miercuri, 9 mai 2012

Facebook-ul, la fel periculos ca drogurile şi alcoolul !

Facebook-ul, la fel periculos ca drogurile şi alcoolul !: În urmă cu un an, un copil din Korea a murit de foame, după ce părinţii lui dependenţi de jocurile online au uitat să-l hrănească. Astfel de exemple ar deveni, în curând, o constantă la nivel global, pentru că, spun...

Actorul Șerban Ionescu, diagnosticat cu boala căpușelor: „Sper măcar să pot merge”

Actorul Șerban Ionescu, diagnosticat cu boala căpușelor: „Sper măcar să pot merge”: Internat de ceva vreme din cauza bolii Lyme, Șerban Ionescu a dat un interviu presei, care va fi difuzat, mâine, la PRO TV.

Seara devoratorilor de virale, la finalul RoNewMedia

Seara devoratorilor de virale, la finalul RoNewMedia: Evenimentul RoNewMedia, ce va avea loc în perioada 16 – 18 mai la Biblioteca Națională a României, va avea în încheiere seara devoratorilor de virale.

MasterChef, audiență mai bună decât săptămâna trecută: peste un milion de telespectatori

MasterChef, audiență mai bună decât săptămâna trecută: peste un milion de telespectatori: Show-ul  MasterChef de marți, 8 mai, și-a mai revenit în audiențe. Dacă săptămâna trecută emisiunea abia a depășit 900.000 de telespectatori, ieri a avut peste

T-Mobile reîncepe campania de ridiculizare a lui AT&T

T-Mobile reîncepe campania de ridiculizare a lui AT&T: După ce încercarea companiei AT&T de a cumpăra T-Mobile a eșuat, cea din urmă a dat din nou drumul unor reclame care ridiculizează performanțele celei

ROMÂNII AU TALENT: Cristian Leana dă gata cubul Rubik în câteva secunde. VEZI care e cel mai tare record al lui

ROMÂNII AU TALENT: Cristian Leana dă gata cubul Rubik în câteva secunde. VEZI care e cel mai tare record al lui: Îi umblă degetele pe cubul Rubik de n-ai vreme să-i prinzi din mers tactica. Nici dacă o iei cu încetinitorul n-ai avea cum, spune Cristian Leana, participantul ajuns în finala "Românii au talent".

​​Va aduceti aminte de Metronom? 70 de ani de la nasterea lui Cornel Chiriac, realizatorul de la Europa Libera

​​Va aduceti aminte de Metronom? 70 de ani de la nasterea lui Cornel Chiriac, realizatorul de la Europa Libera: Pe 9 mai s-au implinit 70 de ani de la nasterea lui Cornel Chiriac, omul care a adus in casele romanilor muzica de calitate in anii comunismului prin emisiunea Metronom de la Radio Romania si, ulterior, de la Radio Europa Libera. Popularitatea sa a fost uriasa in anii '70, cind Metronom era o gura de aer proaspat intr-o atmosfera din ce in ce mai imbicsita de propaganda oficiala a regimului comunist, propaganda ce infestase si muzica.
  • L-ai ascultat pe Cornel Chiriac si muzica lui minunata? Povesteste-ne amintirile tale despre emisiunea Metronom

INSTANTANEE INEDITE. Opt fotografii care ne vor schimba percepţia despre unele personalităţi - FOTO

INSTANTANEE INEDITE. Opt fotografii care ne vor schimba percepţia despre unele personalităţi - FOTO: În condiţii normale, cu toţii suntem atenţi la imaginea pe care o arătăm lumii. Indiferent dacă eşti hippie, poliţist sau bicilist, de multe ori simţi presiunea societăţii atunci când trebuie să decizi cum să te îmbraci sau cum să te comporţi.





MasterChef, proba desertului: Ce aţi făcut voi din bucătăria MasterChef, pentru mine este o ruşine. Mă dezgustă, sincer - VIDEO

MasterChef, proba desertului: Ce aţi făcut voi din bucătăria MasterChef, pentru mine este o ruşine. Mă dezgustă, sincer - VIDEO: Pentru proba desertului, concurenţii au avut la dispoziţie o cutie cu diverse alimente din care au fost nevoiţi să gătească prăjituri delicioase şi frumoase. Din nefericire, mulţi au dat greş.