luni, 6 februarie 2012

O româncă este starul modei la Hollywood.

O româncă este starul modei la Hollywood.: Designerul Maria Lucia Hohan a creat rochii care au imbracat vedete precum Katherine Heigl, Eva Longoria, Natalie Imbruglia, Selena Gomez, Demi Lovato, Stacy Keibler, Jennifer Hudson si Nicole Scherzinger, scrie Adevarul.
La opt ani de cand si-a deschis atelierul MLH, designerul Maria Lucia Hohan (31 de ani) 'isi traieste visul cu ochii": rochiile ei superbe sunt purtate la evenimente de top de vedete precum Katherine Heigl, Eva Longoria, Natalie Imbruglia, Kathleen Robertson, Stacy Keibler, ...

​FOTOGRAFIA ZILEI Wikipedia a anuntat numirea lui Mihai Razvan Ungureanu ca premier desemnat in citeva secunde dupa declaratia lui Traian Basescu :)

​FOTOGRAFIA ZILEI Wikipedia a anuntat numirea lui Mihai Razvan Ungureanu ca premier desemnat in citeva secunde dupa declaratia lui Traian Basescu :): Mihai Razvan Ungureanu, seful Serviciului de Informatii externe (SIE), a fost anuntat de presedintele Traian Basescu, luni seara, drept primul-ministru desemnat al Romaniei, in locul premierului demisionar Emil Boc. Traian Basescu a luat cuvantul in jurul orei 20:05. In timp ce presedintele facea anuntul, pagina de Wikipedia a lui Razvan Ungureanu a fost schimbata aproape instantaneu ca sa cuprinda noua functie, cea de "premier desemnat". Potrivit transmisiunii B1TV, anuntul presedintelui a fost facut in jurul orei 20:13, in timp ce pagina de Wikipedia era deja modificata la ora 20:12. :)

Divele Andreea Marin și Mihaela Rădulescu ies din topul celor mai mediatizate

Divele Andreea Marin și Mihaela Rădulescu ies din topul celor mai mediatizate: Gigi Becali este pe prima poziție în topul celor mai mediatizate celebrități masculine în luna ianuarie, arată o monitorizare mediaTrust. De altfel, patronul echipei Steaua a condus în topul mediatizărilor și în ultimele luni, despre care Paginademedia.ro a scris Aici și Aici. În ianuarie, 17 știri au fost scrise, în medie, despre Gigi Becali în... mai mult »

Huffington Post îşi lansează propria televiziune online.

Huffington Post îşi lansează propria televiziune online.: Site-ul de informatii american Huffington Post isi va lansa in aceasta vara propria televiziune online, HuffPost Streaming Network, care va difuza "un talk show continuu", respectiv 12 ore de program original timp de cinci zile pe saptamana, relateaza guardian.co.uk si Mediafax.
Anuntul a fost facut de fondatoarea grupului media Huffington Post, Arianna Huffington, intr-o postare pe blog, cu ocazia implinirii unui an de cand site-ul de stiri si opinie pe care l-a fondat a fost cumparat de AOL ...

Pagina de media – Petrişor Obae » Publicaţiile cu probleme la verificările BRAT “s-au făcut de râs”

Pagina de media – Petrişor Obae » Publicaţiile cu probleme la verificările BRAT “s-au făcut de râs”: "Cum se văd lucrurile din punct de vedere al agențiilor de media?

Emil Maican, media buying director Universal McCann România, a afirmat că pe termen scurt, suspiciunile iscate de rezultatele controalelor BRAT asupra publicațiilor vor pune un semn de întrebare atât asupra printului, dar și a presei în general, ceea ce ar putea duce la scăderea încrederii clienților de publicitate."

'via Blog this'