joi, 7 iulie 2011

Când ziariştii calcă pe cadavre.

Când ziariştii calcă pe cadavre.: "Tabloidul britanic News of the World se afla in centrul 'celui mai mare scandal de presa din timpurile moderne', care a luat amploare nationala dupa dezvaluirile privind piratarea telefoanelor victimelor atentatului din Londra din 2005 si ale rudelor unor copii asasinati.
Saptamanalul duminical News of the World, detinut de magnatul Rupert Murdoch, are grave probleme cu justitia de ani de zile, fiind acuzat de Scotland Yard ca practica piratarea telefoanelor. Daca pana acum tabloidul era ..."

Video cu camera furată de un pesacăruş - viral pe Internet, peste 2,25 milioane accesări

Limbajul „elegant” al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor

Limbajul „elegant” al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor: "Astăzi în emisiunea Actual B1, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor l-a etichetat ca „porc, nenorocit, secătură, trepăduș, cretin congenital, bulangiu!” pe fostul său consilier, Cezar Marin."

Liceenii din Botoşani, loc fruntaş pe ţară şi la contestaţiile la bac

Liceenii din Botoşani, loc fruntaş pe ţară şi la contestaţiile la bac: "Elevii din Botoşani ocupă un loc fruntaş pe ţară nu doar ca medie de promovabilitate a bacalaureatului, ci şi în privinţa contestaţiilor depuse. Cu cele 2.084 contabilizate de Inspectoratul..."

Laura Lavric, parasita de sot pentru o alta femeie

Laura Lavric, parasita de sot pentru o alta femeie: "Cantareata de muzica populara Laura Lavric a fost parasita de sot, dupa 20 de ani de casnicie, pentru o alta femeie. Barbatul, caruia i-a oferit un baiat, a plecat cu toata averea fara sa se uite in urma, iar acum, dupa cativa ani, acesta incearca sa obtina iertatea si sa se impace cu ea."

Tudor Chirila: «Femeile care se machiaza strident sunt niste petarde»

Tudor Chirila: «Femeile care se machiaza strident sunt niste petarde»: "Solistul trupei Vama, Tudor Chirila, detesta femeile care se machiaza strident. Cantaretul si actorul crede ca reprezentantele sexului frumos care mizeaza pe naturalete au mai multe sanse sa atraga privirile celor din jur."

Cornel Fugaru, internat in spital, cu o suferinta cronica grava

Cornel Fugaru, internat in spital, cu o suferinta cronica grava: "Compozitorul Cornel Fugaru este internat in Spitalul Clinic de Urgenta Elias din Bucuresti, el avand o suferinta cronica grava."

Vineri se afiseaza rezultatele contestatiilor la BAC!

Vineri se afiseaza rezultatele contestatiilor la BAC!: "Elevii nemultumiti de notele pe care le-au primit la probele examenului de Bacalaureat si care au depus contestatii, vor afla vineri rezultatul acestora.

La nivelul judetului Botosani au fost depuse un numar total de 2.084 de contestatii, tezele fiind recorectate la..."

Vedetă TVR, poantă cu “primarul inginer” la aniversarea Electroalfa

Vedetă TVR, poantă cu “primarul inginer” la aniversarea Electroalfa: "Moment amuzant la aniversarea “Electroalfa” de la Hotelul Rapsodia. Amfitrionul festivităţii a fost cunoscuta realizatoare TVR Irina Păcurariu, care cu naturaleţe a introdus în scenă o parte..."

Plângerea Cristinei Verona la Poliţie înainte de a muri: i-a fost furată identitatea

Plângerea Cristinei Verona la Poliţie înainte de a muri: i-a fost furată identitatea: "Jurnalista le-a povestit poliţiştilor despre ce e vorba, s-a apucat să scrie plângerea, dar nu a mai avut răbdare să o termine şi a plecat în grabă. "Credea că i-a fost furată identitatea pe internet", spune comisarul Diana Sarca,..."

VIDEO Ciubotaru, ELECTROALFA: „În 2010 am avut creştere economică de 20%. Viitorul arată bine”

VIDEO Ciubotaru, ELECTROALFA: „În 2010 am avut creştere economică de 20%. Viitorul arată bine”: "
Omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, patronul firmelor Electroalfa, a declarat că 2010 a adus o creştere de 20% a cifrei de afaceri a companiilor sale. De asemenea, pentru 2011 şi anii viitori, Ciubotaru vede un viitor optimist pentru economia judeţului Botoşani.
"

GALERIE FOTO Ploaie de personalităţi locale la aniversarea a 20 de ani de existenţă a ELECTROALFA

GALERIE FOTO Ploaie de personalităţi locale la aniversarea a 20 de ani de existenţă a ELECTROALFA: "
Compania botoşăneană ELECTROALFA serbează astăzi 20 de ani de existenţă. De la o afacere locală, ELECTROALFA a ajuns un busines internaţional, o companie gigant pentru economia judeţului Botoşani. Gheorghe şi Mioara Ciubotaru, cei care au pus bazele acestui business care a dus la formarea unuia dintre cele mai puternice brand-uri din mediul de afaceri botoşănean, s-au declarat mulţumiţi de modul în care a evoluat afacerea, de ce au reuşit să aducă bun societăţii botoşănene.
"

Cât de mult cântăreşte cunoaşterea unei limbi străine la angajare

Cât de mult cântăreşte cunoaşterea unei limbi străine la angajare: "Unul din cinci angajaţi nu ar fi obţinut locul de muncă actual dacă nu ar fi ştiut o limbă străină, potrivit unui sodaj BestJobs. Conform sondajului, cunoaşterea a cel puţin unei limbi străine reprezintă un avantaj la angajare..."

Declaraţie şocantă: "Sunt sigur că Petru Mircea a omorât-o pe Mădălina Manole"

Vezi şi comentariile pătimaşe
Declaraţie şocantă: "Sunt sigur că Petru Mircea a omorât-o pe Mădălina Manole": "Războiul dintre familia Mădălinei Manole şi Petru Mircea continuă. Fratele solistei, Marian Manole, îl acuză pe cumnatul său că i-a omorât sora şi infirmă categoric varianta că sora sa s-ar fi putut..."

Saraci si destepti? Cei mai săraci elevi au avut cea mai mare rată de promovabilitate la bacalaureat

Saraci si destepti? Cei mai săraci elevi au avut cea mai mare rată de promovabilitate la bacalaureat: "Absolvenţii de liceu din cele şase oraşe din nord-estul ţării (Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui), unde raportul PIB per capita este cel mai scăzut din România, de 3.358 de euro/locuitor, au avut cea mai mare..."

Admitere facultate: 7000 de locuri la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi

Admitere facultate: 7000 de locuri la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi: "Elevii care au promovat bacalaureatul trebuie să decidă ce facultate vor alege în perioada următoare. La Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi aceştia au la dispoziţie 6.860 de locuri. Dintre acestea, 3.360 sunt..."

Botoşani e „fruncea”. Elevii botoşăneni şi-au spulberat colegii mai bogaţi

Botoşani e „fruncea”. Elevii botoşăneni şi-au spulberat colegii mai bogaţi: "
Elevii din Botoşani au avut mai tot timpul o medie a promovabilităţii examenului de bacalaureat mai mare decât colegii lor din judeţele mult mai dezvoltate financiar . Şi în 2011, dar şi făcând o medie a ultimilor 10 ani, botoşănenii şi-au învins, la note, colegii din judeţele bogate.
"