sâmbătă, 9 februarie 2013

Gianina Corondan, TVR: “Sunt printre disponilbilizați pentru că nu am fost la concurs. Concursul nu a filtrat nici pe departe creativitatea“

Gianina Corondan, TVR: “Sunt printre disponilbilizați pentru că nu am fost la concurs. Concursul nu a filtrat nici pe departe creativitatea“: “Mă aflu pe lista de disponibilizați nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru ca eu nu m-am prezentat la selecție, în cunoștintă de

Business-uri vestice: Corporatiștii fără pereche dansează la petreceri ”speciale” de Valentine's Day - Lifestyle > Capital.ro

Business-uri vestice: Corporatiștii fără pereche dansează la petreceri ”speciale” de Valentine's Day - Lifestyle > Capital.ro: "În România, conceptele pentru singles au un potențial foarte mare. Dacă ne uităm în țări precum Marea Britanie, SUA, Danemarca acest tip de activitate reunește comunități de zeci de mii de persoane, iar frecvența evenimentelor este în unele cazuri și zilnică. Pentru noi, pe piața locală, creșterile depășesc 100% de la an la an din punct de vedere al numărului de membri și ne așteptăm ca ritmul să se mențină”, spune Patrick Nordstjærne, inițiatorul proiectului Let’s Meet, cea mai mare comunitate offline pentru persoane single."

'via Blog this'

STUDIU: Cum te poate afecta ;tergerea prietenilor din lista Facebook - IT > EVZ.ro

STUDIU: Cum te poate afecta ;tergerea prietenilor din lista Facebook - IT > EVZ.ro: "Acelaşi studiu a identificat motivele pentru care persoanele sunt şterse din listă. Cele mai importante sunt:
postările frecvente şi lipsite de importanţă
postările legate de politică şi religie
postările sexiste şi care conţin remarce rasiste
postările anoste legate de copii, mâncare, partenerii de viaţă etc.
"Ştergerea din lista de prieteni poate fi văzută ca o formă de excludere socială. Studiul arată clar că eliminarea din listă este semnificativă şi are consecinţe psihologice importante asupra celui dat la o parte", a declarat Sibona."

'via Blog this'

DRAMA din viaţa celebrilor AL BANO şi ROMINA Power. Fiica lor DISPĂRUTĂ a ajuns într-un loc de unde NU O POT SCOATE sau chiar este MOARTĂ? (Video)

DRAMA din viaţa celebrilor AL BANO şi ROMINA Power. Fiica lor DISPĂRUTĂ a ajuns într-un loc de unde NU O POT SCOATE sau chiar este MOARTĂ? (Video): În 1994 a dispărut fără urmă în zona oraşului New Orleans, în timp ce se afla în vacanţă. Pe atunci avea 23 de ani, iar zvonurile cum că trăieşte şi ar fi fost văzută în diverse zone ale lumii nu au încetat.

Facebook se transformă în Big Brother. Aplicaţia prin care eşti urmărit chiar şi când nu o foloseşti

Facebook se transformă în Big Brother. Aplicaţia prin care eşti urmărit chiar şi când nu o foloseşti: "Aplicaţia ce urmează să fie lansată la jumătatea lunii martie le permite utilizatorilor să-şi găsească prietenii din apropiere, coordonatele fiind colectate chiar şi când aplicaţia nu este activă, a precizat una dintre surse.

Facebook intenţionează să-şi majoreze portofoliul de aplicaţii destinate utilizatorilor care accesează reţeaua de socializare de pe dispozitivele mobile, numărul acestora depăşind în prezent un miliard de persoane."

'via Blog this'

Ciuvică bun de plata dupa ce pierdut şi la CEDO procesul “Basescu securist” | Romania Libera

Ciuvică bun de plata dupa ce pierdut şi la CEDO procesul “Basescu securist” | Romania Libera: "Cu toate acestea, instanţele interne nu au fost convinse de probele aduse de reclamant în susţinerea veridicităţii afirmaţiilor sale şi, în consecinţă, s-a pronunţat soluţia de obligare la plata unor daune morale. Prin urmare, CEDO a constatat că această soluţie nu este lipsită de fundament, cu atât mai mult cu cât reclamantul nu a avertizat publicul asupra faptului că face afirmaţii subiective şi nu şi-a manifestat niciun moment dubiulcu privire la cele afirmate despre colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea. Curtea a apreciat cătermenii folosiţi de reclamant nu erau indispensabili pentru comunicarea mesajului său, motiv pentru care s-a raliat concluziei instanţelor interne cum că aceşti termeni relevă intenţia reclamantului de a-l ofensa pe Traian Băsescu, adversarul său politic. "

'via Blog this'

O pisică fuge pe doar două picioare!

Ciuvică trebuie să-i plătească lui Băsescu 13.600 de euro pentru că l-a calomniat

Ciuvică trebuie să-i plătească lui Băsescu 13.600 de euro pentru că l-a calomniat: Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), va trebui să-i plătescă preşedintelui Traian Băsescu suma de 500.000.000 de lei vechi (13.600 de euro). El a pierdut în Romania procesul de calomnie pe care i...