marți, 13 noiembrie 2012

Laura Cosoi: NU mai sunt șanse de împăcare cu Smiley. VEZI MOTIVUL

Laura Cosoi: NU mai sunt șanse de împăcare cu Smiley. VEZI MOTIVUL: Vedeta PRO TV pare că a trecut peste despărțirea de Smiley, după o relație care a durat cinci ani. Laura Cosoi spune că există viață și după o astfel de despărțire și că nu mai există șanse de împăcare.

"Gangnam Style" intră în Cartea Recordurilor | VIDEO

"Gangnam Style" intră în Cartea Recordurilor | VIDEO: Piesa "Gangnam Style" a cântăreţului sud-coreean Psy a făcut să danseze oameni de pe tot globul.

Miss România World în rolul principal într-un film la Hollywood

Miss România World în rolul principal într-un film la Hollywood:
Lavinia Postolache, în vârstă de 23 de ani, este originară din Piteşti. În 2010 a câştigat titlul Miss World, iar de mai bine de un an s-a stabilit la Los Angeles.
Planurile sale măreţe au început să se concretizeze, după ce frumoasa piteşteancă, care cocheta atât cu modellingul, cât şi cu actoria, a urmat cursuri de specialitate, pregătindu-se să facă parte dintr-o producţie la Hollywood. Nu a durat mult şi a obţinut rolul principal într-o producţie ce urmează să aibă premier ape marile ecrane. Fotomodelul nu se mulţumeşte doar cu cariera de acrtriţă. În ianuarie 2013, va reprezenta România la Queen of The Universe, al cărei premiul este de 100.000 dolari.
Este secretara unui politician american
Lavinia Postolache, fosta Miss World 2010, a primit rol principal într-un film politic ce are ca subiect criza din Irak "False Colors" – care prezintă modul în care poate fi rezolvată criza din Irak de către secretara unui politician american, nimeni alta decât frumoasa româncă. Distribuţia cuprinde nume noi, întrucât regizorul a dorit să pună accent pe acţiune, şi nu pe actori, spune Lavinia.
Filmul se numeşte “Culori false/ False Colors”
Acţiunea filmului se petrece cu zece ani în

Citeşte mai mult...