marți, 28 iunie 2011

Cozmin Gusa: Dan Voiculescu cenzureaza la Intact orice material care are legatura cu el/ Despre Gadea: A cazut dintr-o isterizare anti Basescu intr-un pupincurism pro Voiculescu

Cozmin Gusa: Dan Voiculescu cenzureaza la Intact orice material care are legatura cu el/ Despre Gadea: A cazut dintr-o isterizare anti Basescu intr-un pupincurism pro Voiculescu: "Robert Turcescu a prezentat in emisiunea "EvZ" de pe B1 TV un filmulet prezentat de Antena 3 in care Dan Voiculescu era ridicat in slavi invitand apoi invitatii din platou sa-l comenteze. Cel mai acid s-a dovedit Cozmin Gusa care a declarat ca, in calitate de fost sef al Intact, stie sigur ca Voiculescu a fost de acord cu "aceasta oda" deoarece "el cenzureaza in trust orice material care are legatura cu el". "Dan Voiculescu are 7.000 de angajati... 7000 de familii rezista in fata crizei datorita investitiilor facute de el... Acestea sunt doar cateva motive pentru care angajatii de la Intact ii spun <<cool mogul>>", se spune in filmul amintit."

Radio Deutsche Welle nu va mai emite in limba romana

Radio Deutsche Welle nu va mai emite in limba romana: "Radio Deutsche Welle a renuntat la licenta audiovizuala pe care o detinea in Bucuresti si va inceta sa emita in limba romana pe 1 iulie, a declarat Horatiu Pepine, care a fost corespondent permanent la Bucuresti al postului de radio. Singura licenta audiovizuala Deutsche Welle in Romania, cea din Bucuresti, a fost cedata de catre societatea H.Pepine Media SRL, al carei asociat unic este Horatiu Pepine, catre Patriarhia Romana."

Daniel Funeriu la Nasul (10TV): O eroare gramaticala nu poate opri lupta mea cu mafia universitara

Daniel Funeriu la Nasul (10TV): O eroare gramaticala nu poate opri lupta mea cu mafia universitara: "Daniel Funeriu si-a recunoscut gafa facuta astazi in Senatul Romaniei. Ministrul educatiei a explicat la Nasul (10TV) cum a ajuns sa spuna despre substantivul "coleg" ca este de genul neutru: "Ma gandeam la un alt cuvant, la cuvantul 'cadru', care este intr-adevar de genul neutru, dar atunci cand m-am exprimat, am scos altceva pe gura. Va asigur ca ministrul educatiei cunoaste genurile substantivelor din limba romana. O eroare gramaticala nu poate opri lupta mea cu mafia universitara"."

Marian Vanghelie: Credeti ca pe profesorii universitari cu care fac anumite proiecte ii deranjeaza ca am spus ejaculat?

Marian Vanghelie: Credeti ca pe profesorii universitari cu care fac anumite proiecte ii deranjeaza ca am spus ejaculat?: "Fostul lider al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat marti la TVR ca nu este deranjat de decizia prin care a fost inlaturat de la sefia organizatiei: "Eu am locul meu; este locul Marian Vanghelie". Primarul sectorului 5 a incercat sa explice si gafa monumentala de miercuri cand a spus ca "trebuie sa fii tare si bun ca sa conduci o filiala a PSD altfel te ejaculeaza imediat". "Credeti ca pe profesorii universitari cu care fac anumite proiecte ii deranjeaza ca am spus ejaculat?...Va spun ca peste cativa ani o sa vorbesc mai frumos; nu stiu pentru cine intereseaza acest lucru, conteza cum dracului facem ca sa depasim aceasta criza fara maimutareli", a spus Vanghelie.

Ada Macovei despre bac „Este foarte greu sa strici o industrie intreaga”

Ada Macovei despre bac „Este foarte greu sa strici o industrie intreaga”: "

altSefa educatiei botosanene a mentionat ca pentru situatiile intalnite in centrele de evalaure "

Cinci ani de suspendare pentru profesorii care îi lasă pe elevii să copieze la bacalaureat

Cinci ani de suspendare pentru profesorii care îi lasă pe elevii să copieze la bacalaureat: "


News Profesorii care nu vor fi atenţi sau care îi vor lăsa pe elevi să copieze la probele examenului de bacalaureat vor fi sancţionaţi. Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean spune că profesorii de la Colegiul Eminescu nu vor mai avea dreptul de a supraveghea la bacalaureat. În cursul zilei de ieri, doi elevi au fost eliminaţi din examen după ce au fost prinşi cu fiţuici.

"

Ada Macovei, multumita de modul in care s-a facut corectarea la Evaluarea Nationala

Ada Macovei, multumita de modul in care s-a facut corectarea la Evaluarea Nationala: "Ada Macovei, inspector scolar general, sustine ca notarea de la evaluarea nationala a fost una cat se poate de corecta, tinand cont de numarul mic de contestatii. Sefa ISJ a precizat si ca anul acesta, in urma depunerii contestatiilor, nu a mai fost nevoie de o a treia comisie care sa..."

Peste o suta de medii la admitere mai mici de 5

Peste o suta de medii la admitere mai mici de 5: "

altPotrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), 193 de absolventi"

Antena1 și Antena3, amendate cu 15.000 de lei din cauza lui Mircea Badea

Antena1 și Antena3, amendate cu 15.000 de lei din cauza lui Mircea Badea: "

Posturile Antena 3 și Antena1 au fost amendate de CNA cu 10.000 și respectiv 5.000 de lei pentru șapte ediții ale emisiunii În gura presei, difuzate în perioada februarie – mai.

Cele două posturi au fost sancționate pentru limbajul injurios folosit Mircea Badea în emisiunea În gura presei.

Postul Antena1 riscă să fie sancționat cu întreruperea emisiei cu 10 minute din cauza lui Mircea Badea. De ce, în continuare.

Ioan Onisei, vicepreședinte CNA:

“Cred că trebuie să atragem foarte serios atenția conducerii Antena1 cu privire la redifuzarea emisiunii În gura presei. Dacă este să judecăm lucrurile corect, în opinia mea cred că e mai grav faptul că Antena1 difuzează această emisiune la ora 10.00.

Dacă conducere Antenei1 nu înțelege să corecteze acest lucru, eu afirm foarte clar următoarele: cu viitoarea emisiune cu un astfel de limbaj difuzată pe Antena1 eu voi propune întreruperea emisiei cu 10 minute.”

Postul Antena 1 a fost sancționat atât pentru limbajul injurios folosit, cât și pentru faptul că emisiunea este difuzată la o oră accesibilă minorilor.

Consiliul Național al Audiovizualului a primit peste 20 de reclamații cu privire la emisiunile pentru care au fost amendate cele două posturi ale trustului Intact.

Dan Grigore, membru CNA:

“Eu mă simt lezat de un astfel de emisiune. În general, pare că domnul respectiv provine din spatele unui anumit tip de bloc, fie dintr-o amestecătură de nomenclaturiști și bișnițari.”

Narcisa Iorga, membru CNA:

“Eu am să mă autosesizez în fiecare ședință cu privire la acestă emisiune. În acest gen de emsiune se folosește un limbaj injurios în fiecare emisiune. Dacă noi venim cu astfel de propuneri, aici nu mai e vorba de dreptul la propria imagine a niciunei persoane?”

"

Definiţia "indecenţei", dezbătută de cea mai înaltă instanţă din Statele Unite - Mediafax

Interesant!
Definiţia "indecenţei", dezbătută de cea mai înaltă instanţă din Statele Unite - Mediafax: "Agenţia, care a câştigat în faţa instanţei supreme o primă bătălie împotriva cuvintelor obscene pronunţate în direct în 2009, i-a cerut să valideze cruciada pentru decenţă în prime time, care a început în 2004, când sânul lui Janet Jackson a apărut în direct la finala Superbowl.

În prezent, definiţia 'indecenţei', dincolo de care se impune o amendă, prevede că 'imaginile (...) ar trebui să arate sau să descrie organele sau activităţi sexuale', şi trebuie să fie 'manifestări şocante în contextul normelor contemporane ale societăţii'."

Zâzanie în CNA: Membrii se acuză între ei că votează politic

Zâzanie în CNA: Membrii se acuză între ei că votează politic: "

Membrii CNA nu se mai înțeleg la voturi. Astăzi, s-au acuzat între ei că votează după criterii politice atunci când analizează audiovizualul.

Discuțiile s-au aprins la o dezbatere a emisiunii Nașul, de la 10TV.

Cine, pe cine și de ce a acuzat, în continuare:

Cea care a dat tonul acuzațiilor de vot politic a fost Narcisa Iorga. Direcția: Christian Mititelu și Mihai Mălaimare.

Narcisa Iorga:

“Domnul Mititelu și dumneavoastră, domnule Mălaimare, discutați într-un fel cand este vorba de dreptul la propria imagine a unei persoane politice de la Putere și altfel de o persoana politică din opoziție”.

În replică, Mihai Mălaimare a cerut o convocare a tuturor membrilor pentru a analiza felul în care a votat de-a lungul timpului. Acesta a mai spus că dacă ceilalți membrii consideră că a votat părtinitor își va da demisia imediat.

Mihai Mălaimare:

“Aceasta este o acuzație foarte gravă, consider că este inacceptabil ca eu să fiu acuzat de așa ceva”.

Acuzația vine în contextul discutării unei reclamații venite din partea senatorului PNL Dan Radu Rușanu cu privire la emisiunea Nașul, din 24 mai, realizată de Radu Moraru la 10 TV. În emisiunea respectivă, Radu Moraru a asociat numele lui Dan Radu Rușanu cunul dintre cei arestați în cazul evaziunii fiscale din Portul Constanța. Emisiunea care a născut discuții între membrii CNA a fost somată public.

Cum arată reclamația lui Dan Radu Rușanu?

“În seara zilei de 24 mai am fost luat, din nou, în colimator de Radu Moraru. Și-a început emisiunea cu reinsinuarea presupuselor afaceri pe care le-ar face familia mea cu domnul Bogatu.

Cu acest prilej, mi-a transmis o amenințare mascată sub forma unui mesaj, potrivit căruia va prolifera aceste minciuni despre mine până la sfârșitul vieții mele.

Ceea ce nu mai pot trece cu vederea sub nicio formă este faptul că, în cadrul emisiunii din seara zilei de 24 mai a.c., acest moderator, dincolo de mascaradă de doi lei făcută cu referire la numele meu, a recurs la un artificiu ieftin, dat foarte periculos, care m-a pus în centrul unei discreditări ireparabile. Astfel, în timp ce pe burtiera emisiunii scria ,,Corupţia la nivel înalt. Mafia din Portul Constanţa”, pe fundalul ecranului a apărut poza mea, iar în josul acesteia: ,,Soţia lui Dan Radu Ruşanu asociată cu domnul Bogatu”.

"

Google a fost dată în judecată de o companie franceză din cauza practicilor anticoncurenţiale

Google a fost dată în judecată de o companie franceză din cauza practicilor anticoncurenţiale: "Google a fost dată în judecată în Franţa de către o companie locală, care îi cere daune de 295 milioane de euro pentru că ar bloca concurenţa să obţină venituri din publicitate online şi ar da întâietate site-urilor proprii în rezultatele serviciilor de căutare, transmite Bloomberg.

Aproape 200 de elevi din Botosani intra la liceu cu medii peste 9,50!

Aproape 200 de elevi din Botosani intra la liceu cu medii peste 9,50!: "Potrivit situatiei intocmite de Inspectoratul Scolar Judetean, privind numarul de absolventi pe transe de medii de admitere, cei mai multi elevi, respectiv 737, au medii de admitere cuprinse intre 7.00 si 7.49.
193 de elevi sunt cu medii intre 9,50 si 9,99, 444 au..."

Dolce Movie FUN a obținut licență de la CNA

Dolce Movie FUN a obținut licență de la CNA: "

Romtelecom a obținutde la CNA licența audiovizuală pentru difuzarea pe satelit a postului Dolce Movie FUN. Noul canal va fi lansat la jumătatea lunii viitoare.

“Televiziunea Dolce Movie FUN va fi inclusă într-un pachet extra care va conține zece televiziuni de filme”, a declarat Vlad Enăchescu, director Dolce Sport.

Romtelecom promite că noul canal va difuza câte 5 premiere săptămânal, iar lunar, canalul va difuza peste 100 de filme unice, fiecare având câte o reluare într-un interval de 24 de ore.

Potrivit proiectului depus la CNA, canalul este destinat întregii familii, cu precădere publicului cu venituri medii, iubitor de filme și animație.

Noul post va difuza doar 5 % producții proprii, restul programelor fiind cumpărate de la alți producători. În cadrul grilei, 2,5% vor fi programe de informare.

Ce va conține grila de programe?

  • Filme artistice
  • Seriale
  • Filme de animație
  • Prezentări generale de produse și servicii Romtelecom

Ce își propune Romtelecom prin acest proiect?

  • Diversifice oferta pachetelor de bază Dolce și Dolce Interactiv
  • Continuarea seriei de canale TV proprii, după canalul doce info și dolce sport
  • Control asupra conținutului TV difuzat pe propriile canale
  • O alternativă la fereastra home video (cumpărarea/inchiriere VHS, DVD)
  • Descurajează pirateria prin prețul accesibil, calitatea tehnică superioară și confortul de a primi filmul direct acasa.
"

Un jurnalist rus, arestat în R. Moldova pentru implicare în protestele din 2009

Un jurnalist rus, arestat în R. Moldova pentru implicare în protestele din 2009: "Procuratura Generală din Republica Moldova a anunţat luni că jurnalistul rus Eduard Baghirov a fost reţinut sub acuzaţia de implicare în dezordinile din timpul protestele violente din aprilie 2009.

Gigi Becali ameninţă: "Bag plugurile în Ghencea!"

Gigi Becali ameninţă: "Bag plugurile în Ghencea!": "Gigi Becali, patronul Stelei a anunţat că Steaua va mai juca în Ghencea, doar dacă va plăti o chirie lunară de 2.000 de euro, precizând că dacă nu se va ajunge la o înţelegere îşi va recupera toată investiţia făcută la..."

28 iunie: Harta drepturilor TV. Digisport, cinci campionate de fotbal.

28 iunie: Harta drepturilor TV. Digisport, cinci campionate de fotbal.: "

Digisport transmite cele mai multe campionate de fotbal. Canalul deținut de RCS&RDS are în portofoliu șapte meciuri din Liga 1 și campionatele Spaniei, Angliei, Franței și Italiei.

Adevărul trece în revistă competițiile transmise de posturile românești, după ce RCS a luat, ieri, restul de șase pachete de la Liga Profesionistă de Fotbal.

În total, LPF va primi pentru trei sezoane, de la toate televiziunile, 101 milioane de euro (include TVA). Pentru următorul sezon, cei mai mulți bani se duc la campioana Oțelul Galați (3,1 milioane de euro).
Rapid și Steaua vor primi din drepturi 2,1 milioane, iar Dinamo 1,9. Ultimele patru clasate au câte 800.000 de euro.

Harta drepturilor TV:

Digi Sport:

  • Liga I (șapte meciuri)
  • Campionatul Spaniei
  • Campionatul Angliei
  • Campionatul Franței
  • Campionatul Italiei
  • Moto GP
  • Formula 1
  • Campionatul Mondial de Raliuri
  • Handbal românesc
  • Tenis

Dolce Sport:

  • Liga 1 (opțiunea 2)
  • Liga Campionilor

GSP TV:

  • Liga I (poate prelua opțiunea 1 de la Antena 1), Rugby

Sport.ro:

  • Wrestling, K1

TVR:

  • Liga Campionilor
  • Euro 2012
  • Jocurile Olimpice 2012
  • Campionatul Mondial 2014

Preţul corect: 101 milioane de euro!

Fundaţia Euromonitor pentru Excelenţă şi Agenţia AD Media Consult au anunţat ieri, într-un comunicat, continuarea programului “Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti”, prin lansarea ediţiei 2011-2012, la care pot aplica atât jurnalişti din România, cât şi din Republica Moldova, scrie Mediafax.

Potrivit comunicatului, Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti reprezintă un program de încurajare şi facilitare a pregătirii profesionale şi se adresează jurnaliştilor care doresc să capete o expertiză profesională în problematica europeană.

Acest program îi ajută pe participanţi să aprofundeze înţelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcţionarea instituţiilor, relaţionarea între statele membre, precum şi maniera în care este abordată problematica europeană de către media occidentală.
S-a lansat ediţia 2011-2012 a Burselor Europene JTI pentru Jurnalişti. Care sunt condiţiile de participare

Cancan TV de la B1 ia vacanţă; joi, 30 iunie, se încheie actualul sezon al emisiunii cu vedete, difuzată de luni până vineri de la 18.00 la 20.00, scrie Evenimentul Zilei. Emisiunea Cancan TV se întoarce în grila postului B1 TV din toamnă. Producţia este o colaborare între ziarul Cancan şi televiziunea care găzduieşte emisiunea cu acelaşi nume.
Vedetele răsuflă uşurate, Cancan TV intră în vacanţă

Vaticanul va lansa un portal de ştiri, miercuri, 29 iunie, cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea dintre papă şi supuşii săi, scrie Financiarul, care citează presa internaţională. Portalul, care va putea fi accesat la www.news.va, ar putea fi lansat chiar de papă Benedict al XVI-lea, prin intermediul unui simplu click, în ziua în care se vor împlini 60 de ani de la hirotonisirea sa.

Portalul va grupa toate sursele de informaţii din Cetatea Sfântului Scaun: cotidianul L’Osservatore Romano”, Radio Vatican, Vatican Information Service, Centrul pentru Televiziune din Vatican, Biroul de presă al Sfântului Scaun şi Agenţia misionară Fides a Congregaţiei pentru evanghelizarea popoarelor.
Vaticanul va lansa un portal de ştiri pe 29 iunie

Sursa foto: Mediafax

"

Stiri.Botosani.ro - "Doamna, am nevoie la toaleta... acolo mi-am ascuns fituicile pentru Bac!" :

Stiri.Botosani.ro - "Doamna, am nevoie la toaleta... acolo mi-am ascuns fituicile pentru Bac!" :
Din "comentarii"
"cauta si in rezervorul toaletei...acolo vor pune si subiectele rezolvate pentru noi elevii,profii ,iar spaga in hartia igienica...e verde!!!"

Grecia, focarul unei epidemii de falimente suverane

Articol de comentat
Grecia, focarul unei epidemii de falimente suverane: "Falimentul Greciei şi ramificaţiile acestuia ar fi prea înfiorător pentru Europa şi pentru sistemul bancar comunitar', a declarat managerul fondului londonez de investiţii BlueBay Asset Management, Neil Philips, care controlează active de 45 miliarde dolari şi care nu se sperie aşa uşor"

Petru Mircea: "Madalina nu e lasata sa se odihneasca in pace"

Petru Mircea: "Madalina nu e lasata sa se odihneasca in pace": "La un an de la disparitia Madalinei Manole s-a hotarat redeschiderea anchetei in cazul decesului artistei la cererea parintilor ei. Botosaneanul Petru Mircea a intrat in legatura directa prin telefon la Happy Hour si a marturisit ce parere are: "Ce parere sa am, poate ca in felul..."