duminică, 3 martie 2013

CTP, despre presă: Ne aflăm într-un peisaj post-apocaliptic, ruinele sunt pe pământ.

CTP, despre presă: Ne aflăm într-un peisaj post-apocaliptic, ruinele sunt pe pământ.: Cristian Tudor Popescu a mai spus in emisiunea 'Kilometrul 0' ca jurnalismul se va muta din televiziune si va migra spre internet. Televiziunea se va transforma intr-un suport pentru divertisment, iar omul va cauta informatia pe internet.
Cristian Tudor Popescu a mai spus in emisiunea 'Kilometrul 0' ca jurnalismul se va muta din televiziune si va migra spre internet. Televiziunea se va transforma intr-un suport pentru divertisment, iar omul va cauta informatia pe internet, potrivit Digi ...

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Nu mogulii sunt de vină, ci slugile lor, jurnaliştii - Opinii EVZ > EVZ.ro

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Nu mogulii sunt de vină, ci slugile lor, jurnaliştii - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Am tresărit şi am dat în judecată cînd a fost vorba de ceea ce eu numesc fabricarea unei acuzaţii.
Ce înseamnă asta?
Înseamnă iscălirea unei minciuni de către un ziarist care ştie că e vorba de o minciună.
Un ziarist poate greşi în legătură cu o persoană.
Poate fi intoxicat.
Poate fi superficial."

'via Blog this'

Un altfel de Facebook

Ion Iliescu și imprevizibilul său trecut - Opinii EVZ > EVZ.ro

Ion Iliescu și imprevizibilul său trecut - Opinii EVZ > EVZ.ro: "UTM-ul și apoi UTC-ul au colaborat entuziast cu Securitatea în represiunile anti-studențești din 1956, 1958-1960, 1965 și 1968. Dar pentru Ion Iliescu, încercat propagandist comunist, trecutul este plastic, maleabil și mereu reconstruibil. Merita, cred, să reiau aici un articol din 2009, publicat pe blogul meu și în "Revista 22", direct legat de această propensiune a lui Ion Iliescu de a-și confecționa o biografie imaginară:"

'via Blog this'

Articolul tau :: Ea m-a invatat sa port fusta si tocuri cand nu-mi mai place ce vad in oglinda :: SmartWoman

Articolul tau :: Ea m-a invatat sa port fusta si tocuri cand nu-mi mai place ce vad in oglinda :: SmartWoman: "Cum e sa fii bogat, sa pierzi tot, sa ai grija mereu doar de altii, cum e sa fii exclus din societate, blamat si mai ales cum e sa-ti inchizi inima ca sa-ti poti tine copiii in scoala.

Si “Tatal nostru”, si “O, brad frumos” tot de la ea le stiu. Cum sa citesc, impletesc, adun ciuperci, tai lemne sau umple bors. Cum sa fii mandru si drept, si sa obtii respect chiar daca ti-e foame.

Cum sa te lupti pentru copii tai, cum poti sa-ti pierzi casa de 3 ori si totusi sa o iei mereu de la capat. Cum sa gatesti pentru 5 oameni o pulpa de pui.

Peste toate, era mereu imaginea rujului si a pudrierei din geanta. Caci lumea oricum vede o masca, si rufele se spala in familie."

'via Blog this'

Românii și Schengenul – vaca și chiloții

Românii și Schengenul – vaca și chiloții: Când crezi că le-ai văzut și auzit pe toate, când ești convins că nimic nu te mai poate surprinde, când te resemnaseși să trăiești într-un haos generalizat și singura grijă pe care o mai aveai era a locului unde-ți ții...

De ce actorul Ion Besoiu NU a fost declarat colaborator al poliţiei politice. „CNSAS a folosit documente întocmite exclusiv de lucrătorii de Securitate!” - Justiţie > EVZ.ro

De ce actorul Ion Besoiu NU a fost declarat colaborator al poliţiei politice. „CNSAS a folosit documente întocmite exclusiv de lucrătorii de Securitate!” - Justiţie > EVZ.ro: "Decizia salvatoare a Curţii Constituţionale

Curtea a reţinut că prin decizia nr. 672/26.06.2012 "Curtea Constituţională a stabilit că sintagmele "indiferent sub ce formă" şi "relatări verbale consemnate de lucrătorii Securităţii" din cuprinsul art. 2 lit. b) teza întâi din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar şi deconspirarea Securităţii sunt neconstituţionale, întrucât nu oferă garanţiile procesuale adecvate pentru a evita arbitrariul şi pentru a consolida, astfel, încrederea justiţiabilului în actul de justiţie". "

'via Blog this'