sâmbătă, 15 octombrie 2011

Cei mai avuți oameni din mass-media: Patriciu, Adamescu și Teszari

Cei mai avuți oameni din mass-media: Patriciu, Adamescu și Teszari: Dinu Patriciu, acționarul majoritar al trustului de presă Adevărul Holding, se află și în fruntea topului celor mai bogați oameni din mass-media, conform Topului Forbes 500 de miliardari. Locurile următoare sunt ocupate de Dan Grigore Adamescu (România liberă, Academia Cațavencu) și Zoltan Teszari (RCS, Digi Sport). Detalii, în continuare. Averea lui Dinu Patriciu este estimată la 2,1... mai mult »

Google renunţă la Google Buzz

Google renunţă la Google Buzz: Grupul Google, operatorul celui mai mare motor de căutare pe internet din lume, a anunţat vineri închiderea mai multor programe, printre care şi a primei sale încercări de reţea de socializare, Google Buzz, care s-a confruntat cu...

Sefii ISJ se pregatesc de concurs - Vezi cand vor fi testati directorii de scoli!

Sefii ISJ se pregatesc de concurs - Vezi cand vor fi testati directorii de scoli!: Pana la sfarsitul acestui an se vor organiza concursuri pentru posturile de inspectori scolari generali si inspectorii generali adjuncti, posturi care in acest moment sunt ocupate cu delegatie.
Metodologia de concurs a fost deja publicata, urmand ca...

Foto, audio - Dezbateri AcvilATL, finala juniori mici


Finala campionatului de juniori mici în cadrul Clubului de dezbateri AcvilATL de la Colegiul Naţional "A.T. Laurian" - cpprdpnat de prof. Corneliu Apopei-Rusu. Tema dezbaterii: "Voluntariatul, condiţie obligatorie pentru absolvirea liceului". Arbitri: Alexandru Şotropa, Alexandru Câmpanu, Haidarli Răzvan.
Galerie foto: 





Audio: