vineri, 20 aprilie 2012

"Las Fierbinţi", din nou lider de audienţă la Pro TV

"Las Fierbinţi", din nou lider de audienţă la Pro TV: Cel de-al şaptelea episod al serialului "Las Fierbinţi" a avut, joi seară, audienţe de invidiat, clasându-se pe primul loc în topul preferinţelor românilor, informează Pro TV.





Grupul Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online.

Grupul Anonymous şi-a lansat propria platformă muzicală şi de socializare online.: Grupul de pirati cibernetici Anonymous si-a lansat propria platforma muzicala si de socializare online, denumita AnonTune, informeaza 20minutes.fr, citat de Mediafax.
Prin aceasta initiativa, grupul Anonymous doreste sa creeze "o rezistenta pacifista si legala" in fata industriei muzicale actuale, dominata de marile case de discuri.
Scopul acestei platforme online este "de a ameliora felul in care muzica este descoperita si partajata", explica grupul Anonymous. Pentru moment, platforma ...

Teoria conspiraţiei sau adevăr? Amanta lui John F. Kennedy, UCISĂ de CIA pentru că ştia prea multe despre asasinarea preşedintelui american

Teoria conspiraţiei sau adevăr? Amanta lui John F. Kennedy, UCISĂ de CIA pentru că ştia prea multe despre asasinarea preşedintelui american: Moartea suspectă a uneia dintre amantele fostului preşedinte american John F. Kennedy, la doar un an după decesul acestuia, a dat naştere de-a lungul timpului la numeroase teorii ale conspiraţiei.





CRIMĂ LA BOLLYWOOD. O actriță de 26 de ani, decapitată de doi colegi

CRIMĂ LA BOLLYWOOD. O actriță de 26 de ani, decapitată de doi colegi: Meenakshi Thapar era o tânără speranță a industriei de film din India. Actrița, în vârstă de 26 de ani, a fost omorâtă de doi colegi, care doreau să primească o răscumpărare.

"Hologramele" marilor artişti dispăruţi, în România? Cum i-ai putea vedea în concert pe Mădălina Manole, Laura Stoica, Anca Parghel, Ion Dolănescu, Dan Spătaru

"Hologramele" marilor artişti dispăruţi, în România? Cum i-ai putea vedea în concert pe Mădălina Manole, Laura Stoica, Anca Parghel, Ion Dolănescu, Dan Spătaru: La sfârşitul săptămânii trecute, o "hologramă" a lui Tupac a fost punctul culminant al unui concert din SUA, la care au asistat o sută de mii de oameni. Succesul spectacolului i-a determinat pe mulţi să se gândească şi la alte staruri care ar putea fi reînviate astfel. În România, organizatorii de concerte cred că tehnologia va ajunge în câţiva ani, iar publicul ar accepta mai uşor un show cu Michael Jackson decât unul cu artişti autohtoni care nu mai sunt în viaţă.





CRONICA MONDENĂ. Siguranța minorelor cu Cătălin Botezatu

CRONICA MONDENĂ. Siguranța minorelor cu Cătălin Botezatu: Cătălin Botezatu a declarat la televizor că a făcut sex cu o minoră de 14 ani! Când și-a dat seama că e “groasă” a întors-o. Că a glumit, că a fost o farsă, că e vorba de audiență etc. Ce e de fapt în spate?

UPDATE. RCS&RDS nu aprimit aprobarea CNA pentru a scoate Antena1, Antena3 şi Euforia de pe ...

UPDATE. RCS&RDS nu aprimit aprobarea CNA pentru a scoate Antena1, Antena3 şi Euforia de pe ...: UPDATE: Operatorul RCS&RDS a scos de pe platforma Digi Antena 1, Antena 3 si Euforia fara aprobarea CNA, relateaza Mediafax. Totusi, compania de telecomunicatii a anuntat aseara Consiliul Audiovizualului de intentia sa.
Citeste si Steaua-Vaslui. Abonatii la Digi TV Satelit nu vor putea viziona meciul din Ghencea
"Platformele DTH (de satelit, precum Digi, detinuta de RCS&RDS, n.r.) nu intra sub incidenta articolului 82 din Legea audiovizualului, respectiv a principiului «must ...

BBC: O găină din Sri Lanka a născut un pui viu! Știrea din Evenimentul zilei, confirmată după 19 ani

BBC: O găină din Sri Lanka a născut un pui viu! Știrea din Evenimentul zilei, confirmată după 19 ani: BBC relatează astăzi ceea ce Evenimentul zilei titra încă din octombrie 1993: o găină a născut un pui viu!