marți, 20 martie 2012

EXCLUSIV: Acesta este alesul inimii lui TEO. Află din EVZ cine este anonimul care în 24 de ore va deveni celebru

EXCLUSIV: Acesta este alesul inimii lui TEO. Află din EVZ cine este anonimul care în 24 de ore va deveni celebru: Dimineaţă, la ora 7.00, vom divulga povestea completă a viitorului al lui Teo Trandafir. Imagini şi detalii în exclusivitate pe www.evz.ro şi în ediţia tipărită a Evenimentului zilei.

Tânără ucisă cu toporul. Străbunica ucisă în bătaie. Violată la 70 de ani. Acum în fața CNA

Tânără ucisă cu toporul. Străbunica ucisă în bătaie. Violată la 70 de ani. Acum în fața CNA: “Tânără ucisă cu toporul”. “Străbunica ucisă în bătaie”. “Violată la 70 de ani”. “Desfigurată de un necunoscut”. Sunt titlurile cu care sunt bombardați cei care se află în fața televizoarelor la Știrile de la ora cinci de pe Pro TV. Sângeroasele titluri au atras atenția CNA, care vor analiza programele. Trebuia să se întâmple azi,... mai mult »

Vedeta DE NERECUNOSCUT după modificările din Photoshop - FOTO

Vedeta DE NERECUNOSCUT după modificările din Photoshop - FOTO: Fotografiile dintr-o campanie în care Demi Moore face reclamă unor produse de frumuseţe au fost atât de mult modificate încât vedeta este aproape de nerecunoscut.





Pagina de media – Petrişor Obae » PREMIERĂ: Bugetul pentru Studiul Național de Audiență a fost respins. Tolontan: “E timpul să ne apărăm altfel drepturile”

Pagina de media – Petrişor Obae » PREMIERĂ: Bugetul pentru Studiul Național de Audiență a fost respins. Tolontan: “E timpul să ne apărăm altfel drepturile”: "Producătorii de conținut din România nu mai sunt foarte mulți. Dar sunt foarte mulți cei care beneficiază de conținutul creat de noi. Este timpul să ne apărăm altfel drepturile.“
“După ziare, următoarea bulă care va exploda va fi cea a celor care fac investiții în conținut pe internet și care își vor da seama că în niciun caz nu își vor recupera din publicitate banii din aceste investiții. Drepturile acestor producători de conținut pe internet trebuie apărate altfel de către BRAT.”"

'via Blog this'