joi, 8 septembrie 2011

MONDEN | LIGA 4: Asistentul Manolito s-a casatorit sambata cu iubita sa, Diana Manuela.

MONDEN | LIGA 4: Asistentul Manolito s-a casatorit sambata cu iubita sa, Diana Manuela.:

Tusierul botosanean Andrei Manole s-a facut baiat de casa.


La finele saptamanii trecute, asistentul Andrei Manole s-a casatorit cu aleasa sa, Diana Manuela. Nunta a avut loc sambata, atunci cand “Manolito” a zis DA in fata ofiterului de stare civila si in fata lui Dumnezeu.


Potrivit Sport.Botosani.ro, petrecerea a avut loc la restaurant Belvedere, acolo unde au participat aproape toti arbitrii botosaneni. La eveniment a fost prezent si seful CJA Botosani, Bogdan Zanfirescu, dar a lipsit presedintele AJF, Mihai Calistru.


In acest moment, Andrei Manole impreuna cu sotia sa se afla in luna de miere.



_______



MEDIA | Dolce Sport, solicita ca meciul cu Farul de saptamana viitoare, sa aiba loc duminica

MEDIA | Dolce Sport, solicita ca meciul cu Farul de saptamana viitoare, sa aiba loc duminica:

Dolce Sport ne vrea doar duminica


Televiziunea Dolce Sport, a trimis o scrisoare clubului FC Botosani prin care solicita ca meciul de saptamana viitoare din etapa a 5-a sa aiba loc duminica.


FC Botosani va intalni peste 2 etape pe Farul Constanta pe teren propriu.


.


Sursa: Sport.Botosani.ro


.


.

Elevii violenţi din Capitală vor avea fişe şi vor fi monitorizaţi. Care sunt cauzele conflictelor din şcoli

Elevii violenţi din Capitală vor avea fişe şi vor fi monitorizaţi. Care sunt cauzele conflictelor din şcoli: Şcolarii violenţi din Capitală vor avea fişe şi vor fi monitorizaţi, strategia de prevenire a criminalităţii indicând faptul că majoritatea conflictelor din şcoli degenerează spontan şi au drept cauze nevoia de dominare, răzbunarea, invidia şi teribilismul.





Fostul director al Yahoo Carol Bartz ar putea primi circa zece milioane de dolari de la companie

Fostul director al Yahoo Carol Bartz ar putea primi circa zece milioane de dolari de la companie: Fostul director general al Yahoo Carol Bartz, concediat marţi prin telefon de către preşedintele consiliului de administraţie al companiei, Roy Bostock, ar putea primi circa zece milioane de dolari, după mai puţin de trei ani în funcţie, transmite Bloomberg.





Reţeta succesului: Ramona Bădescu lucrează cu producătorul Madonnei

Reţeta succesului: Ramona Bădescu lucrează cu producătorul Madonnei:

Ramona Bădescu lucrează cu unul dintre cele mai mari nume la nivel mondial. Este vorba despre Humberto Gatica, producătorul muzical al unor vedete precum Celine Dion, Madonna, Lionel Richie, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Elton John etc.


Artista a fost remarcată de Gatica în urmă cu un an, în timp ce participa la o emisiune difuzată de postul italian Rai 1. Cu această ocazie, frumoasa româncă a legat o colaborare de durată cu acesta, iar curând se va lansa şi pe piaţa muzicală din America. De altfel, când s-a reîntâlnit cu Humberto Gatica, Ramona a înregistrat şi o piesă, compoziţie proprie, cântând chiar la microfonul la care a înregistrat Celine Dion.


A împărţit microfonul cu Celine Dion


“I-am lăsat o impresie bună lui Humberto Gatica. Îmi face o deosebită plăcere să-l cunosc, mai ales că a lucrat şi lucrează cu artişti celebri. El mi-a ascultat şi albumul “Jumi Juma” şi am avut plăcerea de a cânta la microfonul lui Celine Dion, pe care Humberto îl ia mereu cu el. Sunt foarte fericită să cânt în America, căci Humberto este de acum şi producătorul meu muzical”, a declarat Ramona.


Narcis Ianău, la “Io

Citeşte mai mult...

Monica a câștigat! Irinel Columbeanu va fi executat silit!

Monica a câștigat! Irinel Columbeanu va fi executat silit!: Judecătorii de la Buftea au admis în urmă cu câteva minute cererea Monicăi Gabor de executare silită lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor este însărcinată

Monica Gabor este însărcinată: Potrivit "Cancan TV", Monica Gabor este însărcinată. Conform informațiilor aceleleiași surse, modelul român i-ar fi spus fiicei ei, Irina Columbeanu, că va avea un frățior.

2.700 de profesori cer în instanţă banii pe concediu

2.700 de profesori cer în instanţă banii pe concediu: Sindicaliştii botoşăneni vor contesta în instanţă plata indemnizaţiilor de concediu pe anul acesta. În jur de 2.700 de cadre didactice afiliate la Liga Sindicatelor din Învăţământ (LSI) Botoşani vor fi implicate în procesul împotriva autorităţilor, pe care sindicatul îl va demara în perioada imediat următoare.

Şcoli păzite doar de paznici! Se renunţă la firmele de pază

Şcoli păzite doar de paznici! Se renunţă la firmele de pază:
Unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi supravegheate doar de paznici şi se va renunţa la firmele specializate de pază şi protecţie. Ada Macovei, şefa educaţiei botoşănene, a anunţat că măsura va fi pusă în practică din această toamnă şi a avertizat, în acelaşi timp, cadrele didactice să nu mai folosească elevii pentru serviciul de pază.

Dezastrul de la Bac, prezentat în statistici de Inspectoratul Şcolar

Dezastrul de la Bac, prezentat în statistici de Inspectoratul Şcolar: Examenul de bacalaureat din 2011 de la Botoşani este cel mai dezastruos din ultimii ani. O arată statistica mediilor candidaţilor care au susţinut examenul atât în sesiunea de vară, cât şi în sesiunea de toamnă prezentată astăzi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.

Top 50 cele mai puternice branduri româneşti - Mediafax

Top 50 cele mai puternice branduri româneşti - Mediafax: "Cele mai spectaculoase creşteri, în clasament, au fost înregistrate de mărcile Kandia, Gerovital, Primola, Elmiplant, Perla Harghitei, Petrom, La Dorna, Zuzu şi Covalact."

'via Blog this'

Top 50 cele mai puternice branduri româneşti - Mediafax

Top 50 cele mai puternice branduri româneşti - Mediafax: "Pe locul al doilea în acest top s-a situat Poiana, brand urmat, în ordine, de Kandia - care a înregistrat cea mai mare creştere din top -, Gerovital, care, de asemenea, a afişat o creştere spectaculoasă a punctajului, Dorna, BCR, La Dorna, Dacia, Plafar - nou intrat în top - şi Timişoreana - care este cel mai puternic brand de bere românesc.

În clasamentul general, care a cuprins cele mai puternice 50 de branduri autohtone, au mai figurat mărci precum Rom (locul 25), Covalact (locul 32), Biborţeni (locul 34), CEC (locul 36), Doina (locul 37), Arctic (locul 40) şi Domo (locul 47)."

'via Blog this'

Pro TV - lider în topul celor mai puternice branduri de media româneşti - Mediafax

Pro TV - lider în topul celor mai puternice branduri de media româneşti - Mediafax: "Pro TV a obţinut un punctaj semnificativ mai mare faţă de celelalte branduri de media din top.

Pe locul al doilea în acest top s-a situat Antena 1, urmat, în ordine, de Radio ZU, TVR, Prima TV, Kiss FM, Radio 21, Libertatea, Adevărul şi Europa FM."

'via Blog this'

Primele efecte ale clasificării. Câte locuri la masterat și doctorat au fost alocate fiecărei universități - Educaţie > EVZ.ro

Universitatea Politehnica din Bucuresti - 3.900 locuri master
Universitatea din București - 4.260
Universitatea de Medicina și Farmacie Carol Davila din București - 70
Academia de Studii Economice din București (ASE) - 1.900"
Toată lista în articol.
'via Blog this'

Dan Spătaru n-a murit

Dan Spătaru n-a murit: "Trecea fanfara militară", "Țărăncuță, țărăncuță", "Drumurile noastre toate", lista ar putea fi nesfârșită....Dan Spătaru - o voce de excepție, un talent înnăscut, care s-a retras de pe scena vieții acum șapte ani, pe 8...

Minune de presă. Numai în ”Adevărul” puteți citi interviuri cu morți

Minune de presă. Numai în ”Adevărul” puteți citi interviuri cu morți: Minune de presă. Numai în ”Adevărul” puteți citi interviuri cu morți
Despre extraordinarele capacități ale ziarului „Adevărul” de a prezenta cu aceeași lejeritate activitatea celor morți și lipsa de reacție a celor vii s-a scris destul. Mai nou, „Adevărul” învie morții, îi invită la un interviu, după care îi vâră rapid la locul lor, sub pământ. Totul, într-o singură zi. În ediția din 6 septembrie 2011, ziaristele Carmen Constantin și Andreea Ofițeru au închiput articolul „Rectorii de la privat se tem de faliment”, în care au intervievat un om ce murise de aprope trei ani: Ion Smedescu, fost rector și fondator ...

Diamantele lui Elizabeth Taylor, scoase la licitație. Sunt estimate la 30 de milioane de dolari

Diamantele lui Elizabeth Taylor, scoase la licitație. Sunt estimate la 30 de milioane de dolari: Regretata actriță Elizabeth Taylor avea un mare viciu: diamantele. Acum, la câteva luni de la moartea ei, bijuteriile ei preferate, provenind din marile ei povești de dragoste, sunt scoase la licitație, potrivit Associated...

De ce sunt universităţile private codaşe.

De ce sunt universităţile private codaşe.: Investitiile mici in cercetare, numarul mic de specializari si de programe internationale au impiedicat institutiile particulare sa intre in top. Unii rectori dau insa vina pe stat, care isi protejeaza propriile universitati.
In topurile universitatilor internationale, cele particulare, mai ales din Marea Britanie si SUA, se afla pe primele locuri. In Romania, in schimb, toate cele 35 de institutii private acreditate au intrat in ultima grupa valorica, potrivit clasificarii anuntate marti de ...

Kate Moss, topless la 37 de ani, într-o reclamă pentru Rimmel - VIDEO

Kate Moss, topless la 37 de ani, într-o reclamă pentru Rimmel - VIDEO: Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, a decis că nu este încă momentul să renunţe la a apărea goală în reclame şi a filmat un nou clip în care apare topless, în cadrul unui parteneriat cu Rimmel.





Primele efecte ale clasificarii universitatilor: Cum si-au luat partea leului din locurile alocate la Master si Doctorat universitatile din prima grupa valorica

Primele efecte ale clasificarii universitatilor: Cum si-au luat partea leului din locurile alocate la Master si Doctorat universitatile din prima grupa valorica: Dupa anuntarea rezultatelor primei clasificari a Universitatilor din Romania, Ministerul Educatiei a publicat ordinul privind repartizarea cifrei de scolarizare pentru ciclurile universitare de master si doctorat in anul universitar 2011-2012. Prima consecinta a clasificarii este ca universitatilor din prima categorie le-au fost alocate 85% din locurile la doctorat. Altfel spus, un buget mult marit, dupa cum a anuntat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu. HotNews.ro va prezinta cifrele de scolarizare, comparate cu cele de anul trecut - defalcate pe fiecare universitate in parte.

Video: Rusia - 44 de morţi într-un accident aerian

Video:La directrice générale de Yahoo est limogée

Imaginea femeii în spaţiul media: De la gospodină la obiect sexual

Imaginea femeii în spaţiul media: De la gospodină la obiect sexual: Spaţiul audiovizual este impregnat cu stereotipuri tradiţionaliste şi sexiste, femeia având un rol controversat, de la gospodină la obiect sexual, potrivit raportului de analiză media al proiectului naţional ALTFEM - o campanie pentru schimbarea imaginii femeii în societate, prezentat miercuri.





Cine este liderul ştirilor: Antena 3 sau Realitatea TV?

Cine este liderul ştirilor: Antena 3 sau Realitatea TV?: "Cele mai urmărite posturi TV în luna august

Canal TV Nr. Telespectatori

Pro TV 240.000

Antena 1 166.000

Realitatea TV 131.000

Antena 3 114.000

Kanal D 97.000

TVR 1 86.000

Acasă 84.000

Prima TV 75.000

Naţional TV 53.000"

'via Blog this'

Peste 64% dintre români sunt nemulţumiţi de sistemul de învăţământ

Peste 64% dintre români sunt nemulţumiţi de sistemul de învăţământ: Peste 64% dintre români sunt nemulţumiţi de sistemul de învăţământ, iar 73,5% consideră că acesta este mai slab decât cel din urmă cu 15 ani, printre principalele cauze indicate fiind infrastructura şcolară şi rezultatele slabe la bacalaureat, ca efect al unui sistem depăşit, potrivit unui studiu.





Televiziunea publica incearca sa-si redefineasca misiunea cu ajutorul Centrului pentru Jurnalism Independent

Televiziunea publica incearca sa-si redefineasca misiunea cu ajutorul Centrului pentru Jurnalism Independent: TVR demareaza, luna aceasta, un proiect prin care incearca sa-si redefineasca misiunea de televiziune publica si apeleaza in acest sens la ajutorul Centrului pentru Jurnalism Independent. TVR prezinta acest plan drept un program strategic avand doua componente - redefinirea misiunii sale ca institutie de televiziune publica, respectiv o Carta a TVR, document ce va stabili felul cum vor fi aplicate "valorile fundamentale".

Ioan Gyuri Pascu la RFI : Amendarea lui Marcel Pavel este o aberatie, un exces de zel!

Ioan Gyuri Pascu la RFI : Amendarea lui Marcel Pavel este o aberatie, un exces de zel!: Cantaretul si actorul Ioan Gyuri Pascu a criticat miercuri, la RFI, decizia Prefecturii Capitalei de a-i amenda pe Marcel Pavel si FRF, in scandalul imnului. Pavel a modificat un vers din imnul Romaniei, la meciul de marti seara cu Franta, de pe Arena Nationala. Ioan Gyuri Pascu spune ca Prefectura face "exces de zel".

De ce si-a concediat Yahoo! CEO-ul Carol Bartz - Povestea unei companii care se zbate de ani buni sa redevina la moda

De ce si-a concediat Yahoo! CEO-ul Carol Bartz - Povestea unei companii care se zbate de ani buni sa redevina la moda: Yahoo! avea acum cativa ani cote mari de piata la search, la utilizarea e-mail-urilor si la veniturile din publicitate, insa de patru - cinci ani compania incearca sa stopeze declinul de la toate capitolele. Yahoo! si-a concediat CEO-ul Carol Bartz prin telefon, la mai putin de trei ani din momentul numirii in functie. Au fost ani in care Yahoo! nu a reusit sa redevina "cool", nu a reusit sa faca achizitii cheie si nici sa fie cumparata de un gigant web. Intra in articol pentru a vedea cum a ajuns Yahoo! in aceasta situatie grea si ce ar putea sa urmeze.

Andrei Marga: "Clasificarea universităţilor conţine nedreptăţi mari"

Andrei Marga: "Clasificarea universităţilor conţine nedreptăţi mari": Rectorul Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca este mulţumit de poziţia ocupată de instituţia pe care o conduce în clasificarea făcută de Asociaţia Universităţilor Europene, dar spune că alte instituţii sunt nedreptăţite....

De ce universităţile private din România nu au obţinut certificarea europeană.

De ce universităţile private din România nu au obţinut certificarea europeană.: Eugen Palade, expert in educatie la Centrul Educatia 2000 a declarat in emisiunea Dezbaterile RL cu Sabina Fati ca procesul de clasificare a universitatilor din Romania nu a adus surprize.
"Universitatile private din Romania nu corespund standardelor europenele de calitate de aceea toate au fost incadrate la categoria universitati centrate pe educatie. Este important faptul ca aceasta clasificare a fost realizata de un organism international de specialitate dupa criterii obiective si unitare. ...

Ziare britanice, obligate să retragă poze cu familia Middleton în vacanţă. Care este motivul

Există acolo şi o comisie de plângeri contra presei!
Ziare britanice, obligate să retragă poze cu familia Middleton în vacanţă. Care este motivul: Trei ziare britanice au fost obligate să retragă de pe site-urile lor fotografii din 2006 cu Kate Middleton, devenită între timp ducesă de Cambridge prin căsătoria cu prinţul William, şi sora ei, Pippa, în costume de baie, pe un vapor, potrivit comisiei de plângeri contra presei.