joi, 8 martie 2012

Proces pentru comentarii pe internet injurioase şi cu tentă sexuală la un liceu din Botoşani

Proces pentru comentarii pe internet injurioase şi cu tentă sexuală la un liceu din Botoşani: Plângerea făcută la Inspectoratul de Poliţie Judeţean de cătrei doi directori ai unei unităţi şcolare din municipiu a fost preluată de poliţiştii botoşăneni care au efectuat cercetări cu...

Maria Craciun: Daca n-ascult un minut dintr-o piesa intr-o zi, simt ca n...

Monica Bârlădeanu duce dorul României

Monica Bârlădeanu duce dorul României:
La 33 de ani, Monica Bârlădeanu s-a stabilit de câţiva ani în Statele Unite ale Americii, este o actriţă de succes, dar mărturiseşte nu s-a regăsit pe ea însăşi.Departe de casă, frumoasa moldoveancă originară din Iaşi se gândeşte zilnic la ţara ei natală.
În pofida celebrităţii, frumoasa moldoveancă încearcă în continuare să-şi dea seama cine este şi ce-şi doreşte de la viaţă. “Nu mi se pare că regăsirea de sine are vreo legatură cu vârsta, dacă stau şi mă gândesc la câţi oameni de 40 sau 50 de ani cunosc care trăiesc cu ochii larg închişi. Mi se pare că trebuie să te preocupe, de fapt, să înţelegi cine eşti, să-ţi pui nişte întrebări care să te provoace să-ţi faci un autoportret, să-ţi desenezi un traseu, să-ţi stabileşti o ţintă…. Sau să decizi că doar prezentul e important şi că mâine nu există. Eu sunt încă în curs de “cercetare” şi de reevaluare continuă”, a declarat, pentru revista InStyle Monica Bârlădeanu.
Actriţa se gândeşte zilnic la ţara ei natală
Stabilită de câţiva ani în America, actriţa Monica Bârlădeanu se gândeşte în fiecare zi la România şi este la curent cu tot ce se întâmplă

Citeşte mai mult...

CNA a amendat posturile Tele M Iaşi şi TV Bacău cu câte 10.000 de lei | Romania Libera

CNA a amendat posturile Tele M Iaşi şi TV Bacău cu câte 10.000 de lei | Romania Libera: "La Tele M Iaşi au fost monitorizate ediţiile emisiunii "Raport de caz" din 25 ianuarie, 15 februarie şi 22 februarie. Pe 25 ianuarie, titlul emisiunii a fost "Minunile Sfântului Gheorghe Nichita", cu referire la primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita (PSD), şi a fost invitat în emisiune Sorin Ionescu - consilier local PD-L. "Primarul Gheorghe Nichita este ieşeanul cel mai departe de sfinţenie... Din 2004 încoace, a demonstrat că sfinte, pentru el, sunt doar interesele personale, combinaţii de tot felul, menite să-i aducă prosperitate şi capital politic", se spune în emisiune prin voice off.

În ediţia din 15 februarie, dreptul la replică trimis în scris de primarul Gheorghe Nichita, care ar fi trebuit redat integral, a fost, de fapt, comentariu la text făcut de moderator şi invitaţii din studio, ca şi pe 22 februarie, potrivit raportului de monitorizare."

'via Blog this'

Comunicat de presă - CNA

Comunicat de presă - CNA: "Întruniţi în şedinţă publică în data de 08.03.2012, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au hotărât sancţionarea postului Antena 3 cu amendă în cuantum de 150.000 de lei. Radiodifuzorul a încălcat prevederile art. 3 alin. (1) din Legea audiovizualului nr. 504/2002, conform cărora “Prin difuzarea şi retransmisia serviciilor de programe se realizează şi se asigură pluralismul politic şi social, diversitatea culturală, lingvistică şi religioasă, informarea, educarea şi divertismentul publicului, cu respectarea libertăţilor şi a drepturilor fundamentale ale omului”, precum şi dispoziţiile art. 30, art. 34 alin. (1) şi art. 40 alin. (3) din Codul audiovizualului referitoare la respectarea vieţii private, a onoarei, reputaţiei, dreptului la propria imagine, precum şi la obligaţia moderatorilor programelor de a nu folosi un limbaj injurios. Consiliul a avut în vedere rapoartele de monitorizare întocmite ca urmare a reclamaţiilor primite la CNA pentru mai multe ediţii ale emisiunilor “Sinteza zilei”, “La ordinea zilei” şi “În gura presei” difuzate în februarie a.c."

'via Blog this'

ȘANTAJ EMOȚIONAL: Bolnavi de cancer, aduși să apere ieșirea lui Mihai Gâdea

ȘANTAJ EMOȚIONAL: Bolnavi de cancer, aduși să apere ieșirea lui Mihai Gâdea: Moment halucinant astăzi, la CNA. O bolnavă de cancer a venit să susțină ieșirea lui Mihai Gâdea, care l-a făcut “nesimțit” și “dobitoc” pe șeful Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate. O jignire de pe un post TV, apărată cu lacrimile unei suferinde. Într-o laterală a sălii, avocata Antenelor o tot îndemna pe directoarea Federației... mai mult »

Contrarevoluţia Antenei 3 continuă cu a 7-a mineriadă? | Romania Libera

Contrarevoluţia Antenei 3 continuă cu a 7-a mineriadă? | Romania Libera: " „Ce se întâmplă în televiziune e pur şi simplu terorism. Terorism mediatic. În numele libertăţii şi democraţiei, în numele slujirii opoziţiei, se calcă în picioare legi, se încalcă drepturi câştigate cu sânge în decembrie '89'', a afirmat ieri Dan Grigore în scrisoarea de demisie din CNA. Este un avertisment grav venit din partea unui om care ştie despre ce vorbeşte."

'via Blog this'

Pagina de media – Petrişor Obae » 150.000 de lei, amendă pentru Antena 3

Pagina de media – Petrişor Obae » 150.000 de lei, amendă pentru Antena 3: "Mihai Gâdea: “Dumneavoastră sunteţi un nesimţit, dacă asta aţi înţeles.(strigând) Pentru că eu apăr altceva, domnule Duţă! Apăr pacienţii care sunt bolnavi de cancer şi de leucemie şi care nu au morfină. Dacă nu înţelegeţi asta, sunteţi un dobitoc! (Aplauze în studio) Ca dumneavoastră să mă acuzaţi pe mine că eu fac lobby pentru o firmă de medicamente înseamnă că nu aveţi raţiune! Aţi înţeles?”
Lucian Duţă: Domnul Gâdea!
Mihai Gâdea: Ce, domnule Duţă?"

'via Blog this'