miercuri, 16 mai 2012

Contorsionistul de 82 de ani, cerşetor în Deva

Contorsionistul de 82 de ani, cerşetor în Deva: Bătrânul care a uimit o ţară întreagă la "Românii au talent" trăieşte din mila vecinilor.

Franţa se întreabă unde vom ţine Eurovisionul

Franţa se întreabă unde vom ţine Eurovisionul: Presa străină crede că show-ul României va fi pe primul loc.

Jurnalist BĂTUT în scara blocului. "Să nu mai apari la televizor!".

Jurnalist BĂTUT în scara blocului. "Să nu mai apari la televizor!".: Jurnalistul de investigatii Realitatea TV Dan Bucura a fost batut, miercuri seara, in scara blocului, de doi barbati. Unul dintre agresori i-a transmis sa nu mai apara la televizor. "Am ridicat capul, prima conversatie a fost un pumn in ochi", a relatat ziaristul, citat de realitatea.net.
Jurnalistul Realitatea TV a fost agresat de doi barbati. Unul dintre agresori purta cagula.
Bucura a relatat la Realitatea TV momentul agresiunii.
"M-am intors acasa, in scara blocului lumina era stinsa ...

VIDEO Nick Palmer/MediaCom: In regiune exista apetit pentru marketing bazat pe continut, e o piata imensa pentru publisherii locali capabili​

VIDEO Nick Palmer/MediaCom: In regiune exista apetit pentru marketing bazat pe continut, e o piata imensa pentru publisherii locali capabili​: ​In Europa Centrala si de Est exista o piata imensa pentru publisherii locali care sunt dispusi se implice in campanii de marketing bazate pe continut, apreciaza Nick Palmer, head of content strategy in cadrul retelei de media MediaCom. El a discutat cu HotNews.ro pe marginea evenimentului dedicat mediilor digitale RoNewMedia.
  • Vezi in articol si discursul lui Jaime Punishill / Thomson Reuters despre "adevaruri si mituri" in marketingul prin social media

​VIDEO Elena de la Mandinga - cea mai frumoasa participanta de la Eurovision 2012

​VIDEO Elena de la Mandinga - cea mai frumoasa participanta de la Eurovision 2012: Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, conduce detasat in cadrul finalei Eurovision’s Next Top Model 2012, concurs initiat de Wiwi Bloggs (unul dintre cele mai cunoscute bloguri despre Eurovision). Cantareata a adunat o treime din voturile totale inregistrate pana in prezent. In urma romancei, la distanta considerabila, se afla Sabina Babayeva (reprezentanta tarii gazda, Azerbaijan) si Ivi Adamou (din Cipru).

DECLARAŢIE ŞOC. Magda Catone, soţia lui Şerban Ionescu: "Şi eu sunt infectată cu ...

DECLARAŢIE ŞOC. Magda Catone, soţia lui Şerban Ionescu: "Şi eu sunt infectată cu ...: Sotia actorului Serban Ionescu, actrita Magda Catone, a facut o declaratie ingrijoratoare, spunand ca si ea este infectata cu virusul care l-a paralizat pe actor si i-a pus viata in pericol, potrivit Realitatea.net.
"Infectiile astea le avem si noi, intr-o mai mica sau mai mare masura. Am dat o proba de sange si a aparut o microplasma nu stiu de care si am fost nevoita sa fac tratament cu antibiotice", a declarat sotia lui Serban Ionescu in emisiunea "Drept la tinta", citata de ...

​Eurovision 2012 Reprezentanta Frantei a lansat o versiune in limba romana a piesei pe care o va interpreta la Eurovision

​Eurovision 2012 Reprezentanta Frantei a lansat o versiune in limba romana a piesei pe care o va interpreta la Eurovision: Anggun, reprezentanta Franţei la Eurovision Song Contest, a lansat o versiune in limba romana a piesei "Echo (You And I)", scrie tvr.ro. Noua varianta a melodiei este realizata in colaborare cu Keo.