vineri, 18 mai 2012

Vedetele sunt alături de actorul Şerban Ionescu, care este paralizat

Vedetele sunt alături de actorul Şerban Ionescu, care este paralizat:
Starea actorului s-a înrăutăţit treptat, Şerban Ionescu fiind internat de ceva vreme. Din cauza bolii Lyme, cunoscută şi ca "boala cu o mie de feţe", el nu-şi poate mişca mâinile.
"Sper măcar să pot merge, să pot bea singur un pahar cu apă", a spus actorul, care are dificultăți și în a vorbi. El este îngrijit de soția lui, Magda Catone. Lyme, sau boala cu 1.000 de feţe, este trasmisă de căpuşă și este una infecţioasă articulară, neurologică şi cardiacă.
Concert caritabil susţinut de Mihai Mărgineanu, Vunk, Viţa de Vie şi Bere Gratis
Un concert caritabil pentru sprijinirea lui Şerban Ionescu în această perioadă grea va avea loc luni, 21 mai, în clubul Silver Church. Mihai Mărgineanu, Vunk, Viţa de Vie, Bere Gratis şi Lucian Viziru au acceptat să cânte gratuit pentru a-şi ajuta prietenul. Un bilet la concertul caritabil va costa 50 de lei. În ziua spectacolului vor fi puse în vânzare tricouri cu expresii celebre ale îndrăgitului actor şi vor fi amplasate urne speciale în care se vor putea face donaţii. De asemenea, cei care nu pot ajunge la concert şi ar vrea, totuşi, să-l ajute pe actorul poreclit "Pelicanu", o

Citeşte mai mult...

Fotografia din România care face furori pe Internet.

Fotografia din România care face furori pe Internet.: O fotografie din Romania era, vineri, printre cele mai vizionate imagini de pe site-ul de social media Reddit. Poza surprinde un detaliu al Castelului Peles de la Sinaia, potrivit Realitatea.net.
Faptul ca utilizatorul care a postat fotografia a gresit putin numele castelului si a scris Pele's in loc de Peles, nu a contat foarte mult pentru ceilalti utilizatori, care au admirat detaliile scarii.
"E ca intr-un basm", a apreciat unul dintre comentatori, vorbind despre castel.

VIAŢA BATE FILMUL: Şase poveşti uimitoare despre animale - FOTO

VIAŢA BATE FILMUL: Şase poveşti uimitoare despre animale - FOTO: O poveste emoţionantă cu animale, transpusă pe peliculă, îi poate influenţa atât pe copii, cât şi pe adulţi. Filmele despre animale rătăcite care îşi caută drumul spre casă sunt preferatele copiilor de toate vârstele şi pot reprezenta succese de box-office. Însă, de multe ori, realitatea depăşeşte cu mult scenariile producţiilor Disney sau Pixar.





Aproape 40 de contestatii la punctajele pentru gradatii de merit!

Aproape 40 de contestatii la punctajele pentru gradatii de merit!: 39 de cadre didactice din judetul Botosani care au depus dosare pentru obtinerea gradatiei de merit, dar au fost respinse, au contestat punctajele obtinute.
Cele mai multe contestatii au fost depuse la invatatatori, respectiv 9, la matematica, cu 4 contestatii,...

Baronul tranzitiei si Romania neo-feudala

Baronul tranzitiei si Romania neo-feudala: După asasinarea lui Nicolae Ceauşescu în 25 decembrie 1989, spiritul tiranic al dictatorului s-a incubat în sufletul multora dintre liderii României post-comuniste. Baronul este rezultatul acestei metamorfoze psiho-politice. Mitul infailibilității (născut la Scornicești) s-a transportat în fiecare reședință de județ a ţării. Baronul tranziţiei este, de fapt, o figură atavică a fostului prim-secretar de partid. Există totuşi o diferenţă majoră: principiul rotației cadrelor și atotputernicia centralismului comunist făcea din orice prim-secretar o pradă ușoară a Cabinetului 2.