miercuri, 8 februarie 2012

Video: Destino - un celebru filmuleţ animat marca Walt Disney şi Salvador Dali

Destino este un film animat de de scurt metraj, lansat în 2003 de către Walt Disney Company .  
Proiectul a fost o colaborare intre celebrul realizator de filme animate,  Walt Disney şi nu mai puţin celebrul pictor spaniol Salvador Dalí Muzica  filmului a fost scrisă de compozitorul mexican Armando Dominguez şi cântată de către Dora Luz. [ 1 ] 
Filmul este o parabolă a poveştii de dragoste între Cronos - personificare a timpului şi o muritoare pe fundalul peisajelor lui Salvador Dali. În 1999, nepotul lui Walt Disney, Roy E. Disney , în timp ce lucra la Fantasia 2000 descoperit   proiectul într-o formă latentă şi a decis să-l aducă la viaţă.


Destino from cloy pi on Vimeo.

Gruparea Naşi, suspectată că a plătit bloggeri pentru a crea o imagine pozitivă lui Vladimir Putin

Gruparea Naşi, suspectată că a plătit bloggeri pentru a crea o imagine pozitivă lui Vladimir Putin: Gruparea de tineret pro-Kremlin Naşi a plătit sute de mii de euro unei reţele vaste de bloggeri şi jurnalişti pentru a crea o imagine pozitivă lui Vladimir Putin şi pentru a îi discredita pe adversarii lui politici, conform unor informaţii făcute publice de hackeri ruşi
.

Haz de necaz despre Adevărul: Un angajat Adevărul a fost prins ieri noapte în timp ce-și lua salariul.

Haz de necaz despre Adevărul: Un angajat Adevărul a fost prins ieri noapte în timp ce-și lua salariul.: “Un angajat Adevărul a fost prins ieri noapte în timp ce-și lua salariul” este una dintre glumele adunate de Kamikaze în lista Absolut toate glumele despre Dinu Patriciu. De altfel, chiar și angajații Adevărul fac haz de necaz. Una dintre glumele care circulă prin redacția ziarului: “Până anul trecut eram salariați, acum suntem doar angajați”.... mai mult »

Invatamantul profesional: Despre admitere, conditiile de infiintare a scolilor profesionale si despre ce vor invata elevii / Daniel Funeriu: Vor putea intra in invatamantul profesional toti elevii care au finalizat cu succes clasa a IX-a

Invatamantul profesional: Despre admitere, conditiile de infiintare a scolilor profesionale si despre ce vor invata elevii / Daniel Funeriu: Vor putea intra in invatamantul profesional toti elevii care au finalizat cu succes clasa a IX-a: Orice elev care a finalizat cu succes clasa a IX-a va putea intra incepand cu anul scolar viitor in invatamantul profesional, a anuntat ministrul Educatiei Daniel Funeriu, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a explicat cum se va desfasura admiterea, ce vor invata elevii si cum se va desfasura examenul de incheiere a acestui ciclu. "Fiecare elev care va intra va beneficia de un contract tripartit elev - parinte, scoala, firma, iar firma va fi parte a procesului de selectie daca numarul elevilor este mai mare de numarul de locuri", a declarat Funeriu, anuntand ca " va exista o bursa de 200 de lei pe luna, cash, pentru fiecare elev din acest program".
  • HotNews.ro a transmis LIVE VIDEO TEXT declaratiile ministrului Daniel Funeriu

ULTIMA ORA Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza Ministerului Educatiei in fata sindicatelor, in procesul referitor la cotizatiile sindicale

ULTIMA ORA Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza Ministerului Educatiei in fata sindicatelor, in procesul referitor la cotizatiile sindicale: Ultima victorie a lui Daniel Funeriu din functia de ministru al Educatiei: Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza Ministerului Educatiei in fata sindicatelor, in procesul referitor la retinerea automata a cotizatiilor din salariul profesorilor, au declarat pentru HotNews.ro surse din sistem. Instanta a respins ca nefondata actiunea tuturor federatiilor sindicale reprezentative din invatamantul preuniversitar romanesc, care cereau suspendarea ordinului care opreste retinerea automata a cotizatiilor sindicale din salariile cadrelor didactice pe statele de plata.

Sânziana Buruiană sau Adelina Pestrițu, subiecte pentru EVZ? „Doar dacă se sinucideau sau erau violate”

Sânziana Buruiană sau Adelina Pestrițu, subiecte pentru EVZ? „Doar dacă se sinucideau sau erau violate”: Dacă în 1992-1993 existau personaje ca Sânziana Buruiană, Adelina Pestrițu sau Simona Senzual aveau loc în Evenimentul zilei de atunci? Ion Cristoiu răspunde clar: „Doar dacă se sinucideau sau erau violate”. Aceasta era politica ziarului condus atunci de Ion Cristoiu. Tabloidele de la noi sunt soft, „semințe de dovleac”. Au un merit: publică ceva de citit.... mai mult »

Recomandare ISJ: Recuperarea materiei pentru zilele de 7 si 8 februarie, la primavara!

Recomandare ISJ: Recuperarea materiei pentru zilele de 7 si 8 februarie, la primavara!: Elevii botosaneni nu vor fi chemati la scoala sambata si duminica pentru recuperarea materiei pierdute in zilele de 7 si 8 februarie.
Inspectorul scolar adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Botezatu, a precizat ca materia va fi...