joi, 19 ianuarie 2012

Johnny Depp, actorul preferat al Americii

Johnny Depp, actorul preferat al Americii: Johnny Depp a fost numit pentru al doilea an consecutiv actorul preferat al Americii în topul anual Harris Poll, transmite starpulse.com.

"Angelina Jolie este însărcinată în trei luni".

"Angelina Jolie este însărcinată în trei luni".: Un apropiat al Angelinei Jolie a facut o marturisire cel putin surprinzatoare revistei OK: Angelina Jolie si Brad Pitt ar mai astepta un copil. Daca vestea se confirma, ar fi al saptelea copil al celor doi, scrie 7sur7.be, citat de Agerpres.
'Este insarcinata in trei luni. Nu vrea inca sa anunte oficial, dar le-a spus deja catorva apropiati', spune sursa misterioasa. 'Angelina gusta fiecare moment. Dimineata are greturi, dar spune ca merita!', adauga sursa in OK.
Numerosi fani se indoiesc ...

Efectul scaderii populatiei scolare: ISJ ar putea lua in considerare titularizarea profesorilor pe un singur an!

Efectul scaderii populatiei scolare: ISJ ar putea lua in considerare titularizarea profesorilor pe un singur an!: Ca urmare a scaderii populatiei scolare, una dintre deciziile pe care le-ar putea lua Inspectoratul Scolar Judetean este reducerea viabilitatii posturilor titularizabile, de la patru ani la un an.
"Scoatem un post acum la titularizare, pentru patru ani, cineva...

Mircea Dinescu catre Andreea Pora: Esti nesimtita. Du-te la Basescu, pupa-l in c...r

Mircea Dinescu catre Andreea Pora: Esti nesimtita. Du-te la Basescu, pupa-l in c...r: Un schimb nu tocmai academic de replici a avut loc joi seara in studiourile Realitatea TV, unde Mircea Dinescu, enervat ca Andreea Pora l-a numit mosier, a facut-o pe aceasta "nesimtita" si "antipatica de la natura", recomandandu-i sa mearga sa-l linga in c...r pe Traian Basescu.

Daune morale de sute de mii de lire sterline, pentru cei interceptaţi de tabloidul News of the World | VIDEO

Daune morale de sute de mii de lire sterline, pentru cei interceptaţi de tabloidul News of the World | VIDEO: Un parlamentar britanic a anunţat, azi, că el şi alte 17 persoane au primit daune materiale, în justiţie, în scandalul ascultării telefoanelor de către jurnaliştii de la News of the World, despăgubirile ajungând, în total, la...

VIDEO Mugur Ciubăncan, românul care a impresionat China

VIDEO Mugur Ciubăncan, românul care a impresionat China:

Cântăreţul român de muzică pop Mugur Ciubăncan, originar din Maramureş, a reuşit să impresioneze publicul chinez şi să îşi construiască o carieră de succes în această ţară asiatică, după ce a decis ca repertoriul său să includă piese în dialectul mandarin.


Interpretul român, în vârstă de 29 de ani, căruia chinezii îi spun "Wei Hua", a vizitat China în urmă cu 11 ani. Deşi avea doar 18 ani pe atunci, el înregistrase deja două albume în România şi era invitat la numeroase emisiuni difuzate de posturile de televiziune româneşti. "Am făcut Şcoala de Arte din Bucureşti, unde aveam câţiva prieteni foarte buni din China. Le plăceau cântecele mele, iar mie îmi plăceau cântecele lor chinezeşti", a spus Mugur Ciubăncan.


A fost remarcat la karaoke


Graţie prietenilor săi chinezi, el a avut şansa să le viziteze ţara în 2000 şi să cânte în cadrul unor concerte. Când a ajuns în China, tânărul cântăreţ din România era fascinat de karaoke: "Pe vremea aceea, serile de karaoke erau organizate în săli foarte mari, cu multe mese şi cu un spaţiu mare la mijloc. Erau adevărate săli de karaoke. Îmi place mai mult acel format decât cel de astăzi,

Citeşte mai mult...

Milano/ Mădălina Ghenea, shopping pe via Montenapoleone

Milano/ Mădălina Ghenea, shopping pe via Montenapoleone:


Mădălina Ghenea a ales să profite de o zi liberă, pentru a face shopping pe una din cele mai cunoscute străzi din Milano, via Montenapoleone, unde se găsesc magazinele celor mai renumite firme, scrie Cancan.



Îmbrăcată într-o haină de blamă, românca a intrat în magazinul Fendi, unde a cerut să vadă mai multe poşete.



Mulţumită de cum a fost servită de angajaţi, Mădălina, la plecare, l-a sărutat pe obraz pe unul dintre vânzători.

Pagina de media – Petrişor Obae » Protestele în audienţă, ProTV se reinstalează pe primul loc

Pagina de media – Petrişor Obae » Protestele în audienţă, ProTV se reinstalează pe primul loc: "După media în Prime Time (intervalul de maximă audiență, 19.00-23.00):

Pro TV a scos seara o medie pe minut de peste 800.000 de telespectatori din mediul urban, urmat la o distanţă de peste 200.000 de telespectatori de Antena1.
Postul Realitatea TV a fost devansat, după media în prime time, de Acasă şi Kanal D.
După media pe prime time, România TV, postul lui Sebastian Ghiţă, a devansat B1 TV, care a fost urmărit de 151.000 de telespectatori în intervalul de maximă audienţă al postului."

'via Blog this'

Sancţiune: OTV, transmisia întreruptă 10 minute

Sancţiune: OTV, transmisia întreruptă 10 minute: Publicitatea politică la Partidul Poporului îl costă pe Dan Diaconescu încă 10 minute din emisie. Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, pentru a doua oară, întreruperea emisiei postului OTV timp de 10 minute, ca urmare a publicităţii poltiice pe care Dan Diaconescu o face Partidului Poporului la televiziunea pe care o conduce. Difuzarea de publicitate... mai mult »

Ce scriu liderii mondiali pe conturile false de Twitter.

Ce scriu liderii mondiali pe conturile false de Twitter.: Cancelarul german Angela Merkel, presedintele rus Dmitri Medvedev sau noul lider coreean Kim Jong Un, sunt doar cativa dintre liderii politici pentru care internautii au creat conturi false de Twitter. Acestea sunt urmarite de zecii de mii de oameni din toata lumea desi mesajele nu sunt scrise intr-adevar de liderii mondiali, ci de tinerii care incearca sa ii parodieze.
Unul dintre utilizatorii Twitter care foloseste pseudonimul @RelevantOrgans parodiaza propaganda de stat din China: ...

VIDEO. Fanteziile lui Dan Diaconescu: De la OTV-SMURD-ul României, la starea de asediu: “Din acest moment, niciun tren nu va mai circula”

VIDEO. Fanteziile lui Dan Diaconescu: De la OTV-SMURD-ul României, la starea de asediu: “Din acest moment, niciun tren nu va mai circula”: Protestele din Piața Universității i-au încins imaginația “viitorului președinte” Dan Diaconescu. După ce, în primele zile, “creativul” Diaconescu decreta că “OTV e SMURD-ul României“, miercuri seară “manifestanții din Piața Universității veneau să-i ceară lui Diaconescu să fie președinte”. În România lui Diaconescu, OTV e singurul post de știri: ”Am rămas singurii care vă ţin la curent cu... mai mult »