miercuri, 28 noiembrie 2012

Premiu pentru Gazeta Românească la Bucureşti

Premiu pentru Gazeta Românească la Bucureşti: "Preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, Doru Dinu Glăvan i-a înmânat premiul "Destin România" lui Sorin Cehan, directorul Gazetei Româneşti din Italia şi al Ziarului Românesc din Marea Britanie. Doru Dinu Glăvan a ţinut să-l felicite în numele UZPR pe gazetarul român, apreciind efortul pe care-l depune pentru a ţine vie limba română în Italia şi zona britanică. Din Italia a fost mai premiat Eugen Terteleac, preşedintele Asociaţiei Românilor din Italia şi reprezentant postului România TV din Italia."


VIDEO. Cinci membri CNA: CNA-ul este emasculat. Amenzile sunt aproape imposibil de aplicat. Ordonanța ajută grupul Intact

VIDEO. Cinci membri CNA: CNA-ul este emasculat. Amenzile sunt aproape imposibil de aplicat. Ordonanța ajută grupul Intact: Conferință de presă specială la Consiliul Național al Audiovizualului, în aceste momente. Ioan Onisei, Narcisa Iorga, Gelu Trandafir, Valeriu Deacă și Valentin Jucan au reacții

Cătălin Botezatu a suferit un INFARCT.

Cătălin Botezatu a suferit un INFARCT.: Creatorul de moda Catalin Botezatu a suferit un infarct in urma cu cateva zile, imediat dupa sosirea in Turcia, potrivit rtv.ro.
Potrivit unor surse din echipa lui, Botezatu prezenta stari de ameteala, acuza o durere acuta in piept si insuficienta respiratorie. Designerul a fost internat de urgenta intr-un spital in Ankara.
De aproximativ 10 ani Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu probleme cardiace si are deja la activ doua infarcturi.

Serialul "Suleyman Magnificul" stârneşte furia premierului turc

Serialul "Suleyman Magnificul" stârneşte furia premierului turc: Serialul "Suleyman Magnificul", una dintre cele mai populare producţii de televiziune din Turcia, a stârnit furia premierului din această ţară, Recep Tayyip Erdoğan, care a criticat acest show TV, ce descrie viaţa sultanului Suleiman, considerându-l "contrar istoriei şi bunelor moravuri musulmane".