vineri, 29 iunie 2012

FOTO Facebook anunţă cele mai bune locuri de socializare din lume.

FOTO Facebook anunţă cele mai bune locuri de socializare din lume.: Reteaua de socializare Facebook a realizat un top al celor mai bune locuri de socializare din lume pentru turistii care vor sa isi faca noi prieteni in excursiile din strainatate.
Specialistii Facebook au inclus in acest top primele 25 de locatiile din lume in functie de numarul de utilizatori ai retelei de socializare care au dat check-in in aceste locuri.
Ei au descoperit ca parcurile, centrele comerciale si stadioanele au atras cei mai multi turisti dornici sa socializeze.
Primele 25 de ...

Cursuri gratuite de jurnalism de sanatate organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent

Cursuri gratuite de jurnalism de sanatate organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent: Centrul pentru Jurnalism Independent organizeaza doua cursuri de jurnalism de sanatate in care vor fi incluse teme precum politicile de sanatate, conflictele de interese din sistemul de sanatate sau interpretarea studiilor medicale. Cursurile vor fi sustinute de jurnalistii Alexandra Manaila (Colegiul Medicilor) si Vlad Mixich (Hotnews). Pentru participantii din afara Bucurestiului se acopera cheltuielile de transport si cazare.

Serban Huidu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. Sentina nu e definitiva

Serban Huidu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. Sentina nu e definitiva: Serban Huidu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare. Realizatorul tv era acuzat de ucidere din culpa, in urma accidentului produs in 16 octombrie 2011, in urma caruia si-au pierdut viata trei oameni.