marți, 19 iunie 2012

Catrinel Menghia a câştigat 100.000 de euro într-o singură zi

Catrinel Menghia a câştigat 100.000 de euro într-o singură zi:
Top modelul Catrinel Menghia a semnat un contract avantajos cu o firmă care produce îngheaţată lichidă.
Românca a încasat 100.000 de euro pentru fotografiile din cadrul campaniei publicitare. Şedinţa foto a durat o singură zi şi a fost realizată la Veneţia, pe balconului unui luxos hotel, cu vedere la Grand Canal.
Pe 26 iunie va avea loc petrecerea oficiala de lansare a brandului, intr-un club de pe malul lacului Herastrau, la care va participa si Catrinel Menghia. Nu va sta, însă, mai mult de câteva ceasuri în Capitală, ci va pleca direct către America, unde are de onorat mai multe contracte. Îngheţata se va comercializa la terasele de lux din toată ţara şi va costa în jur de 10-12 lei.
Italienii ştiu de ce
Îngheţata de băut se găseşte în Italia din anul 1800. Brandul italian de ingheţată, care datează pe piaţă de aproape două secole, va fi adus în România de o adevărată vedetă. Pentru că intenţionează să se lanseze şi pe piaţa românească, asocierea cu Catrinel Menghia vine ca o manuşă. Vedeta este foarte apreciată atât în România cât şi în Italia, fiind una dintre cele mai de succes femei. Aşa cum Catrinel a reuşit

Citeşte mai mult...

Euro 2012: Reporteriţa blondă cu fusta ridicată

VIDEO Cum functioneaza fabrica de licente si doctorate in Romania. Nasul a vrut sa-si cumpere o teza de doctorat!/ Ca sa cumperi ceva si sa nu fie plagiat trebuie sa fii foarte inteligent

VIDEO Cum functioneaza fabrica de licente si doctorate in Romania. Nasul a vrut sa-si cumpere o teza de doctorat!/ Ca sa cumperi ceva si sa nu fie plagiat trebuie sa fii foarte inteligent: In editia Nasul de marti seara, Radu Moraru a facut o farsa in direct sunand o persoana care anuntase pe internet comercializarea de lucrari de licenta, masterat si doctorat. ​In 3 saptamani lucrarea e gata fara riscul de plagiat. "In primul rand ca sa cumperi ceva si sa nu fie plagiat trebuie sa fii foarte inteligent", spune domnisoara in cauza care sustine ca are 300 de lucrari la activ: licente, masterate si doctorate.

Concurent de la Vocea României, amenințat cu SABIA să cânte trei ore aceeași melodie

Concurent de la Vocea României, amenințat cu SABIA să cânte trei ore aceeași melodie: Fostul concurent al emisiunii Vocea României, Ștefan Stan, a povestit pentru Cancan că, la o nuntă de romi, a fost obligat, cu sabia la gât, să cânte timp de trei ore aceeași melodie.

Fetele durilor din Balcani: istoria manelelor şi a marilor gangsteri

Fetele durilor din Balcani: istoria manelelor şi a marilor gangsteri: Lepa Brena reînvie spiritul turbo-folkului din anii '90, care a mers mână în mână cu criminalitatea. Arkan, soţul celebrei Ceca, era concomitent impresar muzical şi ucigaş sadic.

Sinteza zilei, cea mai confuză emisiune din toată istoria ei (impresii live)

Sinteza zilei, cea mai confuză emisiune din toată istoria ei (impresii live): Am pierdut începutul, doar câteva minute, și nu am găsit pe nimeni să-l fi văzut.

SCANDALUL TVR-DOLCE. Ce prevede contractul privind difuzarea meciurilor de la EURO 2012.

SCANDALUL TVR-DOLCE. Ce prevede contractul privind difuzarea meciurilor de la EURO 2012.: Controversatul contract semnat de TVR cu Romtelecom pentru sublicentierea drepturilor de transmitere a unor meciuri de fotbal de la EURO 2012 a fost incheiat la jumatatea ofertei minime inaintate de Dolce Sport, scrie Realitatea.net.
"Pe 23 noiembrie 2010, Vlad Enachescu, director general al Dolce Sport, ii inainta lui Dan Radu, pe atunci consilier al presedintelui-director general al TVR, Alexandru Lazescu, oferta pentru sublicentierea mai multor evenimente sportive. Aceasta prevedea un ...

Ion Cristoiu l-a supărat rău pe Crin Antonescu

Ion Cristoiu l-a supărat rău pe Crin Antonescu: Emisiunea ”Ultimul cuvânt” a debutat, în această seară, cu știrea despre plecarea din Guvern a ministrului Culturii, Mircea Diaconu.

Ce articole au circulat pe Facebook. Spotul Roșia Montana cu Maia, distribuit de peste 55.000 de ori

Ce articole au circulat pe Facebook. Spotul Roșia Montana cu Maia, distribuit de peste 55.000 de ori: Clipul tulburător din campania Salvați Roșia Montană, semnat de agenția Papaya, a fost un succes în social media. Potrivit monitorizării  Facebrands PRO, articolul publicat de mariciu.ro pe

O reporteriță din Ucraina, ținta glumelor suporterilor olandezi. Vezi ce au fost în stare să îi facă | VIDEO

O reporteriță din Ucraina, ținta glumelor suporterilor olandezi. Vezi ce au fost în stare să îi facă | VIDEO: Poate puțin prea veseli, suporterii olandezi care se îndreptau spre stadion pentru a viziona un meci al echipei lor naționale s-au gândit să-i facă zile fripte unei reporterițe care încerca să filmeze un stand-up.

O reporteriță din Ucraina, ținta glumelor suporterilor olandezi. Vezi ce au fost în stare să îi facă | VIDEO

O reporteriță din Ucraina, ținta glumelor suporterilor olandezi. Vezi ce au fost în stare să îi facă | VIDEO: Poate puțin prea veseli, suporterii olandezi care se îndreptau spre stadion pentru a viziona un meci al echipei lor naționale s-au gândit să-i facă zile fripte unei reporterițe care încerca să filmeze un stand-up.

Facebook a cumpărat Face.com, o firmă specializată în recunoaşterea facială

Facebook a cumpărat Face.com, o firmă specializată în recunoaşterea facială: Facebook a anunţat, luni, că a cumpărat pentru o sumă neprecizată compania israeliană Face.com, specializată în recunoaşterea facială şi în producerea instrumentelor informatice ce permit identificarea persoanelor care apar în fotografiile postate online.