primei faze a campaniei lor la jumătate de milion de euro.
De ce s-a îmbrăcat Mircea Badea în armură. Vezi cât a câştigat realizatorul TV din publicitate, anul trecut


Adevărul Holding s-ar putea extinde în mai multe ţări din Balcani, ţintind şi piaţa din Georgia, în timp ce în România pregăteşte lansarea unui post de radio online.
Simona David corporate affairs manager Adevărul Holding a declarat pentru DailyBusiness.ro că se lucrează la crearea platformei multimedia integrate, existând preocupări pentru strategia de dezvoltare a grupului. ”Ne gândim încotro merge presa azi şi ne orientăm către tineri, pentru că ei ne vor citi în viitor” , a adăugat Simona David.

În ceea ce priveşte extinderea, Ovidiu Nahoi, redactorul şef al biroului Adevărul Europa ne-a spus că un grup de presă nu mai poate avea succes dacă activează pe o singură piaţă.
Adevărul vrea extindere în Georgia şi pregăteşte un post de radio pentru România

Cătălin Tolontan şi Iulian Comănescu se număra printre câstigatorii celei de-a şasea ediţii a RoBlogfest, competiţia anuală a bloggerilor din România, scrie HotNews. Blogul tolo.ro a fost desemnat cel mai bun blog de jurnalist, iar comanescu.ro a fost declarat cel mai bun blog despre comunicare. Cel mai popular blog a fost desemnat prinbrasov.ro. Clasamentul final a fost publicat pe RoBlogfest.ro.

Blogurile nominalizate au fost împărţite în trei categorii mari: Personal şi Infotainment; Profesional; Comunicare şi Social Media. La prima categorie câstigatorii au fost desemnaţi de către votul publicului, iar în cazul celorlalte două categorii învingătorii au fost desemnaţi de către juriu.
Cele mai bune bloguri româneşti, premiate la RoBlogFest 2011

În această seară va avea loc gala celor mai importante premii ale cinematografiei româneşti. Andi Moisescu, gazda evenimentului, va aduce în faţa telespectatorilor nume importante ale filmului autohton, cu regizori, actori şi scenarişti care s-au afirmat atât în ţară, cât şi la nivel internaţional. Începând cu ora 19.00, în direct la Pro Cinema, Amalia Enache şi Mircea Solcanu vor întâmpina şi vor intervieva vedetele aflate pe covorul roşu, iar de la ora 20.00, timp de trei ore, se va desfăşura gala propiu-zisă, scrie Evenimentul Zilei.
Gala Premiilor Gopo 2011, în direct la Pro Cinema

Cofondatorul Google Larry Page revine la finele săptămânii viitoare, pe 4 aprilie, în poziţia de director general, şi pare hotărât să simplifice procesul decizional la vârful companiei, să reducă birocraţia şi să consolideze solidaritatea dintre angajaţi, scrie Mediafax.
Page a luat deja măsuri pentru a reduce birocraţia gigantului cu 24.000 de angajaţi şi pentru a schimba comportamentul companiei, de o structură greoaie la start-up vioi, potrivit unui material Wall Street Journal (WSJ).
Google a anunţat în luna ianuarie că CEO-ul Eric Schmidt (55 de ani) va fi înlocuit de Larry Page (38 de ani).
Larry Page va prelua vineri conducerea Google, hotărât să reducă birocraţia din companie

Pe 31 martie va avea loc cea de-a doua ediţie a Mobile Advertising Congress, eveniment destinat publicităţii pe telefonul mobil, scrie HotNews. Potrivit unui comunicat de presă, printre vorbitori se vor număra Tomas Matl, Principal Product Manager, Vodafone Group, Thomas Labarthe, VP Mobile Advertising, Alcatel-Lucent, Eric Urdahl, Chief Sales Officer, Madvertise, Florian Gmeinwieser, Managing Director, Plan.net mobile, Aleksandar Krstic, Region Manager Adriatic, IQ mobile, Ronald Cornelisse, Senior Business & Market Development Manager, Tekelec Netherlands şi Alberto Salucci, Innovation Manager, MediaCom Italia. Evenimentul este organizat de The Marketer Group, în parteneriat cu Vodafone România.
Pe scurt: Conferinţă pe tema publicităţii pe mobil

După divorţul de Pepe, Oana Zăvoranu e pe cale să-şi îndeplinească marele vis: să joace în telenovela al cărui subiect este chiar viaţa ei, scrie Click. Oana negociază intens în aceste zile cu Kanal D, însă şi alte televiziuni o vor cu orice preţ.
Zăvoranu, liber la sex în telenovela despre viaţa ei

Ultima ediţie a emisiunii The Oprah Winfrey Show, care are o vechime de 25 de ani, va fi difuzată pe 25 mai, celebra realizatoare de televiziune urmând să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, Oprah Winfrey Network (OWN), scrie DailyBusiness.ro, care citează Reuters.
Ultima ediţie a emisiunii “The Oprah Winfrey Show” va fi difuzată pe 25 mai

"

Sorin Freciu: N-am văzut nici măcar un bodyguard nervos, nici vorbă de scandal

Sorin Freciu: N-am văzut nici măcar un bodyguard nervos, nici vorbă de scandal: "
“Am văzut şi eu mulţi oameni şi bodyguarzi, dar n-am văzut niciun scandal”, a declarat Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie, într-un interviu acordat paginademedia.ro.
Sorin Freciu spune că, aseară, la Realitatea TV a fost o şedinţă în care Sebastian Ghiţă s-a întâlnit cu Sorin Ovidiu Vîntu.
“Au fost probleme strict de business, de îndeplinirea contractului de management. A fost mai mult o analiză. A avut loc o discuţie între acţionar şi manager”, a spus Sorin Freciu.
Întrebat dacă s-a vorbit despre posibilitatea ca Sebastian Ghiţă să fie înlocuit cu un alt manager, Freciu a spus: “Nu s-a pus problema rezilierii contractului cu Sebastian Ghiţă”.

Ieri, în cursul şedinţei, am aflat că există un contract de închiriere închierat între Coresi şi Asesoft, dar nu e problema mea.
Din interviu:
  • “Mie, până în clipa aceasta, nu mi-a spus nimeni și nici nu mi-a dat de înţeles că există intenţa de a fi schimbaţi administratorii Realitatea Media, dimpotrivă.”
  • “Acţionarul are voie să aibă un reprezentant, aşa consideră acţionarul necesar, să aibă un reprezentant acolo, dar asta n-are nimic de-a face cu Consiliul de Administraţie. Acţionarul are acest drept.”
  • “Domnul Sorin Enache a informat Consiliul de Administraţie că exitsă nişte acte de reziliere a contractului de închiriere care poarta numele lui, dar semnătura nu este a lui. A informat Consiliul de Administraţie că nici nu putea să semneze acest contract întrucât nu se afla în ţară, că semnătura nu-i aparţine şi că va face o plângere penală pentru rezolvarea acestei probleme.”
  • Sorin Enache a făcut plângere penală împotriva celor de la Coresi, care au semnat alături de el. Acel proces verbal de predare-primire este semnat de el şi de nişte oameni de la Coresi. El nefiind prezent, oamenii aceia certifică prin semnătura lor că a semnat alături de ei.”
  • “Coresi m-a asigurat că nu există un contract de închiriere şi că nu putea fi făcut în condiţii legale, pentru că el trebuie făcut cu licitaţie.”
Interviu, pe larg:
Carmen Andronache: Ce s-a întâmplat aseară la Realitatea?
Sorin Freciu: “Din punctul meu de vedere nu s-a întâmplat nimic. Ce să zic? O discuţie între acţionar şi manager.”
Despre ce s-a discutat?
Au fost probleme strict de business, de îndeplinirea contractului de management s.a. A fost mai mult o analiză.
În presă s-a vorbit despre un conflict între două firme de pază…
Au fost bodyguarzi, dar nu a fost niciun conflict. Au fost nişte firme de bodyguarzi, nu agreez ideea asta, dar au fost, fără să fie vreun conflict.

A fost şi Poliţia, care a constatat că nu era niciun conflict

Ziarele au scris despre un adevărat scandal la Realitatea…
Eu am fost chemat la un moment dat că e multă lume acolo. Eu n-am văzut niciun mare scandal, am văzut şi eu mulţi oameni şi bodyguarzi, dar n-am văzut vreun mare scandal, dar chiar niciun scandal. Am văzut că se cunosc între ei…
Am văzut Poliţia, am vorbit cu Poliţia, dar eu am ajuns târziu, am fost chemat ca Preşedinte al Consiliului de Administraţie. N-am văzut nici măcar un bodyguard nervos, nicivorbă de scandal.
Am înţeles din presă că domnul Sebastian Ghiţă a chemat Poliţia.
El a chemat poliţia?
Aşa s-a scris.
Posibil, nu ştiu, eu n-am chemat-o.
Aţi declarat pentru Mediafax că schimbarea administratorilor este, în general, un proces care durează. Se urmăreşte acest lucru?

Nu, am spus pentru Mediafax că nu s-a discutat despre schimbarea administratorilor, contractelor, nimic de genul acesta. Nu s-a pus niciun moment problema de vreo schimbare de genul acesta.
Şi am făcut un comentariu, că jurnaliştii ar trebui să ştie că un Consiliu de Administraţie sau un administrator nu poate fi schimbat într-o şedinţă, e un proces îndelungat, era doar o paranteză.
Cei care pot schimba Consilul de Administraţie sunt acţionarii. Mie, până în clipa aceasta, nu mi-a spus nimeni sau nu mi-ar fi dat de înţeles că există intenţia asta, dimpotrivă.
Credeţi că se doreşte ca Sebastian Ghiţă să fie înlocuit din funcţia de manager?

Nu s-a pus problema rezilierii contractului cu Sebastian Ghiţă

Este adevărat că domnul Sorin Ovidiu Vîntu şi-a numit un nou reprezentat la Realitatea?
Nu este un nou reprezentant, aici se face confuzia. Este un reprezentant al acţionarului. Da, acţionarul are voie să aibă un reprezentant. Aşa consideră acţionarul necesar, să aibă un reprezentant acolo, dar asta n-are nimic de-a face cu Consiliul de Administraţie. .
Cine este acest reprezentant?
Nu ştiu ce să vă răspund la această întrebare.
Îmi puteţi spune cum îl cheamă?
Ion Ilie.
El a fost numit, de la început, din momentul semnării contractului dintre Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vîntu?
Nu ştiu de când e el reprezentant, întrebaţi-l pe Vîntu de când e el reprezentantul lui, de când alege varianta asta, chiar nu-i problema mea. Problema mea sau a noastră, a Consiliului de Administraţie, este să asigurăm buna funcţionare a companiei şi asta am încercat să facem în toată perioada asta.
Ce ştiţi despre acea plângere pe care ar fi depus-o la Parchet Sorin Enache privind contractul de închiriere a spaţiului de la Casa Presei Libere?
Domnul Sorin Enache a informat Consiliul de Administraţie că exitsă nişte acte de reziliere a contractului de închiriere care poarta numele lui, dar semnătura nu este a lui.
A mai informat Consiliul de Administraţie că nici nu putea să semneze acest contract întructât nu se afla în ţară, că semnătura nu-i aparţine şi că va face o plângere penală pentru rezolvarea acestei probleme.
Cine ar fi putut semna în locul lui?
Cred că nici el nu ştie cine a semnat în locul lui.
Împotriva cui este făcută această plângere penală?
Împotriva celor de la Coresi, care au semnat alături de el. Acel proces verbal de predare-primire este semnat de el şi de nişte oameni de la Coresi .
El nefiind prezent, oamenii aceia certifică prin semnătura lor că a semnat alături de ei. Nu putea să facă plângere penală decât împotriva celeilalte părţi din hârţiile respective, respectiv Coresi.

Eu am întrebat la Coresi dacă există un contract de închiriere astăzi şi mi s-a spus că nu

În momentul de față, pe numele cui se află contractul de închiriere?
Asta trebuie să vă spună Coresi. Mie, Coresi îmi spune că nu este un contract de închiriere altora le spun că este un contract de închiriere.
Eu ce să vă spun, să vă mint ce mă mint şi pe mine alţii? Eu am întrebat la Coresi dacă există un contract de închiriere astăzi şi mi s-a spus că nu.

Problema mea nu e nici Ghiţă, nici Vîntu nici nimeni, nici nu mă interesează problemele lor

Totuşi, este vorba despre sediul Realitatea TV, bănuiesc că vă priveşte direct această problemă.
Păi de aceea m-am şi interesat, m-am şi dus la Coresi să întreb şi şefa companiei Coresi m-a asigurat că nu există un contract de închiriere şi că nu putea fi făcut în condiţii legale pentru că el trebuie făcut cu licitaţie, Coresi fiind o companie de stat.
Ieri, în cursul şedinţei, am aflat că există un contract de închiriere închierat între Coresi şi Asesoft, dar nu e problema mea.
Problema mea nu e nici Ghiţă, nici Vîntu, nici nimeni, nici nu mă interesează problemele lor, nici Coresi. Pe mine mă priveşte Realitatea Media şi vreau să fie totul aşa cum trebuie în ceea ce priveşte Realitatea Media, mai departe….
În ședința de ieri seară s-a produs vreo schimbare importantă legată de Realitatea Media?
Nu s-a făcut nicio schimbare şi nici nu se putea face.
  • Despre plângerea penală făcută de Sorin Enache a scris, iniţial, analistul politic Dan Andronic, pe blogul său.
"

A treia saptamana de proteste: Profesorii isi cer salariile! - FOTO

A treia saptamana de proteste: Profesorii isi cer salariile! - FOTO: "Protest in ploaie al cadrelor didactice botosanene, care se afla in a treia saptamana de greva pentru neplata salariilor!

Aproximativ 200 de profesori din Botosani se afla in fata Prefecturii, unde participa la un miting autorizat.

..."

Unele vedete nu vor sa faca amor in post

Unele vedete nu vor sa faca amor in post

Mircea Radu: «Am ajuns la televiziune fiindca eram dragut»

Mircea Radu: «Am ajuns la televiziune fiindca eram dragut»: "Prezentatorul emisiunii «InTrecerea anilor» marturiseste ca si-a dat seama ca va deveni celebru in momentul in care multi necunoscuti ii zambeau in timp ce se afla in metrou. In varsta de 43 de ani, Mircea Radu spune ca, initial, nu si-a dorit sa lucreze in televiziune, dar a avut norocu"

Szoby Cseh: «Vreau sa-i gatui pe Badea si pe Ciutacu!»

Szoby Cseh: «Vreau sa-i gatui pe Badea si pe Ciutacu!»: "Fostul mare cascador Szoby Cseh nu ii place pe cei doi realizatori de la Antena 3 si marturiseste ca i-ar placea sa se confrunte fizic cu acestia."