sâmbătă, 30 martie 2013

Stephen Baldwin evită închisoarea, recunoscând că se face vinovat de evaziune fiscală

Stephen Baldwin evită închisoarea, recunoscând că se face vinovat de evaziune fiscală: Actorul Stephen Baldwin a reuşit să evite închisoarea, după ce a ajuns la o înţelegere cu procuratura americană, în cadrul unui proces în care a recunoscut că se face vinovat de evaziune fiscală, informează contactmusic.com.





Angelina Jolie a câştigat procesul în care era acuzată de plagiat

Angelina Jolie a câştigat procesul în care era acuzată de plagiat: Angelina Jolie a câştigat procesul în care era acuzată că a plagiat cartea unui jurnalist croat pentru a realiza filmul "In The Land Of Blood And Honey", pelicula care a reprezentat debutul regizoral al actriţei americane.





John Upton, realizator de filme documentare despre orfanii din Romania, a fost impuscat mortal in California

John Upton, realizator de filme documentare despre orfanii din Romania, a fost impuscat mortal in California: Un realizator de filme documentare cunoscut pentru prezentarea, in anii 1990, a situatiei dramatice a orfanilor din Romania a fost impuscat mortal in fata casei sale din statul american California, au anuntat autoritatile americane. John Charles Upton Jr., in varsta de 56 de ani, a fost gasit mort in curtea vilei sale din localitatea californiana Encinitas.

AŞA TATĂ, AŞA FIU? Cum arată băiatul "Terminatorului" Schwarzenegger la 19 ani - FOTO

AŞA TATĂ, AŞA FIU? Cum arată băiatul "Terminatorului" Schwarzenegger la 19 ani - FOTO: .





O scrisoare în care Marilyn Monroe îşi exprima gândurile suicidare, scoasă la licitaţie

O scrisoare în care Marilyn Monroe îşi exprima gândurile suicidare, scoasă la licitaţie: O scrisoare considerată de o importanţă istorică în care actriţa Marilyn Monroe îşi dezvăluia gândurile suicidare, adresată profesorului ei de actorie, va fi scoasă la vânzare în cadrul unei licitaţii ce va avea loc în luna mai.





ROMÂNII AU TALENT - un nou record de audienţă

ROMÂNII AU TALENT - un nou record de audienţă: Ultima ediţie a preselecţiilor din emisiunea "Românii au talent", difuzată vineri seară, a stabilit un nou record de audienţă în ceea ce priveşte ratingul la nivelul publicului comercial, al publicului din mediul urban şi al întregului public din România.





Claudiu Săftoiu şi contractele dubioase ale TVR.

Claudiu Săftoiu şi contractele dubioase ale TVR.: Ultima sedinta a Consiliului de Administratie din TVR a fost foarte tensionata.
Dupa patru ore de discutii aprinse, Claudiu Saftoiu, presedintele director-general al Televiziunii Publice, a reusit sa mai amane pentru inca o saptamana discutia legata de aprobarea concluziilor si propunerilor Comisiei formate din specialisti din TVR si juristi, constituite conform HCA 25/2013 si care analizeaza toate contractele TVR aflate in derulare, inclusiv achizitia de filme. Concluziile comisiei vor fi ...

Vă mai amintiţi "De strajă Patriei"? Au trecut 45 de ani! Emisiunea Armatei s-a lansat în anul invadării Cehoslovaciei de către URSS

Vă mai amintiţi "De strajă Patriei"? Au trecut 45 de ani! Emisiunea Armatei s-a lansat în anul invadării Cehoslovaciei de către URSS: Prima emisiune militară de televiziune din România s-a difuzat pe data de 30 martie 1968. Se numea „De strajă Patriei” şi a intrat în grila de programe a Televiziunii Române cu o săptămână înainte ca trupele Tratatului de la...

ROMÂNII AU TALENT. Cele mai SPECTACULOASE momente din ultima emisiune de preselecții | GALERIE VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. Cele mai SPECTACULOASE momente din ultima emisiune de preselecții | GALERIE VIDEO: Ultima ediție a preselecțiilor din cadrul emisiunii "Românii au talent" a avut loc în această seară de postul PRO TV. Începând de săptămâna viitoare, telespectatorii vor putea urmări, live, înfruntarea dintre concurenții de la...

ROMÂNII AU TALENT. Ultima ediţie a preselecţiilor. Care sunt calificaţii în semifinale - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT. Ultima ediţie a preselecţiilor. Care sunt calificaţii în semifinale - VIDEO: În ultima ediţie a preselecţiilor pentru "Românii au talent", ediţia a treia, s-au remarcat mai mulţi concurenţi, printre care o profesoară de fitness, un dansator care este şi dj şi o fetiţă care a a impresionat-o pe Andra cu vocea ei.