joi, 14 iulie 2011

VIDEO Românii din străinătate au realizat videoclipul oficial al lui Puya

VIDEO Românii din străinătate au realizat videoclipul oficial al lui Puya: "

Dragoş Gărdescu, recunoscut mai degrabă cu numele de scenă Puya, a lansat videoclipul oficial la piesa “Vestul sălbatic”, care este un colaj de imagini trimise de românii plecaţi în străinătate şi au reuşit să “cucerească vestul”.


Atât melodia, cât şi videoclipul sunt dedicate românilor care au plecat din România şi care s-au impus în ţările în care s-au stabilit. Acest proiect a început în urmă cu câteva luni, când Puya i-a invitat pe toţi românii din străinătate să se filmeze în timp ce cântă melodia sa.


“Dacă eşti român şi stai în străinătate, filmează-te cântând pe piesa “Vestul sălbatic”, urcă filmuleţul pe Youtube la o calitate cât mai bună, trimite-mi link-ul şi vei avea şansa să apari în videoclipul oficial. Nu uita să spui cine eşti şi în ce ţară lucuieşti acum”, suna anunţul pe care la postat, în luna martie, pe site-ul oficial. Astfel, pe youtube, au apărut zeci de video-uri cu români din Italia, Spania, Germania, America, Anglia, Austria sau Suedia, care s-au filmat pe melodia lui Puya.


Videoclupul oficial reprezintă, de fapt, un montaj cu cele mai reuşite 20 de filmuleţe pe care românii stabiliţi în diferite colţuri ale lumii le-au realizat.


„Românii au

Citeşte mai mult...

"

Scandalul telefoanelor interceptate de ziaristi: Imperiul mediatic creat de Rupert Murdoch ar putea fi condus de un personaj din afara familiei

Scandalul telefoanelor interceptate de ziaristi: Imperiul mediatic creat de Rupert Murdoch ar putea fi condus de un personaj din afara familiei: "Magnatul media Rupert Murdoch si fiul sau James incep sa simta pe propria piele criza ce a lovit conglomeratul media News Corp. si divizia britanica News International, in urma scandalului interceptarilor telefonice ilegale. Reuters scrie ca in cadrul News Corp. si pe Wall Street se discuta chiar posibilitatea ca viitorul CEO al acestui imperiu media sa nu poarte numele Murdoch. Scandalul s-a adancit joi, cand a avut loc o noua arestare."

Vezi cum arată cosmosul reţelelor de socializare.

Foarte interesant!
Vezi cum arată cosmosul reţelelor de socializare.: "Un cartograf digital pe nume Eric Fischer a reusit sa creeze imagini cu universul celor pasionati de retelele de socializare. Barbatul a combinat datele adunate de pe site-ul de partajare de fotografii Flickr si platforma de micro-blogging Twitter si a alcatuit harti pentru continente, dar si pentru fiecare dintre marile orase ale lumii.
Astfel, punctele albastre reprezinta utilizatorii de Twitter, punctele rosii reprezinta utilizatorii de Flickr, iar punctele albe reprezinta persoanele care ..."

Val Vâlcu, proiect web tv cu Realitatea.net

Val Vâlcu, proiect web tv cu Realitatea.net: "Jurnalistul Val Vâlcu lansează un proiect pentru realitatea.net. El va realiza scurte documentare, de câte cinci minute, pe teme medicale. Noul proiect se va numi “Clinica de istorie” și urmează să fie pornit în curând. Cinica de istorie “îmbină date istorice mai puțin cunoscute și informații despre tehnicile medicale de ultimă oră”. Val Vâlcu, directorul site-ului... mai mult »"

Oprah trebuie să revină pe ecrane pentru a-şi salva postul TV

Oprah trebuie să revină pe ecrane pentru a-şi salva postul TV: "Oprah Winfrey, una dintre cele mai influente femei din lume, trebuie să se întoarcă pe platourile de filmare pentru a salva audienţa postului de televiziune OWN (Oprah Winfrey Network)."

Concluzie surprinzătoare a matematicienilor ruşi: îngerii păzitori există

Bun. Hoax pentru a masca tragedia de pe Volga cu vaporul supraîncărcat.
Concluzie surprinzătoare a matematicienilor ruşi: îngerii păzitori există: "Un grup de matematicieni ruşi au analizat următoarea anomalie statistică: în avioanele, trenurile sau vapoarele implicate în accidente tragice călătoresc mai puţini pasageri decât în mod normal, scrie Agerpres, citând cotidianul..."

DERAPAJ: Titlu ironic pentru un articol publicitar fără “P”: “Bravo pentru responsabilitate”

DERAPAJ: Titlu ironic pentru un articol publicitar fără “P”: “Bravo pentru responsabilitate”: "“Bancpost vrea să le spună BRAVO tuturor clienților responsabili”, sună un citat dintr-un articol apărut azi în România liberă. Pe jumătate de pagină, materialul laudă, de la cap la coadă, produsele băncii care a împlinit 20 de ani. Cum articolul publicitar nu este deloc marcat, titlul sună de-a dreptul ironic “Bancpost: Bravo pentru responsabilitate”. Câteva... mai mult »"

Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc de nuntă? După şase ani şi şase copii se pare că celebrul cuplu planifică o ceremonie în Franţa

Angelina Jolie şi Brad Pitt se pregătesc de nuntă? După şase ani şi şase copii se pare că celebrul cuplu planifică o ceremonie în Franţa: "Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt pregătiţi să se căsătorească de dragul celor şase copii ai lor, potrivit presei din Statele Unite. După şase ani împreună şi şase copii, cel mai fermecător cuplu de la Hollywood se pregăteşte de o nuntă intimă, undeva în sudul Franţei.





"

Cum a petrecut Andreea Raicu la concertul lui Jon Bon Jovi la Bucureşti

Cum a petrecut Andreea Raicu la concertul lui Jon Bon Jovi la Bucureşti: "Cum a petrecut Andreea Raicu la concertul lui Jon Bon Jovi la Bucureşti
Frumuşica Andreea Raicu recunoaşte franc că nu e şi nu a fost fană a lui Bon Jovi, dar că s-a dus la concertul acestuia de la Bucureşti „pentru că era un concert de neratat”. Intuiţia nu i-a jucat feste astfel că vedeta s-a bucurat, zicea ea pe blog, de show-ul incendiar susţinut de frumuşelul american. Pe lângp performanţele artictice, Bon Jovi a impresionat-o pe Andreea şi cu înfăţişarea lui tinerească pe care o prezintă la aproape 50 de ani. „Jon a cântat 3 ore continuu! O forţă incredibilă. Fără pauze, ..."

Botoșăneni câștigători într-un concurs mondial Microsoft - FOTO, VIDEO

Botoșăneni câștigători într-un concurs mondial Microsoft - FOTO, VIDEO: "Finaliștii botoșăneni din cadrul concursului Microsoft "Imagine Cup 2011" au câștigat premiul I, Răzvan Diaconu și Ciprian Maxim fluturând steagul României pe una dintre impresionantele scene ale Lincoln Center din New York, fiind desemnați cei mai..."

Scandal la mormantul Madalinei Manole intre botosaneanul Petru Mircea si mama artistei - GALERIE FOTO -

Scandal la mormantul Madalinei Manole intre botosaneanul Petru Mircea si mama artistei - GALERIE FOTO -: "
altScandal la mormantul Madalinei Manole! Mama artistei s-a napustit asupra lui Petru Mircea,
"

Clipul zilei: Riscurile meseriei de reporter

Clipul zilei: Riscurile meseriei de reporter: "Bine ca era echipata corespunzator!"

Cindy Crawford - siluetă de supermodel la 45 de ani - FOTO

Cindy Crawford - siluetă de supermodel la 45 de ani - FOTO: "Cindy Crawford a arătat că nu are probleme în a-şi menţine silueta de invidiat într-o şedinţă foto pentru o campanie Deichman Shoes, în New York.





"

Botoşăneanul Bogdan Ota susţine primul concert în România

Botoşăneanul Bogdan Ota susţine primul concert în România: "
Bogdan Ota, botoşăneanul devenit celebru datorită emisiunii-concurs “Norvegienii au talent”, va susţine la începutul lunii august primul lui concert în România. Mini-recitalul susţinut de tânărul pianist, născut la Botoşani, a fost programat în cadrul Festivalului Mangalia, care se va desfăşura, anul acesta, în perioada 10-15 august.
"

Moni e logodita cu afaceristul chinez?

Moni e logodita cu afaceristul chinez?: "Ramona Gabor a vorbit despre iubitul chinez al Monicai ex-Columbeanu. Sora fostei doamne de la Izvorani a spus ca cei doi se iubesc foarte mult si se pare ca afaceristul chinez chiar a cerut-o in casatorie pe Monica."

"Un om credincios poate sa faca lumina intr-un loc intunecat..."

"Un om credincios poate sa faca lumina intr-un loc intunecat...": "- Doamna academician, cuvioasa Maica Benedicta, va multumesc pentru ca v-ati gasit vreme sa ma primiti aici, in locuinta dumneavoastra, de langa Sfanta Manastire Varatec. De ce ati ales aceasta zona, fiindca ea are o istorie...? Varatecul a fost ctitorit..."