duminică, 13 noiembrie 2011

Cum faci stea din Miss fata de la ţară

Cum faci stea din Miss fata de la ţară: Deşi abia au ajuns în cantonamentul din Bucureşti, finalistele au avut o şedinţă foto pentru colecţia Danei Săvuică.

Finalistele Miss Boboc Botoşani 2011 - foto

MONDEN | Cele mai frumoase eleve de clasa a 9-a, calificate în finala Miss Boboc 2011:


Etapele liceale ale concursului Miss Boboc 2011 s-au încheiat, stabilindu-se cele mai frumoase 11 eleve de clasa a IX-a care vor merge în finala din 17 noiembrie, care va fi organizată la Casa Sindicatelor din Botoşani.


În această finală s-au calificat Raluca Melesteu şi Stefan Contratov, câştigătorii Miss & Mister Boboc 2011 de la Grupul Scolar Industrial Elie Radu, Elena Aisa Benghiac şi Codrin Epuraş de la Colegiul Naţional AT Laurian, Bianca Voroneanu şi Andrei Miron de la Grup Şcolar Alexandru cel Bun, Anca Stingheriu şi Paul Nistor de la Liceul Pedagogic, Lorena Ţugui şi Eduard Scutelnicu de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Mara Bucşinescu şi Eduard Bădăluţă de la Liceul de Artă Ştefan Luchian, Gabriela Martiniuc şi Ionuţ Cracană de la Grupul Şcolar Petru Rareş, Alexandra Sava şi Cezar Melinciuc de la Liceul de Ştiinţele Naturii, Georgiana Aparaschivei şi Lucian Moisiu de la Grpul Şcolar Dimitrie Negreanu şi Andreea Andrici şi Angel Chihaia de la Colegiul Economic Octav Onicescu.


.


.

Ion Bordeanu omagiat pe Municipal prin fiii săi – FOTOGALERIE

Ion Bordeanu omagiat pe Municipal prin fiii săi – FOTOGALERIE: Fostul portar al CS Botoşani, Ion Bordeanu, care ar fi împlinit vârsta de 58 de ani, luni, 14 noiembrie 2011, a fost prezent pe Stadionul Municipal prin fiii săi, Valeriu şi Alin Bordeanu, duminică,...

Senzualitate, mister şi eleganţă sub măşti la balul de la Eminescu - VIDEO & GALERIE FOTO

Senzualitate, mister şi eleganţă sub măşti la balul de la Eminescu - VIDEO & GALERIE FOTO: Balul Bobocilor organizat de cei de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu a fost unul dintre cele mai complexe şi de durată spectacole din această serie - aproape trei ore şi jumătate de suspans, extaz...

Video:Balul Bobocilor 2011 Colegiul National Mihai Eminescu Botosani - echipa ...

MONDEN | Lucia Rizac a câştigat Miss Boboc 2011 la Colegiul Mihai Eminescu

MONDEN | Lucia Rizac a câştigat Miss Boboc 2011 la Colegiul Mihai Eminescu:


Eleva Lucia Rizac, din clasa a IX-a C, a câştigat, sâmbătă seară, concursul de frumuseţe Miss Boboc 2011 de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Botoşani.


Adolescenta de 15 ani a fost declarată câştigătoare în urma unui concurs desfăsurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, la care au participat alte cinci eleve de clasa a IX-a.


Titlul de Mister Boboc 2011 i-a revenit lui Mihai Liviu.


Cei doi vor reprezenta Colegiul Naţional Mihai Eminescu în faza finală a Miss Boboc 2011, care va fi organizată pe 17 noiembrie şi care va reuni câştigătorii concursurilor la toate cele 11 licee din municipiul Botoşani.