miercuri, 27 iunie 2012

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?

Miss România în Italia: Cine este Adelina Andronic?:
Continuăm prezentarea concurentelor înscrise la competiţia “Miss Romania în Italia”. Am vorbit cu Ioana Adelina Andronic, de 19 ani, originară din Târgu Frumos, judeţul Iaşi şi stabilită la Roma împreună cu părinţii şi cei trei fraţi.
Adelina tocmai şi-a dat ultimul examen de absolvire a liceului şi se pregăteşte pentru concursul de frumuseţe “Miss Romania în Italia”, dar îşi face planuri şi pentru luna octombrie, când va începe facultatea.
“Este primul concurs de frumuseţe la care particip, trebuie să recunosc că am emoţii, mai ales în ceea ce priveşte proba artistică. Voi încerca să fiu mai originală, pentru a compensa faptul că nu ştiu să cânt sau să dansez”, ne spune Adelina Andronic.
Românca a venit în Italia când avea 9 ani, pentru a fi alături de părinţii ei. A terminat primele 3 clase din ciclul primar în România, dar s-a adaptat din mers la sistemul de învăţământ din Italia: “Am învăţat limba italiană destul de rapid şi recunosc că am avut norocul să am şi colegi şi profesori care m-au încurajat mereu şi m-au susţinut. Au existat şi două, trei episoade mai neplăcute, legate de faptul

Citeşte mai mult...

Google sărbătorește 100 de ani de la nașterea lui Sergiu Celibidache

Google sărbătorește 100 de ani de la nașterea lui Sergiu Celibidache: Cel mai important motor de căutare de pe internet și-a modificat logo-ul pe prima pagină drept omagiu pentru aniversarea a un secol de la nașterea compozitorului și dirijorului român Sergiu Celibidache.

Repetenţii examenelor naționale: "părinţii" subiectelor. ”De ce încurcă elevii cu chichițe?”

Repetenţii examenelor naționale: "părinţii" subiectelor. ”De ce încurcă elevii cu chichițe?”: Aproape că nu există an fără subiecte greșite, ambigue sau în afara programei la Evaluarea națională sau la Bacalaureat.

"Anti-piţipoanca" adolescentă care ne reprezintă peste hotare

"Anti-piţipoanca" adolescentă care ne reprezintă peste hotare: Ilinca Şerban are 16 ani, este voluntară în mai multe programe şi va reprezenta România la concursul de frumuseţe "Miss Teen 2012", ce va avea loc în Texas, SUA.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2012. Barem evaluare nationala la matematica.

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2012. Barem evaluare nationala la matematica.: Evaluarea nationala s-a incheiat miercuri cu proba la matematica. Aproximativ 190.000 de absolventi de gimnaziu care au sustinut examenul in 4.516 unitati de invatamant s-au inscris la evaluarea nationala, potrivit unui centralizator al MECTS.
Metodologia in vigoare prevede ca evaluarea lucrarilor este facuta de doi profesori din unitatea respectiva de invatamant, de regula unitate scolara cu personalitate juridica. In cazul in care nu exista cate doi profesori la disciplinele la care se ...

Audienţa ştirii despre plagiatul premieruljui Victor Ponta


Vezi filmulețul cu momentul JENANT dintre Andreea Marin și Adriana Nicolae de la Gala VIP

Vezi filmulețul cu momentul JENANT dintre Andreea Marin și Adriana Nicolae de la Gala VIP: Fosta zână a surprizelor a dat naștere unui moment penibil la Gala Premiilor VIP.

Organizatii si retele culturale din intreaga lume cer Guvernului roman sa renunte la trecerea ICR din subordinea presedintiei in cea a Senatului

Organizatii si retele culturale din intreaga lume cer Guvernului roman sa renunte la trecerea ICR din subordinea presedintiei in cea a Senatului: Retelele culturale europene, care reunesc sute de organizatii din domeniul artistic si cultural, au publicat o scrisoare deschisa adresata Guvernului si Senatului Romaniei in care protesteaza "cu tarie" impotriva trecerii Institutului Cultural Roman din subordinea presedintiei in cea a camerei superioare a Parlamentului, potrivit unui comunicat ICR transmis HotNews.ro.

PRESA DE AZI. Cum îl parodiază publicațiile de satiră pe Adrian Năstase

PRESA DE AZI. Cum îl parodiază publicațiile de satiră pe Adrian Năstase: Săptămânalele Kamikaze, Cațavencii și Academia Cațavencu îi dedică primele pagini fostului premier Adrian Năstase. Academia Cațavencu prezintă ”medicamentul” pentru durerile de gât Revolverin, care ”înlătură definitiv

SEMNAL DE ALARMĂ. Prima pagină a tabloidul german Bild, scrisă de mână

SEMNAL DE ALARMĂ. Prima pagină a tabloidul german Bild, scrisă de mână: Redacția celebrului tabloid german Bild trage astăzi un semnal de alarmă, publicând prima pagină scrisă în întregime de mână.

Anca Florea devine șeful comunicării la radioul public

Anca Florea devine șeful comunicării la radioul public: Anca Florea a devenit, de la începutul lunii iunie, șef al serviciului comunicare în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. Contactată de paginademedia.ro, Anca Florea a