miercuri, 21 august 2013

Steaua București a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Legia Varșovia, disputată miercuri seară, pe Național Arena, în manșa tur a play-off-ului Campions League.
steaua - vardarSteliștii și-au complicat singuri drumul calificării în Grupele Champions League, după ce miercuri seară nu au reușit decât un scor de egalitate cu Legia. La acest scor, și pentru că returul se dispută la Varșovia, polonezii au prima șansă la calificarea în grupe.
Steliștii au jucat foarte bine în prima repriză, când au reușit să deschidă scorul în minutul 34 prin Federico Piovaccari cu un lob peste portarul Dusan Kuciak.
Debutul reprizei a doua a arătat o altă Steaua, care a practicat un joc haotic și astfel polonezii și-au creat ocazii și au reușit egalarea în minutul 53, când Kosecki a fost găsit liber în careu de Radovic şi a înscris simplu.
Și lucrurile puteau sta și mai rău pentru steliști, dacă golul marcat de același Kosecki în minutul 54, nu era anulat de arbitru pe motiv de off-side.
Partida retur va avea loc pe 27 august, la Varşovia iar steliștii au o misiune dificilă în infernul creat de suporterii polonezi.
Steaua vizează a şaptea sa participare în grupele Champions League, care ar veni după o pauză de cinci ani.
The post Steaua – Legia, scor 1-1 în manșa tur a play-off-ului Champions League appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Băsescu nu mai are limite. S-a dus la înmormântarea lui Cioabă ca să adune voturi
Traian Băsescu a zburat cu elicopterul SRI, plătit din banii românilor, ca să meargă la înmormântarea lui Florin Cioabă, în interes electoral. Mai exact ca să adune voturi de la romi pentru Mișcarea Populară și Elena Băsescu.
basescu si cioabaPreședintele României nu mai are niciun fel de bun simț. Profită de ocazie ca să marcheze capital electoral, chiar dacă este vorba de moartea unui om.
Miercuri la prânz, Băsescu s-a urcat în elicopter și a zburat până la Sibiu ca să-i aducă un omagiu lui Florin Cioabă.
Băsescu a ajuns cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o maşină spre casa familiei Cioabă.
Înainte de sosirea la reşedinţa familiei Cioabă a fost adusă o coroană din garoafe roşii alături de mesajul “Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu”.
Președintele a fost primit cu urale la reşedinţa familiei Cioabă: “Să ne trăiţi, domnule preşedinte, vă mulţumim pentru tot”.
După circa 15 minute, şeful statului a ieşit din casa familiei Cioabă şi nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Deplasarea lui Băsescu a fost fpcută de ochii lumii, mai exact de ochii romilor, care la anul vor vota și ei pentru europarlamentare și prezidențiale.
Cum Băsescu se află în campanie electorală națională pentru Mișcarea Populară și pentru Elena Udrea, deși încalcă Constituția, președintele nu putea rata o astfel de baie de voturi.
Florin Cioabă a decedat duminică, la Spitalul Universitar din Antalya, la vârsta de 58 de ani și va fi înmormântat vineri.
The post Băsescu nu mai are limite. S-a dus la înmormântarea lui Cioabă ca să adune voturiappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Reuniune de urgență a ONU, după măcelul din Damasc
Măcelul cu substanțe chimice de la Damasc, din Siria, soldat cu 1300 de morți, bagă în ședință de urgență, Consiliul de Securitate al ONU.
onu reuniune damascMiercuri, ONU a convocat o reuniune de urgenţă pentru a lua în discuţie evoluţia situaţiei din Siria după relatările privind un posibil atac cu arme chimice în apropiere de Damasc,.
Reuniunea va începe la ora locală 15:00 (19:00 GMT) şi a fost solicitată de cinci state membre ale Consiliului de Securitate, şi anume: SUA, Marea Britanie, Franţa, Luxemburg şi Coreea de Sud.
Opoziţia siriană a acuzat trupele preşedintelui Bashar al-Assad că au folosit arme chimice în atacurile împotriva zonelor controlate de rebeli în apropierea Damascului, avansând cifra de 1.300 de morţi.
Liderul opoziţiei siriene, Ahmad Jarba, a fost primul care a solicitat o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU.
SUA şi Uniunea Europeană au cerut o investigare imediată a acestor acuzaţii, Rusia, principalul aliat al Damascului, vorbeşte despre o ‘provocare planificată din timp’ a opoziţiei siriene.
The post Reuniune de urgență a ONU, după măcelul din Damasc appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

YESTERDAY

Simona Halep, în sferturile de finală ale turneului de la New Haven Open at Yale
Simona Halep s-a calificat miercuri seară în sferturile de finală ale turneului WTA de tenis de la New Haven at Yale, după ce în turul doi a învins-o pe iberica Carla Suarez.
simona halep cincinnati 2013Simona Halep a reușit să o învingă pe iberica Carla Suarez, în trei seturi, după o oră și 34 de minute de joc.
După ce a pierdut primul set cu 3-6, Simona Halep a reușit să revină în setul doi de la 1-3, la 5-4. Iar mai apoi pe propriul serviciu a câștigat setul doi cu 6-4.
Românca a debutat în forță în setul trei, reușind să conducă cu 3-0, scor la care iberica a reușit să facă re-brake și să reducă din diferența de scor.
Cele două jucătoare s-au întâlnit pentru a opta oară pe terenul de tenis, în meciuri oficiale. Cu rezultatul de azi, scorul victoriilor este egal: 4-4.
Este pentru a doua oară în 2013, când Simona se impune în fața ibericei, după ce în luna iunie a învins-o în semifinale la ‘s-Hertogenbosch, turneu pe care românca l-a și câștigat.
În sferturile de finală ale turneului de la New Haven Open at Yale, Simona Halep va juca cu învingătoarea partidei disputată de Sara Errani și Ekaterina Makarova.
Pentru accederea în sferturile de finală, Halep și-a asigurat un cec în valoare de  17.850 de dolari și 120 puncte WTA.
The post Simona Halep, în sferturile de finală ale turneului de la New Haven Open at Yale appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Alertă sanitară: Tone de ouă cu salmonella au ajuns în magazine
Alertă sanitară: tone de ouă infestate cu salmonella au ajuns pe rafturile mai multor magazine din ţară. Ouăle provin de la o fermă de găini din judeţul Neamț.
Cei care au mâncat ouăle infestate cu salmonella pot avea febră, dureri abdominale, diaree şi stări de oboseală.
Aceste simptome pot apărea şi la persoanele care au consumat carnea păsărilor bolnave.
Însă, spun medicii, aceste simptome apar doar în cazul în care ouăle nu sunt fierte până când se întăresc la interior sau carnea nu este gătită la temperaturi înalte.
Focarul de salmonella de la ferma de păsări din judeţul Neamţ a fost depistat pe 8 august, în urma examenelor realizate în cadrul programului de control oficial derulat prin Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.
S-au prelevat probe atât de la păsări, cat şi din ouă, şi toate au ieşit pozitive. Prin urmare, inspectorii au pus ferma sub sechestru.
Astfel, 12.000 de găini vor fi eutanasiate şi tone de ouă urmează să fie distruse.
Citeşte mai mult...
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG