sâmbătă, 18 august 2012

România, pe Lonely Planet: Între un Halloween etern şi un țăran care cară lemne în spate

România, pe Lonely Planet: Între un Halloween etern şi un țăran care cară lemne în spate: Înainte de a se aventura să călătorească într-o țară în care nu au mai fost niciodată, foarte mulți turiști străini se informează cu ajutorul ghidurilor "Lonely Planet" sau consultă site-ul jurnaliștilor britanici specializați pe...

Miss World 2012 premierea

Miss world 2012 - galerii foto

Miss world 2012

Miss China a fost încoronată Miss World 2012.

Miss China a fost încoronată Miss World 2012.: Miss China, Yu Wenxia, a intrat sambata in posesia titlului de Miss World in cadrul concursului desfasurat in acest an in megalopola chineza Ordos, din nordul tarii, situat in centrul uriasei regiuni chineze Mongolia interioara, potrivit AFP, informeaza Realitatea.net.
Pentru titlul de Miss World 2012 au concurat 116 participante.
Miss World 2011, venezueleana Ivian Sarcos, i-ai inmanat coroana noii castigatoare a titlului in cursul unei ceremonii organizate in acest oras din marginea ...

Vă rog, nu ne faceţi să-l regretăm pe Năstase!.

Vă rog, nu ne faceţi să-l regretăm pe Năstase!.: Pentru multi jurnalisti si pentru si mai multi romani, regimul Adrian Nastase-Ion Iliescu a reprezentat cea mai neagra perioada din istoria post-decembrista. A fost perioada cand Romania era impartita intre baronii PSD, cand procurorii care indrazneau sa ancheteze persoane apropiate atotputernicului partid se trezeau ei insisi cercetati penal, cand jurnalistii erau batuti in plina strada, cand premierul ne invita arogant, pe toti, sa-i 'numaram ouale" de la Cornu.
Tot atunci se obisnuia ca ...

Seria de cărţi cel mai bine vândută din toate timpurile pe Amazon. Cine a reuşit să detroneze "Harry Potter" - VIDEO

Seria de cărţi cel mai bine vândută din toate timpurile pe Amazon. Cine a reuşit să detroneze "Harry Potter" - VIDEO: Volumele "Harry Potter", care deţineau recordul pentru cea mai vândută serie de cărţi pe internet, au fost detronate. Site-ul Amazon a anunţat că o saga SF în trei volume a stabilit un nou record.





Miss World 2012 în cel mai mare oraş-fantomă din lume!

Miss World 2012 în cel mai mare oraş-fantomă din lume!: Un număr de 116 participante concurează astăzi pentru titlul Miss World 2012, într-o megalopolă chineză, Ordos, aflată la marginea deşertului Gobi, care are trista reputaţie de a fi "cel mai mare oraş-fantomă al planetei"....

O scrisoare cu euroi pierdută între două partide

O scrisoare cu euroi pierdută între două partide: S-ar fi întâmplat cam aşa. Un director de la PDL şi-a negociat rămânerea pe funcţie. Oficial, omul e profesionist, şi-a făcut treaba, nu a furat, n-a făcut politică în timpul programului, este...

Lady Gaga la plimbare prin Bucuresti.Herăstrău, popcorn, căţel şi aeroport

Cum arăta Kim Kardashian când a pozat pentru Playboy în 2007 - FOTO

Cum arăta Kim Kardashian când a pozat pentru Playboy în 2007 - FOTO: Kim Kardashian a publicat pe contul său de Twitter fotografii de la şedinţa foto pentru Playboy din 2007.





Democratia in Romania si inamicii ei, azi isterizati de parchet si DNA

Democratia in Romania si inamicii ei, azi isterizati de parchet si DNA: Ciudat: Avem niste personaje care pana mai ieri agitau frenetic ideea ca votul popular este alfa si omega, esenta, scopul si pivotul ordinii politice, un act sfant care trebuie exercitat cu o intensitate cvasi-mistica, indiferent de circumstante si consecinte. Azi, aceleasi personaje se agita la fel de frenetic impotriva demersului absolut firesc al institutiilor de stat care vor sa asigure ca acest act politic nu este subminat, diluat, depreciat prin frauda si conspiratie. O liota de politicieni, jurnalisti si intelectuali tipa isterizati impotriva parchetului si DNA, institutii ce nu fac altceva decat sa-si indeplineasca o datorie elementara.

Madonna, dată în judecată de activiştii anti-gay din Rusia

Madonna, dată în judecată de activiştii anti-gay din Rusia: Un grup de activişti conservatori din Rusia a dat-o în judecată pe Madonna şi i-a cerut daune de 10,5 milioane de dolari, după ce artista şi-a exprimat public sprijinul faţă de drepturile comunităţii gay în timpul unui concert susţinut în această ţară pe 8 august.