joi, 21 aprilie 2011

Soprana Cristina Grigoras si Filarmonica Botosani

Soprana Cristina Grigoras si Filarmonica Botosani: "


Gioacchino Rossini - "Barbierul din Sevilla", aria Rosinei (Una voce poco fa). Solista: Cristina Grigoras.

Mihaela Rădulescu are peţitoare la Monaco

Mihaela Rădulescu are peţitoare la Monaco: "Vedeta strămutată în sudul Franţei povesteşte în revista 'Unica' despre prietenele ei din principatul monegasc, care n-o văd cu vreun bărbat şi îi aranjează întâlniri, doar-doar şi-o găsi perechea."

Culisele şantajului lui SOV.

Culisele şantajului lui SOV.: "Santajul lui SOV la adresa lui Sebastian Ghita are la baza, spun procurorii, intentia lui Vintu de a mentine controlul asupra Realitatii TV, in ciuda contractului incheiat cu Asesoft, condus de Ghita.

Obiectul santajului pentru care Sorin Ovidiu Vintu a fost retinut miercuri seara de procurori il reprezinta suma de 150.000 euro pe care SOV a incercat sa o obtina de la Sebastian Ghita, amenintandu-l pe acesta cu rezilierea contractului incheiat cu Realitatea TV. In opinia procurorilor, banii ..."

Cum a murit, în realitate, Lucreţiu Pătrăşcanu?.

Cum a murit, în realitate, Lucreţiu Pătrăşcanu?.: "Asasinul liderului comunist a fost un colonel de Securitate, care s-a sinucis, la randul sau.
Despre personalitatea lui Lucretiu Patrascanu s-a vorbit 'in fel si chip', cum zice romanul. Cert este ca, desi provenea dintr-o familie de mosieri, iar tatal lui era si scriitor, Lucretiu Patrascanu a imbratisat ideologia comunista si a fost considerat unul dintre ctitorii Partidului Comunist din Romania. In aceasta calitate, de comunist, era membru in Parlamentul regal inca din 1931. Om instruit, ..."

Cine este istroromânul care a câştigat Războiul Curenţilor.

Cine este istroromânul care a câştigat Războiul Curenţilor.: "Istroromanul Nicolae Tesla l-a invins, intr-o disputa stiintifica, pe marele savant american Thomas Edison
Unul dintre cei mai excentrici savanti din prima jumatate a secolului XX a fost istroromanul Nicolae Tesla (ortografiat si Nikola Tesla). El apartinea unui grup etnic romanesc, emigrat din zona Aradului in Peninsula Istria, din Croatia. Marele savant este revendicat deopotriva de romani, croati, sarbi si americani. Practic, diferiti istorici ii atribuite cand o origine romana (pentru ca ..."

Ce vedem de Paşte la TV.

Ce vedem de Paşte la TV.: "Daca in primii ani postrevolutionari, singura televiziune pe care o aveau romanii descoperea si difuza cu frenezie seria lui Franco Zeffirelli 'Iisus din Nazareth', in anul de criza 2011 multele posturi TV par ca au trecut in extrema cealalta.
Posturile comerciale se vor rezuma la a transmite in direct un fragment din slujba de Inviere dupa care lucrurile vor reveni cu picioarele pe pamant. Invierea Mantuitorului e flancata la Antena 1 de 'Gladiatorul' Russell Crowe. Adica ucide ce ucide ..."

Video: Acţiunea Picasso: Cetăţeni contra propagandei homosexuale şi pedofile20 aprilie 2011 - Un grup de cetăţeni indignaţi a luat atitudine faţă de panourile homosexual-pedofile de pe străzile Bucureştiului. Apoi s-au autodenunţat la Poliţie: "Luând act de lipsa de intervenţie a instituţiilor statului şi a administraţiei publice locale faţă de agresiunea produsă la adresa moralei publice și a instituției familiei, manifestată prin expunerea în spaţiul public a unor afişe cu mesaje degradante şi ofensatoare, ne-am asumat responsabilitatea de a îndrepta această stare de fapt prin alterarea grafică a respectivelor afişe într-o modalitate care să transmită privitorului starea de spirit că mesajul iniţial este dezagreat." "Considerăm că această faptă este o acţiune civică, complementară activităţii instituţiilor statului, executată pe bază de voluntariat, de care suntem mândri şi pentru care nu solicităm nicio recompensare materială."

Video:"Marşul pentru Viaţă", Bucureşti, 26 martie 2011

Portretul golanului la tinerete si la batranete - Opinii - HotNews.ro

Portretul golanului la tinerete si la batranete - Opinii - HotNews.ro: "Asistam la primul schimb brutal de generatii in interiorul unui sistem putred de putere, care include politica in combinatie cu presa si afacerile plus zona sulfuroasa a serviciilor. Transferul de putere se face, exact cum spune Vantu: fara mama, fara tata, fara prizonieri. Gruparile vechi sunt inlocuite in forta de cele noi - pleaca Vantu-Geoana, vine Ghita-Ponta - intr-un razboi presarat cu amenintari, santaje si tentative de take-over dupa model rusesc. In acest sistem, oamenii nu valoreaza nimic, sunt simple unelte, bune de folosit, de dispretuit si de omorat - la propriu sau simbolic - cand incep sa te incurce."

S.O. Vîntu, ridicat de procurori după un flagrant delict - REFERATUL DE ARESTARE al procurorilor în cazul Vîntu - Mediafax

S.O. Vîntu, ridicat de procurori după un flagrant delict - REFERATUL DE ARESTARE al procurorilor în cazul Vîntu - Mediafax: "Sorin Ovidiu Vîntu, înainte de a fi reţinut, a avut o întâlnire cu Sebastian Ghiţă şi l-a avertizat că, atunci când va fi arestat, i se va rezilia contractul de management de la Realitatea şi 'zboară cu fulgi cu tot'. Discuţia a avut loc după ce Vîntu a primit 150.000 euro marcaţi de procurori."

Vîntu către Ghiţă: "Îţi rupem gâtul, ori gruparea mea, ori gruparea Chiorului" | Romania Libera

Vîntu către Ghiţă: "Îţi rupem gâtul, ori gruparea mea, ori gruparea Chiorului" | Romania Libera: "Or, când a apărut, am dat drumul la ventilator şi am început să arunc stropi de c... acolo, s-a făcut linişte. Întotdeauna am avut grijă să am un şir de contacte, din când în când mai scot câte un şeptar. Primul lucru care se face când începe un război, se dă atacul la resurse. Eu asta te învăţ. Identifici resursele duşmanului tău şi începi să-i anulezi resursele. Rămâi fără contracte, nu mai împingi bani, ai ieşit din business, până la sfârşitul anului eşti falit. Dar falit, falit'."

Vîntu către Ghiţă: "Îţi rupem gâtul, ori gruparea mea, ori gruparea Chiorului" | Romania Libera

Vîntu către Ghiţă: "Îţi rupem gâtul, ori gruparea mea, ori gruparea Chiorului" | Romania Libera: "Or, când a apărut, am dat drumul la ventilator şi am început să arunc stropi de c... acolo, s-a făcut linişte. Întotdeauna am avut grijă să am un şir de contacte, din când în când mai scot câte un şeptar. Primul lucru care se face când începe un război, se dă atacul la resurse. Eu asta te învăţ. Identifici resursele duşmanului tău şi începi să-i anulezi resursele. Rămâi fără contracte, nu mai împingi bani, ai ieşit din business, până la sfârşitul anului eşti falit. Dar falit, falit'."

Vîntu către Ghiţă: "Îţi rupem gâtul, ori gruparea mea, ori gruparea Chiorului" | Romania Libera

Vîntu către Ghiţă: "Îţi rupem gâtul, ori gruparea mea, ori gruparea Chiorului" | Romania Libera: "Vîntu: Nu, asta nu se învaţă în două zile, în două luni, în doi ani.

Ghiţă: Mai învăţ.

Vîntu: Nu se învaţă în timp scurt. După ce ai să ai tot corpul brăzdat de cicatrici, cu răni sângerânde pe tine, după aia o să înţelegi şi tu cum se joacă un joc d-ăsta. E fără mamă, fără tată şi fără prizonieri.

Vîntu: Realitatea, din moment ce am stabilit cu tine şi l-am pus pe Ion ca păstrător al acestei înţelegeri acolo, Realitatea a ieşit din preocupările mele. Cât ar fi, eu nu am miză acum. Iar când va fi miză, când vor începe marile negocieri, ţi-am spus, ne întâlnim... (...)

Vîntu: Nu numai că ştiu, dar diferenţa o plătesc eu, alea trei luni de zile diferenţa o plătesc eu, nu numai că ştiu, mă şi costă."

Vîntu către Ghiţă: "Dacă am strâns puţin din pinteni ţi-ai dat duhul" - Justiţie > EVZ.ro

Vîntu către Ghiţă: "Dacă am strâns puţin din pinteni ţi-ai dat duhul" - Justiţie > EVZ.ro: "Sunt călare pe tine, că, dacă am strâns puţin din pinteni ţi-ai dat duhul. Te ridiculizez în tot târgul, te fac de c..., vei deveni un personaj penibil, eu ştiu să fac mişto şi cu intrări în presă. Ştiu să te fac de c..., îţi izolez toţi partenerii de afaceri. În timpul unui scandal, tu n-ai de unde să ştii, fug toţi ca potârnichile. De-aia am venit acolo, ca să fie scandal, că, dacă nu veneam acolo nu prea era scandal. Venirea mea acolo..., tu vroiai scandal, nu, eu vroiam scandal. Te-am lăsat pe tine şi tu să-l faci, să-ţi arăt cum se joacă cu adevărat cu creierul, nu cu hormonii."

SHOWBIZ | BOMBA ! VOLTAJ vine la Botosani pentru un concert in Dallas Pub.| Bilet: 40 lei

SHOWBIZ | BOMBA ! VOLTAJ vine la Botosani pentru un concert in Dallas Pub.| Bilet: 40 lei: "


Dupa ce pe 6 mai urmeaza sa vina in Dallas Pub, rebelul Florin Chilian, in luna iunie un alt brand muzical foarte greu va vizita orasul Botosani pentru a sustine un concert in Dallas Pub.

CONCERT VOLTAJ – locatie Dallas Pub

9 iunie – ora 21:00

Pret bilet: 40 lei

Contact: Adresa: Fostul restaurant “Dallas” din spatele parcului Mihai Eminescu


  • telefon | 0752. 827.475

  • mail | iacob_dan2002@yahoo.com

  • mail | dallaspub@yahoo.comArticol: Calin Radulescu – ID| botosaneni_ro

"

Vacanță mai lungă pentru elevii botoșăneni

Vacanță mai lungă pentru elevii botoșăneni: "Elevii de la nivelul județului Botoșani vor sta mai mult în vacanța din perioada sărbătorilor pascale. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, prin ordin al ministrului..."

SHOWBIZ | INCENDIAR! Premii de sute de euro la MISS TEX CLUB si MISS PDL.| Fetele sunt asteptate la preselectie.

SHOWBIZ | INCENDIAR! Premii de sute de euro la MISS TEX CLUB si MISS PDL.| Fetele sunt asteptate la preselectie.: "

CLUB TEX BOTOSANI - Se cauta MISS CLUB TEX

MISS CLUB TEX – Botosani


13-14 mai - locatie Tex Club

Inscrieri fete: 0746.990. 828 | sau| texclubcafe@yahoo.com


Premii

Locul 1 - 500 $ (dolari)

locul 2 – 400$

locul 3 – 300 $

locul 4 - 200 $

Miss Popularitate – 150 $

Restul finalistelor (pana la locul 10) – 100 $


.


________________________


MISS PDL BOTOSANI – 2011

20 mai – orele 19:00 – 22:00

Locaţie – DALLAS PUB


Inscrieri fete (detalii): 0231.512.492 | 0733.558.720

Date preselectie: 17 si 30 APRILIE | 7 mai la sediul PDL


LOCUL I – 1000 RON

LOCUL II – 500 RON

LOCUL III - 300 RON.


.


Articol: Calin Radulescu – ID| botosaneni_ro


.


"

Rectorii români, “puşi la colţ” în cel mai tare jurnal ştiinţific din lume.

Rectorii români, “puşi la colţ” în cel mai tare jurnal ştiinţific din lume.: "Intr-o scrisoare adresata publicatiei "Nature" - cel mai important jurnal stiintific din lume si publicata in paginile acestuia - Liviu Giosan, cercator roman si unul dintre fondatorii Ad Asta - acuza rectorii-parlamentari ca se afla in incompatibilitate dupa aparitia noii legi a educatiei. “O lege menita sa reformeze sistemul de educatie din Romania, aprobata in februarie 2011, deja s-a impotmolit. Conducerile universitatilor par dispuse sa-si compromita standardele academice pentru ..."

Cârcotașii au adoptat o oiță

Şi?
Cârcotașii au adoptat o oiță: "Cârcotașii au avut un invitat special în emisiunea de aseară, o oaie adoptată de echipa emisiunii."

În prostia lui Vîntu | Romania Libera

În prostia lui Vîntu | Romania Libera: "Cum a fost posibil ca o ţară întreagă, de la oameni de rand la elita economică şi intelectuală să se legene liniştită în prostia lui Vîntu?

Răspunsul este că nu a fost posibil. Dacă totuşi s-a întâmplat este pentru că Vîntu nu a fost decât un paravan în spatele căruia se ascund cei care au făcut cu adevărat jocurile în România, singurii care puteau să tocmească redutabila armată de securişti Gelsor&FNI, singurii care puteau să distrugă atâtea destine şi să murdărească atâtea conştiinţe."

Nou Director Executiv la uniunea agențiilor de publicitate

Nou Director Executiv la uniunea agențiilor de publicitate: "

Eleonore af Schaumburg-Lippe, care a lucrat în ultimii ani pentru Asociaţia Daneză de Publicitate, a fost transferată la Bucureşti pentru a deveni membru al Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).

Eleonore, ca director executiv, va avea misiunea de a implementa noua strategie a organizaţiei.

Obiectivele UAPR:

  • Unul dintre principalele obiective pe care actuala strategie UAPR le urmăreşte este acela de a fi o sursă de educaţie a industriei, oferind cursuri de pregătire atât pentru membrii industriei cât şi pentru cei interesaţi să capete cunoştinţe de marketing, media şi publicitate.
  • De asemenea, se doreşte crearea unei mai bune coeziuni la nivelul membrilor UAPR în scopul de a ridica standardele industriei. În acest sens, se doreşte alinierea la standardele Asociaţiei Europene a Agenţiilor de Comunicare.
  • Una dintre primele acţiuni întreprinse în calitate de Director Executiv este aceea de a oferi industriei de publicitate autohtone un ghid actualizat pentru conceperea briefurilor către agenţii elaborat de Asociaţia Publicitarilor (ISBA) în colaborare cu Institutul Practicienilor în Publicitate (IPA), Asociaţia Agenţiilor de Marketing (MAA) şi Asociaţia Agenţiilor de PR (PRCA).
  • Ghidul este special creat pentru a deveni un instrument util marketerilor în lucrul cu agenţiile de publicitate. Oferind o mai mare transparenţă în relaţia client – agenţie, ghidul va deveni astfel premiza unor propuneri cu un nivel creativ mult mai înalt.
"

Facebook cheamă la interviu politica. Primul invitat - Obama

Facebook cheamă la interviu politica. Primul invitat - Obama: "Prin intermediul platformei sociale Facebook, preşedintele american Barack Obama a argumentat în favoarea planurilor sale pentru dimunarea datoriilor publice ale Statelor Unite. Discuţia dintre fondatorul Facebook, Mark..."

Ghiţă, despre noile înregistrări: Vîntu a încercat să mă convingă să spun că lucrez împreună cu el

Ghiţă, despre noile înregistrări: Vîntu a încercat să mă convingă să spun că lucrez împreună cu el: "Sebastian Ghiţă, reprezentantul Asesoft la Realitatea, a declarat pentru MEDIAFAX, referindu-se la noile înregistrări postate joi dimineaţă pe Youtube, că Sorin Ovidiu Vîntu a fost cel care a înregistrat discuţiile, înregistrările fiind modificate.

"

Funeriu: Vechiul sistem de învăţământ a atins potenţialul maxim, nu mai putea funcţiona nereformat - Mediafax

Funeriu: Vechiul sistem de învăţământ a atins potenţialul maxim, nu mai putea funcţiona nereformat - Mediafax: "Noul raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în învăţământ şi formare, dat publicităţii, marţi, arată că ţările UE şi-au îmbunătăţit sistemul de învăţământ în domenii-cheie, dar au atins doar unul din cei cinci indicatori de referinţă stabiliţi pentru 2010. De asemenea, România are încă un număr ridicat de persoane care scriu şi citesc cu dificultate, procentul fiind de 40% în 2009 faţă de media UE de 17%."

Dorothea Ionescu Vanau se va ocupa de imaginea Observatorului de pe Antena1

Dorothea Ionescu Vanau se va ocupa de imaginea Observatorului de pe Antena1: "

Intact Media Group a numit-o pe Dorothea Ionescu Vanau project manager Marketing şi Comunicare al diviziei de ştiri.

“Aceasta initiativa reprezinta un element important in vederea dezvoltarii unei imagini puternice pentru principalul program de stiri al Antenei 1: Observator”, se arată în comunicatul de presă al trustului Intact.

Carte de vizită:

Fost jurnalist la Baricada si PROTV, director de marketing al Diviziei Mediafax, project manager al primei retete internaţionale de promovare a României, Dorothea a conceput strategii şi campanii online pentru branduri sonore precum Coca-Cola, TVR, Evenimentul Zilei, Beiersdorf, BAT, Dacia Renault, Banca Mondială.

Portofoliul său conţine atât campanii de promovare desfăşurate în cadrul unor instiţutii guvernamentale, cum ar fi ministerul Turismului sau cel al Comunicaţiilor, cât şi proiecte de PR şi comunicare strategică împreună cu agenţiile Hambar 18 sau Serban & Musneci Associates.

"

Victor Ponta, băiatul de „breaking news” al lui Sebastian Ghiţă.

Victor Ponta, băiatul de „breaking news” al lui Sebastian Ghiţă.: "Sebastian Ghita, managerul postului Realitatea TV, ii explica lui Sorin Ovidiu Vantu cum presedintele PSD, Victor Ponta, a fost de acord 'sa faca orice' pentru a creste ratingul televiziunii respective, inclusiv sa vina in studio sa faca 'breaking news'.
'Am citit ceva pe internet, dar nu pot comenta lucruri aparute pe surse, pe transcripturi, aparute pe nu stiu unde', a comentat pentru romanialibera.ro Emil Radu Moldovan, purtatorul de cuvant al PSD. Victor Ponta nu a putut fi contactat ..."

Pastorul Terry Jones va protesta impotriva jihadului si legii sharia in fata celei mai mari moschei din SUA. Procurorii incearca sa blocheze demonstratia

Pastorul Terry Jones va protesta impotriva jihadului si legii sharia in fata celei mai mari moschei din SUA. Procurorii incearca sa blocheze demonstratia: "Controversatul pastor american Terry Jones vrea sa protesteze vineri impotriva "jihadului, a shariei si a radicalizarii Islamului" in fata celei mai mari moschei din Statele Unite, transmite Toledo Blade. Procurorii incearca sa blocheze demonstratia din Dearborn (Michigan), in contextul in care Jones este considerat responsabil ca a provocat manifestatii violente in Afghanistan dupa ce a "judecat" si a dat foc unui Coran."

Regele romilor, Florin Cioabă: "Vîntu i-a învăţat pe bulibaşi să fure, că el e ...

Regele romilor, Florin Cioabă: "Vîntu i-a învăţat pe bulibaşi să fure, că el e ...: "Regele romilor, Florin Cioaba, s-a aratat foarte indignat de declaratiile facute de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu la adresa bulibasilor din Romania, in discutia avuta cu managerul Realitatea TV, Sebastian Ghita. In respectivul dialog, care a fost dat publicitatii, Vintu afirma: 'Deci, pe chestii de forta si cu tigani, prietene, am condus. Ba, asculta-ma cu atentie, ca sa stii si tu: toata reteaua de bulibasi din Romania a lucrat pentru mine. Toata. Pe timpul certificatelor de proprietate. ..."

EXCLUSIV. Sorin Enache, director general Realitatea TV: “Am refuzat poziția de președinte al Consiliului de administrație”

EXCLUSIV. Sorin Enache, director general Realitatea TV: “Am refuzat poziția de președinte al Consiliului de administrație”: "
Am refuzat poziția de președinte al Consiliului de administrație al Realitatea TV”, a declarat într-un interviu acordat în exclusivitate paginademedia.ro Sorin Enache, director general Realitatea Media.
În ultimele stenograme, apărute azi dimineață, Sorin Ovidiu Vîntu și Sebastian Ghiță lăsau să se înțeleagă că, la Adunarea Generală din 27 aprilie, Sorin Enache ar fi cea mai bună soluție ca nou președinte al Consiliului de Administrație.
Interviul, în continuare:
Petrișor Obae: În stenograme se spune că Sorin Enache va fi președintele Consiliului de Administrație al Realitatea Media.Vei fi noul președinte?
Sorin Enache: Am aflat ieri dimineață de această intenție, de la Sebastian Ghiță și l-am refuzat politicos.
De ce?
Nu vreau să comentez.
Stenogramele sugerează că tu ai fi varianta de compromis. Știai de acest lucru?
Ceea ce au vorbit ei despre mine am aflat abia azi dimineață.
Nu știam că eu sunt varianta de compromis. Am refuzat, dar ce au vorbit înainte Sebastian Ghiță și Sorin Ovidiu Vîntu am aflat și eu odată cu restul lumii.
Vîntu îi spune lui Ghiță să nu intre peste tine, pentru că tu ești un factor de stabilitate acolo.
Am fost surprins plăcut de această asociere.
Tot Vîntu spune “i-am dat comanda mai departe lui Sorin Enache”.
Nu înțeleg la ce se referea, nu înțeleg definiția termenului comandă în sensul definit de el. Nu știu la ce s-a referit.

Dacă nu ar fi o organizație la care am contribuit încă de la relansare, probabil că m-aș gândi să plec

Din aceleași stenorgrame rezultă că războiul ar fi fost un joc. Ce ai știut de acest joc?
Nimic, pentru că nu eram atât de intim cu discuțiile lor.
Ce vei face în continuare?
Momentan sunt director general. Sunt doar uimit și aștept să văd ce se mai întâmplă în continuare.
Te gândești să pleci de la Realitatea TV?
E complicat de răspuns. Dacă nu ar fi o organizație la care am contribuit încă de la relansare, probabil că m-aș gândi să plec, așa ar fi logic. Organizația asta, acum trei patru ani, era super OK.
Dar am un atașament profesional și personal față de acest proiect.
Sincer, nu mă gândesc să plec. Mă gândesc la ce ar fi mai bine să fac pentru această organizație. Când spun organizație, nu mă refer la Ghiță și la Vîntu, ci la cei 500-600 de oameni care muncesc acolo.
Problema se pune dacă prezența mea acolo le este de folos sau nu.
Și este?
Sincer, nu-mi dau seama. Încerc să îmi dau seama cât este de folos pentru ei, dar și pentru mine.

Nu sunt nici în mintea lui Ghiță, nici în mintea lui Vîntu

Cum a influențat acest scandal imaginea Realitatea TV?
Într-un mod negativ, în mod sigur.
Și cum o să repari asta, ca director general?
Greu de spus. Încerc să vorbesc cu mulți oameni, să nu ne lăsăm influențați. Am stat aseară de vorbă cu oamenii, dar acesta este singurul lucru pe care îl pot face acum.
Trebuie să ne gândim la ce este important pentru redacție, care trebuie să își facă treaba indiferent de bombele din jur. E o provocare profesională.
Încă nici nu știu dacă acest scandal s-a terminat. Nu sunt nici în mintea lui Ghiță, nici în mintea lui Vîntu.
A intervenit cineva?
Nu, dar nici înainte nu a intervenit. Am văzut că ei vorbeau în niște termini care mă uimesc. Aveau o conversație ciudată.
Sugestii?
Nu, absolut deloc. Chiar deloc.

Eu sunt în tabera mea și am relații politicoase și cu Vîntu și cu Ghiță

Unde este Sorin Enache, în tabăra Ghiță sau în tabăra Vîntu
Nu știu cine este în aceste tabere. Eu sunt în tabera mea și am relații politicoase și cu Vîntu și cu Ghiță. Mi-ar plăcea să cred că tabăra mea coincide cu interesul profesional al Realitatea TV.
Ți s-a spus că ți se va întâmpla ceva dacă nu vei accepta postul?
Nu.
Că o să ți se dea altceva de făcut.
Nu.
După acest scandal, te aștepți ca oamenii să plece de la Realitatea TV?
Pot să spun doar că nu e imposibil. Nu m-ar surprinde. Mesajul dat de ceea ce s-a întâmplat este destul de prost pentru oameni.
"

Jurnalul secret al celui mai temut acolit al lui Stalin a fost facut public. De ce plingea Stalin si ce boala a ascuns dictatorul de medici

Jurnalul secret al celui mai temut acolit al lui Stalin a fost facut public. De ce plingea Stalin si ce boala a ascuns dictatorul de medici: "Dupa 50 de ani, in presa rusa au fost publicate extrase din jurnalul personal al elevului lui Iosif Stalin, Lavrenti Beria (seful NKVD, securitatea de stat sovietica), in care acesta relateaza despre conducator. Astfel, au fost dezvaluite o serie de momente destul de intime. Spre exemplu, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, Stalin a plans de doua ori in prezenta lui Beria."

Video: Medvedev Dance - Russian President Dance Moves

Irinel Columbeanu contestă decizia de încredinţare temporară a Irinei mamei sale

Irinel Columbeanu contestă decizia de încredinţare temporară a Irinei mamei sale: "Monica Columbeanu s-a prezentat, joi dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, care a luat în discuţie o cerere prin care Irinel Columbeanu a contestat decizia prin care această instanţă a încredinţat-o temporar pe Irina mamei sale.

Hitler, mogulii şi TVR | Romania Libera

Hitler, mogulii şi TVR | Romania Libera: "Hitler vorbea în acelaşi fel despre Churchill cum vorbesc oamenii mogulilor despre Băsescu. Churchill era pentru Hitler „beţivan, poloboc de vin, mincinos', fiindcă doar aşa putea funcţiona propaganda. „Orice propagandă - scria în Mein Kampf - trebuie să-şi stabilească nivelul intelectual în funcţie de cea mai de jos capacitate de înţelegere a auditoriului. Nivelul său intelectual va fi deci cu atât mai jos cu cât masa de oameni ce trebuie convinsă este mai mare.' Folosind această axiomă şi aceleaşi metode ca mogulii, TVR nu face decât să-i credibilizeze pe aceştia."

SOV arestat. Mogul de tip vechi, mogul de tip nou. Update: seria a doua de înregistrări « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

SOV arestat. Mogul de tip vechi, mogul de tip nou. Update: seria a doua de înregistrări « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET: "Sebastian Ghiţă s-a înţeles întodeauna bine cu puterea, e de ajuns să urmărim istoricul businessului său. Poate este un mogul de tip 2.0 care elimină un mogul învechit care credea că poate înlătura puteri politice. Ghiţă joacă în stilul noii generaţii de băieţi cu bani: puterea un trebuie cîştigată, trebuie folosită. În numai o lună s-a spus că e şi omul PSD, că e şi omul puterii. Iar asta a făcut din Vîntu un outsider într-un timp foarte scurt. Cum a pierdut televiziunea, s-au înmulţit şi termenele la tribunal pe un termen foarte scurt. Iar asta arată o folosire periculoasă a justiţiei."

AUDIO: Stenograme spectaculoase în cazul Vîntu: Războiul Ghiță – Vîntu, un “joc” de ochii lumii?

AUDIO: Stenograme spectaculoase în cazul Vîntu: Războiul Ghiță – Vîntu, un “joc” de ochii lumii?: "
Înregistrări spectaculoase în cazul Sorin Ovidiu Vîntu – Sebastian Ghiță. În aceste înregistrări (despre care se spune că au fost realizate pe 13 aprilie), cei doi vorbesc, într-un limbaj colorat, despre “conflictul” dintre ei, despre viitorul Realitatea Media și despre noul Consiliu de administrație, dar și despre Elena Udrea.
Înregistrările au fost primite, în această dimineaţă. Cei doi lasă să să înțeleagă că războiul dintre ei este de fațadă.
Sorin Ovidiu Vîntu: “Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani… Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine.
 (…) Păi şi-atuncea de ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura-ntre noi doi?
”
Replica din finalul transcrierilor este demnă de un film. Sorin Ovidiu Vîntu, către Ghiță: “Tovarășu, onorat sa fiu contemporan cu tine. Și dormi linistit.. Vîntu nu lucrează pentru tine
Înregistrările audio și transcrierea completă, în continuare:
Aceste transcrieri vin în contextul în care Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de şantaj şi ameninţări la adresa lui Sebastian Ghiţă, actualul manager al Realitatea TV.
Click here to view the embedded video.
Click here to view the embedded video.
Click here to view the embedded video.
Fragmente din convorbiri

Conflictul dintre Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vîntu. SOV: “E pace, nu mai e război, calmează-te, stai dracu’ liniştit”

SOV Tati, eu am vrut să ne vedem la sugestia lui Ion, care a spus că, în ciuda înţelegerilor noastre, tu eşti neliniştit.
SG Păi sunt, din două motive..
SOV Zi-mi, mamă..
SG Prietenii mei cei doi, Freciu şi Nedelcu
SOV Freciu-i retras pe 27… (AGA )
SG Am reţinut..
SOV Deci, pe 15 …
SG Asta i-a, zis lui Ion, „băi, ăştia nu se potolesc..” Doi…
SOV Am vorbit aseară…stop…era Ion de faţă.. Erai de faţă, Ioane..
SG Mi-a zis..
SOV ..să-mi bag p…, băi, tati, băi, nu pot să-i ţin cu căluş la gură, frate!
SG Nu-i vorba de căluş la gură…
SOV O secundă. Am făcut scandal aseară, pe telefon – cu toate că n-ar fi trebuit pe telefon.. cu Dragoş…
SG Potoleşte-te, calmează-te…
SOV …e pace, nu mai e război, calmează-te, stai dracu’ liniştit…
SG Da…
SOV A spus că nu-i adevărat, că el n-a vorbit, .. (…)

Sorin Ovidiu Vîntu: Strategia că suntem certaţi în continuare e proastă

SOV Dar strategia să pară că suntem certaţi în continuare, că ne batem, că ne f… în gură, că ne gazăm…
SG E, i-am aprins, deja ne dă Voiculescu-n ziare..
SOV Sebi, e proastă, Sebi!
SG Mă rog, mai lăsaţi-o aşa un pic..
SOV Râde lumea şi de tine-n târg, şi de mine…stai puţin. Ăia care mă urăsc pe mine, îţi bagă-n cap că ţi-o trag eu, ăia care te urăsc pe tine, îmi bagă mie-n cap că mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocură-n târg cu strategia asta că ne batem, că ne gazăm, că ne-mpuşcăm..efectiv suntem…
SG Acuma face Voiculescu strategie şi ne tot pune pe prima pagină la Jurnalul şi zice că domn’le, că ne-am înţeles, că io cu Enache am plecat râzând.. Voiculescu se chinuie clar să arate că la mine există o-nţelegere pe dedesubt.
SOV Suntem mult mai puternici dacă..este o părere, joc de mult în piaţa asta, suntem mult mai puternici dacă mergem împreună, adică la o manieră..nu că ne luăm limbile-n gură, io sunt acţionar…
SG Păi pe 27 oricum n-o s-avem ce să facem…
SOV …tu eşti manager..
SG …Dom’le, s-a găsit o formulă până la urmă, respectăm, …găsim noi o ceva ..pe 27 oricum n-o să mai scăpăm
SOV Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani… Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine.
SG Păi nu e bine, normal…
SOV: De ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura dintre noi doi?
SOV Păi şi-atuncea de ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura-ntre noi doi?
SG Păi n-o s-o mai cântăm pe 27, că n-o să mai avem cum s-o cântăm. Se-apropie momentul în care n-o să mai avem cum s-o cântăm.. o să spunem “dom’le, s-a găsit o formulă”, vedem noi…
SOV Asta-ţi întreţine..te rog să mă crezi c-asta-ţi întreţine şi ţie starea de nesiguranţă. Eu sunt foarte relaxat. Eu mă ocup, de o bucată de vreme, de problemele mele. Eu chiar sunt foarte relaxat. Mai vine din când în când Ion să-mi dea câte-un satelit: „Bă, ăla e neliniştit iarăşi”..
SG Nu, eu îmi văd de treabă.. am avut o dicuţie vis a vis de semnatul hârtiilor ălora şi-am zis bă, mai lasă-mă niţel să mă gândesc exact, să văd cum mă protejez..
SOV Măi, tu nu-nţelegi că, dacă sunt porc, n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că …..
SG …eu mă chinui, îmi dau silinţa…
SOV …că sunt proprietarul, n-au nicio protecţie în faţa unui proprietar …îmi asum proces, îmi asum alea…e o prostie să crezi ..Dacă vreau mâine să mă despart de tine, mâine mă despart de tine.
SG Asta ştiu..
SOV: Între noi doi, lucrurile funcţionează impecabil

SOV …Dar nu vreau, măi, băiatule! Chiar, pe bune, între noi doi, lucrurile funcţionează impecabil. De ce dracu’ să mă… Sunt mulţi care vor să ne despartă. Stai puţin, nu că te urăsc pe tine sau pe mine, are legătură cu Realitatea. Şi se gândesc că plecarea ta de la Realitatea înseamnă prăbuşirea Realităţii..
SG Da…
SOV E, cum crezi că le-aş putea da satisfacţie.. Şi sunt şi eu conştient că, în situaţia în care sunt astăzi, nu am capacitatea să susţin Realitatea decât dacă mă apuc să vând. Da’ de ce p… mea să vând dacă te-am găsit pe tine?
SG Păi aşa ne-a fost duscuţia..
SOV Nu mai sta cu teamă! Vezi-ţi de Realitatea şi de Asesoft ..
SG Nici nu puteţi să mă faceţi ceea ce nu sunt, acuma vă spun corect. Ştiţi bine că mă scol dimineaţă şi mă gândesc ce poa’ să se întâmple rău. Hai să fac tot ce pot să nu se întâmple rău şi, dup-aia, dacă apuc, mai fac şi nişte lucruri.. Ion ştie, i-am mai povestit. Adică nici nu mă schimbaţi din fire..
SOV Nu, mamă, nu vreau să te schimb, vreau doar să te liniştesc să te poţi concentra pe business…
SG E ok…am vorbit…
SOV Sati că nu vreau să te liniştesc că mi-eşti drag şi vreau să mă culc cu tine, vreau să te concentrezi pe business. Eu am nevoie să meargă business-ul. Şi-al meu, şi-al tău. Că ele-s strâns legate. (….)
SOV: Opreşte-te cu Evenimentul Zilei şi cu Kamikaze că apar în fiecare zi informaţii despre faza războiului Ghiţă-Vîntu
SOV Dăm un mesaj frumos, pe 27…
SG Până pe 27 nu ne va crede nimeni..
SOV Corect…
SG asta vorbeam şi cu Alex…
SG Nu fac eu
SOV Corect, păi nu putem până atunci. Trebuie să dăm un mesaj frumos..Pe data de 27 seara, vin eu la Realitatea, vino şi tu, pe la 8, 9 seara, nu mai devreme…
SG Da…
SOV Împreună trece printr-un studio pe-acolo, ne zâmbim, să şi vadă, dincolo de comunicare.
SG Da, da.. Da’ nici atât de apropiată.. O gândim împreună
SOV Nu e bine să mai dăm semnal că suntem certaţi..
SG Păi nu dăm că suntem certaţi, dăm că lucrurile s-au aşezat…
SOV Că-i armonie, nu că ne căsătorim…
SG …eu am convins AGA.. fiecare-şi face treaba, ura şi la gară. Punct
….
SOV Opreşte-te cu Evenimentul Zilei şi cu Kamikaze că apar în fiecare zi informaţii despre faza războiului Ghiţă-Vântu..
..
SOV Hai, du-te-n p— mea..
SG Nu fac eu, credeţi-mă pe cuvânt.
SOV Opreşte-te…
SG Eu am o singură pilă pe la Evenimentul Zilei…ăă, Nedelcu are, Macovei este redactorul-şef, este prietenul lor, al lui Freciu şi-al lui Nedelcu.. Am văzut, de faţă cu mine au vorbit, iar ăia de la Kamikaze ne urăsc din cauza chestiei cu Caţavencu şi cu… au ei o plecare aiurea. Deci nu-s io cel care cultivă ideea cu războiul, mie nu-mi pică bine, mie-mi face probleme, eu nu mai adun niciun ban din piaţă din cauză …
SOV Ai văzut? Şi dacă mergeai de la-nceput pe varianta pe care ţi-am propus-o eu, adică ne-nţelegem bine, şi na-i fi mers pe viariantă de război, de-mpuşcături, de gazări, de ţigani cu iatagane, nu-i aşa că ai fi câştigat mai mulţi bani – şi tu, şi eu – până acuma?
SG Dacă scăpam… (…)
SOV: Noi am intrat în combinaţia asta să fim şmecheri, nu papagali
SOV: Ai să vezi că, pe data de 27, când ieşim cu un mesaj de normalitate, ai să vezi atunci cum încep să se liniştească treburile. Lumea te vede ca pe-un partener, nu ca pe-un tip în război cu Vîntu.. Că nimeni cu crede vreodată că un angakat poate să…angajat nu, că nu eşti salariat…angajat prin contract poate să ia marfa patronului. Nu se poate. Legea nu-ţi dă voie.. Şi-atunci nu eşti credibil nici tu, nici io cu prostia asta, cu caricatura asta de scandal..Decât că ne vulnerabilizăm amândoi. Eu par un papagal, tu pari un papagal.
Păi, noi am intrat în combinaţia asta să fim şmecheri, nu papagali
SG Da, ma rog, mie-mi place să creadă ăştia că-s papagal, eu am supravieţuit cu mutra asta de băieţel …probabil că îmbîătrânesc, în p— mea, nu mă mai crede nimeni..
SOV Sebastian, şi mie-mi convine s-o fac pe seninu şi cretinul uneori, dacă ies bani.. Dacă nu iesc bani… ai câştigat vreo sută de milioane?
SG Nu.. (…)
SOV – Copilule, te rog sa ma crezi ca eu imi vad de alte lucruri. Daca te deranjeaza Ion, pleaca si Ion de acolo. Ba, n-ai inteles: N-avem nici o problema!
SG – Cu Ion n-am avut nici o problema, ni, ni, niciuna… din seara aia, nici-una!
SOV – E un tip misto, tati, e chiar un tip misto, e tovaras de nadejde,
SG – cu el ma am si eu bine
SOV – ai sa vezi in timp, ai sa vezi in timp ce mult conteaza sa ai prieteni de nadejde in jurul tau. Prieteni!
SG – Am si eu pe ai mei.
SOV – Poftim?
SG – Am si eu pe ai mei. Putini, da’ am.
SOV – Tati, tu n-ai avut la dispozitie 20 de aani sa-i verifici, ca esti tinar, (SG ride usor) noi sintem verificati in 20 de ani (ride)
SG – Aia e, daca… la 32 n-aveam de unde sa am…
SOV – Pai eu ce spun…
SG – … 20 de ani

Cum se stabileşte Consiliul de Administraţie de la Realitatea?

SOV: Il ai doar pe baiatul asta, pe Alex.. Apropo, pe Alex il scoti din Consiliul de Administratie
SG – Da, il scot
SOV – Schimbam Consiliul, imi dai alt..
SG – Da, un baiat care sta dupa noi tot timpul, i-am dat, i-am zis, Radu Tronaru il cheama
SOV – Nu stiu, nu ma interseaza
SG – Da, i-am zis deja lui Radu
SOV- Asa: cine vrei sa fie al treilea in Consiliu? Deci, va fi baiatul ala, va fi Ion, si al treilea cine vrei sa fie?
SG – Enache.
SOV – Enache?
SG – Da.
SOV – OK. Mm, mai, te-am intrebat cine vrei sa fie.
SG –Sa vrea Enache acuma, care e mort de frica (ride)
(Ion??) – Nu, n-are cum sa fie
SOV – Atunci Enache e presedintele CA,
SG – Da
SOV – OK, ca sa aibă si drept de semnatura
SG – da, n-am nici o problema
SOV – bine
SG – Bine, da
?? – Se intelege bine cu mine…
Vîntu către Ghiţă: sper să ai un Consiliu care să nu mă execute la cap
SOV – Ba, n-ai inteles: tu iti faci consiliul,
SG – Enache
SOV – de data asta sper sa ai un Consiliu care sa nu ma execute la cap
SG – Enache
SOV – Bine, tati. Deci Enache, Tronaru si cu Ion.
SG – Da.
SOV – Astia sint CA-ul.
SG – Da, da
SOV – Poftim?
SG – Da, n-are sens sa facem liota degeaba.
SOV – Ti-am spus, iti pot da tot Consiliul tie, n-am nici o problema, Crede-ma, n-am nici cea mai mica problema. Pustiule, tu chiar nu ma cunosti. Eu daca stiu ca sint proprietar pe masina asta, din momentul ala pot s-o dau s-oloseasca focui vrea. Nu stiu daca m-ai inteles: sa nu mi-o strici! Normal ca intervin: “ba, nu mi-o strica!”
SG – Da. N-am nici un interes, din contra…
SOV – Numai sa nu mi-o strici
SG – Mor si eu de oftica, crezi ca eu ma uit mereu pe alea … (rizind)pina si Alex ala moare de (ride)… noi sintem total implicati
SOV – Bai, ma imbolnavesc si eu, pe cuvintul meu de onoare, ma imbolnavesc si eu. (…)
Sebastian Ghiţă: Oamenii nu poa’ să creadă în mine atâta timp cât simt că eu nu sunt stabil
SOV Nu te cert, te-nvat, du-te-n p… mea! Ba, te invat! De ce esti asa…Ai la dispozitie un volum urias de experienta. Ce p… mea nu-ti iei de-acolo? Ia ce vrei, iti explic. Nu te oblig, da-ma dracu, iti explic cum se joaca jocul asta
SG Da.
SOV Trebuie sa creada oamenii in tine..
SG Oamenii nu poa’ sa creada in mine atata timp cat simt ca eu nu sunt stabil.
SOV Ba, da’ esti… voi da mesajul, pe 27, de care ai nevoie..
SG Stiu
SOV Mai mult decat atat, n-am ce sa-ti mai…
SG E de-ajuns..
SOV N-am ce sa-ti mai..
SG ..e de-ajuns..
SOV OK, pe 27, schimb Consiliul de Administratie, dau noului Consiliu de Administratie sa reanalizeze contractul de management
SG Corect
SOV Si noul Consiliu de administratie il reanalizeaza si spne ca-i bun. E bine?
SG Foarte bine
SOV: Tovarăşu, onorat să fiu contemporan cu tine. Şi dormi liniştit.. Vântu nu lucrează pentru tine
SOV Deci asa va fi chestia. Dom’le, am demis Consiliul de Administratie si dau dispozitie noului Consiliu de Administratie – tovarasii… – sa reanalizeze contractul de management…
SG Si sa implementeze, in conditiile …
SOV Sa reanalizeze. Atat. Si, dupa o saptamana, iti iese CA-ul, Enache.. care a validat, este OK, mergem mai departe asa. E bine asa?
SG Foarte bine
SOV Multamit?
SG Da
SOV Tovarasu, onorat sa fiu contemporan cu tine. Si dormi linistit.. Vantu nu lucreaza pentru tine (rasete).

Elena Udrea – subiect de discuţie pentru Ghiţă şi Vîntu. Ghiţă despre Udrea în relaţia cu Băsescu: Ea e călcâiul lui Ahile

SOV – Rau ai facut, rau ai facut ca i-ai scos pe Adi si pe Oana
SG – Sa moara eu, daca nu sinteti… la fiecare intilnire, cind ma felicitati ca si dumneavoastra vroiati sa-i f…, cind ma certati ca de ce i-am f……
SOV – Ba, nu m-ai inteles, trebuia sa gasim o solutie in timp. Acuma ca sa recuperam slotul, sa recuperam slotul, tati, ne trebuie cel putin 6 luni si va trebui figuri, personaje… Cu cine dracu’?
SG – noi trebuie sa inventam ceva… ma si enerveaza: eu am crezut ca Basescu f… guvernu’ acuma. Si aveam joc: ce s-a intimplat, a,a,a,a? Nu s-a intimplat. Pentru ca imediat ce schimba guvernu’, se schimba si jocu’. Se schimba si jocu’. Aia de la Antena or sa ramina blocati, chiar is curios ce-o sa faca, si noi trebuie sa plecam pe noua Romanie, ca…
SOV – Nu-l va schimba…
SG – ca in momentul ala va pierde si puterea.
SOV – Nu-l va schimba pina-n toamna pe Boc. Ma, dar ar trebui sa ma intrebi, ma
SG – da…
SOV – ca iti spun, iti dau informatii
SG- da, v-am intrebat, da.
Vîntu: Succesorul lui Boc este Elena Udrea
SOV – nu, pina-n toamna nu-l schimba pe Boc. Si deschi.., ba, ba, succesorul lui Boc este Elena Udrea. Este Elena Udrea!
SG – Da…
SOV – nu vrea de fapta sa vada ce-i prin piata
SG – nu ma las, numa las deloc
SOV- Asa ca intares… Vezi ca intre Elena si Cocos sint disensiuni majore. In opinia mea ar trebui sa te duci si sa incerci sa construiesti o relatie cu Elena. Care este o tipa inteligenta.
SG – da’ avem.
SOV – Nu prin Cocos!
SG – mm..
SOV – Ia-o singur! Ia-o singur!
SG – Singur. Avem relatie deja pusa pe picioare. Doar ca Elena, neavind masinute cind era mica, ca si Ponta, ca si altii, e zgircita, in p… mea…Zgircita rau!
SOV – (ride)
SG –Pai da…mie-mi spui?
SOV – Auzi, nu e pentru bani, e pentru liniste, sa ai liniste. Aia e. In visurile tale. La asta ma refer.
(ion??) …(greu inteligibil)
Vîntu despre Elena Udrea: Iubeşte puterea aşa cum o iubeşti şi tu. Femeia iubeşte puterea, Sebi
SG – Nu-i vorba de asta, … Treaba e alta: deci, e ca nevasta-mea, intelegi? Deci, ce-i al ei e al ei, ce-i al meu e al nostru. Asa-i si asta. Am vazut-o eu, cu ochii mei. Eu singur am adulmecat-o, cind era mai mica, in 2007.
SOV – E o tipa foarte inteligenta, nu te lasa inselat de aparente
SG – Foarte, foarte, foarte …mm.. insistenta si foarte.. cu intuitie foarte buna si cu ambitie foarte mare…
SOV – Tenace! Tenace!
SG – Da, da
SOV – Iubeste puterea asa cum o iubesti si tu, femeia. Iubeste puterea, Sebi
SG – Cunosc bine… de ce credeti ca se simte…?
SOV – Ii taie si gitu’ lu’ ta-su pentru putere..
SG Stiu, d-aia ne si..
SOV Stii cine il va darama pe Basescu? Cine o sa-i ia gatu’ lu Basescu?
SG Ea..
SOV Udrea.. De-aic..cultiv-o pe Udrea (rade)
SG Asa mi-a zis Saftoaica. Saftoaica, cand a plecat de la Basescu, mi-a zis: “Udrea va fi moartea lui” Fie ca va incerca s-o puna si nu va reusi… adica in diverse feluri, dar de la ea se va trage…
SOV Ea-l va distruge pe Basescu
SG Ea e calcaiul lui Ahile
SOV Sebastian, orice ai nevoie, sunt langa tine. Nu te f… la cap, nu te tulbur, eu nici nu-l mai sun pe Enache.. Aseara i-am dat comanda ..am transferat comanda catre tine..
SG Eu n-am probleme cu Enache…
SOV O secunda, tati, va las in pace sa faceti ce vreti… (….)

Se pregătesc schimbări la The Money Channel

SG Iar chestia cu Money Channel, io…ăştia…
SOV Bă, dacă nu vrei, că eu am înţeles că marea ta teamă e că eu mut Money Channel ca să emită Realitatea…
SG Da.
SOV Buuun…
SG Am zis bă, o facem… da’ asta i-am zis lu’ Ion, lasă-mă să mă gândesc! ..O dau peste două luni..
SOV Copilu’… copilu’, rămâne la tine!
SG Nu vreau să rămână la mine, vreau să o dau peste două luni.
SOV Rămâne la tine, că plăteşti tu costurile.
SG Da. …peste două luni…
SOV Stop. Nu sunt de acord..stop.. nu sunt de acord cu strategia ta.
SG Adică?
SOV O respect, după cum ai văzut, o respect punct cu punct.
SG Da. (….)
SOV Bun. Pe data de 15, eu trebuie să iau decizii în AGA. Să completez convocatorul cu toate lucrurile. Ce completez din partea ta?
SG Păi am spus…
SOV Hai se vedem, că s-au schimbat datele… “vrea să nu mai plece Money Channel de la el” OK, rămâne la el Money Channel.
SG Nu, vreau să plece, dar vreau să plece peste două luni..
SOV Nu, nu mai pleacă, dar nu mai pleacă deloc, du-te-n …
SG Nu, nu, nu, nu…Băi, Ioane, d’aia m-ai adus, să-mi pui Money Channel-ul în cap?
ION Nu, i-am spus care ţi-e problema, care ţi-e temerea, …
SG Dar ce, nu mai vor ăia să-l ia..
SOV Stai puţin să ne înţelegem…
SG Contractu cu CBS-u’..
SOV Oleacă, oleacă. Rămâne-n contractul de management
(voce?) ..nu se mută de-acolo..
SOV Dar trebuie să le dăm lor pe mână Money Channel. Şi ei rămân acolo, rămân acolo, ca să nu mai ..dar trebuie în contractul de management prevăzut faptul că..
SG I-am zis lu’ Enache “bă, gândeşte o formulă” ..Cum îi facem să se ocupe de chestiunea asta..
SOV OK.. deci, lor le dau managementul la Money Channel, ieşi din contractul de management matale şi rămâne acolo Money Channel. Ai cuvântul meu de onoare.
Vîntu, către Ghiţă: Nu fac mişcări fără să te consult..
SG Da. Eu vreau să scrie asta, că peste două luni poa’ să-l şi mute..
SOV Stai o secundă, io-l ţin agăţat pe (??) în timpul ăsta, că n-am chef să-l pierd.
Mai mult decât atât, fac un singur studio, nu iau niciun echipament, deci un singur studio la (??), ca să anunţ deja, să oficializez. Eşti de acord?
SG N-am nicio problemă.
SOV Bă, cu asta eşti de acord?
SG Păi nu pot să mă opun, ce? Îs de acord, nu-s de acord, ce pot să fac eu?
SOV Măi, tati, normal că nu poţi să te opui la nimic, dar avem o înţelegere, suntem într-un deal, nu fac mişcări, deci nu fac mişcări fără să te consult..
SG Chestiunea cu ..nu cred în ea..
SOV Mamă, ştii ce, e treaba mea. Ne uşurează povara financiară..
SG Să dea Domnu’!
(discuţii greu inteligibile)
SOV Scapă de o sută şi ceva de mii de euro, băi…
SG Scap ..asta spun.. Io le-am zis: hai, mă, luaţi, luaţi prietenii voştri, colegii voştri, luaţi salariaţii
SOV Mai departe… (…)
SG Şi oamenii ăia, îi f..em în 7 locuri. Pe de-o parte-i aleargă, duceţi-vă la Murat (?), verificaţi cum mutăm Money Channel, pe de altă parte duceţi-vă, luaţi studioul nou, pe altă parte duceţi-vă la studioul nou care-i acolo, în Realitatea, mai facem un studio nou.. am găsit un studio mare, frumos, au făcut desenul, ne costă 100 de mii de euro, se fac nişte studiouri noi pentru alte emisiuni de seară, ca să mai schimbăm, să mai arătăm altfel.. La Romexpo, tot ce puteam să fac, am făcut. Acuma tre doar să cumpăr nişte echipamente. Eu am pregătiţi banii…

Despre echipa de baschet Asesoft şi Cupa României:

SG Am pierdut Cupa României, motiv pentru care sunt sunt (…?..).. că n-am trecut de semifinale…
SOV Am auzit că ţi-ai liuat de-a m…i cu voleiu’…cu volei sau cu baschet?
SG Baschet
SOV Gagici sau bărbaţi?
SG Bărbaţi..
SOV Mai eşti şi prost, finanţezi bărbaţi, du-te-n… N-ai şi tu un lot de 5 baschetbaliste sau 7, câte sunt la baschet?
SG 12
SOV Câte?
SG 12. Da’ nu, în sport nu merită decât volei, nu merită decât volei în sport
SOV De ce?
SG Că numai voleibalistele arată bine..
SOV apăi, dragă Sebastian, abia aici poţi să spui că Vântu a ieşit din piaţă şi a intrat Ghiţă: fu.. tu, că io nu prea mai am cu ce! (râsete)
(altă voce) Dac-ai mâncat bătaie cu tot cu arbitrii, cu aranjamente şi tot ai mâncat bătaie..
SG Au aranjat şi-ăia de la Mediaş şi au bani mulţi, un milion trei sute bugetu’ anu’ ăsta. Bagă de 5 ani şi ei. Anu’ trecut i-am împins noi pe Timişoara, anu’ ăsta era şi rândul lor.. Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul. N-am făcut-o anapoda.

Transcrierea completă a convorbirilor:

Partea 1 din 3
SOV Ce faci, domnul Sebastian?
SG Mă certam cu (neinteligibil). Ma chinui să nu plătim nişte bani la stat, ca să îi eşalonăm, să nu fim proşti. M-ajută ..toată lumea m-ajută, inclusiv bou’ de cumnată-miu cruia i-am zis “du, mă, în p.. mea, hârtiile” de ieri, şi el nu le-a dus.. Şi astăzi aia de la Antenă au zis “Dom’le, da’ am vrea să plătim… Bă, cretinior, plătiţi, da’..treaba voastră! Da. Mă rog, mă descur eu.
SOV (…) să n atragem atenţia, şi închide uşa, închide uşa.. Păi nu, că are Marius control aici, ştii, nu?
SG Tuca?
SOV Da, măi..
SG Aaaa, cu bonul fiscla…nu ştiu cine mi-a povestit..
SOV Eu nu ştiu exact despre ce e vorba..
SG S-a dus unul în control, de la fisc, şi nu i-a dat bon fiscal..mi-a povestit ieri sau alaltăieri cineva..
SOV Ei, pe dracu, îs pe ei, pe tot Voiculescu…Marius a picat aicea ca…
SG Păi şi care e că el e certat cu Voiculescu, ce dracu…
SOV Spune-i şi lu’ Blejnar, spune-i şi lu’ Băsescu..
SG Şi la munte e…
SOV Da, mă, peste tot…
SG Mă rog, şi pe mine sunt, da’ mă doare-n…primul control l-am refuzat, al doilea l-am amânat.. eu le-am zis “bă, vă urez succes..”
SOV Vezi c-o să vină un control pe Realitatea, un control mixt pentru asta, cum se cheamă, pentru concursul ăla..
SG ..bine..
SOV Îl trec la categoria jocuri de noroc.. vor să-l treacă la categoria jocuri de noroc.. Te-am anunţat să ştii c-o să-ţi vine problema asta..
SG Da.. s-a schimbat legea la CNA acum câteva zile, Noi am făcut concursul înainte..
SOV Măi, mamă, ştiu că nu e nimic periculos.. Stres, tensiune… să ştii de unde şi pentru ce..
SG Da..
SOV Tati, eu am vrut să ne vedem la sugestia lui Ion, care a spus că, în ciuda înţelegerilor noastre, tu eşti neliniştit.
SG Păi sunt, din două motive..
SOV Zi-mi, mamă..
SG Prietenii mei cei doi, Freciu şi Nedelcu…
SOV Freciu-i retras pe 27…
SG Am reţinut..
SOV Deci, pe 15 …
SG Asta i-a, zis lui Ion, „băi, ăştia nu se potolesc..” Doi…
SOV Am vorbit aseară…stop…era Ion de faţă.. Erai de faţă, Ioane..
SG Mi-a zis..
SOV ..să-mi bag p…, băi, tati, băi, nu pot să-i ţin cu căluş la gură, frate!
SG Nu-i vorba de căluş la gură…
SOV O secundă. Am făcut scandal aseară, pe telefon – cu toate că n-ar fi trebuit pe telefon.. cu Dragoş…
SG Potoleşte-te, calmează-te…
SOV …e pace, nu mai e război, calmează-te, stai dracu’ liniştit…
SG Da…
SOV A spus că nu-i adevărat, că el n-a vorbit, ..
SG Mă rog, io asta i-am zis lu’ Ion… nu mai zic.. Doi, i-am zis lui Ion cele două probleme. Una, că mă duc şi obţin acordu’ lu’ CORESI şi lu’ RAAPPS să facem un contract de producţie sau să subînchiriem…
SOV Să găsim o soluţie…
SG Exact! Şi mă duc şi le iau acordul, ca nu cumva să ne f… ăştia contractu..
SOV Puştiule, nu e grabă, nu mă grăbesc! Eu chiar (..?..)
SG Iar chestia cu Money Channel, io…ăştia…
SOV Bă, dacă nu vrei, că eu am înţeles că marea ta teamă e că eu mut Money Channel ca să emită Realitatea…
SG Da.
SOV Buuun…
SG Am zis bă, o facem… da’ asta i-am zis lu’ Ion, lasă-mă să mă gândesc! ..O dau peste două luni..
SOV Copilu’… copilu’, rămâne la tine!
SG Nu vreau să rămână la mine, vreau să o dau peste două luni.
SOV Rămâne la tine, că plăteşti tu costurile.
SG Da. …peste două luni…
SOV Stop. Nu sunt de acord..stop.. nu sunt de acord cu strategia ta.
SG Adică?
SOV O respect, după cum ai văzut, o respect punct cu punct.
SG Da.
SOV Dar strategia să pară că suntem certaţi în continuare, că ne batem, că ne f… în gură, că ne gazăm…
SG E, i-am aprins, deja ne dă Voiculescu-n ziare..
SOV Sebi, e proastă, Sebi!
SG Mă rog, mai lăsaţi-o aşa un pic..
SOV Râde lumea şi de tine-n târg, şi de mine…stai puţin. Ăia care mă urăsc pe mine, îţi bagă-n cap că ţi-o trag eu, ăia care te urăsc pe tine, îmi bagă mie-n cap că mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocură-n târg cu strategia asta că ne batem, că ne gazăm, că ne-mpuşcăm..efectiv suntem…
SG Acuma face Voiculescu strategie şi ne tot pune pe prima pagină la Jurnalul şi zice că domn’le, că ne-am înţeles, că io cu Enache am plecat râzând.. Voiculescu se chinuie clar să arate că la mine există o-nţelegere pe dedesubt.
SOV Suntem mult mai puternici dacă..este o părere, joc de mult în piaţa asta, suntem mult mai puternici dacă mergem împreună, adică la o manieră..nu că ne luăm limbile-n gură, io sunt acţionar…
SG Păi pe 27 oricum n-o s-avem ce să facem…
SOV …tu eşti manager..
SG …Dom’le, s-a găsit o formulă până la urmă, respectăm, …găsim noi o ceva ..pe 27 oricum n-o să mai scăpăm
SOV Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani… Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine.
SG Păi nu e bine, normal…
SOV Păi şi-atuncea de ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura-ntre noi doi?
SG Păi n-o s-o mai cântăm pe 27, că n-o să mai avem cum s-o cântăm. Se-apropie momentul în care n-o să mai avem cum s-o cântăm.. o să spunem “dom’le, s-a găsit o formulă”, vedem noi…
SOV Asta-ţi întreţine..te rog să mă crezi c-asta-ţi întreţine şi ţie starea de nesiguranţă. Eu sunt foarte relaxat. Eu mă ocup, de o bucată de vreme, de problemele mele. Eu chiar sunt foarte relaxat. Mai vine din când în când Ion să-mi dea câte-un satelit: „Bă, ăla e neliniştit iarăşi”..
SG Nu, eu îmi văd de treabă.. am avut o dicuţie vis a vis de semnatul hârtiilor ălora şi-am zis bă, mai lasă-mă niţel să mă gândesc exact, să văd cum mă protejez..
SOV Măi, tu nu-nţelegi că, dacă sunt porc, n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că …..
SG …eu mă chinui, îmi dau silinţa…
SOV …că sunt proprietarul, n-au nicio protecţie în faţa unui proprietar …îmi asum proces, îmi asum alea…e o prostie să crezi ..Dacă vreau mâine să mă despart de tine, mâine mă despart de tine.
SG Asta ştiu..
SOV …Dar nu vreau, măi, băiatule! Chiar, pe bune, între noi doi, lucrurile funcţionează impecabil. De ce dracu’ să mă… Sunt mulţi care vor să ne despartă. Stai puţin, nu că te urăsc pe tine sau pe mine, are legătură cu Realitatea. Şi se gândesc că plecarea ta de la Realitatea înseamnă prăbuşirea Realităţii..
SG Da…
SOV E, cum crezi că le-aş putea da satisfacţie.. Şi sunt şi eu conştient că, în situaţia în care sunt astăzi, nu am capacitatea să susţin Realitatea decât dacă mă apuc să vând. Da’ de ce p… mea să vând dacă te-am găsit pe tine?
SG Păi aşa ne-a fost duscuţia..
SOV Nu mai sta cu teamă! Vezi-ţi de Realitatea şi de Asesoft ..
SG Nici nu puteţi să mă faceţi ceea ce nu sunt, acuma vă spun corect. Ştiţi bine că mă scol dimineaţă şi mă gândesc ce poa’ să se întâmple rău. Hai să fac tot ce pot să nu se întâmple rău şi, dup-aia, dacă apuc, mai fac şi nişte lucruri.. Ion ştie, i-am mai povestit. Adică nici nu mă schimbaţi din fire..
SOV Nu, mamă, nu vreau să te schimb, vreau doar să te liniştesc să te poţi concentra pe business…
SG E ok…am vorbit…
SOV Sati că nu vreau să te liniştesc că mi-eşti drag şi vreau să mă culc cu tine, vreau să te concentrezi pe business. Eu am nevoie să meargă business-ul. Şi-al meu, şi-al tău. Că ele-s strâns legate.
SG Am vorbit cu Ion..
SOV Bătrâne…
SG Am pierdut Cupa României, motiv pentru care sunt sunt (…?..).. că n-am trecut de semifinale…
SOV Am auzit că ţi-ai liuat de-a m…i cu voleiu’…cu volei sau cu baschet?
SG Baschet
SOV Gagici sau bărbaţi?
SG Bărbaţi..
SOV Mai eşti şi prost, finanţezi bărbaţi, du-te-n… N-ai şi tu un lot de 5 baschetbaliste sau 7, câte sunt la baschet?
SG 12
SOV Câte?
SG 12. Da’ nu, în sport nu merită decât volei, nu merită decât volei în sport
SOV De ce?
SG Că numai voleibalistele arată bine..
SOV apăi, dragă Sebastian, abia aici poţi să spui că Vântu a ieşit din piaţă şi a intrat Ghiţă: fu.. tu, că io nu prea mai am cu ce!
(râsete)
(altă voce) Dac-ai mâncat bătaie cu tot cu arbitrii, cu aranjamente şi tot ai mâncat bătaie..
SG Au aranjat şi-ăia de la Mediaş şi au bani mulţi, un milion trei sute bugetu’ anu’ ăsta. Bagă de 5 ani şi ei. Anu’ trecut i-am împins noi pe Timişoara, anu’ ăsta era şi rândul lor.. Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul. N-am făcut-o anapoda.
SOV Bun. Pe data de 15, eu trebuie să iau decizii în AGA. Să completez convocatorul cu toate lucrurile. Ce completez din partea ta?
SG Păi am spus…
SOV Hai se vedem, că s-au schimbat datele… “vrea să nu mai plece Money Channel de la el” OK, rămâne la el Money Channel.
SG Nu, vreau să plece, dar vreau să plece peste două luni..
SOV Nu, nu mai pleacă, dar nu mai pleacă deloc, du-te-n …
SG Nu, nu, nu, nu…Băi, Ioane, d’aia m-ai adus, să-mi punp Money Channel-ul în cap?
ION Nu, i-am spus care ţi-e problema, care ţi-e temerea, …
SG Dar ce, nu mai vor ăia să-l ia..
SOV Stai puţin să ne înţelegem…
SG Contractu cu CBS-u’..
SOV Oleacă, oleacă. Rămâne-n contractul de management
(voce?) ..nu se mută de-acolo..
SOV Dar trebuie să le dăm lor pe mână Money Channel. Şi ei rămân acolo, rămân acolo, ca să nu mai ..dar trebuie în contractul de management prevăzut faptul că..
SG I-am zis lu’ Enache “bă, gândeşte o formulă” ..Cum îi facem să se ocupe de chestiunea asta..
SOV OK.. deci, lor le dau managementul la Money Channel, ieşi din contractul de management matale şi rămâne acolo Money Channel. Ai cuvântul meu de onoare.
SG Da. Eu vreau să scrie asta, că peste două luni poa’ să-l şi mute..
SOV Stai o secundă, io-l ţin agăţat pe (??) în timpul ăsta, că n-am chef să-l pierd.
Mai mult deât atât, fac un singur studo, nu iau niciun echipament, deci un singur studio la (??), ca să anunţ deja, să oficializez. Eşti de acord?
SG N-am nicio problemă.
SOV Bă, cu asta eşti de acord?
SG Păi nu pot să mă opun, ce? Îs de acord, nu-s de acord, ce pot să fac eu?
SOV Măi, tati, normal că nu poţi să te opui la nimic, dar avem o înţelegere, suntem într-un deal, nu fac mişcări, deci nu fac mişcări fără să te consult..
SG Chestiunea cu ..nu cred în ea..
SOV Mamă, ştii ce, e treaba mea. Ne uşurează povara financiară..
SG Să dea Domnu’!
(discuţii greu inteligibile)
SOV Sacpă de o sută şi ceva de mii de euro, băi…
SG Scap ..asta spun.. Io le-am zis: hai, mă, luaţi, luaţi prietenii voştri, colegii voştri, luaţi salariaţii
SOV Mai departe…
Partea 2 din 3
SOV Dacă mai rămâne acolo cu CORESI, stai oleacă, …nu-nţeleg, ai făcut ceva la Coresi?
SG Acum nu plătim, acum nu plătim la Coresi, dar eu, Asesoftu’, plătesc… Mă rog, o să plătesc când o să-mi trimită…
SOV .Redus, de la 4000, la 700 de metri redus, ca şi … 14 mii de euro dădeai degeaba..
SG Sunt de acord că e un avantaj..
SOV OK, punctul următor…
SG Am mai zis că rezolvăm chestia cu filmele şi că rezolvăm chestia cu Rareş de la Cluj, cu Druică.. astea mai stau pe loc.. că ăla vrea să preia el datoria de un milion de euro
SOV Cu Druică..l-ai f..ut prea tare în gură…
SG Nu l-am f..ut deloc…
SOV Stai puţin, tati, sunt oameni care sunt de bună calitate. Druică e un om de bună calitate…
SG Păi i-am cerut să-l ajutăm..
SOV Hai să găsim o soluţie cu el..
SG I-am dat un milion de euro, ştiţi? Nu eu, Enache.. Emache, înainte să intru io…
SOV I-a dat banu’?
SG A semnat un contract de un milion de euro, Druică ne-a dat în judecată şi a câştigat de la Realitatea un milion de euro, cu hotărâre în instanţă. Eu i-am zis lu’ Emache “bravo, băi, eşti minunat”.. Nu publicitate.. io am vrut să-i dăm publicitate în rate.. Vreau să ştiţi care e chestuinea cu Druică. Bine, o ştiu şi eu, mi-a explicat Enache, are nişte probleme cu…
SOV Ăla a fost un gentleman cu noi, noi ne-am purtat cam porceşte cu el, adică eu. Şi nu că am vrut, situaţiile au fost de aşa manieră..
SG Haideţi că rezolv (?) eu lucrurile, ca să nu mai fiţi atât de îndatoritor la el. Io i-am zis lu Alex “du-te, mă, la ăia la leasing şi vezi cât p… mea costă echipamentele lui Druică, firma, leasingurile, maşinile, ce-are el”. Şi alex mi-a zis aşa: “Băi, Seb, dacă ne-am cumpăra astăzi echipamente noi nouţe, cu banii jos, ne-ao costa o treime, o treime, 30% din cât am avea de plătit astăti pe echipamentele care le-a făcut Druică şi cu Relu şi cu p… mea” Adică estimarea noastră e că ei au mărit de patru ori preţul la toate alea din ţară, le-au băgat pe firma de leasing, au pus-o pe Realitatea să plătească, iar eu azi dacă mi-aş lua echipamente noi, le-aş lua de trei ori mai ieftin decât aş avea azi de plătit la leasing. La leasing s-a plătit doar un sfert din ele. Adică să ştiţi de unde vin aceste atitudini ale mele. Io-i văd cu toate aceste lucruri şi mă uit la ei..bă, ce p…mea..
SOV Ştii ceva, tu eşti managerul, descurc-o cum tu ştii..
SG Da, gata, am descurcat-o..
SOV Gata, gata..
SG Enache, grăbit, i-a f..ut un contract, i-a acceptat nişte servicii de 800 de mii de euro sau un milion, ăla a tras un proces şi gata, a câştigat banii! Da’ să zicem că i s-a plătit lu’ Druică toată loialitatea pe care a avut-o
SG Ştii ceva, tati? Eşi manager, descurcă-te!
SOV Deci, mamă, nu mă amestec în nimic. Vezi, în schimb, că avem mari probeleme pe prime-time la rating. Mari, mari..
SG Implementăm toate alea care le-aţi zis..
SOV Ma, mamă, nu că am zis…
SG Îl aducem pe Cosmin ăla lângă Laura..da’s ciufuţi toţi, îs scandalagii.. nimeni nu vrea să nu facă alea, toţi vor, dar problemele sunt acuma…şi ştiţi bine. Aia, Creţuleasca, nu vrea nu ştiu ce, Laura Chiriac nu vrea nu ştiu ce.. Io doar aflu de ele, că le-am zis “faceţi, mă, ceva!” Nici nu pot să mă duc la toţi să le zic “vă f–t în gură, vă dau afară” .. Ăia zic “hai, mă lasaţi-ne în pace, după ce ne-aţi f—ut atâta..
(voce. Ion?) Sorin, trebuie să îi zici de Stelian Tănase…
SOV Mă, 3×3, ai văzut ce prost merge şi acolo? Şi Tănase şi Dinescu vineri seara.. Nu-ţi impun, mamă, da’ ai nevoie de greutate…
SG O să vorbesc şi cu Stelian Tănase.. Mi-am propus, da’ n-a fost loc… mă chinui să-l împac pe Tatulici cu ăia…
SOV O secundă, o secundă.. Cioroianu a spus că are un format gata pentru Realitatea. E un personaj salucru, e spălat, e inteligent..
SG Şi mie-mi place de el..
SOV Spune-i lu’ Sorin să (greu inteligibil)
SG I-am zis.. Sorin are viteza melcului rapid. El e băiat foarte fain, dar la finalizare…
SOV M-am întâlnit cu Enache..
SG Mi-a spus…
SOV Nu ştiu dacă ţi-a zis…
SG Mi-a zis…cică, bă, am luat o m…e pe rating
SOV I-am spus că e comanda la tine, i-am spus că urmează… că vreau să mă întâlnesc şi cu tine.. ia-l pe Sorin şi pune-l să se concentreze, că-i bun animal de televiziune Sorin…
SG Nu mai semnează, nu mai are hârtii..mintea numai la această chestie cu televiziunea.. le-am dat banii de studioul nou, s-au gândit, s-au uitat…
SOV Cum eşti cu studioul nou de la Romexpo?
SG Io-s gata, trebuie oar să pun echipamente în el.. problema e că ei nu reuşesc să-mi dea o listă de echipamente pe care să le cumpăr. M-am pregătit…
SOV Trebuie rezolvată, cu viteza fulgerului, problema echipamentelor. Să facă desenul tehnic, să facă proiectul …
SG Şi oamenii ăia, îi f..em în 7 locuri. Pe de-o parte-i aleargă, duceţi-vă la Murat (?), verificaţi cum mutăm Money Channel, pe de altă parte duceţi-vă, luaţi studioul nou, pe altă parte duceţi-vă la studioul nou care-i acolo, în Realitatea, mai facem un studio nou.. am găsit un studio mare, frumos, au făcut desenul, ne costă 100 de mii de euro, se fac nişte studiouri noi pentru alte emisiuni de seară, ca să mai schimbăm, să mai arătăm altfel.. La Romexpo, tot ce puteam să fac, am făcut. Acuma tre doar să cumpăr nişte echipamente. Eu am pregătiţi banii…
SOV Cum stai cu banii? Fii onesct, suntem tovarăşi, fii onest, nu mă interesează cuantumul. Poţi respira? respiri?
SG Da
SOV Ai nevoie de sprijin de undeva?
SG Nu
SOV Sigur?
SG Da
SOV Bine, tati.
SG Am pregătit salariile.. Mă enervează asta cu Romtelecomu că aveam de stabilit dacă …trebuia să vorbesc cu Toni, de-aia venisem.. Trebuia să stabilim: bă, dau salariile în contul blocat al lu’ Realitatea şi de-acolo primim salariile sau le dau direct de la mine…Şi facem o hârtie între noi..
SOV Păi trebuie făcută, c-o să te bage la evaziune fiscală.. Fii atent, stă Blejnar cu ochii pe tine şi pe Asesoft ca pe butelie! Aşteapăt cea mai mică semnalizare..
SG Dar din păcate pentru Blejnar, sub Blejnar sunt doi băieţi care nu-l ascultă pe Blejnar.. Pentru că ascultă alte găşti şi vor să-l schimbe pe Blejnar.. Lui Ion i-am povestit.
SOV Ştiu că vor să-l schimbe, dar nu te baza, tati, nu te baza … În general, în poveşti de genul ăsta, oamenii de afaceri ies păgubiţi. Deci aia e, să fie legal!
SG D-aia venisem aici, cum facem hârtiile între noi…
SOV (…) cu salariile la Realitatea, ai reglat-o şi pe aia?
SG Am reglat-o..
SOV C-altfel te bagă la evaziune fiscală…
SG O hârtie între noi, o hârtie care-o am, cu fiecare om, cu tabel, le-au făcut ăştia de la Realitatea. Şi la fel vreau să vorbesc cu ei că vreau să facem dinainte. E treişpe, avem timp până-n cinşpe..
SOV Treaba ta! Ai grijă de legalitatea formelor. Nu te gândi că ai prieteni pe undeva.
SG Nu. Şi nu avem probleme, încă o dată vă spun. Acuma nici nu-mi place să umblu prin tot Bucureştiul să soun “da, mă, io am banii pregătiţi pe următorul an, pe zece luni, aţi pus gând la Realitatea, da’ n-aveţi ce să-i faceţi”
SOV Dar nu e nevoie! Nu e nevoie
SG Trebuie linişte, şi asta i-am zis lui Ion..
SOV Dar ai, mă, mânca-ţi-aş, ce vrei mai mult?
SG Am acuma, c-a tăbărât ăsta pe noi toţi..
SOV Ai, păi da’ stai puţintel…În capul tău…
SG Ăla s-a oprit şi n-a mai venit..
SOV Dăm un mesaj frumos, pe 27…
SG Până pe 27 nu ne va crede nimeni..
SOV Corect…
SG asta vorbeam şi cu Alex…
SOV Corect, păi nu putem până atunci. Trebuie să dăm un mesaj frumos..Pe data de 27 seara, vin eu la Realitatea, vino şi tu, pe la 8, 9 seara, nu mai devreme…
SG Da…
SOV Împreună trece printr-un studio pe-acolo, ne zâmbim, să şi vadă, dincolo de comunicare.
SG Da, da.. Da’ nici atât de apropiată.. O gândim împreună
SOV Nu e bine să mai dăm semnal că suntem certaţi..
SG Păi nu dăm că suntem certaţi, dăm că lucrurile s-au aşezat…
SOV Că-i armonie, nu că ne căsătorim…
SG …eu am convins AGA.. fiecare-şi face treaba, ura şi la gară. Punct
….
SOV Opreşte-te cu Evenimentul Zilei şi cu Kamikaze că apar în fiecare zi informaţii despre faza războiului Ghiţă-Vântu..
SG Nu fac eu..
SOV Hai, du-te-n p— mea..
SG Nu fac eu, credeţi-mă pe cuvânt.
SOV Opreşte-te…
SG Eu am o singură pilă pe la Evenimentul Zilei…ăă, Nedelcu are, Mocovei este redactorul-şef, este prietenul lor, al lui Freciu şi-al lui Nedelcu.. Am văzut, de faţă cu mine au vorbit, iar ăia de la Kamikaze ne urăsc din cauza chestiei cu Caţavencu şi cu… au ei o plecare aiurea. Deci nu-s io cel care cultivă ideea cu războiul, mie nu-mi pică bine, mie-mi face probleme, eu nu mai adun niciun ban din piaţă din cauză …
SOV Ai văzut? Şi dacă mergeai de la-nceput pe varianta pe care ţi-am propus-o eu, adică ne-nţelegem bine, şi na-i fi mers pe viariantă de război, de-mpuşcături, de gazări, de ţigani cu iatagane, nu-i aşa că ai fi câştigat mai mulţi bani – şi tu, şi eu – până acuma?
SG Dacă scăpam…
SOV Măi, Sebastian, nu se-mpuşcă-n România, nimeni nu-mpuşcă-n România…
SG Nu vorbesc de asta, vorbesc de controalem, de tăiat contacte, nu uitaţi că ăla a făcut CSAT contra mea, cu un singur punct, cu toţi miniştrii la masă a spus “opriţi toate contractele lu ASESOFT”. CSAT!
SOV pe bune?
SG Da! CSAT în luna ianuarie…
SOV Şi nu-i aşa că, dacă am fi fost împreună, lucrurile se puneau altfel?
SG Se puneau mai rău!
SOV Nu-i adevărat! Ai să vezi că, pe data de 27, când ieşim cu un mesaj de normalitate, ai să vezi atunci cum încep să se liniştească treburile. Lumea te vede ca pe-un partener, nu ca pe-un tip în război cu Vîntu.. Că nimeni cu crede vreodată că un angakat poate să…angajat nu, că nu eşti salariat…angajat prin contract poate să ia marfa patronului. Nu se poate. Legea nu-ţi dă voie.. Şi-atunci nu eşti credibil nici tu, nici io cu prostia asta, cu caricatura asta de scandal..Decât că ne vulnerabilizăm amândoi. Eu par un papagal, tu pari un papagal.
Păi, noi am intrat în combinaţia asta să fim şmecheri, nu papagali
SG Da, ma rog, mie-mi place să creadă ăştia că-s papagal, eu am supravieţuit cu mutra asta de băieţel …probabil că îmbîătrânesc, în p— mea, nu mă mai crede nimeni..
SOV Sebastian, şi mie-mi convine s-o fac pe seninu şi cretinul uneori, dacă ies bani.. Dacă nu iesc bani… ai câştigat vreo sută de milioane?
SG Nu..
SOV Ai văzut?! Vezi că l-ai cucerit p-ăla, pă Dumitru de la Moldova, de la Publika, sută la sută. L-ai cucerit sută la sută…
SG I-am dat banii pentru salarii, de exemplu..
SOV Prin felul în care te-ai comportat..
SG Păi nu m-am băgat peste ei… I-am predat tot ce pile am mai avut şi eu.. I-am zis, ia-le, foloseşte-le, adu bani la Publika.. Încearcă şi tu să aduci bani, că tu stai aici, nu cred că l-ai văzut pe Vântu sau pe mine…
SOV Când mai pleci, a propos, când mai pleci în Moldova?
SG Ar trebui să mă duc, că mi-a tot zis “vino, vino”.. Îl aştept pe frate-meu să facă un protocol între China şi Moldova şi mă duc atunci cu el..
SOV Spune-i lui Vlad când te duci acolo, că nu mai trimit eu pe altcineva, spune-i să deblocheze banii
SG I-am zis şi eu, şi Dumitru..
SOV Lasă, mă, spune-i că l-am rugat să deblocheze banii. Dacă nu, dau statul moldovenesc în judecată.
Partea 3 din 3
SOV – …acum ce faci? Nu vreau saaaa…
SG – ar nu era procesul ala, la Curtea Constitutionala?
SOV – Pai tocmai! Daca da drumul la bani nu sint obligat sa dau statul in judecata, mi-au furat totusi 50 de milioane de euro… Îs bani furaţi ăştia. Pune-i sa-mi dea drumul la bani… In transe, pot astepta si 10 ani, n-am nevoie de bani azi… Pot astepta si 10 ani da’ sa-mi dea drumul…
SG – La cum îl cunosc eu pe Filat, tre’ să -i ziceti si lui ceva…
SOV – M-as duce eu, da’ nu pot merge…
SG – Ei, nu, intelegeti ce vreau sa spun.
SOV – Pai, daca te rog pe tine, care esti partenerul meu,
SG – Ii zic “dă drumul la bani,,,”
SOV – Sebi, daca eu te rog pe tine, ca esti partenerul meu, inseamana ca ai mina libera
SG – .. procentul…
SPV – Inseamna ca ai mina libera
SG – Bine. O sa vad, daca e zgircit el, eu nu ..??..
SOV – Sa nu trimit un salariat acolo, trimit un partener un partener, d-aia te rog pe tine sa vorbesti cu el, nu ma pot duce eu.
SG – Da
SOV – OK. Si ai mina libera. Ce mai ai nevoie?
SG – Nimic, decit de minte… (ride)
SOV – Din partea mea…
SG – de liniste…
SOV – Copilule, te rog sa ma crezi ca eu imi vad de alte lucruri. Daca te deranjeaza Ion, pleaca si Ion de acolo. Ba, n-ai inteles: N-avem nici o problema!
SG – Cu Ion n-am avut nici o problema, ni, ni, niciuna… din seara aia, nici-una!
SOV – E un tip misto, tati, e chiar un tip misto, e tovaras de nadejde,
SG – cu el ma am si eu bine
SOV – ai sa vezi in timp, ai sa vezi in timp ce mult conteaza sa ai prieteni de nadejde in jurul tau. Prieteni!
SG – Am si eu pe ai mei.
SOV – Poftim?
SG – Am si eu pe ai mei. Putini, da’ am.
SOV – Tati, tu n-ai avut la dispozitie 20 de aani sa-i verifici, ca esti tinar, (SG ride usor) noi sintem verificati in 20 de ani (ride)
SG – Aia e, daca… la 32 n-aveam de unde sa am…
SOV – Pai eu ce spun…
SG – … 20 de ani
SOV – …inca n-ai verificat .. Il ai doar pe baiatul asta, pe Alex.. Apropo, pe Alex il scoti din Consiliul de Administratie
SG – Da, il scot
SOV – Schimbam Consiliul, imi dai alt..
SG – Da, un baiat care sta dupa noi tot timpul, i-am dat, i-am zis, Radu Tronaru il cheama
SOV – Nu stiu, nu ma interseaza
SG – Da, i-am zis deja lui Radu
SOV- Asa: cine vrei sa fie al treilea in Consiliu? Deci, va fi baiatul ala, va fi Ion, si al treilea cine vrei sa fie?
SG – Enache.
SOV – Enache?
SG – Da.
SOV – OK. Mm, mai, te-am intrebat cine vrei sa fie.
SG –Sa vrea Enache acuma, care e mort de frica (ride)
(Ion??) – Nu, n-are cum sa fie
SOV – Atunci Enache e presedintele CA,
SG – Da
SOV – OK, ca sa aibă si drept de semnatura
SG – da, n-am nici o problema
SOV – bine
SG – Bine, da
?? – Se intelege bine cu mine…
SOV – Ba, n-ai inteles: tu iti faci consiliul,
SG – Enache
SOV – de data asta sper sa ai un Consiliu care sa nu ma execute la cap
SG – Enache
SOV – Bine, tati. Deci Enache, Tronaru si cu Ion.
SG – Da.
SOV – Astia sint CA-ul.
SG – Da, da
SOV – Poftim?
SG – Da, n-are sens sa facem liota degeaba.
SOV – Ti-am spus, iti pot da tot Consiliul tie, n-am nici o problema, Crede-ma, n-am nici cea mai mica problema. Pustiule, tu chiar nu ma cunosti. Eu daca stiu ca sint proprietar pe masina asta, din momentul ala pot s-o dau s-o foloseasca cui vrea. Nu stiu daca m-ai inteles: sa nu mi-o strici! Normal ca intervin: “ba, nu mi-o strica!”
SG – Da. N-am nici un interes, din contra…
SOV – Numai sa nu mi-o strici
SG – Mor si eu de oftica, crezi ca eu ma uit mereu pe alea … (rizind)pina si Alex ala moare de (ride)… noi sintem total implicati
SOV – Bai, ma imbolnavesc si eu, pe cuvintul meu de onoare, ma imbolnavesc si eu
SG – I-am luat aseara… L-am luat pe Tatu..
(Ion??) – a facut bine, a facut bine
SG – l-am futut un cap in gura lu’ Danca, i-am zis: “baga-mi-as pu.. in ma-ta…” pai da, da’ pentru ca pula ala de Danca zice ca nu, ca Czseke nu vine decit la mine
(Ion??) – Stii de ce a facut Danca aseara, nu?
SG – Pai stiu, i-a spus lui ala
(Ion??) – A incercat sa o faca pe dos.
SG – Pai mi-am bagat p…. in ma-sa io, i-am zis “ba, imi bag p…-n ma-ta, faci ce vreau eu, nu ce vreti voi…”
(Ion??) – deci nu vorbise Czseke, nu stia
SG – m-am dus eu direct, peste ei acolo, i-am zis “pai stai ma, ce, eu stau dupa Danca” nu ca “stai, ca” “Ba, uitati-va voi la mine, deci Tatulici intra intr-un alt studio, lu’ ala nu i se spune si nu i se mai spune nici lu’ Danca, sa-l vad ca fuge Danca cu ministrul din emisiune…
(ion??) – a vorbit cu ministrul…
SG – Stiu, ca d-aia i-am spus “nu-i mai spuneti, bai, lu’…”
(Ion??) – si, nu, a vorbit cu el si zice” dom’le noi nu am avut nimic impotriva”…
SOV – (ofteaza)
(ion??) – E, a fost intrebat de Danca si Oana aia, sefa de cabinet
SG – Da, stiu..
(ion??) – Ca ea a zis p’orma “nu, dom’le, c-am vrut sa-l protejez, de aia nu i-am zis”
SG – Ma rog, da-i in pana mea, noi ne-am facut treaba..
SOV – Pina una-alta e bine e bine ca au acces toti
SG – Din pacate solutii care noi am crezut ca ne vor ajuta, gen Striblea sau Corina, nu s-au dus mai departe de 1.7 nic daca dam cu tunu’
SG – M-am rugat de ei, le-am adus, i-am zis lu’ Ponta “ba, o f.. pe m…, fac 1.2 rating, te duci la televizor!” S-a dus, saracul. Mi-a zis: “ma duc, ma, in p… mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreti voi, na, vin eu la televizor”. Nu mai o tragem in sus, o pierdem de la ora 5-6, si nu mai apucam s-o tragem in sus.
SOV – da
(ion??) – dupa ../..ai vazut aseara
SG – Da, a fost si 2.6,
(ion??) – si 2.6, cu Tatulici,
SG – o juma’ de ora, da, da nu ne ajuta astia, nu crede lumea
SOV – Rau ai facut, rau ai facut ca i-ai scos pe Adi si pe Oana
SG – Sa moara eu, daca nu sinteti… la fiecare intilnire, cind ma felicitati ca si dumneavoastra vroiati sa-i f…, cind ma certati ca de ce i-am f……
SOV – Ba, nu m-ai inteles, trebuia sa gasim o solutie in timp. Acuma ca sa recuperam slotul, sa recuperam slotul, tati, ne trebuie cel putin 6 luni si va trebui figuri, personaje… Cu cine dracu’?
SG – noi trebuie sa inventam ceva… ma si enerveaza: eu am crezut ca Basescu f… guvernu’ acuma. Si aveam joc: ce s-a intimplat, a,a,a,a? Nu s-a intimplat. Pentru ca imediat ce schimba guvernu’, se schimba si jocu’. Se schimba si jocu’. Aia de la Antena or sa ramina blocati, chiar is curios ce-o sa faca, si noi trebuie sa plecam pe noua Romanie, ca…
SOV – Nu-l va schimba…
SG – ca in momentul ala va pierde si puterea.
SOV – Nu-l va schimba pina-n toamna pe Boc. Ma, dar ar trebui sa ma intrebi, ma
SG – da…
SOV – ca iti spun, iti dau informatii
SG- da, v-am intrebat, da.
SOV – nu, pina-n toamna nu-l schimba pe Boc. Si deschi.., ba, ba, succesorul lui Boc este Elena Udrea. Este Elena Udrea!
SG – Da…
SOV – nu vrea de fapta sa vada ce-i prin piata
SG – nu ma las, numa las deloc
SOV- Asa ca intares… Vezi ca intre Elena si Cocos sint disensiuni majore. In opinia mea ar trebui sa te duci si sa incerci sa construiesti o relatie cu Elena. Care este o tipa inteligenta.
SG – da’ avem.
SOV – Nu prin Cocos!
SG – mm..
SOV – Ia-o singur! Ia-o singur!
SG – Singur. Avem relatie deja pusa pe picioare. Doar ca Elena, neavind masinute cind era mica, ca si Ponta, ca si altii, e zgircita, in p… mea…Zgircita rau!
SOV – (ride)
SG –Pai da…mie-mi spui?
SOV – Auzi, nu e pentru bani, e pentru liniste, sa ai liniste. Aia e. In visurile tale. La asta ma refer.
(ion??) …(greu inteligibil)
SG – Nu-i vorba de asta, ..//.. Treaba e alta: deci, e ca nevasta-mea, intelegi? Deci, ce-i al ei e al ei, ce-i al meu e al nostru. Asa-i si asta. Am vazut-o eu, cu ochii mei. Eu singur am adulmecat-o, cind era mai mica, in 2007.
SOV – E o tipa foarte inteligenta, nu te lasa inselat de aparente
SG – Foarte, foarte, foarte …mm.. insistenta si foarte.. cu intuitie foarte buna si cu ambitie foarte mare…
SOV – Tenace! Tenace!
SG – Da, da
SOV – Iubeste puterea asa cum o iubesti si tu, femeia. Iubeste puterea, Sebi
SG – Cunosc bine… de ce credeti ca se simte…?
SOV – Ii taie si gitu’ lu’ ta-su pentru putere..
SG Stiu, d-aia ne si..
SOV Stii cine il va darama pe Basescu? Cine o sa-i ia gatu’ lu Basescu?
SG Ea..
SOV Udrea.. De-aic..cultiv-o pe Udrea (rade)
SG Asa mi-a zis Saftoaica. Saftoaica, cand a plecat de la Basescu, mi-a zis: “Udrea va fi moartea lui” Fie ca va incerca s-o puna si nu va reusi… adica in diverse feluri, dar de la ea se va trage…
SOV Ea-l va distruge pe Basescu
SG Ea e calcaiul lui Ahile
SOV Sebastian, orice ai nevoie, sunt langa tine. Nu te f… la cap, nu te tulbur, eu nici nu-l mai sun pe Enache.. Aseara i-am dat comanda ..am transferat comanda catre tine..
SG Eu n-am probleme cu Enache…
SOV O secunda, tati, va las in pace sa faceti ce vreti…
SG (??) si s-au calmat instant.. Tatulici a intrat in birou si era Danca acolo si zice “ba, ati auzit?” si eu i-am facut cu ochiu lu’ Tatulici “ba, iesi afara”. Tatulici a iesit, s-a prins el ceva. Enache, dupa ce-a aflat povestea, hop, cu mana pe telefon la Danca “Ba, tu ce te bagi? Ce suni tu? Te-am pus eu sa suni” Inchide telefonul, i-a incgis telefonul.. I-am zis: uite care-i jocul, asa, asa, stai cuminte
SOV Tati, lasa-i autoritatea in redactie lui Sorin, ca daca intri tu peste Sorin, peste oamenii de-acolo, n-o sa mai aiba autoritate si degeaba il f… p-asta sa faca rating daca n-are autoritate..
SG Are autoritate, da-l in p… mea, tre sa aiba si curaj.. E ministrul..mintii asta, si-asa il schimba.. il futi si dup-aia il mai futi inca o data.. si-asa il schimba.
SOV Trebuie tratati cu onestitate invitatii, Sebastian, nu merge sa-i tratezi in maniera asta, sa-i atragi in capcane, ca-ti merge buhul si nu-ti mai vin. Si, pana una alta, suntem interdependenti de clasa politica.. Tu crezi ca n-am avut si eu nervi la viata mea pe unul si pe altul?
SG Eu n-am avut niciun nerv pe asta…
SOV Tati, nu-ncerca sa-ti minti invitatii!E foarte periculos…
SG …l-am pus pe Danca sa (rade)
SOV Dar nu conteaza, Danca tot Realitatea e, e foarte periculos, sa nu mai faci de-astea! Nu mai face de-astea ca se duce buhu’!
SG Bine c-ati gasit de ce sa ma certati…
SOV Nu te cert, te-nvat, du-te-n p… mea! Ba, te invat! De ce esti asa…Ai la dispozitie un volum urias de experienta. Ce p… mea nu-ti iei de-acolo? Ia ce vrei, iti explic. Nu te oblig, da-ma dracu, iti explic cum se joaca jocul asta
SG Da.
SOV Trebuie sa creada oamenii in tine..
SG Oamenii nu poa’ sa creada in mine atata timp cat simt ca eu nu sunt stabil.
SOV Ba, da’ esti… voi da mesajul, pe 27, de care ai nevoie..
SG Stiu
SOV Mai mult decat atat, n-am ce sa-ti mai…
SG E de-ajuns..
SOV N-am ce sa-ti mai..
SG ..e de-ajuns..
SOV OK, pe 27, schimb Consiliul de Administratie, dau noului Consiliu de Administratie sa reanalizeze contractul de management
SG Corect
SOV Si noul Consiliu de administratie il reanalizeaza si spne ca-i bun. E bine?
SG Foarte bine
SOV Deci asa va fi chestia. Dom’le, am demis Consiliul de Administratie si dau dispozitie noului Consiliu de Administratie – tovarasii… – sa reanalizeze contractul de management…
SG Si sa implementeze, in conditiile …
SOV Sa reanalizeze. Atat. Si, supa o saptamana, iti iese CA-ul, Enache.. care a validat, este OK, mergem mai departe asa. E bine asa?
SG Foarte bine
SOV Multamit?
SG Da
SOV Tovarasu, onorat sa fiu contemporan cu tine. Si dormi linistit.. Vantu nu lucreaza pentru tine (rasete)
Sursa foto: Mediafax
"

CINEMA UNIREA | Program de sarbatori

CINEMA UNIREA | Program de sarbatori: "

PROGRAM DE SARBATORI


VINERI – ORA 11 – SHREK FOREVER

- ORA 13 – KARATE KID

-ORELE -15 17 19 – ANOTIMPUL VRAJITOAREI

SAMBATA SI DUMINICA INCHIS


LUNI – 15 17 19 – ANOTIMPUL VRAJITOAREI

Regia - Dominic Sena


Cu – Nicolas Cage


Gen FIlm – * Aventuri* Dramă* Fantasti


Durata – 113 minute


Premiera in Romania


În vremuri de mult uitate, într-un ţinut devastat de războaie, ultimii Cruciaţi se întorc acasă, pentru a-şi regăsi pământurile pustiite de ciumă. Cardinalul (Christopher Lee – Lord of the Rings) e convins că groaznica molimă este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de către vrăjitoarea cea neagră. Ea vede slăbiciunile ascunse adânc în inimile tuturor. Şi ceea ce vede, foloseşte împotriva lor. Behmen (Nicolas Cage – National Tresure, Knowing, Ghost Rider), un erou al cruciadelor, împreună cu Felson (Ron Perlman – Hellboy), tovarăsul său de arme, sunt aleşi să o ducă pe strania femeie la o mănăstire izolată, unde călugării, printr-un străvechi ritual, vor îndepărta blestemul.


Alături de un escroc, un tânăr aspirant la rangul de cavaler, un războinic încrâncenat rămas fără familie şi un preot naiv, Behmen şi Felson pornesc într-o călătorie înţesată de pericole. Abilităţile şi curajul le sunt puse la grele încercări, pe măsură ce descoperă secretul întunecat al fetei şi realizează că se luptă cu o forţă terifiantă, care are puterea de a determina soarta lumii. O forţă condusă de întuneric, aflată în slujba morţii şi a distrugerii. Şi pentru a salva omenirea, aceşti războinici trebuie să treacă prin iad.


Realizat de o echipă cu un palmares impresionant, regizorul Dominic Sena (Gone in Sixty Seconds, Swordfish), producătorul Charles Roven (The Dark Knight, Get Smart) şi cei mai buni specialişti în efecte speciale (Fast & Furious; Vantage Point; X-Men: The Last Stand; Rush Hour 1, 2 & 3; Predators; Max Payne; The International, Cold Mountain; Robin Hood, The Illusionist), Anotimpul vrajitoarei este un thriller supranatural de proporţii epice. Din 21 ianuarie pe marile ecrane. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

"