miercuri, 21 decembrie 2011

Dacă nu venea Revoluţia, Andreea Marin ajungea profă de mate

Dacă nu venea Revoluţia, Andreea Marin ajungea profă de mate: ERA MICĂ - MICĂ. Când a făcut 15 ani a primit cadou o revoluţie. Era în tabără şi asculta Europa liberă. Duce dorul eugeniilor şi pufuleţilor comunişti.

Lăzescu la TVR: Cum a ajuns TVR la datorii de 100 de milioane de euro. Restructurări? Suntem cumva cu mâinile legate

Lăzescu la TVR: Cum a ajuns TVR la datorii de 100 de milioane de euro. Restructurări? Suntem cumva cu mâinile legate: Alexandru Lăzescu, preşedintele TVR, a explicat la Tema zilei, pe postul pe care îl conduce cum a ajuns instituţia publică la datorii de peste 100 de milioane de euro şi despre reforma prin care va trece instituţia publică începând cu luna ianuarie. Ce a spus Lăzescu pe TVR, în continuare: Şeful televiziunii publice a precizat că... mai mult »

Traian Băsescu a semnat rechemarea în ţară a ambasadorului Răzvan Rusu

Traian Băsescu a semnat rechemarea în ţară a ambasadorului Răzvan Rusu:


Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, rechemarea în ţară a ambasadorului român în Italia, Răzvan Rusu, se arată într-un comunicat oficial emis de Administraţia Prezidenţială. Pe 12 decembrie, preşedintele Băsescu, în cadrul unei vizite de lucru în Turcia, s-a declarat nesatisfăcut de activitatea diplomatului de la Roma.



Mandatul lui Răzvan Rusu, început pe 5 decembrie 2007, expira exact pe 20 decembrie, data la care peşedintele Băsescu a semnat decretul privind “rechemarea domnului Răzvan-Victor Rusu din ,calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Italiană, în Republica Malta şi în Republica San Marino”.



Traian Băsescu l-a criticat dur pe Răzvan Rusu pentru că nu a participat la un spectacol organizat de Asociaţia Românilor din Italia, cu ocazia Zilei Naţionale a României.



Şeful statului a povestit ce anume l-a deranjat: "în urmă cu câteva minute, am urmărit (la ProTv Internaţional, n.r.) un material despre o manifestare organizată la Roma cu prilejul Zilei Naţionale a României, la care au participat 7.000 de români, iar ambasadorul României în Italia nu a fost prezent. E foarte uşor să fii un mai bun ambasador decât ambasadorii noştri”.



El a menţionat că ambasadorul României în Italia nu a fost prezent la

Citeşte mai mult...

Facebook face o miscare riscanta, dar necesara: va integra publicitate in fluxul central de postari

Facebook face o miscare riscanta, dar necesara: va integra publicitate in fluxul central de postari: Facebook va da mai mare vizibilitate asa numitelor "Povesti Sponsorizate" (Sponsored Stories) care nu vor mai fi prezente doar in coloana din dreapta, ci si in fluxul principal de postari si informatii de pe centru (News Feed), scrie Financial Times. Reclamele vor fi astfel mai vizibile si companiile vor fi determinate sa plateasca mai mult pentru ele, insa exista riscul ca utilizatorii sa fie deranjati daca mesajele publicitare vor fi prea numeroase.

O alta comemorare a lui decembrie 1989: ascultati inregistrarile Europei Libere si reflectati la brutalitatea noastra perena

O alta comemorare a lui decembrie 1989: ascultati inregistrarile Europei Libere si reflectati la brutalitatea noastra perena: EPISODUL 1. O știre de acum zece zile. "Masurile de austeritate luate de Romania au fost <brutale>, de neimaginat in tari din Vest precum Germania sau Franta, dar oamenii din Est sunt <obisnuiti cu brutalitatea>, a declarat directorul general al grupului austriac Erste, Andreas Treichl, citat de Mediafax”.

Video: Calendarul Pirelli - nuduri de lux

Jalea din Coreea de Nord: Durere sinceră sau competiţie între isterici?.

Jalea din Coreea de Nord: Durere sinceră sau competiţie între isterici?.: Revarsarea durerii din Coreea de Nord dupa moartea lui Kim Jong-il s-a manifestat la scara larga si pare sa fi zguduit intreaga populatie. Insa nord-coreenii plang cu sinceritate, sau se comporta, pur si simplu, asa cum cred ca ar trebui s-o faca?
Semnalul a fost dat de catre prezentatoarea televiziunii de stat, care era imbracata in negru si depunea eforturi considerabile pentru a nu izbucni in plans.
Dupa care a urmat o isterie in masa, cu lacrimi, jale si pumni care loveau trotuarele, ...

Mars organizat de Consiliul Judetean al Elevilor

Mars organizat de Consiliul Judetean al Elevilor: Consiliul Judetean al Elevilor Botosani organizeaza miercuri, incepand cu ora 17.30, un mars la care sunt asteptati sa participe cateva sute de elevi botosaneni. Acest mars este organizat in cadrul campaniei "Tu esti CJE Botosani", care are ca scop mediatizarea si...