luni, 27 iunie 2011

Copiii, asaltaţi de reclame

Foarte util şi interesant!
Copiii, asaltaţi de reclame: "Cel mai mare impact îl au, conform cercetării, reclamele la produse alimentare, urmate de cele la jucării şi la sucuri. Şi când vine vorba de reclamele online, copiii sunt foarte uşor influenţabili, arată alte studii internaţionale.

Pericolele apar însă din cauză că cei mai mulţi nu îşi dau seama când sunt asaltaţi de mesaje publicitare. Potrivit unui studiu realizat la nivel internaţional, mai bine de 80% din cei mici declară că nu recunosc reclamele online şi că nu fac diferenţa între conţinutul informativ şi acestea."

Publicitatea, secretul succesului. Care sunt cele mai cunoscute companii din lume

Publicitatea, secretul succesului. Care sunt cele mai cunoscute companii din lume: "Un top recent al celor mai puternice branduri din punct de vedere al activităţilor de marketing demonstrează că nume precum Mcdonald`s sau P&G sunt considerate cele mai cunoscute companii la nivel global, iar asta se datorează campaniilor de cercetare şi promovare inovatoare pe care le-au demarat de-a lungul timpului.





"

Video: Gafa lui Vanghelie cu "ejacularea" şi alte gafe

Marian Vanghelie a mai facut o gafa monumentala in emisiunea "EvZ" de pe B1 TV explicand ca "trebuie sa fii tare si bun ca sa conduci o filiala a PSD altfel te ejaculeaza imediat"




Alte gafe în temă: 

Rachida Dati: felatia este aproape zero
Ea vorbea despre faptul ca anumite fonduri de investitii vor profit mare intr-o vreme in care inflatia este aproape 0.
Numai ca, graba argumentelor, in loc de inflatie a zis felatie, cuvinte care seamana in franceza: "Vad anumite fonduri de investii ce cauta venituri de 20 sau 25%, intr-o vreme in care felatia este aproape de zero".






Lapsus: Dati confond "inflation" et... "fellation" de LePostfr

Vanghelie şi "Goagăl": 



Brice Hortefeux confunda "Digitale" cu ... "Genitale" :

Video: Şcoala din iad - din Harlem



La "Şcoala din iad", elevii le fac viaţa un calvar cadrelor didactice. O profesoară a găsit chiar un prezervativ folosit în geantă. Ea a povestit pentru The New York Post experienţa ei de la şcoala din Harlem: "Era război, am fost împinsă, zgâriată, izbită de pereţi, scuipată şi jefuită. Voiam să plec de acolo", spune ea. Departamentul pentru Educaţie din SUA a încercat de două ori anul trecut să închidă şcoala. Doar doi din cei 88 de elevi de clasa a VIII-a care au dat examenele de stat au trecut la matematică şi engleză. Profesorii spun că şcoala ar trebui închisă. "Este trist că puţinii elevi care vor să înveţe nu primesc educaţia pe care o merită", spun aceştia.

Monica Columbeanu a renunțat la copil. Irina rãmâne la Irinel

Monica Columbeanu a renunțat la copil. Irina rãmâne la Irinel: "Avocatul lui Irinel Columbeanu, Ion Dascalu, a anuntat ca Monica si Irinel au ajuns la o intelegere: fetita va ramane in grija omului de afaceri."

Vedetele răsuflă uşurate, Cancan TV intră în vacanţă

Vedetele răsuflă uşurate, Cancan TV intră în vacanţă: "Cancan TV de la B1 ia vacanţă; joi, 30 iunie, se încheie actualul sezon al emisiunii cu vedete, difuzată de luni până vineri de la 18.00 la 20.00."

Moartea Mădălinei: revine ipoteza crimei

Moartea Mădălinei: revine ipoteza crimei: "După aproape un an de la moartea solistei, dosarul în care sunt cercetate condiţiile morţii sale va fi redeschis. Anchetatorii au şase motive să facă asta."

EDITORIALUL EVZ: Scrisoare (ne)deschisă către Nicolae Ceauşescu

EDITORIALUL EVZ: Scrisoare (ne)deschisă către Nicolae Ceauşescu: "Dragul nostru, România nu mai este ţara corupţiei fără de corupţi. Ce vremuri, Nicule!"

Reclamă ingenioasă pentru ciocolata ROM (marcă "preluată" dinainte de '89)

McCann Erickson România a obţinut, în total, nouă premii la festivalul de publicitate de la Cannes, toate pentru campania desfăşurată pentru ciocolata Rom, în care tricolorul de pe ambalajul produsului a fost înlocuit, timp de o săptămână, cu steagul Statelor Unite ale Americii, schimbare ce a trezit patriotismul latent al românilor.

Irina Chirica, veche colaboratoare a lui Elan Schwartzenberg, noul presedinte CA al Realitatea TV​

Irina Chirica, veche colaboratoare a lui Elan Schwartzenberg, noul presedinte CA al Realitatea TV​: "Schimbare la varful Realitatea Media, la cateva luni dupa vanzarea postului. Dupa demisia lui Sorin Freciu de la conducerea Consiliului de Administratie al Realitatea TV, noul presedinte va fi Irina Chirica, o veche colaboratoare a lui Elan Schwartzenberg (noul proprietar al postului), anunta Pagina de Media. Irina Chirica va fi confirmata pe pozitie pe 29 iunie, la Adunarea Generala a Actionarilor."

Părinţii Pippei Middleton se tem pentru viaţa ei şi i-au cumpărat o maşină blindată.

Părinţii Pippei Middleton se tem pentru viaţa ei şi i-au cumpărat o maşină blindată.: "Parintii Pippei Middleton sunt surprinsi de succesul incredibil al fiicei lor dupa casatoria regala si se tem pentru viata ei, ceea ce i-a determinat sa ii cumpere o masina blindata, informeaza NewsIn.
In fata acestei notorietati bruste, parintii lui Kate si Pippa, depasiti de evenimente, nu au mai stiut ce sa faca pentru a-si apara fiica cea mica.
Masina blindata este un cadou neobisnuit, dar indispensabil din punctul lor de vedere, mai ales in conditiile in care Pippa Middleton, spre ..."

Grupurile sanitare din centrele de la bac pline de materiale de inspiratie

Grupurile sanitare din centrele de la bac pline de materiale de inspiratie: "

altNereguli in toate centrele de examinare verificate azi, in prima zi de proba scrisa din cadrul examenului"

Ştirile despre sinucideri, doar după 10 seara.

Ştirile despre sinucideri, doar după 10 seara.: "CNA intentioneaza sa interzica posturilor TV sa prezinte explicit actele de suicid, pe langa mutarea stirilor despre astfel de evenimente dupa ora 22.00. Motivul: exista riscul ca tinerii sa se identifice in cazurile prezentate si sa recurga la aceleasi mijloace. 'Dorim sa intarim reglementarile privind refectarea cazurilor de sinucidere la copii in audiovizual, pentru ca acestea pot avea un impact negativ asupra acestei categorii de varsta', a spus presedintele CNA, Rasvan Popescu. Propunerea ..."

Cât îi costă pe profesori fiţuicile elevilor.

Cât îi costă pe profesori fiţuicile elevilor.: "Nu numai elevii care sunt prinsi copiind la examenul de bacalaureat risca pedepse drastice, ci si profesorii care le permit sa fraudeze. In timp ce candidatii vor fi eliminati din examen, profesorii pot ramane fara locul de munca, daca vor fi gasiti vinovati de o comisie care va ancheta faptele.
Sanctiunile sunt cuprinse in Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat si, teoretic, ar trebui cunoscute de toti participantii la examen. Intentia se pedepseste
Elevii risca ..."

Denis Dinulescu, redactor-șef la Academia Cațavencu

Denis Dinulescu, redactor-șef la Academia Cațavencu: "

Denis Dinulescu este noul redactor-şef al revistei Academia Caţavencu, potrivit Mediafax. Acesta a declarat, astăzi, pentru agenția de presă că revista în noua formulă – care apare pe piaţă miercuri – va păstra spiritul Caţavencu, însă va fi “mai veselă şi întinerită”.

Potrivit scriitorului şi dramaturgului Theodor Denis Dinulescu, Academia Caţavencu în noua formulă are în prezent o echipă formată din circa zece persoane, din care face parte şi poetul Paul Vinicius, redactor-şef adjunct.

Dinulescu nu a menţionat alte nume din noua echipă Academia Caţavencu, precizând însă că în aceasta nu se regăsesc foşti angajaţi ai revistei. “Avem o echipă întinerită”, a precizat Dinulescu.

Şi preţul revistei Academia Caţavencu va fi acelaşi ca până în prezent, respectiv 2,5 lei.

La o săptămână de la licitația în urma căreia Dan Grigore Adamescu (patronul România libera) a cumpărat Academia Cațavencu prin reprezentantul său, Claudiu Pădurean, Medien Holding anunță printr-un comunicat de presă că revista face parte din portofoliul grupului de presă.

În comunicat, Medien Holding precizează că va asigura “suportul financiar şi logistic necesar sporirii calităţii revistei, asigurându-i totala independenţă editorială” şi că următorul număr al publicaţiei va apărea miercuri.

În același comunicat se mai spune că Medien Holding apreciază “tradiţia şi excelenţa Academiei Caţavencu, precum şi fidelitatea cititorilor”.

“Academia Caţavencu este un produs unic. Suntem foarte bucuroşi că vom edita acest săptămânal de prestigiu şi avem convingerea că publicaţia va avea un viitor de succes în cadrul grupului nostru. Promitem tuturor cititorilor că revista va fi şi mai bună decât este acum şi vom păstra spiritul unic ce caracterizează Academia Caţavencu”, spune Adrian Rus, director general al Medien Holding.

El confirmă că data de apariţie a următorului număr al revistei Academia Caţavencu va fi miercuri, 29 iunie.

Sursa foto: einformatii.ro

"

Facebook, evaluată la 70 mld. dolari, într-o achiziţie de acţiuni efectuată de fondul GSV Capital

Facebook, evaluată la 70 mld. dolari, într-o achiziţie de acţiuni efectuată de fondul GSV Capital: "Fondul de investiţii GSV Capital a cumpărat o participaţie mică la Facebook, care evaluează cea mai mare reţea de socializare online la circa 70 de miliarde de dolari.

Ministerul Educaţiei: Aproape 230 de candidaţi eliminaţi la bacalaureat, 29 în Bucureşti

Ministerul Educaţiei: Aproape 230 de candidaţi eliminaţi la bacalaureat, 29 în Bucureşti: "Aproape 230 de candidaţi au fost eliminaţi, luni, la prima probă scrisă a examenului de bacalaureat, din care 29 în Capitală, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei până la ora 16.00.

Elan Schwartzenberg intră oficial în businessul Realitatea TV: Noul președinte al companiei, un om de încredere al afaceristului

Elan Schwartzenberg intră oficial în businessul Realitatea TV: Noul președinte al companiei, un om de încredere al afaceristului: "
Schimbare la vârful Realitatea Media, la câteva luni după vânzarea postului.
După demisia lui Sorin Freciu de la conducerea consiliuliui de Administrație al Realitatea TV, noul președinte va fi Irina Chirica, o veche colaboratoare a lui Elan Schwartzenberg, noul proprietar al postului.
Irina Chirica va fi confirmată pe poziție pe 29 iunie, la Adunarea Generală a Acționarilor.
Tot astăzi, tranzacția Elan Scwartzenberg – Sorin Ovidiu Vîntu a primit aviziul Consiliului Concurenței, ceea ce înseamnă că SOV își va primi banii.
Ce a declarat Elan Schwartzenberg pentru paginademedia.ro, în continuare:
Elan Schwartzenberg:
Irina Chirica a lucrat cu și pentru mine în ultimii 20 de ani.”
“Am fost colegi de facultate la Iași, dar la facultăți diferite. Ea este absolventă de informatică, eu de medicină.”
“Este unul dintre cei mai onești și mai întreprinzători oameni pe care îi știu.”
În ultimii opt ani, Irina Chirica a fost reprezentantul companiei Spacecom în România. Spacecom deține sateliții Amos 1 și 2. Este o companie cotată la bursa din TelAviv, în care statul israelian deține 25%.
Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Irina Chirica este logodnica colonelului Vasile Cămărăscu, fostul șef al SRI București.

Vîntu își ia banii. Nu toți

Consiliul Concurenței și-a dat astăzi avizul pentru tranzacția cu Realitatea TV”, a declarat pentru paginademedia.ro Elan Schwartzenberg.
Odată cu avizul Consilului Concurenței, Sorin Ovidiu Vîntu își va primi banii de la Elan Schwartzenberg.
Potrivit informațiilor paginademedia.ro, SOV nu își va primi însă toți banii. Aproximativ 30% vor fi puși într-un cont special, ca o garanție în cazul unor eventuale “surprize” găsite de noul proprietar.
Ce spune Elan Schartzenberg legat de acest subiect?
“Nu comentez. Mă leagă o amiciție de 10 ani cu Sorin Ovidiu Vîntu. Va fi prietenul meu toată viața. Îii rămân dator pentru că mi-a pus acest business în mână, dar fiecare dintre noi este om de afaceri și orice negociere dintre noi nu poate fi decât extrem de riguroasă. Vroba proverbului: frate, frate, dar brânza-i pe bani”.
"

Denis Dinulescu, noul redactor-şef Academia Caţavencu: Păstrăm spiritul Caţavencu. Revista va fi mai veselă

Denis Dinulescu, noul redactor-şef Academia Caţavencu: Păstrăm spiritul Caţavencu. Revista va fi mai veselă: "Denis Dinulescu, noul redactor-şef al revistei Academia Caţavencu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că revista în noua formulă - care apare pe piaţă miercuri - va păstra spiritul Caţavencu,însă va fi mai veselă

Vedetele îi susţin pe românii care participă la Special Olympics.

Vedetele îi susţin pe românii care participă la Special Olympics.: "In perioada 25 iunie - 4 iulie o delegatie de sportivi romani cu dizabilitati participa la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics de la Atena, Grecia. In sprijinul lor, mai multe personalitati din lumea sportului si vedete autohtone au demarat o campanie de strangere de fonduri.
'De prea multe ori persoanele cu nevoi speciale intampina dificultati mari ca urmare a actiunilor altor persoane fara nevoi speciale care nu stiu cum sa se comporte. Special Olympics a adus persoanele cu ..."

Dosarul morţii Mădălinei Manole va fi redeschis

Dosarul morţii Mădălinei Manole va fi redeschis: "Parchetul Capitalei va redeschide dosarul morţii Mădălinei Manole, a decis Tribunalul Bucureşti. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus, în luna ianuarie, prin rezoluţie, neînceperea urmării penale pentru infracţiunea de omor în..."

Adevărul scade prețul sub 2 lei în noua formulă

Adevărul scade prețul sub 2 lei în noua formulă: "

Ziarul Adevărul costă, de azi, 1,9 lei (19.000 de lei vechi), față de 2,2 lei până săptămâna trecută.

De astăzi, Adevărul apare în 12 ediții, fiecare cu 16 pagini de informații locale (în imagine, prima pagină și secțiunea București de astăzi).

Suplimentul literar și artistic, dar și suplimentele de Sănătate, Sport și Școală ale Adevărul nu vor mai exista în noua variantă a ziarului, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Informațiile din aceste domenii vor intra în megaediția de weekend, de 128 de pagini, începând din 16 iulie.

Ziarul Adevărul are, în total, 64 de pagini, din care 48 naționale și 16 de informații locale.

Citește și:

"

Caţavencii, Kamikaze şi Academia Caţavencu

Caţavencii, Kamikaze şi Academia Caţavencu: "Spotul de promovare a noii reviste 'Caţavencii' surprinde prin alăturarea lui Mircea Dinescu, recunoscut pentru activitatea la CNSAS şi Cornel Ivanciuc, care a recunoscut colaborarea cu fosta Securitate."

Bogdan Enoiu, McCann: De data asta i-am folosit noi pe americani, nu doar ei pe noi

Bogdan Enoiu, McCann: De data asta i-am folosit noi pe americani, nu doar ei pe noi: "

De data asta i-am folosit noi pe americani, nu doar ei pe noi“, spune Bogdan Enoiu, managerul McCann, despre ideea campaniei pentru Rom, care a câștigat două Grand Prix-uri și un Titanium la festivalul de publicitate de la Cannes. Sunt primele Grand Prix-uri luate de o agenție din România.

A fost cea mai fericită săptămână din ultimii 20 de ani de publicitate pusă în practică în România. Sunt foarte mândru că steagul românesc a fluturat la Cannes“, a spus Enoiu azi, într-o întâlnire cu presa.

” Am fost dezamăgiți că nicio televiziune românească nu a fost acolo. Multe televiziuni transmiteau în direct de acolo și de la noi nimeni. Suntem din aceeași industrie, televiziunile trăiesc până la urmă din ce creăm noi,” a mai adăugat Enoiu.

La eveniment a fost prezent și Sorin Alexandrescu, fostul director general de la Kandia Excelent, actualul director general de la Antena1. Colaborarea McCann-Kandia pe proiectul Rom a început acum nouă ani, când actualul șef din Intact era managerul fabricii de ciocolată.

Adrian Boțan, șeful creativilor din McCann:

“Cu aceste premii am făcut multă imagine bună României la nivel internațional. Ar trebui ca atunci când se construiește brandul României să se țină cont și de produsele autentice ale acestei țări.”

Întrebat ce a prins cel mai bine la Cannes, Adrian Boțan a răspuns:

“Noutatea ideii, faptul că am mers foarte departe, că am avut foarte mult curaj. Faptul că am făcut pe bune tot în această campanie, că am înlocuit ambalajul, că am pus produsele în rafturi. Și de ce nu și efectul de underdog. O țară venită de nicăieri, foarte mică, a făcut ceva foarte creativ.”

"

BAC 2011: Elevii au greşit în masă la al treilea subiect

BAC 2011: Elevii au greşit în masă la al treilea subiect: "Mulţi dintre absolvenţii de liceu din Hunedoara ne-au mărturisit că au comis o eroare gravă la cel de-al treilea subiect de la proba de limba română a BAC-ului, alegând să scrie caracterizări ale unor personaje din 'Ultima noapte..."

Vaticanul va lansa un portal de ştiri. Mesajele Papei vor fi transmise şi pe Facebook, Twitter şi YouTube - Mediafax

Vaticanul va lansa un portal de ştiri. Mesajele Papei vor fi transmise şi pe Facebook, Twitter şi YouTube - Mediafax: "Noua pagină web va fi mai întâi disponibilă în limbile engleză şi italiană. Începând din toamnă, vor fi lansate şi versiuni în limbile spaniolă, franceză, germană şi portugheză. Una dintre caracteristicile noului portal este interacţiunea acestuia cu reţeaua de socializare Facebook şi cu platforma de microblogging Twitter."

Lady Gaga, acuzată că a furat din banii pe care îi strângea în campania pentru Japonia

Lady Gaga, acuzată că a furat din banii pe care îi strângea în campania pentru Japonia: "Artista a fost acuzată că şi-a însuşit o parte din banii pe care îi strângea cu ajutorul site-ului ei pentru cei afectaţi de cutremurul din Japonia."

Monica Columbeanu a revenit din America. Astăzi se înâlnește cu Iri la Tribunal

Monica Columbeanu a revenit din America. Astăzi se înâlnește cu Iri la Tribunal: "Viitoarea fostă doamnă Columbeanu a sosit pe Aeroportul Henri Coandă aseară, la ora 23.45, și a fost așteptată doar de avocatul său, Ionuț Dojană. Astăzi trebuie să se prezinte la un nou termen în procesul de divorț."

27 iunie: Sorin Freciu și-a dat demisia de la conducerea Realitatea Media

27 iunie: Sorin Freciu și-a dat demisia de la conducerea Realitatea Media: "

Sorin Freciu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al Realitatea Media. Acesta a declarat pentru Mediafax că pe 29 iunie va avea loc o Adunare Generală a Acţionarilor (AGA) în cadrul căreia va fi ales un nou preşedinte al CA.

Freciu a precizat că el nu va mai avea nicio implicare şi nicio funcţie în cadrul societăţii Realitatea Media, unde este şi preşedinte executiv.

“Probabil, Consiliul de Administraţie va numi un nou preşedinte executiv. Nu mi-am dat demisia şi din această funcţie, dar, după părerea mea, e implicită”, a spus Freciu, precizând că şi-a exprimat dorinţa de a nu mai avea nicio implicare în trustul Realitatea Media.
Sorin Freciu: Noul preşedinte al CA Realitatea Media va fi ales pe 29 iunie

McCann Erickson România a câştigat sâmbătă seară la Cannes, cel mai important festival de publicitate, două noi premii pentru campania “Noul Rom” – un Titanium şi un Gold Lion, informează agenţia, scrie Mediafax.

Distincţia Titanium, primită sâmbătă seară, de McCann Erickson România, este un premiu care se acordă pentru cele mai bune şi inovative idei din festivalul de publicitate de la Cannes. Totodată, McCann Erickson România a primit şi un Gold Lion la categoria Integrated.
În total, agenţia McCann Erickson România a primit, anul acesta, nouă premii în cadrul festivalului Cannes Lions, toate pentru campania “Noul Rom”.
Alte două premii la Cannes pentru reclama realizată de McCann Erickson România – VIDEO

Radio România va transmite în direct şi în exclusivitate pentru ascultătorii săi partida de box din 9 iulie, de la Bucureşti, dintre Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, şi Jean Paul Mendy, scrie Mediafax.

Mult aşteptatul meci va putea fi ascultat pe postul Radio România Actualităţi, pe posturile regionale, iar pentru românii din diaspora, prin intermediul Radioului România Internaţional.
Radio România va transmite în direct partida de box dintre Lucian Bute şi Jean Paul Mendy

IMAS Marketing & Sondaje şi GfK România au câştigat licitaţia organizată pentru alegerea companiilor de cercetare care vor furniza Studiul Audienţei Radio în perioada 2012 – 2015, scrie Mediafax, care citează un comunicat postat pe site-ul Asociaţiei pentru Radio Audienţă (ARA).

Surse au declarat pentru Mediafax că potrivit caietului de sarcini al licitaţiei urmează ca în următoarea săptămână Asociaţia pentru Radio Audienţă să poarte negocieri cu IMAS Marketing & Sondaje şi GfK România, în legătură cu preţul şi modalitatea de punere în aplicare a ofertelor, nefiind exclusă posibilitatea ca aceste două companii să conlucreze pentru a furniza Studiul Audienţei Radio în perioada 2012 – 2015. Potrivit aceloraşi surse, ierarhia câştigătorilor nu mai poate fi schimbată.
La licitaţie s-au înscris şapte companii. Ponderea ofertei tehnice a fost de 60%, în timp ce ponderea ofertei financiare a fost de 40%, după cum au mai spus sursele citate.
IMAS şi GfK au câştigat licitaţia pentru alegerea furnizorului audienţelor radio între 2012-2015

La sfârşitul săptămânii trecute, telespectatorii postului OTV au fost invitaţi să trimită sms-uri pentru a câştiga un bilet clasa VIP la Bucharest GrandPrix, o cursă auto ce ar fi trebuit să aibă loc în jurul Palatului Parlamentului, între 19 şi 21 august. Pe 23 iunie, Auto GP, cei care organizează astfel de competiţii pe tot globul, a anulat etapa de la Bucureşti.

Cu toate acestea, joi, 23 iunie, şi vineri, 24 iunie, Dan Diaconescu şi-a invitat telespectatorii să participe la concurs. Câţiva români au şi câştigat, după ce au trimis mesaje care au costat 3,5 euro fiecare. Premiile promise însă nu mai pot fi acordate atât timp cât raliul este anulat.

Cei de la OTV susţin că nu au avut idee despre decizia organizatorilor cursei auto pe care dau, de altfel, şi vina pentru încurcătura creată.
Dan Diaconescu a vândut bilete la un raliu anulat

"