luni, 8 octombrie 2012

Doi studenți au câștigat o AVERE după ce și-au ÎNCHIRIAT FAȚA pentru reclame

Doi studenți au câștigat o AVERE după ce și-au ÎNCHIRIAT FAȚA pentru reclame: Sărăcia te face inventiv. O dovedesc doi studenți ai universității britanice Cambridge, care au găsit o metodă neobișnuită de a-și plăti taxele școlare. Timp de un an, și-au pictat fețe cu siglele unor mărci celebre, care au...

CELEBRITĂŢILE ŞI PĂLĂRIILE. Ce vedetă are cea mai excentrică pălărie - FOTO

CELEBRITĂŢILE ŞI PĂLĂRIILE. Ce vedetă are cea mai excentrică pălărie - FOTO: Odată cu celebritatea, vedetele îşi permit să seteze noi tendinţe în modă, unele dintre acestea putând fi considerate excentrice. În privinţa pălăriilor, Lady Gaga sau Ducesa de Cambridge se numără printre personalităţile care acordă o mare atenţie acestui obiect vestimentar.





Lansarea a două proiecte la Şcoala 11 Botoşani



























Luni, 8 octombrie, la Școala nr. 11 Botoșani a avut  loc activitatea de lansare a două proiecte internaționale: Cultural Bridges To The Future / Punţi culturale către viitor, proiect finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, prin Programul sectorial Comenius, Programul de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii și Media Changemakers, sub egida aces (Academy of Central European Schools).
Cele două proiecte se desfățșoară în parteneriat cu școli din: Italia, Letonia, Turcia, Cipru, Ungaria, respctiv Macedonia.
La activitate au participat profesori, părinți și elevi ai școlii nr. 11 Botoșani, organizație coordonatoare în ambele proiecte.
Centrul Europe Direct Botoşani, invitat ca partener de proiect a distribuit materiale promoţionale. 

Listă 3 video, prezentare proiecte: 


Mircea Cărtărescu, aceeaşi cotă la Nobel ca Umberto Eco, peste Rushdie şi Ishiguro.

Mircea Cărtărescu, aceeaşi cotă la Nobel ca Umberto Eco, peste Rushdie şi Ishiguro.: Comisia Academiei Suedeze care acorda prestigioasele distinctii Nobel a anuntat oficial, luni, ca Premiul Nobel pentru literatura va fi decernat joi. Printre favoriti, conform caselor de pariuri din Marea Britanie, se numara si Mircea Cartarescu, informeaza Mediafax.
Mircea Cartarescu are cota de 26,00 ca va castiga Premiul Nobel, la egalitate cu Umberto Eco si Leonard Nolens. La casa de pariuri Ladbrokes, Cartarescu este mai bine cotat decat nume grele ale literaturii, ca Salman Rushdie, Ian ...

euronews learning world - Egypte : timide révolution dans l'éducation

Lady Gaga vomită din nou pe scenă la Barcelona

Top Chef începe din 5 noiembrie

Top Chef începe din 5 noiembrie: Cei 24 de bucătari-concurenți ai emisiunii Top Chef au intrat în pâine din acest weekend. Filmările cooking show-ului de la Antena 1 au început zilele trecute, urmând ca

SUTE de angajaţi ai TVR PROTESTEAZĂ faţă de concedierile colective din televiziune.

SUTE de angajaţi ai TVR PROTESTEAZĂ faţă de concedierile colective din televiziune.: Aproximativ 500 de angajati ai SRTv s-au adunat luni, in jurul orei 10.00, in curtea institutiei si protesteaza fata de procesul de concediere colectiva din TVR, in urma caruia vor fi desfiintate 872 de posturi, potrivit Mediafax.
Reprezentantii Sindicatului pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR - SPUS TV (sindicatul reprezentantiv din TVR, n.r.) au declarat pentru Mediafax ca actiunea este spontana si a fost declansata in contextul in care, in noaptea de sambata spre duminica, administratia ...

Revoltă la TVR

Revoltă la TVR: Angajaţii au ieşit în curtea televiziunii nemulţumiţi de modul în care decurge evaluarea şi de abuzurile actualei conduceri.