luni, 30 ianuarie 2012

Lideri ai opoziţiei ruse au apărut la posturile publice de televiziune după ani de cenzură.

Lideri ai opoziţiei ruse au apărut la posturile publice de televiziune după ani de cenzură.: Lideri ai opozitiei ruse, inclusiv Boris Nemtov si Vladimir Rijkov, au aparut duminica seara la posturile de televiziune oficiale dupa mai multi ani de cenzura, au remarcat luni presa rusa si utilizatorii de Internet, potrivit Mediafax.

Opozantul Boris Nemtov, unul dintre organizatorii protestelor fata de victoria partidului lui Vladimir Putin la alegerile legislative, a criticat deschis alegerile de la 4 decembrie la postul de televiziune NTV, care s-a remarcat in ultimele luni prin ...

Reîntoarcerea la sucursală - Editoriale > Capital.ro

Reîntoarcerea la sucursală - Editoriale > Capital.ro: "Clientul nu mai are în cercul său de cunoscuţi doar 10-15 persoane, ci sute, cu care împărtăşeşte experienţe de tot felul, inclusiv cele legate de bani şi de bănci. Şi oricât de active ar fi băncile în social media, tonul conversaţiei este dat tot de calitatea experienţei pe care clienţii o au cu banca, în interacţiunea faţă în faţă, în sucursale. Schimbarea făcută prin întoarcerea la principiile „branch banking“-ului nu se limitează însă la comunicare, relaţionarea cu clientul sau consolidarea imaginii. "

'via Blog this'

VIDEO | “POVE”, invins de frig » A inventat cuvinte noi in fata presei: “omonegizam”

VIDEO | “POVE”, invins de frig » A inventat cuvinte noi in fata presei: “omonegizam”:

VIDEOTELE M – INEDIT | apasa


Hartuit de presa locala la sosirea in Botosani de la Campulung Moldovenesc, fundasul Andrei Poverlovici a fost invins de frig si emotii si a inventat un cuvant nou “omonegizam” in loc de omogenizam


Pentru mine a fost un cantonament mai greu, pentru ca vin si dupa o accidentare ! Per total cred ca s-a lucrat bine si sper ca in Antalya sa ne “omonegizam” cat mai bine, a spus Andrei Poverlovici.


.


.


VIDEO Anda Adam i-a fermecat pe arabi şi pe ruşi

VIDEO Anda Adam i-a fermecat pe arabi şi pe ruşi:


După numai trei luni de la premiera noului său clip, “pAnda mAdam”, în România, Anda Adam a ajuns deja să fie difuzată de cele mai importante radiouri internaţionale. După ce a ajuns pe primele locuri în Turcia şi Ucraina, artista se bucură acum de un succes aproape nesperat în Rusia şi Liban.



“pAnda mAdam” este una din cele mai cerute piese la radiourile internaţionale, cu un succes mai mare chiar si decat Katy Perry, Enrique Iglesias sau Flo Rida. Hitul româncei se aude peste tot, în cluburile din Beirut, dar şi în aer liber, în Piaţa Roşie din Moscova.





A filmat în mai multe ţări



Se pare că un mare merit l-a avut şi clipul solistei, unul din cele mai elaborate în ultimii ani. Filmat în mai multe ţări, cu personaje reprezentative pentru toate continentele şi rasele de pe pământ, clipul conţine un mesaj de toleranţă globală. “Panda este simbolul comuniunii tuturor raselor de pe pământ: este şi alb şi negru şi are ochi asiatici”, declară artista.




Citeşte mai mult...

Ramona Bădescu: Prea multă nuditate în România, în Italia “e mai mult bun simţ”

Ramona Bădescu: Prea multă nuditate în România, în Italia “e mai mult bun simţ”:


Ramona Bădescu a criticat indirect presa din România, care ar publica prea multe imagini cu femei goale. Într-un interviu acordat publicaţiei ADPM, artista româncă a spus că nu a acceptat niciodată să pozeze goală pentru un calendar, pentru că, în cariera ei, a învăţat că, “dacă vrei să obţii mult, trebuie să înveţi să spui nu”.



Despre nuditatea în showbizul din România, Ramona Bădescu nu are o părere deloc bună: “Din ceea ce am văzut eu, în România sunt prea multe femei dezbrăcate în ziare. Femei care prezintă vremea în sînii goi. Eu cred că este prea mult”.



“În Italia, sunt femei dezbrăcate în presa specializată, nu peste tot în tabloide. E mai mult conservatorism în Italia, suntem şi mai aproape de Vatican. Este şi mai mult bun simţ”- a mai adăugat Ramona Bădescu.



Consiliera primarului Alemanno a lăudat apoi bărbaţii italieni, care “sunt, romantici, generoşi, atenşi ca femeia de lângă ei să fie mulţumită, iubită în pat, satisfacută, te fac sa te simţi ca o regină”.



Citeşte aici interviul integral


Citeşte mai mult...

SOCIAL | Poliţiştii botoşăneni informează liceenii cu privire la raportarea abuzurilor de pe Internet

SOCIAL | Poliţiştii botoşăneni informează liceenii cu privire la raportarea abuzurilor de pe Internet:

În temeiul Protocolului de colaborare dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Centrul pentru copii dispăruţi şi exploataţi sexual – FOCUS, precum şi ca o continuare a demersurilor pe care Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii le-a realizat în domeniul siguranţei pe internet a tinerilor, vă informăm că, în perioada ianuarie-februarie 2012, poliţiştii botoşăneni vor susţine un demers de informare a elevilor de liceu despre modul de funcţionare a platformei de raportare a abuzurilor de pe Internet - www.safernet.ro.


Acest lucru presupune organizarea, în perioada ianuarie-februarie 2012, a 6 sesiuni de informare cu elevi din clasele de liceu, target-ul fiind de 360 tineri participanţi.


Acţiunile programate presupun informarea elevilor din clasele IX-XII cu privire la utilizarea în siguranţă a Internetului şi în special a site-urilor şi platformelor de socializare, precum şi cu privire la modul de raportare a abuzurilor de pe Internet prin intermediul platformei www.safernet.ro. Activităţile vor fi derulate la nivelul a şase licee din Botoşani, prima unitate şcolară inclusă în proiect fiind Liceul de Artă „Ştefan Luchian” Botoşani.


Sesiunile de informare din cadrul proiectului vor fi derulate inclusiv în ziua de 7 februarie 2012, pentru a marca Ziua Siguranţei pe Internet.


Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin structurile de combatere a crimei organizate, participă la funcţionarea platformei www.safernet.ro ca organism public competent în cercetarea oricăror raportări privind existenţa pe Internet a unor materiale care pot reprezenta infracţiuni specifice mediului informatic.


Ion Cristoiu revine la Evenimentul zilei

Ion Cristoiu revine la Evenimentul zilei: Jurnalistul Ion Cristoiu se întoarce Evenimentul zilei, ziarul care l-a făcut celebru, la 15 ani după ce a părăsit redacţia. Cristoiu va deveni, pentru început, editorialist în cadrul publicaţiei, anunţă Evenimentul zilei. Cu timpul, “implicarea sa în politica editorială a ziarului creat de el, acum două decenii, va spori.” Revenirea lui Ion Cristoiu coincide cu... mai mult »

Profesor botosanean, cercetat dupa ce a venit beat la ore!

Profesor botosanean, cercetat dupa ce a venit beat la ore!: Un profesor de la Scoala nr. 7 "Octav Bancila" din municipiul Botosani este cercetat disciplinar, dupa ce ar fi venit la ore sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma cu o saptamana, profesorul Alexandru Boatca, de 57 de ani, s-a...

Eva Longoria a fost numită Femeia Anului

Eva Longoria a fost numită Femeia Anului: Actrița și-a primit titlul de la Nevada Ballet Theatre la un eveniment petrecut în Las Vegas, potrivit DailyMail.co.uk.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au sărutat pe covorul roşu - FOTO

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au sărutat pe covorul roşu - FOTO: Brad Pitt şi Angelina Jolie şi-au arătat afecţiunea unul faţă de celălalt chiar pe covorul roşu, cei doi actori sărutându-se de mai multe ori la gala premiilor SAG
.