luni, 5 martie 2012

Iubirea imposibilã a lui Whitney Houston...

Iubirea imposibilã a lui Whitney Houston...: Whitney Houston a avut o relaþie amoroasã ce a durat aproximativ un an cu unul dintre fraþii lui Michael Jackson, Jermaine Jackson. Episodul

FOTO Româncele au “incendiat” Italia. Mădălina Ghenea, pozată de Catrinel Menghia

FOTO Româncele au “incendiat” Italia. Mădălina Ghenea, pozată de Catrinel Menghia:

Catrinel Menghia şi-a exploatat talentul de fotograf pentru a imortaliza o altă româncă celebră în Italia, Madalina Ghenea. Şedinţa foto a avut loc în cadrul emisiunii “Chiambretti Sunday Show” de pe postul de televiziune Italia1, emisiune a cărei gazdă este Catrinel.



Catrinel Menghia a fost considerată, ani la rând, cea mai sexy româncă celebră din Italia. De anul trecut, însă, atenţia presei şi a publicului s-a orientat către o altă româncă extraordinar de frumoasă Madalina Ghenea. Aceasta este vedeta ce apare pe coperta de martie 2012 a revistei The ONE, o premieră în România pentru tânăra actriţă. Pictorial a fost inspirat din filmele vechi italiene ce o aveau ca protagonistă pe Sophia Loren, iar cadrele au fost realizate în Sicilia.



Mădălina Ghenea nu neagă, dar nici nu confirmă relaţia cu Leonardo DiCaprio



Frumoasa olteancă nu neagă relaţia cu Leonardo DiCaprio şi nici nu vorbeşte despre celebrul actor la timpul trecut. Recent, Mădălina Ghenea a mărturisit că este foarte iubită si iubeşte la rândul ei. Totuşi, preferă să rămână discretă atunci când vine vorba despre persoana pe care o iubeşte, pe care o numeşte pur şi

Citeşte mai mult...

Giulia Deamina, model în Lombardia: “Tenacitatea şi profesionalismul meu pentru Democrazia ...

Giulia Deamina, model în Lombardia: “Tenacitatea şi profesionalismul meu pentru Democrazia ...:


În timp ce Borghezio protestează contra modelelor străine, o modelă româncă, Giulia Deamina, a anunţat că intră în politică, sau cel puţin în zona politicii. Giulia, orginară din Galaţi, a făcut prezentări de modă încă de la vârsta de 16 ani. A colaborat cu manageri cunoscuţi ai lumii modei italiene şi franceze, creând în cele din urmă propria sa marcă de lenjerie, Dea Diamond. A participat ca show-girl la mai multe emisiuni tv şi a jucat în mai multe filme în Italia.



Într-un interviu acordat pentru site-ul Imgpress, Giulia anunţă: “De pe 30 ianuarie 2012 mi-a fost conferită funcţia de responsabil al Mişcării de Tineret a Partidului Democraţiei Creştine din Lombardia.”



Giulia enumeră apoi cine a contribuit la numirea ei: “Funcţia mi-a fost conferită de secretarul politic naţional al DC, Angelo Sandri, de vice-preşedintele adjunct, Antonino Magistro, la propunerea secretarului de organizare naţional Paolo Francesconi, în comun cu Direcţiunea naţională a partidului prin secretarul politic regional Lombardia, Emilio Massimo Rossi şi prin preşedintele naţional al DC Silvio Fregonese, cu acordul Direcţiunii naţionale a Partidului Democraţia Creştină Al Treilea Pol de Centru (DC- Democrazia Cristiana).



Este întrebată cum va aborda politica, după experienţa în modă- “Simplu, aşa cum

Citeşte mai mult...

Filmul "Reconstituirea", propus pentru colecţia Muzeului de Artă Modernă din New York

Filmul "Reconstituirea", propus pentru colecţia Muzeului de Artă Modernă din New York: Laurence Kardish, curatorul şef al departamentului de film, şi-a exprimat intenţia de a achiziţiona pelicula pentru colecţia permanentă de film a Museum of Modern Art (Muzeul de Artă Modernă) din New York.