joi, 13 ianuarie 2011

Iubirile lui Casanova (Casanova's Love Letters) trailer

Nicolae Guta vine in Botosani pentru a canta la Pomarla

MUZICA | Nicolae Guta vine in Botosani pentru a canta la Pomarla: "

Nicolae Guta, va sustine un spectacol in Comuna Pomarla din judetul Botosani.
Manelistul va canta la “Hanu Lu’ Nicusor” pe data de 4 februarie 2011, incepand cu ora 20:30.

Priest - Official Trailer 3 [HD]



Data lansării: 13 mai 2011
Distributie: Paul Bettany, Maggie Q, Karl Urban Moyer, Stephen, Christopher Plummer, David Bianchi
Gen: Acţiune | Horror
Director: Scott Charles Stewart
Scenariu: Cory Goodman, Min-Woo Hyung 
Studio: Sony Pictures
Plot:
Un preot nu ascultă de lege a bisericii pentru a urmări în jos vampirii care i-au  răpit nepoata.

Jale mare: Cum va fi presa scrisă în 2011

Cum va fi presa scrisă în 2011: "Claudiu Şerban, directorul Editurii Evenimentul şi Capital, şi Mihnea Vasiliu, directorul Ringier România, vorbesc despre declinul publicaţiilor în 2010 şi despre perspectivele pentru anul acesta."

Inamicul statului (Enemy Of The State) Trailer

Liderul suprem al Iranului, criticat de bloggeri pentru prezenta pe Twitter

Liderul suprem al Iranului, criticat de bloggeri pentru prezenta pe Twitter: "Un cont de Twitter despre care se crede ca ar apartine liderului suprem iranian, ayatollah-ul Khamenei, a starnit critici aprinse din partea bloggerilor iranieni, care nu au acces la aproape nici o retea de socializare. Adresa la care pot fi urmarite mesajele clericului este @khamenei_ir, informeaza The Guardian."

Grigore Cartianu: “Într-o bună zi, voi dedica 90% cărţilor şi 10% presei. Până atunci însă, raportul este invers.”

Grigore Cartianu: “Într-o bună zi, voi dedica 90% cărţilor şi 10% presei. Până atunci însă, raportul este invers.”: "
Într-o bună zi, voi dedica 90% cărţilor şi 10% presei. Până atunci însă, raportul este invers“, spune Grigore Cartianu, redactor-șef Adevărul, într-o precizare trimisă paginademedia.ro.
Cartianu admite că au existat discuții cu managementul Adevărul despre intențiile de a se dedica scrisului, dar că a hotărât să rămână la conducerea cotidianului. Cel puțin până în aprilie anul viitor. Doar „situaţii de forţă majoră” ar putea schimba ceva în acest sens, spune Cartianu.
Grigore Cartianu:
“Spre sfârşitul anului trecut le-am împărtăşit câtorva colegi din conducerea ziarului „Adevărul” dorinţa mea de a dedica mai mult timp cărţilor, fără ca asta să însemne ruperea totală de ziar. Le-am expus dilema şi colegilor din board-ul Adevărul Holding. Apoi, judecând la rece, cu argumente raţionale, am decis că sunt dator să merg pe formula altruistă: ziarul pe primul plan, cărţile la „desert”. Varianta egoistă era să pun cărţile pe primul plan. În fond, ziarul înseamnă o mare echipă, cartea e o luptă solitară a autorului cu el însuşi.”
Grigore Cartianu a renunțat odată la conducerea ziarului, anul trecut, după furtunoasa ședință soldată cu demisia lui Răzvan Cornețeanu. În următoarele zile, Cartianu a revenit asupra deciziei. Ulterior, pe lângă poziția de redactor-șef, a preluat și la șefia Departamentului carte.
Precizarea lui Grigore Cartianu:
„Urmare a informaţiilor care circulă în mediul online, de natură a-mi bulversa colegii de redacţie şi de companie, fac următoarele precizări:
1. Sunt redactor-şef al ziarului «Adevărul» din aprilie 2008 şi nu intenţionez să mă despart în viitorul apropiat de acest ziar, de această echipă şi de acest trust media.
2. În urmă cu doi ani şi nouă luni, când am preluat conducerea «Adevărului», mi-am propus ceea ce-mi propun la fiecare început de drum: un mandat de minimum patru ani. Nu m-am inspirat din politică, ci din fotbal. Marele antrenor Mircea Lucescu spunea încă din anii ’80 că timpul necesar pentru a construi o echipă şi a atinge cu ea performanţa maximă este de patru ani. Nici în presă lucrurile nu stau altfel. Maturizarea deplină a unei formule redacţionale, a unui spirit şi a unui brand media este atinsă tot după patru ani. Succesele «de parcurs» sunt binevenite, la «Adevărul» sunt indiscutabile (lider al presei quality de 26 de luni fără întrerupere!), dar nivelul maxim nu a fost atins încă. Buna-credinţă şi profesionalismul redacţiei se reflectă într-un ziar mai bun de la un an la altul.
3. E adevărat că vreau să-mi dedic tot mai mult timp documentării şi redactării unor cărţi, mai ales că am descoperit sute de mii de oameni nerăbdători să le citească, dar asta nu înseamnă renunţarea la presă. Într-o bună zi, voi dedica 90% cărţilor şi 10% presei. Până atunci însă, raportul este invers. Şi, în intenţiile mele, va mai fi cel puţin până în aprilie 2012. Doar „situaţii de forţă majoră” (cum se scrie prin contracte, aproape mecanic, la penultimul articol) ar putea schimba ceva în acest sens.
4. Spre sfârşitul anului trecut le-am împărtăşit câtorva colegi din conducerea ziarului „Adevărul” dorinţa mea de a dedica mai mult timp cărţilor, fără ca asta să însemne ruperea totală de ziar. Le-am expus dilema şi colegilor din board-ul Adevărul Holding. Apoi, judecând la rece, cu argumente raţionale (inclusiv cu „mandatul de patru ani”), am decis că sunt dator să merg pe formula altruistă: ziarul pe primul plan, cărţile la „desert”. Varianta egoistă era să pun cărţile pe primul plan. În fond, ziarul înseamnă o mare echipă, cartea e o luptă solitară a autorului cu el însuşi.
5. Trag nădejde ca 2011 să fie tras la indigo după 2010, adică să contribui la consolidarea poziţiei de lider a ziarului «Adevărul» şi să public una sau două cărţi în linia succeselor de anul trecut: «Sfârşitul Ceauşeştilor» şi «Crimele Revoluţiei». Îmi dau seama că asta înseamnă un efort uriaş (am mai văzut filmul ăsta!), dar am datoria – faţă de public, de colegi şi de mine însumi – să încerc să-l fac.
6. Când, din diverse motive (proiecte noi, oboseală etc.) voi hotărî totuşi să mă retrag de la conducerea «Adevărului», o voi face în bună înţelegere cu conducerea companiei şi doar după ce mă voi asigura că nu las nimic vraişte în urmă. Dar momentul acesta, repet, nu este prevăzut pentru acest an.
7. De un lucru sunt sigur: că nu voi ieşi la pensie de la „Adevărul” şi nici de la alt ziar. Explicaţia e simplă: nu mă văd venind la redacţie la 65 de ani sau cât o mai urca până atunci pragul de pensionare. La acea vârstă, dacă-mi dă Dumnezeu sănătate, sper să am la activ ani buni de creaţie în zăvoiul de la Brădiceni-Hobiţa şi suficiente cărţi cât să umple un raft de bibliotecă. Şi să nu-mi fie ruşine cu niciuna dintre ele, aşa cum nu mi-e ruşine cu ceea ce am făcut şi încă mai am de gând să fac în presă.
8. Într-o mare companie este inevitabil să mai apară şi neînţelegeri. Însă atâta vreme cât acestea sunt rezultatul unor bune-intenţii şi nu depăşesc limite rezonabile, ele trebuie survolate cu maturitate.
9. E adevărat că în 2010 am avut diverse propuneri de a lucra în alte companii media – le mulţumesc, mă onorează -, dar proiectele demarate la «Adevărul» au întâietate. Atât cât depinde de mine, nu pot să las lucrurile neterminate.
10. Vă doresc tuturor un 2011 mai bun decât 2010 şi cât mai puţine ştiri despre transferuri în presă!”
Citește și:
"

The Victim - Official Trailer [HD] (Clean Version)



Data lansării: 2011
Distributie: Michael Biehn, Jennifer Blanc, miere Ryan
Gen: Thriller
Director: Michael Biehn 
Scenariul: Michael Biehn 




CNA: Jocurile difuzate pe TV şi radio trebuie să fie autorizate de Ministerul Finanţelor

CNA: Jocurile difuzate pe TV şi radio trebuie să fie autorizate de Ministerul Finanţelor: "Jocurile difuzate pe posturile de televiziune şi radio trebuie să fie autorizate de Ministerul Finanţelor, să respecte condiţiile de protecţie a minorilor şi să informeze corect publicul, potrivit unei modificări a Codului audiovizualului, adoptată joi de membrii CNA.

Trailere: Gala Globurilor de Aur ila Hollywood

Gala Globurilor de Aur inaugurează, duminică, sezonul marilor premii la Hollywood: "Ediţia a 68-a a premiilor Globul de Aur, acordate de presa străină de la Los Angeles, lansează, duminică, sezonul marilor trofee de la Hollywood şi are ca principale favorite filmele "A King's Speech";, ;"The Fighter"; şi"The Social Network".
Vezi trailerele:

Reţeaua de socializare/The Social Network Official Trailer



Filmul "Reţeaua de socializare/The Social Network" de David Fincher a fost marele câştigător la Critics' Choice Awards, decernate vineri la Los Angeles, primind inclusiv distincţia pentru cel mai bun film.

The Fighter Movie Trailer Official (HD)

The King's Speech Movie Trailer Official (HD)

CNA a acordat licenţă pentru un alt post generalist: 6 TV

CNA a acordat licenţă pentru un alt post generalist: 6 TV: "Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, astăzi, licenţă audiovizuală televiziunii generaliste 6 TV, preluată de grupul RCS&RDS şi deţinută de Sorin Constantin Brebeanu (90%) şi Valerică Ciubotariu (10%)."

Reclamele la prezervative, publicatii si filme erotice, permise la TV si radio doar dupa 24.00

Reclamele la prezervative, publicatii si filme erotice, permise la TV si radio doar dupa 24.00: "Reclamele la prezervative, la publicatii si filme erotice vor putea fi difuzate la posturile de televiziune si radio doar dupa ora 24.00, in timp ce publicitatea la produse cu caracter pornografic este interzisa, potrivit unei modificari a Codului audiovizualului, adoptata joi de membrii CNA, anunta Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului a discutat in sedinta de joi, pe articole, proiectul de modificare a actualului Cod de reglementare a continutului audiovizual, votand unele modificari ale acestuia."

Mirajul reducerilor: Cum poti sa dai aproape 180 de lei pe ceva pe care nu ai fi dat 100 si sa consideri ca ai facut o economie?

Mirajul reducerilor: Cum poti sa dai aproape 180 de lei pe ceva pe care nu ai fi dat 100 si sa consideri ca ai facut o economie?: "
Ma indreptam intr-o zi catre casa, cu gandul la ale mele. Cu coada ochiului observ ceva si intorc capul fara sa-mi dau seama. Intr-o vitrina, pe manechin, era un pulovers cam in stilul de care chiar aveam nevoie. Ma uit la pret si ezit. Frumos si modelul si culoarea, insa pretul sarea usor peste ceea ce eram dispusa sa dau pe el.
O promotie trona mandra afisata pe toate geamurile. Cumperi de 300 de lei, platesti jumate! Imi spun: uite o oferta buna, asa parca ar merita. Intru si incep sa caut. Imi iau puloverul, mai pun o bluza, niste tricouri, o pereche de manusi si ma duc la casa cu un morman in brate.
O fata draguta imi calculeaza tot si ma anunta amabila ca totalul este de 298 de lei si nu ma incadrez in promotie. Ma indrept catre cel mai apropiat raft, mai insfac un tricou si rezolv problema. Am fost mandra tot drumul de economia facuta, mai ales ca drumul a fost destul de scurt.
Ajunsa acasa, am insirat pe pat tot ce am luat. Am stat, m-am uitat lung. O intrebare mi-a aparut in minte, o intrebare care – ciudat lucru – nu izbuteste sa-si faca decat rareori loc in febra cumparaturilor, cand esti inca la magazin. Cum poti sa dai aproape 180 de lei pe ceva ce nu ai fi dat 100 si sa consideri ca ai facut o economie?
Well, nu este o gandire prea smart, dar este tipic omeneasca.
Una peste alta, m-am ales cu puloverul dorit, insa la suprapret, si cu o gramada de topuri in culori pe care nu am la ce sa le asortez. Acum, am de ales. Astept vara ca sa le port fara nimic altceva sau… la primul salariu arunc un ochi pe la reduceri dupa un pulover sau doua potrivite.
(hotnews.ro)

Acest articol prezinta, intr-o maniera obiectiva, tentatia indivizilor, in special a genului feminin, de a nu rezista reducerilor si ofertelor promotionale din magazine.
Dupa parerea mea, orice persoana care gaseste o atractie in domeniul modei, este cu siguranta ademenita de reducerile sezoniere. Fie ca vrem sau nu, cu totii suntem parca vrajiti de etichetele si panourile rosii pe care scrie “SALE”, cu totii ne dorim sa cumparam tot magazinu si de aceea, obtinem o suma mare de bani de oriunde pentru a ne achizitiona cat mai multe produse, mergand pe ideea “Nu rata ocazia!”.
Acest miraj, o adevarata slabiciune pentru noi oamenii, reprezinta o problema ingrijoratoare in zilele noastre. Nu este bine sa fim usor influentati doar de cateva panouri comerciale colorate, care practic scad adaosul major al comerciantilor, ofera posibilitatea de achizitionare la un pret accesibil, dar printr-o publicitate excesiva si inselatoare. Abia la final realizam ca de fapt am cheltuit un butget mai mare decat cel initial propus si chiar consideram deja unele obiecte aproape nefolositoare, cumparate pur si simplu pentru a umple cosul.
Reducerile, in opinia mea, infatiseaza doar o tactica de marketing a complexelor comerciale: ei adopta aceasta masura cu precizia unor scoruri duble sau chiar mai mult decat in restul anului. De aceea, cred ca ar trebui sa fim mai cumpatati si sa stabilim dinainte un buget aproximativ dedicat exclusiv cumparaturilor.
Mădă
"

Raportul rusesc de la Smolensk, o glumă sinistră

Cat de mare este Internetul?

Cat de mare este Internetul?

Interviu cu Natale Forlani - Miruna Căjvăneanu



Interviu cu Natale Forlani - Director General cu Probleme de Imigraţie la Ministerul Muncii din Italia. Realizator - Miruna Căjvăneanu - pentru Babel TV.

Reclamele la prezervative, publicaţii şi filme erotice, permise la TV şi radio doar după 24.00

Reclamele la prezervative, publicaţii şi filme erotice, permise la TV şi radio doar după 24.00: "Reclamele la prezervative, la publicaţii şi filme erotice vor putea fi difuzate la posturile de televiziune şi radio doar după ora 24.00, în timp ce publicitatea la produse cu caracter pornografic este interzisă, potrivit unei modificări a Codului audiovizualului, adoptată joi de membrii CNA.

Johnny Depp, muşcat de câinele cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt

Johnny Depp, muşcat de câinele cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt: "Actorul american Johnny Depp a declarat într-un interviu recent că a fost muşcat de Jacques, buldogul cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, în timpul filmărilor de la Veneţia pentru thrillerul"Turistul/ The Touristt";, informează thesun.co.uk.

Dan Grigore, despre situația de la Realitatea TV: “Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma”

Dan Grigore, despre situația de la Realitatea TV: “Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma”: "
Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma“, a spus azi Dan Grigore în ședința CNA. Cu ce ocazie?
Astăzi, Consiliul Naţional al Audiovizualului a prelungit licenţa Realitatea FM cu nouă ani. Cu ocazia discutării solicitării însă, unii dintre membri CNA şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că Stelian Tănase nu a mai devenit directorul postului TV din grup.
Realitatea FM și Realitatea TV sunt lucruri diferite, s-au apărat reprezentanții postului de radio din grupul lui Sorin Ovidiu Vîntu.
Declarațiile de astăzi, în continuare:
“Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma. Aşa că eu propun să fim foarte atenţi şi să revizuim ce-am făcut aici”, a declarat Dan Grigore (membru CNA) cu referire la prelungirea de licenţă pentru Realitatea TV, aprobată anul trecut după un proiect propus de Stelian Tănase. Acesta din urmă a declarat, în urmă cu o săptămână, pentru paginademedia.ro că nu doreşte să fie directorul Realiteatea TV.
Ce au reproşat Dan Grigore şi Narcisa Iorga postului Realitatea TV?
Dan Grigore, membru CNA:
“În momentul în care am acordat licenţa pe 9 ani pentru postul Realitatea TV Stelian Tănase ne-a spus că nu are un contractul cu postul, dar ni s-a spus că într-un anumit termen o să semneze. Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această cacealma. Aşa că eu propun să fim foarte atenţi şi să revizuim ce-am făcut aici, atât am avut de spus.”
În asentimentul lui Dan Grigore a fost şi Narcisa Iorga:
“Nu cred că trebuie să ignorăm acest lucru, pentru că prelungirea a fost dată pe un proiect editorial pe care l-a prezentat Stelian Tănase aici. Aşa că nu este atât de simplu.”
La aceste declaraţii, Răsvan Popescu, preşedinte CNA, a spus că atât direcorii unui post cât şi proiectele editoriale ale acestora se mai schimbă.
Cum au evoluat discuţiile dintre reprezentanţii Realitatea FM şi membrii CNA?
Aurelian Săndulescu, directorul Realitatea FM, i-a rugat pe membrii Consiliului să nu judece postul pe care îl conduce prin prisma staţiei de televiziune Realitatea TV. „Realitatea FM este entitate separată. ”, a spus Aurelian Săndulescu.
Din discuții:
Narcisa Iorga: Vorbiţi despre un post de radio care îşi propune să informeze corect publicul. La Realitatea TV am impresia că nu se cunoaşte acest principiu, cum îl veţi aplica la radio?
Emma Zeicescu, director de programe Realitatea FM: “E opinia dumneavoastră că nu se cunoaşte.”
Narcisa Iorga: “Spuneţi-mi, vă rog, ce înseamnă informarea corectă în opinia dumneavoastră.”
Emma Zeicescu: “În opinia mea informarea corectă este să respecţi toate părţile implicate, să respecţi principiul echidistanţei. Cel mai important pentru noi este ca omul să afle informaţia esenţială şi apoi îi putem oferi şi punctul de vedere al unui specialist.”
Narcisa Iorga: “În principiu este corect şi va dau un exemplu, de pe blogul lui Cătălin Tolontan care face o comparaţie între o ştire de la Realitatea TV şi aceeaşi stire tratată de Mediafax. Realitatea TV a relatat: La Alba Iulia, Reprezentanţii PD-L au fost huiduiţi de mulţime, în timp ce Victor Ponta şi delegaţia PSD au fost aplaudaţi, iar Mediafax a scris: Reprezentanţii PD-L huiduiţi de mulţime, Victor Ponta aplaudat zgomotos de membrii şi simpatizanţii PSD“.
Emma Zeicescu: “În finalul articolului mi-aş fi dorit să fie şi ştirea de la Realitatea FM.”
Narcisa Iorga: “Consider ca acest post (Realitatea TV) este foarte departe de ceea ce şi-a asumat când a venit pentru prelungirea de licenţă şi foarte departe de ceea ce înseamnă informare corecta.”
Aurelian Săndulescu: “Vă rog să nu ne amestecaţi cu Realitatea TV. Nu suntem în măsură să comentăm ce s-a întâmplat la Realitatea TV
Narcisa Iorga: “Vă amestecaţi singuri pentru că Emma Zeicescu este de la Realitatea TV.”
Citește și:
"

Moda 2010/2011 toamna - iarna: Louis Vuitton - Fall Winter 2010/2011 Full Fashion Show Part 1

Moda punk 2011: Tendintele primavara vara 2011 Balmain

Moda 2011: Tendinte primavara vara 2011 Dolce & Gabbana

Grila Zeus TV, postul lui Lazarus, a fost respinsă

Grila Zeus TV, postul lui Lazarus, a fost respinsă: "
Luis Lazarus a fost respins încă o dată de CNA. Fostul prezentator de la Kanal D, prezent pentru a patra oară în faţa forului audiovizual, a cerut astăzi aprobarea grilei generaliste pentru Zeus TV.
Solicitarea lui Luis Lazarus a fost amânată pentru şedinţa următoare pentru că nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Dacă Consiliul şi-ar fi dat acordul pentru grila propusă de Lazarus, Zeus TV ar fi trecut de la statutul de post de nişă (teleshoping) la cel de post generalist.
Zeus TV se va lansa cel târziu la începutul lunii martie
Lazarus a declarat în faţa CNA că dacă va primi licenţa pentru Zeus TV, în format generalist,Move to Trash postul se va lansa oficial cel târziu pe 1 martie.
Acesta a mai spus că, în primă fază, postul va funcţiona, timp de o lună de zile, după o grilă provizorie care va conţine talk-show-ul său de patru ore (Lazarus Show), mai multe emisiuni muzicale şi un program medical.
Luis Lazarus, în faţa CNA:
“În prezent suntem transmişi de nişte companii de cablu mici pentru că am zis că nu are rost să cheltuim nişte bani cu retransmiterea unor programe de teleshoping cu care postul (Canal Teleshop) a dat faliment. În secunda în care avem aprobată grila generalistă vom intra pe cablu. Avem deja un contract cu Digi (RCS&RDS).”
La începutul lunii noiembrie, Luis Lazarus a anunţat la CNA că a achiziţionat postul de nişă Canal Teleshop.
“Va fi o televiziune generalistă cu accente pe reality-show şi talk-show-uri de anchetă.”, a declarat, la momentul respectiv, fostul moderator de la Kanal D.
La jumătatea lunii noiembrie, Consiliul şi-a dat acordul pentru denumirea Zeus TV şi a aprobat preluarea licenţei Canal Teleshop de Luis Lazarus.
Citeşte şi:
"

Mihai Bendeac se oferă să îl înlocuiască pe Huidu la "Cronica Cârcotaşilor"

Mihai Bendeac se oferă să îl înlocuiască pe Huidu la "Cronica Cârcotaşilor": "În ciuda conflictului pe care l-a avut cu Şerban Huidu, realizatorul TV Mihai Bendeac a scris, joi, pe blogul personal că se oferă să îl înlocuiască pe acesta în emisiunea ' '.

Clasament al celor mai bune scenete umoristice de radio, postat pe internet

Clasament al celor mai bune scenete umoristice de radio, postat pe internet: "Un clasament al celor mai bune scenete umoristice difuzate la radio va fi postat pe data de 17 ianuarie 2010 pe siteul www.eteatru.ro, cu ocazia împlinirii a 82 de ani de la difuzarea primei ediţii a emisiunii 'Ora veselă', informează un comunicat.

Fiul lui Ion Tiriac cere statului roman daune de 1,3 milioane de euro, in urma scandalului Cocaina pentru VIP-uri

Fiul lui Ion Tiriac cere statului roman daune de 1,3 milioane de euro, in urma scandalului Cocaina pentru VIP-uri: "Ion Alexandru Tiriac (34 de ani), fiul omului de afaceri Ion Tiriac, solicita statului roman daune morale si materiale in valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro, in urma scandalului "Cocaina pentru VIP-uri". Tiriac jr. s-a adresat in acest sens Tribunalului Bucuresti si a deschis deja si doua procese la CEDO, scrie cotidianul Adevarul. El le cere judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa oblige statul roman sa ii plateasca 1.253.558 de euro si 126.648 de lei, despagubiri pentru prejudiciul moral si material suferit prin privarea de libertate, la 23 iunie 2004, timp de noua ore."

Grigore Cartianu discută retragerea de la Adevărul

Grigore Cartianu discută retragerea de la Adevărul: "

Grigore Cartianu, actualul redactor-șef al ziarului Adevărul, își pregătește retragerea de la conducerea cotidianului.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Cartianu și-a anunțat managementul companiei de intenția de a pleca și a început discuțiile legate de variantele de despărțire.

Orice formulă ar fi agreată, un lucru este clar: Grigore Cartianu nu va mai fi redactor șef al ziarului deținut de Dinu Patriciu.

Paginademedia.ro a scris în premieră despre plecarea lui Grigore Cartianu și despre tensiunile de la Adevărul, AICI.

Grigore Cartianu ar putea rămâne colaborator la Adevărul, dar nu va mai avea atribuțiile executive de acum la conducerea redacției.

O altă variantă probabilă este postul 10TV. Canalul condus de Radu Moraru i-a făcut deja o ofertă lui Cartianu pentru poziția de Director de știri.

Fapt divers: Între Radu Moraru și Grigore Cartianu este și o relație de rudenie. Radu Moraru, “Nașul” de la TV, este nașul de botez al celor două fete ale lui Cartianu.

Motivul plecării, invocat conducerii de către Cartianu, ar fi dorința lui de a se orienta către scris, după ce anul trecut a lansat volumele Sfârșitul Ceaușeștilor și Crimele Revoluției. Din informațiile paginademedia.ro, anul acesta Cartianu va mai lansa două volume, tot din seria Revoluției. Tot anul acesta vor începe filmările pentru documentarul Ultimele zile ale lui Ceașescu, în regia lui Radu Gabrea.

Pe de altă parte, anul trecut, o concediere l-a nemulțumit pe Cartianu: Peter Imre a dat afară un jurnalist pentru articolele scrise împotriva acestuia când ziaristul nu lucra la Adevărul, iar Imre era director la Phillip Morris.

Condițiile plecării lui Cartianu de la Adevărul țin și de decizia pe care Cătălin Tolontan o va lua în legătură cu oferta primită de la Dinu Patriciu. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Cătălin Tolontan urmează să dea un răspuns săptămâna viitoare.

Contactat de paginademedia.ro, Grigore Cartianu a refuzat să comenteze informațiile.

Citește și:

"

Adelina Pestritu este urmarita non-stop de un barbat

Adelina Pestritu este urmarita non-stop de un barbat: "Obsedat sexual, indragostit, rau-facator, nu stie inca, dar, cert este, ca Adelina Pestritu a inceput sa se teama tot mai tare pentru siguranta ei. De ceva vreme un barbat apare peste tot pe unde umbla vedeta Kanal D."

Bianca Dragusanu debuteaza in «Narcisa Salbatica»

Bianca Dragusanu debuteaza in «Narcisa Salbatica»: "Telespectatorii o vor putea urmari pe Bianca Dragusanu in ipostaza de actrita, incepand de joi seara. Frumoasa vedeta a avut debutul in telenovela „Narcisa Salbatica” de curand, dar spune ca nu i-a fost usor: „Am plans aproape in fiecare zi”."