marți, 30 aprilie 2013

PROFITABIL: Peste 26 de milioane de dolari, câştig anual pentru o directoare FACEBOOK - IT > EVZ.ro

PROFITABIL: Peste 26 de milioane de dolari, câştig anual pentru o directoare FACEBOOK - IT > EVZ.ro: "Directorul de operațiuni al Facebook, Sheryl Sandberg, a câștigat în 2012, 26,2 milioane dolari. Deşi ea este practic cea mai bine plătită persoană din cadrul companiei, venitul său este mult mai mic decât în anul precedent: în 2011 a primit în total 40 milioane dolari.

Potrivit Bloomberg, Sheryl Sandberg are un salariu de 321.128 dolari şi prime  în valoare de 276.530 dolari. În plus deţine 25,6 milioane dolari în acțiuni la rețeaua de socializare."

'via Blog this'

Ce Producții Religioase Pregătesc Televiziunile Pentru Perioada Paștelui | Pagina de media – Petrişor Obae

Ce Producții Religioase Pregătesc Televiziunile Pentru Perioada Paștelui | Pagina de media – Petrişor Obae: "Iisus din Nazareth, Un copil numit Iisus și Apostolii sunt câteva dintre filmele care vor rula la TV în perioada Paștelui. Pro TV, Antena1, TVR2, National Geographic, Național și Film Cafe sunt posturile de televiziune care vor difuza filme și documentare religioase.

Național Geographic este televiziunea care va difuza cele mai multe programe religioase. Postul de documentare are în grilă, pentru perioada Paștelui, zece documentare.

3 Mai. Iisus din Nazareth, serialul Biblia, Mormântul lui Irod, Misterele creştinătăţii – Templierii, Capul lui Ioan Botezătorul, Biblia secretă: rivalii lui Iisus"

'via Blog this'

Grupul Distractis revine la TVR1

Grupul Distractis revine la TVR1: Grupul Distractis revine, din 6 mai, la TVR1, după ce în toamna anului trecut ei au fost scoși din grila postului public, ca urmare a

Cristi Minculescu: "Nu mă mai întorc niciodată în România"

Cristi Minculescu: "Nu mă mai întorc niciodată în România":
După ce timp de 32 de ani a fost solistul trupei Iris, Cristi Minculescu a ales să părăsească formaţia şi, totodată, România, fiind nemulţumit de viaţa din ţară. De opt luni, artistul trăieşte în Germania şi spune că nu se va mai întoarce niciodată pe plaiurile mioritice.
Fostul solist al trupei Iris s-a stabilit în Regensburg, oraşul în care s-a "născut a doua oară", în 2009 având loc transplantul de ficat. Solistul a mărturisit că este legat sentimental de oraşul care l-a salvat. În Germania, Cristi Minculescu a înfiinţat trupa rock Lotus. "Îmi lipseşte România, dar nu am ce face. Am plecat la 53 de ani de unde voi aţi preferat să rămâneţi şi nu mă mai întorc niciodată", a declarat artistul pentru gândul.info. Totuşi, acesta a preciza că va onora de fiecare dată concertele din România. "Vin şi cânt cu mare plăcere de fiecare dată când sunt chemat, dar de mutat n-o să mă mut înapoi", a mai subliniat Cristi Minculescu.
Fostul solist al trupei Iris a emigrat în Germania la vârsta de 53 de ani
Cristi Minculescu a părăsit România la vârsta de 53 de ani. Sătul de societatea românească, a decis să

Citeşte mai mult...

Catherine Zeta-Jones, internată din nou într-o clinică specializată în tratarea tulburării bipolare

Catherine Zeta-Jones, internată din nou într-o clinică specializată în tratarea tulburării bipolare: .





FACEBOOK pierde MILIOANE de utilizatori, în fiecare lună. Află spre ce reţele de socializare se îndreaptă aceştia

FACEBOOK pierde MILIOANE de utilizatori, în fiecare lună. Află spre ce reţele de socializare se îndreaptă aceştia: În fiecare lună, Facebook pierde milioane de utilizatori din Statele Unite, Marea Britanie şi alte pieţe mature, anunţă firmele de analiză a pieţei.Aceşti internauţi se intreaptă spre Path, o reţea de socializare pentru...