duminică, 25 august 2013


Antonescu: Nu-mi lansez candidatura la prezidenţiale, dar voi expune un proiect de candidat
Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu-şi va lansa candidatura la alegerile prezidenţiale săptămâna viitoare, la Constanţa, el arătând că la evenimentul respectiv va avea un mesaj privind proiectul său în calitate de candidat.
Victor Ponta a felicitat-o pe Simona Halep pentru succesul de la New Haven: Este un moment istoric
Premierul Victor Ponta a felicitat-o pe jucătoarea de tenis Simona Halep pentru câştigarea turneului de la New Haven, al patrulea său trofeu în circuitul WTA, calificând performanţa sportivei drept "un moment istoric".
Hotelierii dintr-o staţiune de pe litoralul bulgăresc scad tarifele de cazare. 270.000 de turişti sunt aşteptaţi aici în septembrie
Hotelieri bulgari din staţiunea Sunny Beach vor scădea tarifele de cazare începând cu acest weekend.
Ministerul Educatiei analizeaza posibilitatea ca elevii sa fie inregistrati si audio la Bacalaureat
Ministerul Educatiei Nationale ia in calcul posibilitatea ca elevii care se prezinta la examenul de Bacalaureat sa fie inregistrati, de anul viitor, si audio, a anuntat duminica ministrul Remus Pricopie, potrivit Agerpres.
Cine este Ramona Mănescu, propunere PNL pentru funcţia de ministru al Transporturilor
Europarlamentarul Ramona Mănescu este, alături de Nini Săpunaru, nominalizarea pe care PNL o va înainta premierului Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că este de acord cu numirea Ramonei Mănescu pentru postul de ministru al Transporturilor şi va trimite Preşedinţiei o propunere în acest sens.
Antonescu: Sorin Roşca Stănescu a descris public cum greşesc eu. L-am eliberat din condiţia de consilier
Preşedintele PNL Crin Antonescu a precizat, duminică, că l-a eliberat din condiţia de consilier personal pe senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu pentru că a descris public modul în care greşeşte el, arătând că atunci când un om politic greşeşte însemană că are consilieri "proşti".
Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o anchetă ONU în cazul presupusului atac cu arme chimice
Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o anchetă a unei echipe a Naţiunilor Unite în zona de la periferia Damascului unde există suspiciuni că a avut loc un atac cu arme chimice.
Reacţia lui Antonescu după ce Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu: "Foarte bine"
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat, duminică, că este "foarte bine" că premierul Victor Ponta a acceptat nominalizarea Ramonei Mănescu pentru portofoliul Transporturilor, el arătând, pe de altă parte, că este cu atât mai bine cu cât propunerea a fost acceptată mai repede.
Peste 600 de microbuze noi pentru transportul şcolar. ...
Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat azi ca vor fi achizitionate cel putin 600 de microbuze noi pentru transportul elevilor. Pentru aceasta se asteapta o licitatie. Oficialul a spus ca pana acum s-au cautat banii necesari, dar ca in acest moment problema pare a fi deja rezolvata. "Problema principala era identificarea banilor si acum avem si niste ordine de mærime. Daca la microbuze am r
Mashable: 10 lucruri ilegale pe care le faci pe Internet fără să îţi dai seama
Chiar dacă mulţi aun senzaţia că Internetul un „spaţiu” absolut liber, unde fiecare se poate bucura de conţinuturile oricărui site, specialiştii atrag atenţia că există şi legi care reglementează mediul virtual.
Victor Ponta, de acord cu numirea Ramonei Manescu ca ministru al Transporturilor / Crin Antonescu: Daca aceasta e optiunea premierului, o salut
Premierul Victor Ponta a declarat agentiei Mediafax ca este de acord cu numirea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor si va trimite Presedintiei o propunere in acest sens. Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a urat succes Ramonei Manescu la sefia Ministerului Transporturilor, dupa ce a aflat ca europarlamentarul liberal a fost alegerea premierului Victor Ponta pentru Transpo
Siria: Un front al rebelilor ameninta ca va razbuna cu o mie de rachete atacurile chimice
Frontul Al-Nosra, afiliat al-Qaeda, care combate regimul sirian, a promis ca se va razbuna asupra comunitatilor alauite, o ramura a siitilor de care apartine si presedintele Bashar al-Assad, pentru atacurile chimice din apropiere de Damasc, relateaza AFP.
Autorităţile din Bucureşti curăţă parcurile de câini vagabonzi. ...
Aproape o sutæ de caini færæ stæpan au fost stranøi din 19 parcuri din Capitalæ in ultimele douæ sæptæmani, de cætre reprezentanflii Autoritæflii pentru Supravegherea øi Protecflia Animalelor (ASPA), fiind duøi in adæposturile municipalitæflii, arata Mediafax. Acfliunile ASPA de strangere a cainilor færæ stæpan au avut loc in perioada 8-21 august, in 19 parcuri din Capitalæ. ...
VREMEA va fi instabilă. PROGNOZA METEO pentru începutul săptămânii, în ţară şi în Bucureşti
Luni, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în mare parte din ţară, exceptând sud-estul şi sudul extrem, unde vremea va fi călduroasă şi manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala izolat, mai ales după-amiaza şi noaptea.
Ramona Mănescu, mai mult ca sigur viitorul ministru al Transporturilor.
Premierul Victor Ponta a declarat pentru Mediafax ca o nominalizare a Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Transporturilor reprezinta o varianta mai buna decat alte propuneri. Se stie ca in urma sedintei de azi, PNL a p
Radu Mazăre a fost sufletul Carnavalului de la Mamaia, unde primarul a apărut costumat în celebrul Suleyman Magnificul, în uralele celor prezenți la manifestare.
radu mazare - suleymanCarnavalul Mamaia 2013 a început în urmă cu două luni și-a atras în fiecare weekend prin show-urile sale mii de turiști în Piața Cazino din Mamaia, iar sâmbătă seara și-a invitat din nou publicul la o ediție specială.
După ce a fost Ludovic al XIV-lea în deschiderea carnavalului și regale babilonian Nabucodonosor, primarul Constanței a adus în fata publicului un nou personaj istoric de renume: Suleyman Magnificul!
Acesta este un personaj rămas în istorie pentru dezvoltarea culturală pe care a adus-o Imperiului Otoman în timpul domniei sale. El a fost un personaj controversat datorită vieții sale private când a hotărât să încalce tradițiile, căsătorindu-se cu o supusă din haremul său. Suleyman Magnificul mai este cunoscut publicului de astăzi datorita succesul de care se bucura serialul care îi poartă numele.
O surpriză a fost apariția pe scenă a Antoniei, care a interpretat piesa sa Jameia special pentru cei prezenți în public, dar și pentru cei care au urmărit show-ul live pe Fpeople.ro, site oficial al FashionTV în România.
Reprezentația Antoniei a făcut parte din momentul artistic oferit de Clubul Crush, unul dintre cluburile participante cu care alegorice.
Seara de sâmbătă a inclus și premierea celor mai spectaculoase care alegorice și a show-urilor oferite de cele 11 cluburi participante la Carnaval Mamaia 2013.
Premiile acordate au fost următoarele:
Princess Summer Club – Premiul pentru implicarea in realizarea spectacolelor cu diverse teme ale Carnavalului Mamaia 2013
Coyote Ugly Saloon – Premiul pentru cea mai spectaculoasa aparitie
DJ Pascal – Premiu special pentru DJ-ul cu cea mai mare implicare in realizarea spectacolelor de la Carnaval Mamaia 2013
Clubul Bellagio – Premiul pentru cel mai spectaculos car alegoric
Spectacolul sa incheiat cu imnul Viva Mamaia, un moment la care au participat salvamarii din Mamaia.
The post Radu Mazăre a defilat la carnaval îmbrăcat în Suleyman Magnificul appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Nini Săpunaru se simte linșat mediatic de către presă
Deputatul PNL, Nini Săpunaru, vehiculat pentru portofoliul Ministerul Transporturilor, se simte linșat mediatic pe nedrept.
nini sapunaruPrin intermediul unui comunicat de presă, deputatul liberal spune că nu mai deține nicio acțiune la firma anchetată de DNA și că informațiile vehiculate în presă sunt false.
Pentru corecta informare precizez că nu mai am nicio legatură cu SC Europroiect SRL. Acţiunile pe care le deţineam la această societate comercială au fost cesionate în favoarea asociatului meu. Tot pentru corecta informare vă spun că, din anul 1997 de când am fost numit secretar de stat, şef al Direcţiei Generale a Vămilor, nu am mai fost implicat în activitatea de management a respectivei firme. Am renunţat şi la calitatea de acţionar la această firmă pentru a nu lăsa loc de interpretări sau pentru a nu se creea un conflict de interese, având în vedere posibila mea desemnarea în funcţia de  Ministru al Transporturilor. Societatea la care eu am deţinut părţi sociale s-a specializat în proiectarea de drumuri şi poduri, iar lucrările sunt efectuate pentru statul român deoarece încă nu se fac proiecte de drum pentru sectorul privat”, precizează Nini Săpunaru.
Liberalul spune că SC Europroiect SRL nu a avut niciodată contracte încredinţate direct de CNADR sau de către Ministerul Transporturilor.
La final de comunicat de presă, Nini Săpunaru precizează faptul că: Informaţia apărută în presă, conform căreia, eu aş fi cercetat penal pentru activitatea desfăşurată în cadrul firmei Europroiect SRL este total neadevărată. Cercetarea desfăşurată de DNA vizează direct administratorul firmei şi nu pe mine, fiind vorba de o presupusă infracţiune săvârşită anul trecut.
The post Nini Săpunaru se simte linșat mediatic de către presă appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Lorena şi George au câștigat finala Mireasã pentru fiul meu
Emoţiile au fost asearã mai mari ca niciodatã pentru cele trei cupluri finaliste ale competiţiei „Mireasã pentru fiul meu”, show-ul matrimonial difuzat de Antena 1.
lorena si george - mireasa pentru fiul meuDupã o luptã care a durat 358 de zile, Andreea şi Alin, Cornelia şi Dragoş şi Lorena şi George s-au prezentat în marea finalã pregãtiţi sã îşi uneascã destinele.
Cele trei perechi de miri şi mirese au petrecut seara în compania prietenilor dragi, dar şi a familiilor lor, o revedere emoţionantã pe care o aşteptau de foarte mult timp. Telespectatorii le-au fost şi ei alãturi în numãr foarte mare, ambele intervale de difuzare ale emisiunii fiind lider de audienţã.
Nu una, ci douã nunţi au avut loc asearã în emisiune, spre marea bucurie a celor prezenţi. Andreea şi Alin şi Lorena şi George au spus „Da” în faţa ofiţerului stãrii civile, dar mirii competiţiei au fost declaraţi Lorena şi George, cei care au şi câştigat marele premiu „Mireasã pentru fiul meu”.
Astfel, în intervalul 17:00 – 19:00, în care cele trei cupluri finaliste s-au pregãtit cum au ştiut mai bine pentru posibila nuntã, Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de audienţã la nivelul tuturor categoriilor relevante de public.
Pe targetul comercial, 18-49 urban, „Mireasã pentru fiul meu – Exit Show” a  înregistrat o cotã de piaţã de 18.3 procente şi un rating mediu de 3.8%, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã.
În minutul de aur, 18:24, peste 1 323 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau ultimele pregãtiri înainte de nuntã, aproape triplu faţã de cei care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target urmãreau programul oferit de Pro Tv.
Momentul mult aşteptat, atât de cãtre concurenţi, cât şi de telespectatori, „Mireasã pentru fiul meu – Nunta”, difuzatã asearã în intervalul 20:30 – 00:45 s-a impus şi ea ca lider de audienţã, înregistrând o cotã de piaţã de 18.5% şi un rating mediu de 6.8% la nivel urban. Minutul de aur în acest interval, înregistrat la 22:15, a adus în faţa televizoarelor aproape 2 000 000 de telespectatori la nivel naţional.
Luni, începând cu ora 12:00, dar şi în intervalul 14:00 – 16:00, colegul Mirelei, Andrei, le dã întâlnire telespectatorilor timp de 5 zile pentru a depãna împreunã cele mai frumoase momente din caravana „Mireasã pentru fiul meu”.
Un nou sezon al celui mai îndrãgit reality show matrimonial din România ia startul sâmbãta viitoare, la Antena 1.
The post Lorena şi George au câștigat finala Mireasã pentru fiul meu appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Semifinala Burlacul, lider absolut de audienţã
Semifinala Burlacul, Observator 13, Observator 16, Mireasã pentru fiul meu, precum şi Next Top Model (redifuzare) au surclasat competiţia la nivelul targetului comercial.
burlacul bogdan vladauAntena 1 a cucerit ieri clasamentul de audienţã la nivelul întregii zile, pe targetul comercial, 18-49 urban, postul din Bãneasa înregistrând pe Whole Day un rating mediu de 2.3% şi 15.1% cotã de piaţã, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã. Şi în Prime Time, Antena 1 şi-a adjudecat prima poziţie  în clasamentul de audienţã, la nivelul targetului all urban, peste 525 000 de români urmãrind asearã programul Antenei 1.
Aventurile burlacului din semifinala show-ului cu acelaşi nume i-au cucerit pe telespectatori de la primul, la ultimul minut, emisiunea situându-se în fruntea clasamentului de audienţã, la nivelul tuturor categoriilor relevante de public. Astfel, pe targetul comercial, 18-49 urban, Burlacul a înregistrat un rating mediu de 5.9% şi 16.5% cotã de piaţã, in vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV cu doar 4.7% rating şi 13.2% share.
Peste 1 673 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau asearã, în minutul de aur, 23:08, alegerile burlacului,  mult peste dublu faţã de cei care în acelaşi interval orar urmãreau programul oferit de Pro Tv.
The post Semifinala Burlacul, lider absolut de audienţã appeared first on exclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Ramona Mănescu, propusă de PNL pentru Ministerul Transporturilor
Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, soţia primarului Sectorului 6 din București, este propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor în locul lui Fenechiu și Silaghi.
ramona manescuNumele Ramonei Mănescu a apărut pe lista scurtă a PNL după ce Ovidiu Silaghi s-a retras, iar Nini Săpunaru nu a fost agreat de premierul Victor Ponta. Potrivit Digi 24, Ponta a spus că Ramona Mănescu ar fi un ministru bun.
Şi liderul PNL Crin Antonescu a declarat înainte de şedinţa conducerii liberalilor, reuniţi la Palatul Parlamentului, că “sunt şanse” ca Ramona Mănescu să se afle pe lista de propuneri a PNL pentru Ministerul Transporturilor.
După ce numele lui Nini Săpunaru a apărut ca variantă pentru Ministerul Transporturilor, premierul i-a transmis lui Crin Antonescu că aşteaptă din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu.
Ponta a amintit că în acordul USL este prevăzut dreptul prim-ministrului de a refuza sau a avea un ultim cuvânt în cazul miniştrilor, dar că până în prezent nu a fost niciodată cazul să invoce acest drept.
The post Ramona Mănescu, propusă de PNL pentru Ministerul Transporturilor appeared first onexclusivNews.
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG