luni, 17 octombrie 2011

Mugur Mihăescu, despre accidentul lui Șerban Huidu: "Țara vrea sânge"

Mugur Mihăescu, despre accidentul lui Șerban Huidu: "Țara vrea sânge": Fostul component al trupei de divertisment "Vacanța Mare" nu înțelege de ce lumea îi vrea răul prezentatorului TV.

18 octombrie: Classique TV, o nouă televiziune de filme

18 octombrie: Classique TV, o nouă televiziune de filme: Classique TV, o televiziune de filme româneşti şi europene, vrea să se lanseze pe piaţa audiovizualului românesc, o solicitare în acest sens urmând să fie analizată astăzi de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), scrie Mediafax. Potrivit lui Radu Cristian Nicolae, unul dintre iniţiatorii proiectului, Classique TV este un proiect care se va centra pe difuzarea... mai mult »

Angela Similea încearcă să își refacă viața și cariera

Angela Similea încearcă să își refacă viața și cariera: Cântăreața de muzică ușoară abordează problemele din viața ei cu zâmbetul pe buze și multă energie. După ce și-a pierdut soțul acum o jumătate de an și a rămas aproape pe drumuri, Angela Similea revine pe scenă pentru a-și plăti...

Află ce greşeli facem frecvent în limba română!.

Află ce greşeli facem frecvent în limba română!.: Maria Capelos, gazda emisiunii Timpul Liber, discuta azi cu Mona Pologea, lingvist si Managing Director la Rolang School. Cele mai frecvente greseli facute in limba romana sunt dezbatute in studioul Romania libera.

Anca Damian: "La «Crulic» îţi rămâne râsul în gât"

Anca Damian: "La «Crulic» îţi rămâne râsul în gât": Regizorul primului lungmetraj românesc de animaţie din ultimii 20 de ani, "Crulic - drumul spre dincolo", a explicat pentru EVZ de ce a fost anevoioasă "gestaţia" proiectului.

euronews le mag - Kiev au ryhtme de la semaine de la mode

Copilul tău vrea cont pe Facebook. E o idee bună?.

Copilul tău vrea cont pe Facebook. E o idee bună?.: Studii recente arata ca adolescentii care au conturi pe retele de socializare pe care le acceseaza frecvent devin anxiosi, depresivi si au rezultate mai slabe la scoala. Psihologii spun ca parintii nu trebuie sa refuze dorinta copilului de a avea prieteni virtuali, dar ca activitatea online trebuie limitata si monitorizata.

Copiii si adoles­centii care au cont pe retelele de socializare si care il folosesc de mai multe ori pe zi risca sa dezvolte probleme de sanatate mintala, precum ...

Peste 60 de posturi libere pentru concursul din scoli

Peste 60 de posturi libere pentru concursul din scoli:

altDin cele declarate de Daniel Cojocaru, inspector scolar resurse umane din cadrul Inspectoratului Scolar

Controale la sălile de sport

Controale la sălile de sport:




News Reprezentanţii primăriei vor demara o serie de controale la sălile de sport care aparţin şcolilor din municipiu. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă spune că are informaţii că se închiriază sălile de sport fără a se elibera chitanţe iar banii ajung prin buzunarele paznicilor sau a profesorilor.

Inna: "Ieri am filmat cel mai frumos videoclip de până acum"

Inna: "Ieri am filmat cel mai frumos videoclip de până acum": Cântăreața română și-a făcut cel mai frumos cadou de ziua ei : un videoclip nou-nouț, filmat în București.

Un martor spune că Huidu "gonea cu o viteză de-i scârţâiau roţile"

Un martor spune că Huidu "gonea cu o viteză de-i scârţâiau roţile": Echipa "Acces Direct" a vorbit cu un bărbat care spune că a fost martor al accidentului pe care l-a avut Şerban Huidu pe DN1.

Beyonce, însărcinată sau nu? Vedeta apare în noul videoclip fără burtica de gravidă - VIDEO

Beyonce, însărcinată sau nu? Vedeta apare în noul videoclip fără burtica de gravidă - VIDEO: Beyonce a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Love on Top", şi stârneşte din nou controverse legate de sarcina sa. În imaginile din videoclip, cântăreaţa îşi arată formele voluptoase însă nu şi burtica de gravidă.





Cazul Huidu: Ce prevede legea in legatura cu retragerea permisului de conducere si cum se explica faptul ca realizatorul TV are carnet si dupa accidentul de la Timisul de Sus

Cazul Huidu: Ce prevede legea in legatura cu retragerea permisului de conducere si cum se explica faptul ca realizatorul TV are carnet si dupa accidentul de la Timisul de Sus: Multi se intreaba de ce Serban Huidu a avut dreptul de a sofa dupa gravul accident de schi din decembrie, iar explicatia este prezenta in lege: unei persoane i se poate retrage permisul doar daca este declarata inapta din punct de vedere medical dupa ce medicul de familie o trimite la analize. In plus, Serban Huidu are si in prezent - dupa accidentul de pe DN1 - dreptul de a conduce fiindca este considerat nevinovat pana la ramanerea definitiva a sentintei. Politia a declarat luni ca sistemul de retragere a permisului de conducere functioneaza, dovada fiind si faptul ca 420 de persoane au ramas fara dreptul de a conduce in 2011 din motive medicale.

VIDEO Seful Politiei Rutiere: Serban Huidu a avut de-a lungul timpului 14 sanctiuni, 2 au fost cu suspendarea carnetului * Prima varianta este cea legata de derapaj si intrarea pe contrasens

VIDEO Seful Politiei Rutiere: Serban Huidu a avut de-a lungul timpului 14 sanctiuni, 2 au fost cu suspendarea carnetului * Prima varianta este cea legata de derapaj si intrarea pe contrasens: Seful politiei rutiere Lucian Dinita, a precizat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Serban Huidu a avut de-a lungul timpului 14 sanctiuni, dintre acestea doua fiind cu suspendarea permisului de conducere - una in 2005 pentru trecere pe rosu si alta in 2009 pentru depasire neregulamentara. Mai mult, Serban Huidu a fost sanctionat in luna august cu sase puncte de amenda pentru depasirea vitezei legale cu aproape 50 de kilometri in aceeasi zona in care a produs, duminica, accidentul soldat cu trei morti, a declarat Dinita. In ceea ce priveste accidentul de duminica, comisarul-sef a precizat ca se profileaza varianta legata de derapaj si intrarea pe contrasens, in conditii de carosabil umed.

Clipul 3D "Rain, Rain" al Loredanei, premiat la Los Angeles | VIDEO

Clipul 3D "Rain, Rain" al Loredanei, premiat la Los Angeles | VIDEO: Videoclipul Loredanei, regizat de francezul Julien Rocher, a primit premiul pentru cel mai bun videoclip 3D în cadrul Festivalului de Muzică și Film 3D de la Los Angeles.

Paznici si profesori, banuiti ca baga in buzunar bani proveniti din inchirierea salilor de sport!

Paznici si profesori, banuiti ca baga in buzunar bani proveniti din inchirierea salilor de sport!: Controale riguroase la salile de sport, anuntate de municipalitate! Viceprimarul Florin Ghiorghita a declarat ca in cel mai scurt timp va fi emisa o decizie prin care anumite persoane vor fi imputernicite sa efectueze controale la salile de sport de la scolile din municipiu, pentru a...

Politia sustine varianta deraparii masinii lui Huidu

Politia sustine varianta deraparii masinii lui Huidu: Sefii Politiei Rutiere au organizat in urma cu scurt timp o conferinta de presa menita sa faca lumina in ceea ce priveste urmarea procedurilor legale in cazul accidentului produs ieri de Serban Huidu.
Oamenii legii au vrut sa se asigure ca nu se va face...

Sindicatele reclama taraganarea concursurilor in scoli: "Pai directorii fac ce vor?", spune Tiprigan!

Sindicatele reclama taraganarea concursurilor in scoli: "Pai directorii fac ce vor?", spune Tiprigan!: Cadrele didactice care nu au reusit sa prinda un post la catedra sunt nemultumite ca nici pana la aceasta data nu s-au organizat concursuri in scoli, pentru ocuparea posturilor vacantate dupa inceperea anului scolar.

Maria Tiprigan, presedintele...

Socrul lui Matei Vintilă: „Șerban e distrus. Vrem să-l aducem la București”

Socrul lui Matei Vintilă: „Șerban e distrus. Vrem să-l aducem la București”: Matei Vintilă, tatăl Cristinei Huidu, soția lui Șerban, a declarat, pentru EVZ, că Șerban Huidu este distrus în urma accidentului de ieri de pe DN1.

O balerină româncă, noua Miss Asia Pacific World

O balerină româncă, noua Miss Asia Pacific World: Beatrix Julia Hack, o balerina de 21 de ani din Târgu Mureș, a câștigat titlul de Miss Asia Pacific World Photogenic 2011.

Accidentul lui Șerban Huidu. VEZI cum se comportă la un impact frontal Loganul și Mercedesul ML | VIDEO

Accidentul lui Șerban Huidu. VEZI cum se comportă la un impact frontal Loganul și Mercedesul ML | VIDEO: Cele două autoturisme implicate în accidentul soldat cu trei morți, provocat de Șerban Huidu în localitatea Timișul de Sus, au fost testate, în cadrul testelor de siguranță EURO NCAP, pentru diferite tipuri de impact.

Cronica Carcotasilor de la Prima TV si Kiss FM nu va mai fi difuzata in aceasta saptamana

Cronica Carcotasilor de la Prima TV si Kiss FM nu va mai fi difuzata in aceasta saptamana: "Cronica Carcotasilor" de la Prima TV si Kiss FM nu va mai fi difuzata in aceasta saptamana, in urma accidentului provocat duminica de Serban Huidu si soldat cu moartea a trei persoane, informeaza Mediafax.

Șerban Huidu a fost audiat. "Îi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat." Vezi ce spun procurorii

Șerban Huidu a fost audiat. "Îi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat." Vezi ce spun procurorii: Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei Braşov a făcut în această dimineață primele precizări referitoare la accidentul provocat de Șerban Huidu.

Radu Moraru: "Huidu va trebui să ducă această cruce tot restul vieții"

Radu Moraru: "Huidu va trebui să ducă această cruce tot restul vieții": Nașul a vorbit pe blogul său despre accidentul cauzat ieri de Șerban Huidu în dreptul localității Timișul de Sus.

Revista Presei CNA, 17 Octombrie 2011


Revista Presei CNA, 17 Octombrie 2011

17.10.2011

Trimiteteţi articolul prin email title= 
• ACTUALITATE
Dinu Patriciu, acționarul majoritar al trustului de presă Adevărul Holding, se află și în fruntea topului celor mai bogați oameni din mass-media, conform Topului Forbes 500 de miliardari. Citeşte tot articolul

Alt articol cu acelaşi subiect:

Conducerea TVR a anunţat, vineri, că a luat măsuri de reducere a cheltuielilor instituţiei, respectiv bonurile de masă acordate angajaţilor au fost suspendate, iar 30% din parcul auto al Televiziunii publice a intrat în conservare. Citeşte tot articolul

Alte articole cu acelaşi subiect:

Bah TV este primul post al rromilor şi emite de aproximativ o lună şi jumătate. Televiziunea are program trei ore pe zi pe canalul Minimax. Citeşte tot articolul

• OPINII
Ce oferă Realitatea TV 
Cezar Paul-Bădescu 
Dilema-Veche
E duminică după-amiaza. După cîteva zile de absenţă din ţară, vreau şi eu să ştiu ce se mai întîmplă pe-aici şi deschid televizorul pe Realitatea TV. E televiziune de ştiri şi ar trebui să mă lumineze, nu? Citeşte tot articolul

In prima jumatate a anului, apetitul copiilor pentru programele de televiziune a fost mai puternic ca niciodata, arata studiul Kids TV Report ce analizeaza obiceiurile de consum ale micilor telespectatori din principalele cinci piete europene - Franta, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie. Citeşte tot articolul

Vineri și sâmbătă, Clujul a fost ocupat de expropriatori. A fost, însă, doar o coincidență de dată cu acțiunea ”Occupy Wall Street” de la nivel mondial.
Asta chiar dacă, pe ici, pe colo, acțiunea Campaniei ”Salvați Roșia Montană!” are câteva lucruri în comun și cu ”Occupy Wall Street”. Citeşte tot articolul

De obicei “vedetele" care fac asemenea gesturi au nevoie să fie prezentate pentru că oamenii nu au auzit de ele.
Aceste persoane sunt, de obicei femei, care se cred frumoase, vin din mediul rural şi sunt încurajate de vreun asasin de baschetbalişti. Citeşte tot articolul

Decizia nr. 601 din 13.10.2011

Decizia nr. 601 din 13.10.2011: privind amendarea cu 10.000 lei a S.C. ANTENA 3 S.A.,pentru încălcarea în cadrul emisiunii „Ştirea zilei” din 06.10.2011 a dispoziţiilor legale referitoare la dreptul publicului la informare corectă, întrucât, a preluat de pe internet un material ofensator la adresa României, atribuit unui post de televiziune britanic, fără a verifica veridicitatea acestuia

-
Decizii de sancţionare

/
,

Bogdan Ota, amintiri din Botoşani : Mă dau cu capul de pereţi - vreau pian, vreau pian

Bogdan Ota, amintiri din Botoşani : Mă dau cu capul de pereţi - vreau pian, vreau pian: Bogdan Ota, compozitorul şi pianistul român devenit celebru în urma concursului "Norvegienii au talent", vorbeşte, într-un interviu acordat Mediafax, despre viaţa lui, de la copilul îndrăgostit de...

Serban Huidu este anchetat pentru ucidere din culpa


Serban Huidu este anchetat pentru ucidere din culpa: O conferinta de presa s-a tinut in Brasov, la care au participat prim-procurorul Carmina Reit, Claudiu Tamarjan, seful Politiei Rutiere Brasov si Liviu Nae, purtator de cuvant al Politiei Brasov.
Carmina Reit a declarat: "Dosarul se afla in lucru la politie sub...

Şerban Huidu a cerut transferarea la un spital din Capitală.

Şerban Huidu a cerut transferarea la un spital din Capitală.: Realizatorul TV Serban Huidu, care a provocat, duminica, un accident soldat cu trei morti a cerut transferarea de la Spitalul Judetean Brasov, unde este internat, la o unitate medicala din Capitala, afirma surse medicale pentru Mediafax.
Conform unor surse medicale, Huidu ar fi cerut sa fie transferat la un spital din Capitala.
Pana in prezent, conducerea Spitalului Judetean Brasov nu a facut nicio declaratie oficiala referitoare la starea lui Huidu si la durata spitalizarii ...

Șerban Huidu, după accident: „Sunt terminat!”

Șerban Huidu, după accident: „Sunt terminat!”: Şerban Huidu va fi externat în următoarele ore și va fi dus la sediul Poliţiei Judeţene Braşov, unde va fi audiat în cazul accidentului pe care l-a provocat duminică în judeţul Braşov şi care s-a soldat cu decesul a trei...

Jennifer Lopez şi Bradley Cooper încearcă să-şi ascundă relaţia

Jennifer Lopez şi Bradley Cooper încearcă să-şi ascundă relaţia: Cântăreaţa şi actorul din "Marea mahmureală" au fost prinşi de mai multe ori în public. La ultima astfel ocazie, ei au încercat să-şi ascundă feţele.

Şerban Huidu va fi externat. Realizatorul TV va fi dus la Poliţie pentru audieri

Şerban Huidu va fi externat. Realizatorul TV va fi dus la Poliţie pentru audieri: Realizatorul TV Şerban Huidu va fi externat în următoarele ore, urmând să fie dus direct la sediul Poliţiei Judeţene Braşov, unde va fi audiat în cazul accidentului pe care l-a provocat duminică în judeţul Braşov şi care s-a soldat cu decesul a trei persoane, potrivit unor surse medicale.





Oana Zăvoranu despre Huidu: "Dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să îl îndure ăsta!"

Oana Zăvoranu despre Huidu: "Dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să îl îndure ăsta!": Cei pe care realizatorul TV Şerban Huidu i-a supărat cu "Cronica cârcotaşilor" continuă să lovească în el, după gravul accident petrecut ieri.

17. octombrie: Postul rromilor emite pe un canal de desene animate

17. octombrie: Postul rromilor emite pe un canal de desene animate: Bah TV este primul post al rromilor şi emite de aproximativ o lună şi jumătate, trei ore pe zi, pe canalul Minimax, scrie Adevărul. Programul, difuzat între 21.30 şi 00.30, cuprinde emisiuni pentru educarea rromilor, producţii cu muzică lăutărească şi o emisiune care vorbeşte despre rasism. Directorul general al postului, fostul consilier de la Ministerul... mai mult »