miercuri, 14 martie 2012

Meciul Gâdea – Ungureanu: cele mai spectaculoase faze | VIDEO

Meciul Gâdea – Ungureanu: cele mai spectaculoase faze | VIDEO: "Acea decapitare a unor oficiali din Ministerul de Interne este salutară" este gafa care l-a înmuiat pe Mihai Gâdea chiar din deschiderea dialogului. "Salutar" nu înseamnă "merită să fie salutat" şi "salvator". Iar Ungureanu îl...

Antena 1: Cazul Mirela Bugetara, “un accident”. Reporterul este “la început de drum” și a fost “sancționat drastic”

Antena 1: Cazul Mirela Bugetara, “un accident”. Reporterul este “la început de drum” și a fost “sancționat drastic”: Antena 1 vine cu o poziție oficială în cazul Mirela Bugetara (vânzătoarea de la tarabă pusă să cumpere roșii de la o tarabă vecină). Reporterul este unul “la început de drum”, iar pentru greșeală a fost “sancționat drastic”. I s-a explicat că ce a făcut este “o practică total greșită.” Oficialii Antena 1 spun că... mai mult »

Crimă şocantă: O femeie a fost înjunghiată în faţa copilului ei, după ce criminalul I-A SCHIMBAT statusul pe Facebook

Crimă şocantă: O femeie a fost înjunghiată în faţa copilului ei, după ce criminalul I-A SCHIMBAT statusul pe Facebook: O femeie din Marea Britanie a fost înjunghiată mortal, chiar în propria casă, în faţa copilui ei în vârstă de patru ani. Înainte să fie omorâtă, criminalul i-a schimbat status-ul de Facebook.





Raluca Ilie, designer la Roma, în finala China Fashion Week: “Detaliile fac diferenţa”

Raluca Ilie, designer la Roma, în finala China Fashion Week: “Detaliile fac diferenţa”:
La 24 de ani, Raluca Ilie, tânără româncă stabilită la Roma, are ideile clare. Visul ei este acela de a-şi deschide o casă de modă cu atelier de producţie la Bucureşti şi puncte de desfacere în România şi Italia.

Raluca pe podium, îmbrăcată într-o rochie creaţie personală
Până atunci, deşi nu are banii necesari unei investiţii de anvergură, investeşte în cariera ei. A terminat Liceul de Artă din Constanţa, apoi a decis să vină la studii în Peninsulă. “M-am informat pe internet şi am depus o cerere la Consulatul italian, pentru a mă înscrie la Universitatea “La Sapienza” de la Roma.
Astfel, în 2009, Raluca a ajuns studentă la “Facultatea de Litere şi Filozofie” şi a obţinut şi o bursă de studii. Obiectivul Ralucăi era însă înscrierea la cunoscuta Academie de Modă Koefia (Accademia Internazionale dell’Alta Moda e del Costume Keofia) pe care a reuşit să o frecventeze în paralel cu facultatea de Litere.
Lupta cu prejudecăţile
“Primii ani la Roma au fost dificili- mărturiseşte tînăra româncă- din păcate m-am confruntat şi cu prejudecăţile legate de români. Am stat în chirie, dar am avut mari probleme să-mi găsesc chiar şi cameră pentru studenţi. Când proprietarii auzeau că

Citeşte mai mult...

VIDEO | 50 poze: Prima editia a super-spectacolului “Fii diferit, NU indiferent!”

VIDEO | 50 poze: Prima editia a super-spectacolului “Fii diferit, NU indiferent!”:

Duminica, 11 martie a avut loc in sala veche de teatru a Casei Tineretului, prima editia a spectacolului “Fii diferit, nu indiferent” organizat de trupa de dans  Glamour.
Prezenti in numar mare oameni de toate varstele au putut vedea urmatoarele momente:
  • Dans (Majorete, Street dance, Country, Rock & Roll, Salsa , Cha Cha, Bollywood )
  • Contorsionism
  • Piese de teatru (Trupa Parol) , pantomima (ARTY’S) si parodii
  • Muzică (Solo & chitara)
  • Beat Box : Cosmin Agache & Codrin Pascariu / Bălan Victor & Stoleriu Răzvan
Pentru a afla mai multe despre aceasta campanie te poti documenta aici: click !
Vezi video spectacol :
.

Vezi galeria foto realizata de Adina Adinuu:


dsc_0042


Picture 1 of 50


 .
.

Video viral: "cerşetoarea româncă"




Directorul postului polonez şi-a cerut scuze ambasadorului.

MRU la Antena 3 - Opinii - HotNews.ro

MRU la Antena 3 - Opinii - HotNews.ro: "Cat despre Mihai Gadea, gazda talkshoului de marti seara si directorul Antenei 3, n-ar fi prea multe de spus. Prestatia sa evoca "pretioasele ridicole",  prostia insipida rapusa de pretentii spirituale. Nu i-am inteles prea bine nici intrebarile alambicate, elaborate astfel tocmai pentru a-si camufla mediocritatea si autosuficienta, nici pretentia de a sari peste o stacheta mult prea sus ridicata de interlocutorul sau, saltul sau acrobatic fiind urmat in mod firesc de o jalnica prabusire in noroiul care l-a consacrat pana azi ca jurnalist. Ar fi putut obtine mai multe de la MRU daca avea curiozitati reale, nu mimate, daca voia sa afle, nu sa loveasca cu orice pret, daca s-ar fi eliberat macar o secunda de umbra lui Felix. Marea lectie administrata de premierul Ungureanu acestor pseudo-gazetari ne spune ca atunci cand ii scoti din teritoriul tambalaului si manipularii, atunci cand le stergi ranjetul grosolan de pe figura, nu mai au mare lucru de spus."

'via Blog this'

Antena 1 şi "bugetara Mirela" pe care de fapt nu o chema Mirela şi care nu era bugetară | VIDEO

Antena 1 şi "bugetara Mirela" pe care de fapt nu o chema Mirela şi care nu era bugetară | VIDEO: Ceea ce se vroia un simplu reportaj al Antenei 1 s-a transformat într-un model care demonstrează cum poate o televiziune să modifice realitatea. Materialul, semnalat de Kamikaze a fost răspândit la scară largă pe reţelele de...

CRONICA TV. Gâdea plânge, Voiculescu ţipă, sau cum a devenit Antena 3 un post pro-Guvern (fără să vrea)

CRONICA TV. Gâdea plânge, Voiculescu ţipă, sau cum a devenit Antena 3 un post pro-Guvern (fără să vrea): Toată lumea vorbeşte despre întâlnirea dintre Gâdea şi Mihai Răzvan Ungureanu. Se comentează ca şi cum ar fi fost un derbi la fotbal. Fără excepţie, românii consideră că MRU l-a făcut praf pe cel care conduce Antena 3....

De ce ziariştii ar trebui să deplângă umilirea lui Gâdea de către MRU

De ce ziariştii ar trebui să deplângă umilirea lui Gâdea de către MRU: De câte ori îl voi auzi pe Mihai Gâdea că-l va critica pe Mihai Răzvan Ungureanu, în emisiunile lui vituperante şi goale de conţinut jurnalistic, mă voi gândi că modestul (doar din punct de vedere al bagajului cultural) moderator...

De ce ziariştii ar trebui să deplângă umilirea lui Gâdea de către MRU

De ce ziariştii ar trebui să deplângă umilirea lui Gâdea de către MRU: De câte ori îl voi auzi pe Mihai Gâdea că-l va critica pe Mihai Răzvan Ungureanu, în emisiunile lui vituperante şi goale de conţinut jurnalistic, mă voi gândi că modestul (doar din punct de vedere al bagajului cultural) moderator...

ISJ va solutiona astazi contestatiile depuse de profesorii vizati de restrangerile de activitate!

ISJ va solutiona astazi contestatiile depuse de profesorii vizati de restrangerile de activitate!: Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean va solutiona, astazi, contestatiile depuse de profesorii care sunt afectati de restrangerile de activitate.
Incepand cu anul scolar viitor intra in restrangeri de activitate aproape 90 de cadre didactice,...

AUDIENȚE. Cât a făcut MRU la Sinteza lui Mihai Gâdea? Antena 3 cu premierul, pe primul loc

AUDIENȚE. Cât a făcut MRU la Sinteza lui Mihai Gâdea? Antena 3 cu premierul, pe primul loc: Sinteza zilei, cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu invitat în studio, a adus pentru Antena 3 audiențe cu mult peste media obișnuită a postului. Emisiunea lui Mihai Gâdea a pus Antena 3 aseară (marți, 13 martie) pe prima poziție în topul televiziunilor, după audiența medie pe minut în mediul urban. Cifrele, în continuare: Cu premierul în studio,... mai mult »

Gâdea show: factura lui Voiculescu şi mesajul pentru Antonescu.

Gâdea show: factura lui Voiculescu şi mesajul pentru Antonescu.: Marti, 13 – ghinion. Mihai Gadea a demonstrat definitiv ca nivelul sau este mult sub nivelul marii. Pana acum, si-a camuflat cat de cat precaritatea intelectuala, morala si profesionala gratie formatului casnic al emisiunii pe care o realizeaza si care e populata seara de seara, sapte zile din sapte si 365 de zile pe an aproape exclusiv cu colegi din Antene si personaje stipendiate de firmele lui Dan Voiculescu.
Intr-un mediu atat de prietenos, pana si cele mai grave carente ale ...

Cum comentează românii pe Facebook declaraţiile premierului Ungureanu.

Cum comentează românii pe Facebook declaraţiile premierului Ungureanu.: Aparitia premierului Mihai Razvan Ungureanu in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 a constituit o surpriza pentru public si a strarnit multe comentarii pe retelele de socializare si forum-urile ziarelor.Unii comentatori apreciaza prestatia lui Mihai Razvan Ungureanu si il felicita pentru "lectia" pe care a dat-o in direct.
"Premierul Mihai Razvan Ungureanu a dat o lectie despre ce inseamna "educatia civilizata" domnului Gadea, incat acesta, in "Suficienta" sa nu-si mai gasea cuvinte ...

Enciclopedia Britannica renunţă la ediţiile tipărite, după 244 de ani. Cea mai veche enciclopedie de limbă engleză continuă doar online

Enciclopedia Britannica renunţă la ediţiile tipărite, după 244 de ani. Cea mai veche enciclopedie de limbă engleză continuă doar online: Prestigioasa Encyclopaedia Britannica a anunţat sfârşitul apropiat al ediţiilor sale tipărite, pentru a se concentra asupra ediţiilor online şi a editurii pentru şcolari, potrivit unui interviu acordat de preşedintele grupului pentru New York Times.





Acomodarea cu insultele: politicieni, jurnaliști, oameni publici - Opinii - HotNews.ro

Acomodarea cu insultele: politicieni, jurnaliști, oameni publici - Opinii - HotNews.ro: "„Limbajul agramat şi stâlcirea limbii române, înjurăturile cele mai josnice, aluziile sexuale neruşinate, comportamentul subuman, incitarea la violenţă, şantajul, calomnia şi ameninţarea, terfelirea valorilor culturale, senzaţionalismul ieftin, dezinformarea, panica indusă sunt doar câteva dintre instrumentele de manipulare folosite de unele posturi TV şi care ne îndepărtează cu viteza luminii de lumea civilizată“."

'via Blog this'

14 martie: MediaSind cere numirea unui nou director la Agerpres şi anchetarea fostului șef

14 martie: MediaSind cere numirea unui nou director la Agerpres şi anchetarea fostului șef: Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind cere Parlamentului şi Guvernului iniţierea procedurii de numire a noului director general la Agerpres, având în vedere expirarea mandatului lui Ioan Roşca, şi anchetarea “modului dictatorial” în care acesta a condus instituţia, scrie Mediafax. Scrisoarea deschisă, remisă Mediafax, este adresată Parlamentului României – Comisiile de cultură, arte şi mijloace de... mai mult »