vineri, 10 februarie 2012

Inna nu vrea să reprezinte România la Eurovision

Inna nu vrea să reprezinte România la Eurovision:


Inna nu a fost de acord cu propunerea TVR de a ne reprezenta ţara la Eurovision. Cântăreaţa nu a acceptat ideea de a-şi folosi faima internaţională în folosul României şi a spus pas ofertei TVR, motivând că nu are timp să se pregătească.


După ce am fost la un pas de a rata participarea din acest an la Eurovision, reprezentanţii TVR au decis ca, pentru a avea mai multe şanse la ediţia din mai, ar trebui să apeleze la un artist cunoscut care să ne reprezinte ţara. Iar prima opţiune ar fi fost Inna, cea care ar fi urmat să primească multe voturi din mai multe ţări străine în care este cunoscută. Din păcate, artista a refuzat oferta motivând că nu are timp să se pregătească pentru Eurovision.


Faima internaţională a Innei ar fi putut fi transformată într-un real succes pentru România la Eurovisionul care, anul acesta, va avea loc în Baku, Azerbaidjan. Atât unii dintre organizatorii selecţiei naţionale, cât şi fanii artistei şi-au exprimat dorinţa ca Inna să reprezinte România în 2012. Aşteptările, însă, le-au fost înşelate. "Oricât ne-ar plăcea, nu avem cum să participăm anul acesta. Inna are deja multe angajamente şi timpul care i-ar

Citeşte mai mult...

VIDEO Academia Caţavencu: Jale mare în întreaga lume - Monica Tatoiu renunţă la Facebook

Primăria Roma luată cu asalt de profesori - AFLĂ de ce – FOTO&VIDEO

Primăria Roma luată cu asalt de profesori - AFLĂ de ce – FOTO&VIDEO: Scandal în cursul dimineţii de vineri, 10 februarie 2012 la Primăria din comuna învecinată municipiului Botoşani, Roma. Un grup de cadre didactice încadrate la unităţile de învăţământ...

Lecturi în limbi europene

Premiul Lider European susţine programul Scoala altfel

Click, probleme cu hârtia: Ghidul Click TV nu a apărut azi

Click, probleme cu hârtia: Ghidul Click TV nu a apărut azi: Ghidul Click TV, editat de Adevărul Holding, nu a apărut astăzi pe piață. Programele TV au fost incluse în opt pagini, în interiorul ziarului. Motivul: probleme în aprovizionarea cu hârtie. Pe prima pagină, ziarul precizează că “Doar vinerea asta, condițiile meteorologice nefaborabile au determinat mai probleme în aprovizionarea cu hârtia necesară tipăririi ghidului TV.” Contactat de... mai mult »

Universitati de top din Europa si noi metode de predare


Universitati de top din Europa si noi metode de predare
Inregistrare  www.world-education.ro!

Sambata si duminica, intre 10.00 si 17.00, la Hotel Hilton, Bucuresti - reprezentantii a 26 universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Suedia, Italia si Austria se vor intalni cu cei interesati sa-si continue studiile universitare sau de master in strainatate.

Targul este dedicat elevilor din ultimii ani de liceu, studentilor care sunt in cautarea unui program de master in strainatate, precum si parintilor care isi doresc sa afle mai mult despre educatia in strainatate.

Toti participantii beneficiaza de consultanta educationala specializata din partea consultantilor Integral, precum si de oportunitatea de a participa la seminariile si prezentarile organizate in cadrul targului.