sâmbătă, 4 mai 2013

Vivienne Westwood a creat uniforme noi pentru o linie aeriană, folosind materiale reciclate

Vivienne Westwood a creat uniforme noi pentru o linie aeriană, folosind materiale reciclate: Vivienne Westwood a creat uniforme noi pentru linia aeriană Virgin Atlantic, deţinută de celebrul milionar Sir Richard Branson.

Autoarea celebrului roman “Să ucizi o pasăre cântătoare” şi-a dat în judecată agentul literar

Autoarea celebrului roman “Să ucizi o pasăre cântătoare” şi-a dat în judecată agentul literar: Harper Lee, autoarea romanului “Să ucizi o pasăre cântătoare”, în vârstă de 87 de ani, şi-a dat în judecată agentul, pe Simon Pinkus, pe motiv că acesta ar fi profitat de vederea şi auzul ei slabe şi a înşelat-o să îi cedeze drepturile asupra volumului.

Ce nu vei mai putea posta de acum înainte pe Facebook.

Ce nu vei mai putea posta de acum înainte pe Facebook.: Intr-un proces de evaluare a continutului prezent in paginile sale, Facebook a anuntat o modificare a normelor privind materialele foto sau video care pot fi publicate pe reteaua de socializare.
Facebook a decis ca de acum inainte sa interzica postarea fotografiilor sau a clipurilor video care infatiseaza persoane decapitate, cele deja existente urmand a fi sterse, a anuntat intr-un comunicat conducerea companiei, citat de jurnalul.ro.
Decizia a fost luata in urma numeroaselor solicitari ...

Cum ar putea arăta prinţul William şi Catherine la 80 de ani - FOTO

Cum ar putea arăta prinţul William şi Catherine la 80 de ani - FOTO: .