vineri, 24 februarie 2012

Românii au talent 2012 - 42 videoclipuri

Viaţă de animatoare în night-club (II):"Pe soţul meu l-am cunoscut în ...

Viaţă de animatoare în night-club (II):"Pe soţul meu l-am cunoscut în ...:


Sabrina era tânără şi dornică de experienţe noi. Plecată într-o excursie pe Coasta de Azur, unde nu a mai ajuns, s-a oprit în Italia, la nişte prietene românce şi a devenit, în mod voluntar, animatoare în baruri de noapte. Era plătită pentru a întreţine clienţii şi a-i face să consume cât mai mult, dar fără să întreţină relaţii sexuale, pentru că banii nu o interesau, nici măcar nu-i punea deoparte. Expulzată o dată din Italia, s-a întors cu contract de balerină şi a continuat aceeaşi viaţă. Dar într-o seară a fost bătută şi violată de un conaţional, pe o străduţă întunecoasă şi deşartă. Experienţa traumatică şi vânătăile au făcut-o să se retragă, chiar înainte ca localul, în jurul căruia s-au găsit nişte trupuri de fete, să fie închis şi  pus sub anchetă.



Continuăm povestea Sabrinei, începută în numărul trecut. 



Viaţă de animatoare în night-club (I): “Căutam distracţie, până am fost violată… de un român”





"Copiilor mei nu ştiu dacă le voi spune adevărul"  



Sabrina,  de ce ai continuat să faci viaţa asta? De ce îţi plăcea?



«Viaţa în night avea două feţe: una în care ţi se părea că te distrezi, alta în care îţi puneai viaţa

Citeşte mai mult...

Cătălin Botezatu cunoaşte succesul în SUA! Creaţiile sale, apreciate la New York

Cătălin Botezatu cunoaşte succesul în SUA! Creaţiile sale, apreciate la New York:

Cătălin Botezatu a început anul 2012 în forţă, revenind pe podiumurile internaţionale de modă. Pentru prima dată, designerul român a fost invitat la Paris Haute Coiffure, unde şi-a prezentat cea mai recentă colecţie Haute Couture la Carrousel du Louvre, o sală de evenimente imensă, în faţa a 4000 de oameni.


Creaţiile sale au fost alese pentru a întregi coafurile celor mai buni stilişti din lume, membrii Haute Coiffure Francaise. Rochiile lui Cătălin Botezatu, completate de coafurile îndrăzneţe, au fost ulterior fotografiate în studio pentru a apărea în celebra revista Vogue, ediţia franceză, creaţiile designerului român fiind preferate în locul celor al celebrului Zuhair Murad. Succesul lui Cătălin Botezatu de la Paris i-a atras acestuia mai multe cereri de prezentări de modă în teritorii noi: Argentina, Brazilia şi Mexic. Designerul român urmează să plece în aceste ţări în toamna acestui an.


Invitat special în seara de gală


Imediat după Paris Haute Coiffure, Cătălin Botezatu a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a fost invitat special să prezinte în seara de gală a celebrului festival de modă New York Couture Fashion Week. Evenimentul a fost organizat într-una din cele mai vestite săli din America, Grand Ballroom

Citeşte mai mult...